Sveiki atvykę į nMo.lt - seniausią pro-wrestling'o forumą Lietuvoje!
Šis forumas yra skirtas PW (profesionaliųjų imtynių) ir MMA (mišriųjų kovos menų) diskusijoms. Čia Jūs rasite naujienas iš WWE, TNA, UFC ir kitų organizacijų, naujausius rezultatus, įvairias nuotraukas, wrestler'ių biografijas, sporto totalizatorius, daug naudingų straipsnių ir, žinoma, bendraminčių, su kuriais galėsite bendrauti ir dalintis nuomonėmis. Taip pat, čia rasite įvairių failų - nuo dainų iki šviežiausių PW match'ų bei MMA kovų. New Maniacs Order - su Jumis nuo 2005 metų!
Jei esate nMo narys, tai prisijunkite čia, o jei ne, tada užsiregistruokite mūsų forume!
2006-07-12, 12:14
Heh ;D nu neiūriu futbolo, nepaįstu a aidėjų ;D But he looks Cool ;D
2006-08-24, 12:26
aaam..net emo neklauso Tokio Hotel ;DD o pats jau senai esu prie emo ir čia ne venas pjaustos, o mėgiamos grupės pavadinimą ant rankos isiraiė
2006-08-24, 12:45
ant ranku visokius odius iaip visokie kvaili monės pjaustos, o bando nusiudyt ir taip dėmesį į save atkreipt bando emo
2006-08-24, 18:35
2006-11-19, 19:05
2007-01-25, 18:23
Na cia kazkas atrodo idomiau is WWE puses. Nors filmas turbut bus ir labai bukas, bet man patinka skerdynes ir kai zinai kad Austinas visus isszudys, o filmas uzsibaigs didziuliu sprogimu ir liks vienintelis "survivor" O sujunk tai su Austino charizma ir catchphrase'ais ir turetu iseiti puikus filmas atsipalaidavimui.
2007-01-25, 20:36
Jo, catchfraze'ai, arba kiti dalykai, turintys sasaju labaj patinka man:
Cena dare chokeslam - wrestlingo vejxmas.
Pagrindiniam Cenos prieshuj, tam, kurio personazha ikunija aktorius vajdines terminatoriuj, jo draugas sako: "this guy is like terminator" shita vieta man nerealiai patiko:)
Prisiminus kai Goldbergas vajdino - dar geriau, spear dare;)
Xmmm, ko ish Austino tiketis...
Manaw:
1. what?
2. "couse i said so"
3. na stunneriu nebus tikraj manaw, tachiau koki lou thesz press tikraj galetume ishvyst;)
Cena dare chokeslam - wrestlingo vejxmas.
Pagrindiniam Cenos prieshuj, tam, kurio personazha ikunija aktorius vajdines terminatoriuj, jo draugas sako: "this guy is like terminator" shita vieta man nerealiai patiko:)
Prisiminus kai Goldbergas vajdino - dar geriau, spear dare;)
Xmmm, ko ish Austino tiketis...
Manaw:
1. what?
2. "couse i said so"
3. na stunneriu nebus tikraj manaw, tachiau koki lou thesz press tikraj galetume ishvyst;)
Vartotojų skaito šią temą: 4
narių: 0, svečių: 4, slaptų narių: 0