Sveiki atvykę į nMo.lt - seniausią pro-wrestling'o forumą Lietuvoje!
Šis forumas yra skirtas PW (profesionaliųjų imtynių) ir MMA (mišriųjų kovos menų) diskusijoms. Čia Jūs rasite naujienas iš WWE, TNA, UFC ir kitų organizacijų, naujausius rezultatus, įvairias nuotraukas, wrestler'ių biografijas, sporto totalizatorius, daug naudingų straipsnių ir, žinoma, bendraminčių, su kuriais galėsite bendrauti ir dalintis nuomonėmis. Taip pat, čia rasite įvairių failų - nuo dainų iki šviežiausių PW match'ų bei MMA kovų. New Maniacs Order - su Jumis nuo 2005 metų!
Jei esate nMo narys, tai prisijunkite čia, o jei ne, tada užsiregistruokite mūsų forume!
2008-05-11, 14:50
Fight Club
Memento
Kaip matot abu filmai tokie is isores popsiniai,bet abu su biski gilesne mintim ir geru twistu,o kadangi dauguma filmu,kuriuos ziuriu buna paparastas popsas,tai nelabai daugiau,ka galiu ishskirti.
1. Hulk Hogan netaps TNA world champu
2. David Arquette netaps grand slam champu
3. Chris Masters netaps NPJW world champu
4. CM Punk prades gert Coca-Cola
5. Shawn Michaels grys i pro-wrestling'a
6. Triple H surinks daugiau world title reign'u nei Ric Flair
And I mean it
2008-07-03, 11:07
O GERIAUSIAS FILMAS matytas tj nzn reik kelis pavardint as esu legenda geras filmas ir klanuyi turi akis abidvi dlis geros..the eye idomus filmas drugio efektas ta pat man patiko pirma dalis labiau...step up (sokis hip hop ritmu) abidvi dalis geros
2008-07-03, 11:43
2. No country for old men.
3. Pursuit of happyness.
t.t.
Ne į temą | "Halloween: after 20 years ir resurrection,Mortal Combat" No offence, bet tikrai prastas pasirinkimas, vieni iš blogesnių visų laikų filmų. P.S. "Mortal Kombat" tikslingas pavadinimas |
2008-11-29, 23:36
2008-11-30, 18:13
megstamiausi būtų:
Mindhunters (Proto medžiotojai)
Detoksikacija (kaip tik vakar rodė )
Max Payne (na, man jis patiko, nors daug kas jį labai peikė, gal todėl, kad esu šio žaidimo fanas)
Rush Hour (piko valanda)
Bornas: sunaikinta tapatybė
Payback (Sumokėti viską)
Prielipa
Kauke (Mask - legenda )
jei ką daugiau atsiminsiu tai papildysiu sąrašą, kažkaip ndabar neatsimenu gerai tų filmų
2008-11-30, 21:11
* Dirbtinis Intelektas - sukreciantis filmas. Verkiu kiekviena karta kai ji paziuriu.
* Egzorcistas - kiekvienas save gerbiantis siaubo fillmu megejas turetu bent pora kartu paziuret si filma.
* Jackass - nu cia jau komentaru nereikia
* Kosmaras Guobu gatveje - Fredis Kriugeris - viena is tu personu, kuriu nenoreciau sutikti tamsiam skersgatvy
* Svytejimas - nerealiai gerai nervus tampantis filmas.
* Svetimas pries Grobuoni - gerbiu prodiuserius, kurie siuos baisiuoklius perkele i viena filma. Efektai pasako viska.
* Hankokas - filmas, sukeliantis man nuostabius prisiminimus.
* X Menai - fantastikos megeja esu. Visa laika megau tuos mutantus, ziuredavau multikus Man jie faini
2009-03-23, 21:44
2010-03-09, 22:58
Visu pirma Lost In Translation - Mano favourite movie. Taip, jis nėra tobulas, tačiau jis man taip patinka, kad net negaliu žodžiais apsakyti.
A Clockwork Orange - Galima sakyti mano "geriausias" filmas . Mėgstamiausias Kubricko darbas.
Apocalypse Now - Mėgstamiausias FFC darbas. Taip taip, kogero labaiu patinka už Godfather.
Goodfellas - Daugiausiai malonumo suteikiantis filmas. Tiesiog žiūri ir "kaifuoji". Nerealu tiesiog. Tas jų "bazaras'" aplinka, atmosfera, kurijoziškos situacijos ir nuostabus istorijos pasakojimas - nepakartojamas filmas
The Deer Hunter - Ahhh, klasika, lėtas, bet nuostabus filmas. Kažkodėl jis mane labai sužavėjo.
Panašiai mėgstu ir panašiai apibūdinčiau Once Upon A Time in America - Beveik 4 valandų epas.
Shichinin no samurai - Filmas pateisinęs mano lūkesčius su kaupu. Tada dar nežiūrėjau senų užsenietiškų filmų (už amerikos ribų) tačiau šitas tiesiog atemė mano žadą, kaip tikėjaus nuobodaus nespalvoto Japonų filmo, o gavau nuostabų ir manau viena svarbiausių Japonijai, jei ne visam pasauliui, filmą.
Hatoru No Haka - Šeip neesu linkęs lyginti vaidybinių filmų su animaciniais, bet šis... Taip nuostabiai malonaus, graudaus ir šokiruojančio filmo neesu matęs.
Žinoma, dar daug filmų kurie man LABAI patiko (Godfather, Pulp Fiction, Raging Bull, Taxi Driver ir t.t.) tačiau, kaip ir minėjau jų tikrai nemažai, o juos lygintis tikras galvos skaumas.
Šį pranešimą redagavo Pushka: 2010-03-09, 22:59
2010-03-27, 15:53
MarkaL, 2008-05-11, 12:50, pasakė:
Fight Club
Memento
Kaip matot abu filmai tokie is isores popsiniai,bet abu su biski gilesne mintim ir geru twistu,o kadangi dauguma filmu,kuriuos ziuriu buna paparastas popsas,tai nelabai daugiau,ka galiu ishskirti.
And I mean it
2010-03-27, 23:15
Šį pranešimą redagavo Soul Stealer: 2010-03-27, 23:16
2010-08-14, 13:45
- Hot Fuzz (2007)
- Requiem for a Dream (2000)
- Sex Drive (2008)
- Shutter Island (2010)
- Superbad (2007)
- The Hangover (2009)
- The Lord of the Rings: The Fellowship of the Ring (2001)
- The Lord of the Rings: The Return of the King (2003)
- The Lord of the Rings: The Two Towers (2002)
- WALL·E (2008)
2010-08-14, 17:14
Ne į temą | Heh, reskias ne as vienas dalinu IMDB balus jei kam idomu. P.S. Matau, kazkam labai nepatiko Bruno |
And I mean it
Vartotojų skaito šią temą: 5
narių: 0, svečių: 5, slaptų narių: 0