Peršokti prie turinio

Sveiki atvykę į nMo.lt - seniausią pro-wrestling'o forumą Lietuvoje!

Šis forumas yra skirtas PW (profesionaliųjų imtynių) ir MMA (mišriųjų kovos menų) diskusijoms. Čia Jūs rasite naujienas iš WWE, TNA, UFC ir kitų organizacijų, naujausius rezultatus, įvairias nuotraukas, wrestler'ių biografijas, sporto totalizatorius, daug naudingų straipsnių ir, žinoma, bendraminčių, su kuriais galėsite bendrauti ir dalintis nuomonėmis. Taip pat, čia rasite įvairių failų - nuo dainų iki šviežiausių PW match'ų bei MMA kovų. New Maniacs Order - su Jumis nuo 2005 metų!

Jei esate nMo narys, tai prisijunkite čia, o jei ne, tada užsiregistruokite mūsų forume!

Geriausias filmas

Temoje atsakymų: 102

GhZ

Mėlynas diržas

• nMo nariai
0
Pridedu dar Black Hawk Down...paskutinei filmo zodzei pramusa viska :)

lazy

Baltas diržas

• Naujokai
0
Terminal, catch me i you can. Turi kažkokios traukos kai dirba hanksas ir Spielbergas

Paulius

Geltonas diržas

• Nariai
0
Na sunku nuspręsti kuris geriausias, nes aš filmų esu tikrai matęs nemažai, nes esu didelis filmų mėgėjas na bet iš tos daugybės manyciau kad vieni iš geresniu buwo Butterfly Effect, Schindlers List, Saints and soldiers ir tt.

BoXiX

Bla bla bla

• nMo nariai
0
Ne į temą
Kaip vadinas tas filmas kur vienas veikejas yra tylenis bobas

Hm.. Dzeisas Ventura

Nuotrauka

Paulius

Geltonas diržas

• Nariai
0
Džėjus ir Tyelnis Bobas atakuoja Holivudą :thumb:

MarkaL

Oranžinis diržas

• nMo nariai
-3
Didziausia ispudi paliko
Fight Club
Memento
Kaip matot abu filmai tokie is isores popsiniai,bet abu su biski gilesne mintim ir geru twistu,o kadangi dauguma filmu,kuriuos ziuriu buna paparastas popsas,tai nelabai daugiau,ka galiu ishskirti.
Nenusiimsiu sito paraso, kol:
1. Hulk Hogan netaps TNA world champu
2. David Arquette netaps grand slam champu
3. Chris Masters netaps NPJW world champu
4. CM Punk prades gert Coca-Cola
5. Shawn Michaels grys i pro-wrestling'a
6. Triple H surinks daugiau world title reign'u nei Ric Flair
And I mean it

slammer

Baltas diržas

• Naujokai
0
Halloween: after 20 years ir resurrection,Mortal Combat,The Jackal,Independence Day

Stunner

™Lauris™--HELL YEAH

• nMo nariai
4
mano megstamiausi tj siaubo misitka....

O GERIAUSIAS FILMAS matytas tj nzn reik kelis pavardint as esu legenda geras filmas ir klanuyi turi akis abidvi dlis geros..the eye idomus filmas drugio efektas ta pat man patiko pirma dalis labiau...step up (sokis hip hop ritmu) abidvi dalis geros :)

Valhalas

Mėlynas diržas

• nMo nariai
9
1. Shawshank redeption.
2. No country for old men.
3. Pursuit of happyness.
t.t.

Ne į temą
"Halloween: after 20 years ir resurrection,Mortal Combat"
No offence, bet tikrai prastas pasirinkimas, vieni iš blogesnių visų laikų filmų.
P.S. "Mortal Kombat" tikslingas pavadinimas :)

Spectre

Oranžinis diržas

• nMo nariai
5
1. LOTR
2. Scarface
3. The Departed

Šnypas

Oranžinis diržas

• nMo nariai
1
1. The Training Day
2. Austin Powers visos dalys
3. 300
4. Piranijos medžioklė (nzn kaip rusiškai parašyt bet į lietuvių kalbą verčias taip berots)
5. 9 būrys
6. Harto karas
7. K-19. The Widowmaker

Dabar tiek teprisimenu...
Nuotrauka

Bottom

Mėlynas diržas

• nMo nariai
12
Nerašysiu list'o, nes tam reiktų labai daug apgalvojimo. Geriau parašysiu, kaip ir tema prašo, vieną geriausią, o jis man buvo, yra ir bus - ROCKY. Pirmos 4 dalys buvo super. Pamenu, kaip man buvo ~9 metai ir per TV3 kiekvieną savaitgalį rodė po Rockio filmą. Oi... žiauriai smagus filmas. Ir siužetas, istorija, aktorius. Viskas puiku.
Nuotrauka

PlutoniX

Žalias diržas

• nMo nariai
0
Neprisimenu kaip angliskai vadinasi tie filmai. Bet esu priklausomas nuo kariniu dramu ;D
O filmai man patys geriausi tai:
Plonyte Raudona Linija
Gelbstint Eilyni Rajana.

Nuotrauka

Priklausau Tinklui

fanatix

Oranžinis diržas

• nMo nariai
0
Glory Road ( nežinau kaip į lietuvių kalbą)
Saulės Ašaros
Gladiatorius
Pjūklas 3
Žalioji Mylia

Šį pranešimą redagavo fanatix: 2008-11-30, 11:08

BoXiX

Bla bla bla

• nMo nariai
0
Rocky I,II,III,IV
Matrix
Paskutinis filmo herojus
Kietas riešutėlis I,II
Armagedonas
Bukas ir bukesnis (visos dalys)
Mortal Kombat

Šį pranešimą redagavo BoXiX: 2008-11-30, 12:12

Nuotrauka

Beggaras

Oranžinis diržas

• nMo nariai
51
na, mano mėgstamiausi tai būtų trileriai ir veiksmo filmai ;) dar komedijos visai nieko (kai kurios)
megstamiausi būtų:
Mindhunters (Proto medžiotojai)
Detoksikacija (kaip tik vakar rodė :) )
Max Payne (na, man jis patiko, nors daug kas jį labai peikė, gal todėl, kad esu šio žaidimo fanas)
Rush Hour (piko valanda)
Bornas: sunaikinta tapatybė
Payback (Sumokėti viską)
Prielipa
Kauke (Mask - legenda :) )

jei ką daugiau atsiminsiu tai papildysiu sąrašą, kažkaip ndabar neatsimenu gerai tų filmų :)
My Top5: 1.Nuotrauka 2.Nuotrauka 3.Nuotrauka 4.Nuotrauka 5.Nuotrauka ------ My Top3: 1.Nuotrauka 2.Nuotrauka 3.Nuotrauka

Duncan

Žalias diržas

• nMo nariai
75
Na mano megstamiausi butu sie filmai:

Pearl Harbor
Pirmos 4-ios Rocky dalys
9-oji kuopa
American Pie
The Godfather
Troja
Nuotrauka
Nuotrauka
Nuotrauka
Nuotrauka
Nuotrauka

Bla

Baltas diržas

• Naujokai
0
Mano sarasas butu ziauriai, ziauriai ilgas jeigu imciau vardinti visus filmus, kurie mane zavi. Nesu isrankus zmogus tokiems dalykams, taciau sitie tikrai mano manymu yra verti demesio:

* Dirbtinis Intelektas - sukreciantis filmas. Verkiu kiekviena karta kai ji paziuriu.
* Egzorcistas - kiekvienas save gerbiantis siaubo fillmu megejas turetu bent pora kartu paziuret si filma.
* Jackass - nu cia jau komentaru nereikia :rolleyes:
* Kosmaras Guobu gatveje - Fredis Kriugeris - viena is tu personu, kuriu nenoreciau sutikti tamsiam skersgatvy
* Svytejimas - nerealiai gerai nervus tampantis filmas.
* Svetimas pries Grobuoni - gerbiu prodiuserius, kurie siuos baisiuoklius perkele i viena filma. Efektai pasako viska.
* Hankokas - filmas, sukeliantis man nuostabius prisiminimus.
* X Menai - fantastikos megeja esu. Visa laika megau tuos mutantus, ziuredavau multikus :D Man jie faini

The1andOnly

Mėlynas diržas

• nMo nariai
3
Geriausias filmas? Visiskai nesunku issirinkti. TITANIKAS. Pats geriausias filmas koki teko regeti, nes sita filma paziurejas tris valandas galiu atsukt nuo pradziu ir dar karta ziureti. Filmas kuris man niekada nenusibosta ir galiu ziureti ir ziureti. Ne tik ziureti taciau kiekviena karta griebia uz sirdies. Turbut sis filmas man geriausias kadangi susijes su jura, laivais ir tikra istorija. Kadangi pats domiuosi juromis, vandenynais noriu buti sturmanu mane ir sukrete tas filmas jau nuo mazu dienu. Daug domiuosi pacio laivo istorija ir daug apie ji zinau, taigi vat butent ir filmas apie laiva legenda man yra pats geriausias.

Nuotrauka

Pushka

Baltas diržas

• Naujokai
0
Ach tokių yra nemažai. Išsirinkt nelengva, bet galiu išryškint pora lyderių:
Visu pirma Lost In Translation - Mano favourite movie. Taip, jis nėra tobulas, tačiau jis man taip patinka, kad net negaliu žodžiais apsakyti.
A Clockwork Orange - Galima sakyti mano "geriausias" filmas . Mėgstamiausias Kubricko darbas.
Apocalypse Now - Mėgstamiausias FFC darbas. Taip taip, kogero labaiu patinka už Godfather.
Goodfellas - Daugiausiai malonumo suteikiantis filmas. Tiesiog žiūri ir "kaifuoji". Nerealu tiesiog. Tas jų "bazaras'" aplinka, atmosfera, kurijoziškos situacijos ir nuostabus istorijos pasakojimas - nepakartojamas filmas
The Deer Hunter - Ahhh, klasika, lėtas, bet nuostabus filmas. Kažkodėl jis mane labai sužavėjo.
Panašiai mėgstu ir panašiai apibūdinčiau Once Upon A Time in America - Beveik 4 valandų epas.
Shichinin no samurai - Filmas pateisinęs mano lūkesčius su kaupu. Tada dar nežiūrėjau senų užsenietiškų filmų (už amerikos ribų) tačiau šitas tiesiog atemė mano žadą, kaip tikėjaus nuobodaus nespalvoto Japonų filmo, o gavau nuostabų ir manau viena svarbiausių Japonijai, jei ne visam pasauliui, filmą.
Hatoru No Haka - Šeip neesu linkęs lyginti vaidybinių filmų su animaciniais, bet šis... Taip nuostabiai malonaus, graudaus ir šokiruojančio filmo neesu matęs.
Žinoma, dar daug filmų kurie man LABAI patiko (Godfather, Pulp Fiction, Raging Bull, Taxi Driver ir t.t.) tačiau, kaip ir minėjau jų tikrai nemažai, o juos lygintis tikras galvos skaumas.

Šį pranešimą redagavo Pushka: 2010-03-09, 22:59

MarkaL

Oranžinis diržas

• nMo nariai
-3

Rodyti pranešimąMarkaL, 2008-05-11, 12:50, pasakė:

Didziausia ispudi paliko
Fight Club
Memento
Kaip matot abu filmai tokie is isores popsiniai,bet abu su biski gilesne mintim ir geru twistu,o kadangi dauguma filmu,kuriuos ziuriu buna paparastas popsas,tai nelabai daugiau,ka galiu ishskirti.
Po dvieju metu sitie filmai isliko prie geriausiu. Dabar dar prideciau Requiem for a Dream ir Trainspotting. Abu apie narkomanus, parodo visa priklausomybes bjauruma, bet filmu zinutes skiriasi. Beto Requiem turbut labiausiai emociskai ishsunkiantis filmas koki gyvenime esu mates. Tuo tarpu Trainspotting labiau i veiksmo puse viskas ir apskritai daug linksmenis filmas. Dar per tuos du metus perzejau Goodfellas, kuris tikrai vertas vietos geriasiu filmu sarasiuke. Ir dar vienas filmas, kuris labiau mano favoritas, negu kad kazkoks kinematografijos pasiekimas- Good Will Hunting.
And I mean it

Soul Stealer

Žalias diržas

• nMo nariai
6
Angels & Demons. Man labiausiai patiko. Tame filme yra viskas, kas atitinka mano asmeninio, gero filmo, vertinimo reikalavimus. Itemptas siuzetas, mistika, detektyviniai ir siaubo elementai. Shito filmo pabaiga, kino salei, ziurejau atsistojas nuo kedes. Siam filmui rasau 10/10. Geresnio filmo kolkas man neteko matyti.

Šį pranešimą redagavo Soul Stealer: 2010-03-27, 23:16

Vilkaviskis

Baltas diržas

• Išbaninti
0
Mano tai

GoodFelias
2012
Scarface
Klass
Niekada Nepasiduok
Zero1,2
The.Godfather.Trilogy
Its Al Gone Pete Tong
Fight Club
Green Street Hooligans
Undisputed.2,3
Rocky 1,2,3,4
Titanic

Tai tiek :lol:

`MalioK`

★ BILL 2 : 1 BROCK ★

• Administratoriai
34
Pries gal dvi savaite, vienas Justinas Tresius, jums geriau zinomas kaip Lix, uzkrete mane filmu vertinimu IMDB archive (nevirskinu Rotten Tomatoes), taigi kadangi maciau a shit load of movies, kaip tikras no-liferis koks as esu, turedamas nemazai laiko darbe, ivertinau kruva filmu savo skoniu. Manau tie filmai, kurios as ivertinau "9" galima pavadinti geriausiais filmais, kurios esu mates ("10" dar nesu daves filmui). Toki ivertinima gavo sekantys filmai:
  • Hot Fuzz (2007)
  • Requiem for a Dream (2000)
  • Sex Drive (2008)
  • Shutter Island (2010)
  • Superbad (2007)
  • The Hangover (2009)
  • The Lord of the Rings: The Fellowship of the Ring (2001)
  • The Lord of the Rings: The Return of the King (2003)
  • The Lord of the Rings: The Two Towers (2002)
  • WALL·E (2008)
Jei kam smalsu, galite perziureti mano likusi sarasa CIA :lol: Beje, as stengios laisviau nauduotis 10-ties balu sistema, taigi net neblogi "vieno vakaro" filmai pas mane yra gave ivertinimus kaip "5" ir "6".

MarkaL

Oranžinis diržas

• nMo nariai
-3
Ne į temą
Heh, reskias ne as vienas dalinu IMDB balus :lol: jei kam idomu.
P.S. Matau, kazkam labai nepatiko Bruno ;)

And I mean it

Vartotojų skaito šią temą: 5

narių: 0, svečių: 5, slaptų narių: 0