Sveiki atvykę į nMo.lt - seniausią pro-wrestling'o forumą Lietuvoje!
Šis forumas yra skirtas PW (profesionaliųjų imtynių) ir MMA (mišriųjų kovos menų) diskusijoms. Čia Jūs rasite naujienas iš WWE, TNA, UFC ir kitų organizacijų, naujausius rezultatus, įvairias nuotraukas, wrestler'ių biografijas, sporto totalizatorius, daug naudingų straipsnių ir, žinoma, bendraminčių, su kuriais galėsite bendrauti ir dalintis nuomonėmis. Taip pat, čia rasite įvairių failų - nuo dainų iki šviežiausių PW match'ų bei MMA kovų. New Maniacs Order - su Jumis nuo 2005 metų!
Jei esate nMo narys, tai prisijunkite čia, o jei ne, tada užsiregistruokite mūsų forume!
2006-05-09, 19:50
as ne tik del kritiku nuomones beje kritiku nuomone dazniausiai wadowautis yra gan protinga ir beto kodel paminejai tik ouseno serija kur septyneri metai tibete, dzo bleko viesnage, dvylika bezdzioniu, rudens legendos, pragaro virtuves vaikezai.
Aplamai apie toma kruza seip as su juo turbut tik pora geru filmu maciau [kokteilis wienas berods wadinasi] o jeigu seip kaip sakiau apie toma kruza gywenime jis sizas o kaip aktorius man didelio ispudzio nesudaro. Pittas nevidutiniokas vien del jo uzdirbamu pinigu. Vidutiniokai yra tokie aktoriai kuriu tu nzn ir kuriu tau net newardinsiu. O J.Depp ir man patinka ziauriai ziauriai patiko filmas secret window [pagal s.k.] sokoladas lb geras filmas buwo.
O seip man aplamai tu neshi [<<idomus zodis] i feministe nesupyk wisuotine nuomone [o gal tik mano]
Replikuokit mano posta plz
Aplamai apie toma kruza seip as su juo turbut tik pora geru filmu maciau [kokteilis wienas berods wadinasi] o jeigu seip kaip sakiau apie toma kruza gywenime jis sizas o kaip aktorius man didelio ispudzio nesudaro. Pittas nevidutiniokas vien del jo uzdirbamu pinigu. Vidutiniokai yra tokie aktoriai kuriu tu nzn ir kuriu tau net newardinsiu. O J.Depp ir man patinka ziauriai ziauriai patiko filmas secret window [pagal s.k.] sokoladas lb geras filmas buwo.
O seip man aplamai tu neshi [<<idomus zodis] i feministe nesupyk wisuotine nuomone [o gal tik mano]
Replikuokit mano posta plz
2006-05-09, 19:57
dėl feminisčių galima imt ir padiskuotuot ar vyrai bijo stiprių moterų :}}}
o tarkim apibendrinant femisniusčių temą, a turiu kodėl būt feministe. xD bet nenoriu.
dėl Kruzo. a jo neįmanomų misijų nekenčiu :X bet va - Firma, Deris Makgvairas man labai patiko. :}} septyneri metai tibete, nu idėja gal ir visai nieko, bet vat a nemėgstu pitto, nors nu verskis kūliais, pragaro virtuvės vaikėzai, man tematiko nepatinka, pats filmas neblogas, bet esmė tame, kad Pitto saulė jau nusileido.. :} kas dėl kritikų, tai ar tik ne jie Troją (vėl grįtame prie jos) ipyzdavojo dėl danguje skraidančių lėktuvų?
gerai bent, kad dėl Deppo sutarėme. <:
o kas yra sizas? :}
o tarkim apibendrinant femisniusčių temą, a turiu kodėl būt feministe. xD bet nenoriu.
dėl Kruzo. a jo neįmanomų misijų nekenčiu :X bet va - Firma, Deris Makgvairas man labai patiko. :}} septyneri metai tibete, nu idėja gal ir visai nieko, bet vat a nemėgstu pitto, nors nu verskis kūliais, pragaro virtuvės vaikėzai, man tematiko nepatinka, pats filmas neblogas, bet esmė tame, kad Pitto saulė jau nusileido.. :} kas dėl kritikų, tai ar tik ne jie Troją (vėl grįtame prie jos) ipyzdavojo dėl danguje skraidančių lėktuvų?
gerai bent, kad dėl Deppo sutarėme. <:
o kas yra sizas? :}
To me it is strange
This feeling is strange
But it's not gonna change for anybody.
(MUSE Fillip)
This feeling is strange
(MUSE Fillip)
2006-05-09, 20:03
sizofrenikas.tiesa skant review neskaiciau trojos aplamai tj net neziurjau tenka pripazinti bet tiek susidariau nuomone is kazkokio lt kritiko Algirdo kuris iwertino filma 8 su promilem nu del trojos katik paziurejau 6.8 buwo eem nu ok troja da shit bet seip cia priejom prie isvados apie pita kad kiekvienam sawo nuomone nes nesitikiu tawes itikint kad jis geras aktorius [beviltiska]
Bet overall pitta paimciau 8~.
O kaip tau A.Hopkins?
Bet overall pitta paimciau 8~.
O kaip tau A.Hopkins?
2006-05-09, 21:18
nu tarkim už baisų snukį aš jam duočiau 6 :} čia pittui.
nu gerai, pripažystu, esu prieš jį nusistačius ir dar esu užsispyręs didelis mažas vaikas ir neperkalbės manęs niekos.
A. Hopkins? Hanibalas Lekteris? Jis vienas mėgstamiausių mano aktoriu (iš senosios kartos) taip pat Jack Nickolson (blem ir vėl ne taip pavardę parašiau, taip? ;X)
Dar iš vyrų aktorių man Jeremy Irons patinka ir Ralph Fiennes (Šindlerio sąrašas, Raudonasis Drakonas, Vėtrų Kalnas ir dar Voldį ketvirtam potery vadino). blem jau tokias pievas su skorpio varom. bet nesvarbu, reik aktyvumo
nu gerai, pripažystu, esu prieš jį nusistačius ir dar esu užsispyręs didelis mažas vaikas ir neperkalbės manęs niekos.
A. Hopkins? Hanibalas Lekteris? Jis vienas mėgstamiausių mano aktoriu (iš senosios kartos) taip pat Jack Nickolson (blem ir vėl ne taip pavardę parašiau, taip? ;X)
Dar iš vyrų aktorių man Jeremy Irons patinka ir Ralph Fiennes (Šindlerio sąrašas, Raudonasis Drakonas, Vėtrų Kalnas ir dar Voldį ketvirtam potery vadino). blem jau tokias pievas su skorpio varom. bet nesvarbu, reik aktyvumo
To me it is strange
This feeling is strange
(MUSE Fillip)
This feeling is strange
(MUSE Fillip)
2006-06-03, 19:57
prie geresnių filmų galima būtų prirayti Da vinčio kodą :>
nu kn, ekranizacija nebloga, nenusiengta knygoje apraytiem įvykiam ir t.t. nors tokį romaną lengviau ekranizuot nei pavyzdiui kokį iedų Valdovą, vien dėl to, kad ten veiksmas vyksta vienos-dviejų parų bėgyje. ;}
nu kn, ekranizacija nebloga, nenusiengta knygoje apraytiem įvykiam ir t.t. nors tokį romaną lengviau ekranizuot nei pavyzdiui kokį iedų Valdovą, vien dėl to, kad ten veiksmas vyksta vienos-dviejų parų bėgyje. ;}
To me it is strange
This feeling is strange
(MUSE Fillip)
This feeling is strange
(MUSE Fillip)
Vartotojų skaito šią temą: 1
narių: 0, svečių: 1, slaptų narių: 0