Peršokti prie turinio

Sveiki atvykę į nMo.lt - seniausią pro-wrestling'o forumą Lietuvoje!

Šis forumas yra skirtas PW (profesionaliųjų imtynių) ir MMA (mišriųjų kovos menų) diskusijoms. Čia Jūs rasite naujienas iš WWE, TNA, UFC ir kitų organizacijų, naujausius rezultatus, įvairias nuotraukas, wrestler'ių biografijas, sporto totalizatorius, daug naudingų straipsnių ir, žinoma, bendraminčių, su kuriais galėsite bendrauti ir dalintis nuomonėmis. Taip pat, čia rasite įvairių failų - nuo dainų iki šviežiausių PW match'ų bei MMA kovų. New Maniacs Order - su Jumis nuo 2005 metų!

Jei esate nMo narys, tai prisijunkite čia, o jei ne, tada užsiregistruokite mūsų forume!

Geriausias filmas

Temoje atsakymų: 102

Grybz

Žalias diržas

• nMo nariai
0
sutapimai. jūs pasakėte man nepatinkančius aktorius, aš pasakiau nuomonę apie juos ir viskas. :}
To me it is strange
This feeling is strange
But it's not gonna change for anybody.

(MUSE „Fillip“)

Skorpio

Rudas diržas

• nMo nariai
2
as ne tik del kritiku nuomones beje kritiku nuomone dazniausiai wadowautis yra gan protinga ir beto kodel paminejai tik ouseno serija kur septyneri metai tibete, dzo bleko viesnage, dvylika bezdzioniu, rudens legendos, pragaro virtuves vaikezai.
Aplamai apie toma kruza :? seip as su juo turbut tik pora geru filmu maciau [kokteilis wienas berods wadinasi] o jeigu seip kaip sakiau apie toma kruza gywenime jis sizas ;) o kaip aktorius man didelio ispudzio nesudaro. Pittas nevidutiniokas vien del jo uzdirbamu pinigu. Vidutiniokai yra tokie aktoriai kuriu tu nzn ir kuriu tau net newardinsiu. O J.Depp ir man patinka ziauriai ziauriai patiko filmas secret window [pagal s.k.] sokoladas lb geras filmas buwo.
O seip man aplamai tu neshi [<<idomus zodis] i feministe nesupyk wisuotine nuomone [o gal tik mano]
Replikuokit mano posta plz :D

Nuotrauka

Nuotrauka

Nuotrauka

Grybz

Žalias diržas

• nMo nariai
0
dėl feminisčių galima imt ir padiskuotuot „ar vyrai bijo stiprių moterų“ :}}}
o tarkim apibendrinant femisniusčių temą, aš turiu kodėl būt feministe. xD bet nenoriu.
dėl Kruzo. aš jo neįmanomų misijų nekenčiu :X bet va - Firma, Džeris Makgvairas man labai patiko. :}} septyneri metai tibete, nu idėja gal ir visai nieko, bet vat aš nemėgstu pitto, nors nu verskis kūliais, pragaro virtuvės vaikėzai, man tematiko nepatinka, pats filmas neblogas, bet esmė tame, kad Pitto saulė jau nusileido.. :} kas dėl kritikų, tai ar tik ne jie Troją (vėl grįžtame prie jos) išpyzdavojo dėl danguje skraidančių lėktuvų?
gerai bent, kad dėl Deppo sutarėme. <:
o kas yra „sizas“? :}
To me it is strange
This feeling is strange

(MUSE „Fillip“)

Skorpio

Rudas diržas

• nMo nariai
2
sizofrenikas.tiesa skant review neskaiciau trojos aplamai tj net neziurjau :? tenka pripazinti bet tiek susidariau nuomone is kazkokio lt kritiko Algirdo kuris iwertino filma 8 su promilem nu del trojos katik paziurejau 6.8 buwo eem nu ok troja da shit ;) bet seip cia priejom prie isvados apie pita kad kiekvienam sawo nuomone nes nesitikiu tawes itikint kad jis geras aktorius :D [beviltiska]
Bet overall pitta paimciau 8~.
O kaip tau A.Hopkins?

Nuotrauka

Nuotrauka

Nuotrauka

Grybz

Žalias diržas

• nMo nariai
0
nu tarkim už baisų snukį aš jam duočiau 6 :} čia pittui. :?
nu gerai, pripažystu, esu prieš jį nusistačius ir dar esu užsispyręs didelis mažas vaikas ir neperkalbės manęs niekos.

A. Hopkins? Hanibalas Lekteris? Jis vienas mėgstamiausių mano aktoriu (iš senosios kartos) taip pat Jack Nickolson (blem ir vėl ne taip pavardę parašiau, taip? ;X)

Dar iš vyrų aktorių man Jeremy Irons patinka ir Ralph Fiennes (Šindlerio sąrašas, Raudonasis Drakonas, Vėtrų Kalnas ir dar Voldį ketvirtam potery vadino). blem jau tokias pievas su skorpio varom. bet nesvarbu, reik aktyvumo ;)
To me it is strange
This feeling is strange

(MUSE „Fillip“)

Guest_Raiden_*

• Svečiai
Atsinaujinimas:

Pianist.

Chocolate.

Riesutu Duona/Skac mirtie,skac.

The Shining (Here's Johny!)

RazieL_

tas, kuris išbuvo nuo pradžių ;D

• nMo nariai
0

Rodyti pranešimąSkorpio, May 9 2006, 06:03 PM, pasakė:

...eem nu ok troja da shit :)...

aha, surask filmą su įspūdingesniomis mūšio scenomis. pripažinsiu kad troja yra šūdas tada.
Nuotrauka

WinstoN

nMo...

• nMo Hall of Fame
0

Rodyti pranešimąRazieL_, May 10 2006, 10:33 AM, pasakė:

aha, surask filmą su įspūdingesniomis mūšio scenomis. pripažinsiu kad troja yra šūdas tada.

Lotr?
Nuotrauka
Nuotrauka

RazieL_

• nMo nariai
0
ten nerealistiška ir tiesiog prikišta spec. efektų mūšiuose, o man troja patinka dėl būtent tų tokių mūšių kaip trojoj -__-
Nuotrauka

WinstoN

nMo...

• nMo Hall of Fame
0
kaip suprast "o man troja patinka dėl būtent tų tokių mūšių kaip trojoj"? be to.. jeigu ka trojoj irgi nerealistiski musiai buwo... bet tai ne esme... ?
Nuotrauka
Nuotrauka

RazieL_

• nMo nariai
0
bet be mitinių būtybių, turbūt tą ir norėjau pasakyt :/
Nuotrauka

koltasXxX

left hook, right hook, take down, victory

• Išbaninti
0
blet, kova tarp zmoniu ir kova tarp orku ir troliu.

Dauguma situ aktoriu jau atgiveno savo aukso amziu, negauna jie dabar tiek filmu ir tokiu dideliu kontraktu pvz Tom'o Top Gun'as arba rain man 80'uju filmai
Nuotrauka
Nuotrauka

pilnametis...

Grybz

Žalias diržas

• nMo nariai
0
prie geresnių filmų galima būtų prirašyti „Da vinčio kodą“ :>
nu kžn, ekranizacija nebloga, nenusižengta knygoje aprašytiem įvykiam ir t.t. nors tokį romaną lengviau ekranizuot nei pavyzdžiui kokį Žiedų Valdovą, vien dėl to, kad ten veiksmas vyksta vienos-dviejų parų bėgyje. ;}
To me it is strange
This feeling is strange

(MUSE „Fillip“)

koltasXxX

• Išbaninti
0
Ka tik paziurejau filma, kuris buvo vienas ysimintiniausiu, kuriuos kada nors maciau - Hooligans (Green Street Hooligans), zeuriai fainas filmas, apie anglu futbolo gaujas, patariu paziuret visiems
Nuotrauka
Nuotrauka

pilnametis...

Guest_Striker_*

• Svečiai
nu man negstamiausias filmas eurotrip... nzn nesweika komedija maciau 7kartus ir wistiek juokas ima. :D

Dizzee

rap is cool

• nMo nariai
0
trumpas, bet juokingas filmas "MATVAJU", Ali G in DA House :?
Nuotrauka

DeSerT

The King of Hearts

• nMo nariai
0
Šventa tiesa, pritariu 200 procentų
Nuotrauka

Nuotrauka

Nuotrauka

Dizzee

rap is cool

• nMo nariai
0
srry uz off-topic bet...
čia man rašei, Desert?
Nuotrauka

DeSerT

The King of Hearts

• nMo nariai
0
Taip
Nuotrauka

Nuotrauka

Nuotrauka

Skorpio

Rudas diržas

• nMo nariai
2
ali g .... omg kiek as ten zvengiau dar su draugais ziurejom tj 4 luzhom o dbr stato filma "Borat" ar pns tipo is ali g show tas kazakstanietis

Nuotrauka

Nuotrauka

Nuotrauka

koltasXxX

• Išbaninti
0
jo as to filmo irgi laukiu Borat gerai per VMA's pasirode
Nuotrauka
Nuotrauka

pilnametis...

Guest_kurt_*

• Svečiai
Turbūt Žiedų Valdovas!

BitlasLt

Žalias diržas

• nMo nariai
0
Narsioji sirdis

real_deal

IT'S GOD DAMN REAL...

• nMo nariai
132
Desperado

Gulbė.

Baltas diržas

• Naujokai
0
"Drugio efektas", "Titanikas", "Pjūklas", "Skambutis", "Grybai", "Terminatorius" ir visi filmai su A.Švarcsnegeriu. "Rokis" visos dalys, visi apie krepšinį.

Vartotojų skaito šią temą: 1

narių: 0, svečių: 1, slaptų narių: 0