Peršokti prie turinio

Sveiki atvykę į nMo.lt - seniausią pro-wrestling'o forumą Lietuvoje!

Šis forumas yra skirtas PW (profesionaliųjų imtynių) ir MMA (mišriųjų kovos menų) diskusijoms. Čia Jūs rasite naujienas iš WWE, TNA, UFC ir kitų organizacijų, naujausius rezultatus, įvairias nuotraukas, wrestler'ių biografijas, sporto totalizatorius, daug naudingų straipsnių ir, žinoma, bendraminčių, su kuriais galėsite bendrauti ir dalintis nuomonėmis. Taip pat, čia rasite įvairių failų - nuo dainų iki šviežiausių PW match'ų bei MMA kovų. New Maniacs Order - su Jumis nuo 2005 metų!

Jei esate nMo narys, tai prisijunkite čia, o jei ne, tada užsiregistruokite mūsų forume!

Simpsons

Temoje atsakymų: 35

DeSerT

The King of Hearts

• nMo nariai
0
Ash tai pradejau siustis simpsonus :?
Nuotrauka

Nuotrauka

Nuotrauka

Bam

not again...;/

• nMo Hall of Fame
0

Rodyti pranešimąXEUS, Jan 16 2006, 11:50 AM, pasakė:

Labai geras filmukas, puikus išsipyzdavojimas iš amerikiečių ir ne tik. Tik nemanau, kad jis vaikams skirtas pvz. vienoje serijoje kur karalius labai nori, kad žmona jam pagimdytų sūnų savo dukrai: užsiaugink penį arba užsičiaupk, ta: hhh hhh (tipo stengiasi), neįšeina. Na ir panašūs juokeliai, kur kai kurie labai dviprasmiški ir vaikui tikrai nesuprantami.

Aha sitas mane irgi knisa, kaip tik pries sule paziuredavau simpsonus visada, o dabar shudas :? tikekimes atkeis :)

Guest_kurt_*

• Svečiai
Jis man "praeina" :D

Guest_Raiden_*

• Svečiai

Rodyti pranešimąTruBaller, Dec 22 2005, 04:40 PM, pasakė:

Siaip treciadienio atrodo serijoje vienas dalykas krito i akis. Toje serijoje buvo tarsi kritikuojama JAV politika. Tai kazkaip keistai pasirode :D

Ten viskas kritikuojama,ne tik JAV,bet ir kitos salys.

TruBaller

nMo Legend

• nMo Hall of Fame
0
Nu as turiu galvoje visus ju karus ir panasiai ;) Nu grinai ne is valstybes, o is politikos. Ir tai buvo daroma ne atip, kad su tokiom uzuolankom, kur gali dviprasmiskai suprasti, bet buvo daromai grinai taip, kuri suprasti galima tik is vienos puses.

Guest_Raiden_*

• Svečiai
Ir tokiu atveju buvo tru.

Forsaken

Baltas diržas

• Naujokai
0
Man pats geriausias cartoonas. Nerealiai juokingas tik pastebejau, kad ten praktiskai visi suauge idiotai.

Gulbė.

Baltas diržas

• Naujokai
0
Žiauriai krūtas cartoon'as. Aš kai tik laiko turiu ir žiūriu. Bartas ir Houmeris 4ever.

Lyncaz

CENATION

• nMo nariai
19
mano gyvenime yra trys svarbūs dalykai be kurių negalėčiau gyvent. tai miegas, mergina ir SIMPSONAI!!!

Nuotrauka

booduliz

Oranžinis diržas

• nMo nariai
0
Simpsons is da best xD ;) :D
Nuotrauka

Chairman

Baltas diržas

• Naujokai
0
Man irgi šitas mėgstamiausias cartoon'as beveik jį tik ir žiūriu :)

Šį pranešimą redagavo Chairman: 2008-08-19, 19:21

Vartotojų skaito šią temą: 1

narių: 0, svečių: 1, slaptų narių: 0