Peršokti prie turinio

Sveiki atvykę į nMo.lt - seniausią pro-wrestling'o forumą Lietuvoje!

Šis forumas yra skirtas PW (profesionaliųjų imtynių) ir MMA (mišriųjų kovos menų) diskusijoms. Čia Jūs rasite naujienas iš WWE, TNA, UFC ir kitų organizacijų, naujausius rezultatus, įvairias nuotraukas, wrestler'ių biografijas, sporto totalizatorius, daug naudingų straipsnių ir, žinoma, bendraminčių, su kuriais galėsite bendrauti ir dalintis nuomonėmis. Taip pat, čia rasite įvairių failų - nuo dainų iki šviežiausių PW match'ų bei MMA kovų. New Maniacs Order - su Jumis nuo 2005 metų!

Jei esate nMo narys, tai prisijunkite čia, o jei ne, tada užsiregistruokite mūsų forume!

Klausimai

Temoje atsakymų: 236

Bottom

Mėlynas diržas

• nMo nariai
12

Rodyti pranešimą`MalioK`, 2008-12-30, 22:25, pasakė:

Gal as kazka praleidau, bet kada melynas dirzas suteikia tokia privilegija? Manau tai gera mintis, bet neprisimenu, kad mes tai itvirtintume :)

Rodyti pranešimą`MalioK`, 2008-06-23, 21:23, pasakė:

Taip pat, speju, bus suteikiama teise tureti savo custom tekstini rank'a su Melinu Dirzu.

:)
Nuotrauka

`MalioK`

★ BILL 2 : 1 BROCK ★

• Administratoriai
34
Todel rasiau "speju" :) Pazadu, po sventes aptarsim tai su adminais.

Mauglis

MAUGLIS

• nMo nariai
-2
Sveiki Turiu viena toki idomu klausima.As noriu suzinoti ar jums patiktu jei as rasyciau nba naujienas (keitimai,sutarciu pasirasymai ir tt.) jei kas neisivaizduojat tai uzeikit i wrestlingo naujienas ir manau suprasit apie ka as kalbu.Taip pat svarbu ar kas zadate diskutuoti.taigi laukiu jusu atsakymu jei manote kad visgi tos naujienos nereikalingos nes pvz galite ir kitur jas suzinoti tada taip ir sakykite. Naujienos butu rasomos Wrestling Maniacs > Apie viską > Sportas > Krepšinis >NBA Diskusijos :)

Nuotrauka

Rocky Balboa - The Best there ever was, the best there ever will be!!!

real_deal

IT'S GOD DAMN REAL...

• nMo nariai
132
Nereikia. Cia PRO Wretlingo ir MMA forumas, o ne krepsinio ar futbolo god damn it! Kuo maziau offtopico tuo geriau.

Fortaz

WHAT?

• Administratoriai
14
Zmones, paskatinciau aktyviau atsakyti i real_deal klausima, ir buti tolerantiskesniems idejoms - nereikia, tai nereikia, o kam tie visi "God Damn it" as nesuprantu.
Be to, cia kadais buvo tik PW forumas, dbr jau patapo PW+MMA, as atviras (jei publika palaiko), ir kad sporto skiltis butu sustiprinta. Krepsinis - gera pradzia :)

Nuotrauka
Nuotrauka

Lyncaz

CENATION

• nMo nariai
19
Aš asmeniškai nematau reikalo NBA naujienoms, nes jas ir taip daug kas pateikia (soauda, TV, Iinternetas). o PW yra reikalinga tinginiams, tokiem kaip aš, kurie tingi išsiversti ar ieškoti užsienio puslapiuose. Todėl visas naujienas čia ir sužinau, o NBA turiu ir kitų šaltinių. trupiau tariant - nereikia...

Nuotrauka

SmS

Nepabėga

• nMo nariai
0

Rodyti pranešimąFortaz, 2009-01-09, 19:35, pasakė:

Zmones, paskatinciau aktyviau atsakyti i real_deal klausima, ir buti tolerantiskesniems idejoms - nereikia, tai nereikia, o kam tie visi "God Damn it" as nesuprantu.
Be to, cia kadais buvo tik PW forumas, dbr jau patapo PW+MMA, as atviras (jei publika palaiko), ir kad sporto skiltis butu sustiprinta. Krepsinis - gera pradzia :D
Ne į temą
Mauglio klausimą :)

Refresh_22#MVP

Žalias diržas

• nMo nariai
0
Tikrai nereikia , nors NBA , labai domiuosi , bet nuejus i www.krepsinis.net ar www.nbaworld.lt galima rasti visas naujienas (sry uz reklama) tad as tikrai pries toki dalyka.. Kad ir kaip kasiu domeciaus..
https://www.facebook.com/RVillle - Mes padarysime jus gražesnius!

real_deal

IT'S GOD DAMN REAL...

• nMo nariai
132

Rodyti pranešimąFortaz, 2009-01-09, 19:35, pasakė:

Be to, cia kadais buvo tik PW forumas, dbr jau patapo PW+MMA, as atviras (jei publika palaiko), ir kad sporto skiltis butu sustiprinta. Krepsinis - gera pradzia :)

Nepatinka man tokia ideja, nes ir dabar yra zmoniu kurie reiskiasi vien offtopice, wrestlingo diskusijose pasirodo kaip jaunas menulis, o sedi su zaliais dirzais (vardu neminesim) Dabar sustiprinsim sporto skilti bus nemaza tikimybe, kad ten daug kas vel reiksis daug dazniau, nei wrestlingo diskusijose. Butu viskas gerai jei tik tie zmones daznai reikstusi ir PW ar MMA.

Skorpio

Rudas diržas

• nMo nariai
2

Rodyti pranešimąreal_deal, 2009-01-09, 18:37, pasakė:

Nepatinka man tokia ideja, nes ir dabar yra zmoniu kurie reiskiasi vien offtopice, wrestlingo diskusijose pasirodo kaip jaunas menulis, o sedi su zaliais dirzais (vardu neminesim) Dabar sustiprinsim sporto skilti bus nemaza tikimybe, kad ten daug kas vel reiksis daug dazniau, nei wrestlingo diskusijose. Butu viskas gerai jei tik tie zmones daznai reikstusi ir PW ar MMA.
Ne į temą
as nesuprantu kuom tau trukdo zmones kurie reiskiasi offtopice ? as wrestlinge (bent jau manau) turiu sioki toki supratima bet paprasciausiai nematau reikalo veltis i diskusijas :) manau ir "offtopice" verda pakankamai idomios diskusijos (man visada idomu pasneketi su tokiais zmonemis kaip Valhalas ar Powis), vis delto cia yra forumo kita puse ir is dalies jis ir yra del to daugiau maziau populiarus (nes yra visapusiskas), as vadovaujuosi taisykle kuria ismokau cia nuo pradziu jei neturi pasakyti nieko gero patylek :) todel PW skiltis dazniau skaitau nei reiskiuosi, nemanau, kad geriau butu jei pradeciau sakyti "o ciaaa buvo geras", geriau jau kazka protingo pasakysiu offtopice :)

Nuotrauka

Nuotrauka

Nuotrauka

real_deal

IT'S GOD DAMN REAL...

• nMo nariai
132

Rodyti pranešimąSkorpio, 2009-01-09, 21:20, pasakė:

Ne į temą
as nesuprantu kuom tau trukdo zmones kurie reiskiasi offtopice ? as wrestlinge (bent jau manau) turiu sioki toki supratima bet paprasciausiai nematau reikalo veltis i diskusijas :) manau ir "offtopice" verda pakankamai idomios diskusijos (man visada idomu pasneketi su tokiais zmonemis kaip Valhalas ar Powis), vis delto cia yra forumo kita puse ir is dalies jis ir yra del to daugiau maziau populiarus (nes yra visapusiskas), as vadovaujuosi taisykle kuria ismokau cia nuo pradziu jei neturi pasakyti nieko gero patylek :) todel PW skiltis dazniau skaitau nei reiskiuosi, nemanau, kad geriau butu jei pradeciau sakyti "o ciaaa buvo geras", geriau jau kazka protingo pasakysiu offtopice :)

Ne į temą
Nesakau, kad man trukdo zmones kurie reiskiasi offtopice, bet jei jie daznai reiskiasi ten tai tada tegu nepamirsta ir PW diskusiju juk pagrinde cia ir yra PW forumas, o kaip kaikurie zmones cia sedi vien del sporto arba GFX skilciu tai man labai nepatinka. Man pvz visai idomu butu kaikuriose wrestlingo temose isgirst tavo arba Powio nuomone. :)

Fortaz

WHAT?

• Administratoriai
14

Rodyti pranešimąSmS, 2009-01-09, 19:57, pasakė:

Ne į temą
Mauglio klausimą :)
Dekoju uz esmine pastaba :)

Rodyti pranešimąRefresh_22#MVP, 2009-01-09, 20:11, pasakė:

Tikrai nereikia , nors NBA , labai domiuosi , bet nuejus i www.krepsinis.net ar www.nbaworld.lt galima rasti visas naujienas (sry uz reklama) tad as tikrai pries toki dalyka.. Kad ir kaip kasiu domeciaus..
Tai gal tu ir "tikrai pries" wrestlingo naujienas, nes jas per 3 saitus sumoje irgi galima rasti visas?

Rodyti pranešimąreal_deal, 2009-01-09, 20:37, pasakė:

Suprask tai, kad nebutu to vadinamo "offtopic" tu zmoniu net nebutu, o tada nebutu ir ju pasirodymu PW diskusijose, kad ir "kaip jauno menulio". Nes pasirodymas "kaip jauno menulio">0.

Rodyti pranešimąreal_deal, 2009-01-09, 22:24, pasakė:

Ne į temą
Nesakau, kad man trukdo zmones kurie reiskiasi offtopice, bet jei jie daznai reiskiasi ten tai tada tegu nepamirsta ir PW diskusiju juk pagrinde cia ir yra PW forumas, o kaip kaikurie zmones cia sedi vien del sporto arba GFX skilciu tai man labai nepatinka. Man pvz visai idomu butu kaikuriose wrestlingo temose isgirst tavo arba Powio nuomone. :)
O ar be sito posto juos kaip nors paskatinai sudalyvauti tave dominanciose diskusijose? :)

Nuotrauka
Nuotrauka

SmS

Nepabėga

• nMo nariai
0

Rodyti pranešimąFortaz, 2009-01-10, 18:50, pasakė:

Dekoju uz esmine pastaba ;)

You're welcome ;)

Tai gal tu ir "tikrai pries" wrestlingo naujienas, nes jas per 3 saitus sumoje irgi galima rasti visas?

Esmė yra tame, kad daug kas angliškai nesupranta tiek, jog savarankiškai viską suprastų, o PW naujienų lietuviškai tikrai nėra, todėl jos yra labai reikalingos tokiems kaip aš :)

real_deal

IT'S GOD DAMN REAL...

• nMo nariai
132

O ar be sito posto juos kaip nors paskatinai sudalyvauti tave dominanciose diskusijose? ;)

Nu jei del Skorpio ir Powio tai matosi, kad jie nedurni zmones ir butu idomu kaikuriose PW temose szinot ju nuomone. O sitas reikalas, kad juos dar reikia skatint sudalyvaut wrestlingo diskusijose tai man cia atrodo visiskas apsurdas.

Fortaz

WHAT?

• Administratoriai
14

Rodyti pranešimąreal_deal, 2009-01-10, 20:52, pasakė:

Nu jei del Skorpio ir Powio tai matosi, kad jie nedurni zmones ir butu idomu kaikuriose PW temose szinot ju nuomone. O sitas reikalas, kad juos dar reikia skatint sudalyvaut wrestlingo diskusijose tai man cia atrodo visiskas apsurdas.
Sveikinu su tikru lietuvisku poziuriu: dejuoti - ne absurdas, bet ka nors nuveikti - visiskas absurdas ;)
T.y. "sedziu va, padejuoju.. jei kas nors pabara, kad padejuoju, pasakau, kad tai absurdas.. bet ne, nekeisiu nieko.. nes tai butu.. absurdas? "
Pasakysiu paprastai: nepatinka kas nors - tai siulau keisti tai, nes manau, kad gali (aisku jei per savo nuostatus perlipsi), o ne dejuoti ;)

Nuotrauka
Nuotrauka

real_deal

IT'S GOD DAMN REAL...

• nMo nariai
132

Rodyti pranešimąFortaz, 2009-01-10, 22:28, pasakė:

Sveikinu su tikru lietuvisku poziuriu: dejuoti - ne absurdas, bet ka nors nuveikti - visiskas absurdas ;)
T.y. "sedziu va, padejuoju.. jei kas nors pabara, kad padejuoju, pasakau, kad tai absurdas.. bet ne, nekeisiu nieko.. nes tai butu.. absurdas? "
Pasakysiu paprastai: nepatinka kas nors - tai siulau keisti tai, nes manau, kad gali (aisku jei per savo nuostatus perlipsi), o ne dejuoti ;)

Apsurdas tame, kad zmones registruojasi pro wrestlingo forume, bet savo noru nesivelia i PW diskusijas.
O kaip as vienas galiu ka nors pakeist? Aisku noreciau padaryt, kad taip nebutu taigi siulau neplest offtopic skilciu... Tai butu vis sioks toks zingsnis kuris galbut priverstu juos kiek dazniau reikstis PW diskusijose. :)

Fortaz

WHAT?

• Administratoriai
14
Tu, ziuriu, is tu, kurie neina/neis balsuoti: ka tu vienas gali pakeist.. ;)
Cia jau poziurio klausimas, ir as nelabai ka galiu pridurt, nes as mastau visiskai kitaip tiek siuo, tik tuo (apie kuri kalbame) klausimu.

Nuotrauka
Nuotrauka

Skorpio

Rudas diržas

• nMo nariai
2

Rodyti pranešimąreal_deal, 2009-01-10, 21:02, pasakė:

Apsurdas tame, kad zmones registruojasi pro wrestlingo forume, bet savo noru nesivelia i PW diskusijas.
O kaip as vienas galiu ka nors pakeist? Aisku noreciau padaryt, kad taip nebutu taigi siulau neplest offtopic skilciu... Tai butu vis sioks toks zingsnis kuris galbut priverstu juos kiek dazniau reikstis PW diskusijose. :)
tiesa sakant tikriausiai pasijuokciau "ant kiek" lankomumas sumazetu "nebepleciant" offtopico :)

Nuotrauka

Nuotrauka

Nuotrauka

Nervas

Total Nonstop Action

• nMo nariai
2
Tai kaip būtų dėl tų premijų, spėjimuose laimėjusiems žmonėms? Kai bus suskaičiuoti rezultatai, kam nors iš administratorių parašyt, kad pervestų taškus pvz. man, o aš išdalinčiau laimėjusiems? Beje, gali būti taip, kad bus kelios antros vietos, ar net kelios pirmos. Tai jiems visiems atitinkamai taškų reiks pervest, ar kaip nors kas greičiau spėjo tam?

Nuotrauka
I watch:
Nuotrauka

I don't watch:

Nuotrauka

`MalioK`

★ BILL 2 : 1 BROCK ★

• Administratoriai
34

Rodyti pranešimąNervas, 2009-01-11, 21:11, pasakė:

Tai kaip būtų dėl tų premijų, spėjimuose laimėjusiems žmonėms? Kai bus suskaičiuoti rezultatai, kam nors iš administratorių parašyt, kad pervestų taškus pvz. man, o aš išdalinčiau laimėjusiems? Beje, gali būti taip, kad bus kelios antros vietos, ar net kelios pirmos. Tai jiems visiems atitinkamai taškų reiks pervest, ar kaip nors kas greičiau spėjo tam?
Siulau sios Genesis spejimus dar be jokiu premiju baigti, o vat pradedant nuo Royal Rumble spejimu, gal jau laikas rasti Spejimu moderatoriu, su kurio kalbesime apie laimetoju premijavima. Reikes aptarti tai Adminu skiltyje.

Powis

Žalias diržas

• nMo nariai
0

Rodyti pranešimąMauglis, 2009-01-09, 16:42, pasakė:

Sveiki Turiu viena toki idomu klausima.As noriu suzinoti ar jums patiktu jei as rasyciau nba naujienas (keitimai,sutarciu pasirasymai ir tt.) jei kas neisivaizduojat tai uzeikit i wrestlingo naujienas ir manau suprasit apie ka as kalbu.Taip pat svarbu ar kas zadate diskutuoti.taigi laukiu jusu atsakymu jei manote kad visgi tos naujienos nereikalingos nes pvz galite ir kitur jas suzinoti tada taip ir sakykite. Naujienos butu rasomos Wrestling Maniacs > Apie viską > Sportas > Krepšinis >NBA Diskusijos (H)

Būtų visai nieko jei rašytumei tokias naujienas kurių nebūtų didžiausiuose Lietuvos krepšinio portaluose.. :D Tada aš tvirtai už!

Nuotrauka

Fortaz

WHAT?

• Administratoriai
14
Taigi, Mauglis, be mano palaikymo, kito palaikymo nematyti.
Manau klausima galime laikyti atsakytu :D

Nuotrauka
Nuotrauka

Mauglis

MAUGLIS

• nMo nariai
-2

Rodyti pranešimąFortaz, 2009-01-14, 13:14, pasakė:

Taigi, Mauglis, be mano palaikymo, kito palaikymo nematyti.
Manau klausima galime laikyti atsakytu :)
Ne į temą
Maugli ;)
Taip as aiskiai supratau ir suprantu ,kad tikrai nereikia to daryti jei tai nezada tureti pasisekimo ir neturi ateities :(

Nuotrauka

Mauglis

MAUGLIS

• nMo nariai
-2
Ne į temą
Labai atsiprasau jei tai bus skaiciuojama kaip double post.Jei administratoriai manote ,kad as pazeidziu taisykles paprasciausiai nuimkite 1 posta is mano postu skaiciaus
As nezinau ar tai imanoma jums nmo.lt valdzia,bet noriu paklaust-ar nera galimybes padaryti vienos funkcijos-tai istrinti pranesimus (si funkcija yra daugumoje forumu,bet cia nera arba as nematau,bet esu ne karta pastebejes kaip zmogus paraso ka nors ir po to editina-ISTRINKIT)noreciau suzinoti ar tai imanoma nes sis klausimas manauciau yra aktualus ne vien tik man :thumb:

Šį pranešimą redagavo Mauglis: 2009-01-24, 22:55

Nuotrauka

Fortaz

WHAT?

• Administratoriai
14
Funkcija nepageidautina del akivaizdziu priezasciu.
Kitaip sakant - zodis ne zvirblis ;)

Nuotrauka
Nuotrauka

Vartotojų skaito šią temą: 13

narių: 0, svečių: 13, slaptų narių: 0