Ne į temą | Manau reiktų sukurt atskirą pasiūlymų temą |
Turiu vieną pasiūlymą, ir manau, kad jis nepakenks. Man atrodo, kad reiktų koreguoti šias taisykles:
19. Rašant spoiler'ius (t.y. informacija, kuri dar nėra oficialiai paskelbta) visada naudoti [ spoiler ] [ / spoiler ] žymes.
20. Rašant WWE ir TNA rezultatus, ar su jais susijusius pranešimus, irgi reikia naudoti spoiler ([ spoiler ] [ / spoiler ]) žymes. Juos yra būtina naudoti dieną po šou (pvz. jei RAW vyksta pirmadienį, tai spoiler žymes yra būtina naudoti iki antradienio 12 valandos vakaro. Tai galioja ir kitiems šou). Jei vyksta PPV, tai spoiler žymes yra būtina naudoti 2 dienas po PPV (pvz. jei PPV vyksta sekmadienį, tai spoiler žymes reikia naudoti iki antradienio 12 valandos vakaro). Išimtis tokia, kad šiais tag'ais nereikia nauduotis pačio praėjusio renginio temoje - o tiems kas nenori spolintis, ten nesikišti.
Kodėl? Ogi todėl, nes manau kad vien spoiler tag'ų neužtenka. Mano nuomone, prieš spoiler tag'us reiktų užrašyti dėl kokio šou, ar dėl kokios info gali susipoilinti. Pvz Forto postas. Jame buvo įterptas "SPOILER" tag'as, tačiau aš vistiek susispoilinau dėl UFC 91. Dabar SPOILER tag'ai nebūtinai naudojami dėl rezultatų, ir taip yra daroma dažnai - todėl aš ir susispoilinau. Nepirmas atvėjis. Arba tiesiog reikia būti supratingesniem ir nepranešus nerašyti spoilerių. Ką manot?