Peršokti prie turinio

Sveiki atvykę į nMo.lt - seniausią pro-wrestling'o forumą Lietuvoje!

Šis forumas yra skirtas PW (profesionaliųjų imtynių) ir MMA (mišriųjų kovos menų) diskusijoms. Čia Jūs rasite naujienas iš WWE, TNA, UFC ir kitų organizacijų, naujausius rezultatus, įvairias nuotraukas, wrestler'ių biografijas, sporto totalizatorius, daug naudingų straipsnių ir, žinoma, bendraminčių, su kuriais galėsite bendrauti ir dalintis nuomonėmis. Taip pat, čia rasite įvairių failų - nuo dainų iki šviežiausių PW match'ų bei MMA kovų. New Maniacs Order - su Jumis nuo 2005 metų!

Jei esate nMo narys, tai prisijunkite čia, o jei ne, tada užsiregistruokite mūsų forume!

Klausimai

Temoje atsakymų: 236

Nervas

Total Nonstop Action

• nMo nariai
2
Ne į temą
Manau reiktų sukurt atskirą pasiūlymų temą

Turiu vieną pasiūlymą, ir manau, kad jis nepakenks. Man atrodo, kad reiktų koreguoti šias taisykles:

19. Rašant spoiler'ius (t.y. informacija, kuri dar nėra oficialiai paskelbta) visada naudoti [ spoiler ] [ / spoiler ] žymes.

20. Rašant WWE ir TNA rezultatus, ar su jais susijusius pranešimus, irgi reikia naudoti spoiler ([ spoiler ] [ / spoiler ]) žymes. Juos yra būtina naudoti dieną po šou (pvz. jei RAW vyksta pirmadienį, tai spoiler žymes yra būtina naudoti iki antradienio 12 valandos vakaro. Tai galioja ir kitiems šou). Jei vyksta PPV, tai spoiler žymes yra būtina naudoti 2 dienas po PPV (pvz. jei PPV vyksta sekmadienį, tai spoiler žymes reikia naudoti iki antradienio 12 valandos vakaro). Išimtis tokia, kad šiais tag'ais nereikia nauduotis pačio praėjusio renginio temoje - o tiems kas nenori spolintis, ten nesikišti.

Kodėl? Ogi todėl, nes manau kad vien spoiler tag'ų neužtenka. Mano nuomone, prieš spoiler tag'us reiktų užrašyti dėl kokio šou, ar dėl kokios info gali susipoilinti. Pvz Forto postas. Jame buvo įterptas "SPOILER" tag'as, tačiau aš vistiek susispoilinau dėl UFC 91. Dabar SPOILER tag'ai nebūtinai naudojami dėl rezultatų, ir taip yra daroma dažnai - todėl aš ir susispoilinau. Nepirmas atvėjis. Arba tiesiog reikia būti supratingesniem ir nepranešus nerašyti spoilerių. Ką manot?

Nuotrauka
I watch:
Nuotrauka

I don't watch:

Nuotrauka

Fortaz

WHAT?

• Administratoriai
14
Na jo,man kilo tokia mintis, kad Spoiler turetu kazkokia property, kad pvz eitu rasyti kazka tokio:
[ spoiler spoil_namespace="UFC91" ] spoilerio tekstas [ / spoiler ]
ir ji atvaizduotu mazdaug taip "UFC91 Spoileris", kuri paspaudus, parodytu "spoilerio tekstas".
jei taip neimanoma, tai manau nieks pakeista nebus - spoileris lieka spoileriu - kaip ir gyvenime:
jej kaba zenklas "neik, uzmus", tai juk turbut neisi, net jej ir turi nepersaunama liemene - galbut tave dujomis nunuodys ;)
taip ir cia - jej jau parasiau, kad spoileris, tai kas tave vercia buti tikru, kad jis nebus UFC spoileris. T.y. bijaj vilko, neik i miska ;)

Nuotrauka
Nuotrauka

Nervas

Total Nonstop Action

• nMo nariai
2
Tačiau, galima bent prieš spoiler'į parašyti, kad kiti žinotų apie ką jis. Nes negali žinoti, gal tu tą info jau žinai ir gali drąsiai skaityt. O gal nežinai ir dar nenori žinoti.

Nuotrauka
I watch:
Nuotrauka

I don't watch:

Nuotrauka

`MalioK`

★ BILL 2 : 1 BROCK ★

• Administratoriai
34
Istikruju, tai labai logiskas pasiulimas, apie kuri manau jau buvo susimastes ne vienas zmogus ;)
Dabar noriu paklausti Impaler, ar reali padaryti kazka panasaus i tokia mano ideja (nors abejoju):

Dabar spaudziant [ spoiler ] migtuka paneleje, gauname sios antgalius:

[spoiler]John Cena pasiema World Heavyweight Championship[/spoiler]
ir kaip rezultatas mes matome tik:

Citata

NELIECIANT:

» Rodyti / Slėpti spoiler'į «

PASPAUDUS:

» Rodyti / Slėpti spoiler'į «
John Cena pasiema World Heavyweight Championship
Impaler, ar butu imanoma modiffikuoti tai ir padaryti... nezinau, kazka panasaus i:

[spoiler]John Cena pasiema World Heavyweight Championship[/spoiler][reason]WWE Survivor Series 2008[/reason]
kad rezultate atroditu:

Citata

NELIECIANT:

» Rodyti / Slėpti spoiler'į « (WWE Survivor Series 2008)

PASPAUDUS:

» Rodyti / Slėpti spoiler'į « (WWE Survivor Series 2008)
John Cena pasiema World Heavyweight Championship
Butu fantastika, jei tas migtukas isduotu tokius 2 laukus: [ spoiler ] [ / spoiler ] paciam spoileriui ir [ reason ] [ / reason ] jo temai ;)

EDIT: Arba kaip Fortaz pasiule - vistiek esme ta pati. Ka pasakisi, Impaler?

Fortaz

WHAT?

• Administratoriai
14
MK, arba galetu buti, kaip as siuliau, ar nesutinki?
Manau jej bent kaip nors iseitu, butu ok ;)
nes taip kaip tu parasei, tai ir ranka prirasyti beveik taip pat galima.
As noreciau, kad pac tekstas, ant kurio reikia paspausti, atrodytu "UFC Spoiler"

Nuotrauka
Nuotrauka

`MalioK`

• Administratoriai
34

Rodyti pranešimąFortaz, 2008-11-17, 16:39, pasakė:

MK, arba galetu buti, kaip as siuliau, ar nesutinki?
Manau jej bent kaip nors iseitu, butu ok ;)
nes taip kaip tu parasei, tai ir ranka prirasyti beveik taip pat galima.
As noreciau, kad pac tekstas, ant kurio reikia paspausti, atrodytu "UFC Spoiler"
Jo, as EDIT'e po to darasiau, kad arba kaip tavo variantas - veliau pastebejau tavo posta ;)
Bet ranka taip nedarasisi iskart prie spoilerio teksto (t.y. peti i peti) - ranka galima darasyti tik eilute pries ji, arba po jo.

Fortaz

WHAT?

• Administratoriai
14
Zr zodi "beveik" ;)

Nuotrauka
Nuotrauka

`MalioK`

• Administratoriai
34
Ne į temą

Rodyti pranešimąFortaz, 2008-11-17, 17:00, pasakė:

Zr zodi "beveik" ;)
Labai mandras cia atsirado ;)

Lix

"Actions speak louder than words. Except mine."

• Administratoriai
36
Na as tai visada perspeju apie tai kokio dalyko yra spoileris. Tiesa sakant nelabai matau prasmes papildomo kodo ivedimui. Juk dar greiciau butu tiesiog parasyti "UFC 91 spoileris", nei [reason]UFC 91 rezultatai[/reason] + sudetingiau. O sudetingai postus musu forume raso tik `MK`, nes visi kiti tingi parintis su kodais. Tokiu atveju kaip Nervas parase, kad susispolino del UFC 91 kalti yra abu - ir Fortaz, ir Nervas. Is tikruju, as pats irgi visai nepagalvodamas tam Fortaz'o poste paspaudziau rodyti spoileri ir pamaciau rezultata - gerai kad UFC 91 jau buvau perziurejes. Manau galima butu ivesti tokia lengva taisykle, kad reikia parasyti kokio turinio spoileris (aisku ne visada, pvz. jei kalbama MMA diskusijose, tai jau savaime aisku kokio turinio bus spoileris diena po PPV).

P.S. Nervai, kam mums pasiulymu topicas jei yra pasiulymu forumas? Kas kaltas, kad tu rasai cia, o ne kuri nauja topica?

Fortaz

WHAT?

• Administratoriai
14
Pf... As kaltas? :) ;)
Nors ir teigi, kad tik is dalies.. Bet ne :D
Zmogiskai, as suprantu Nervo suklydima, ir gaila, kad jam taip nepasiseke.
Bet as zmogus istatyma skaitantis istatyma tik pagal raide, o ne pagal prasme :)
todel reziumuojant - pritariu bet kokiam pasiulymui, kuris kita karta man taip parasius padarytu mane teisetai kaltu ;)

Nuotrauka
Nuotrauka

Nervas

Total Nonstop Action

• nMo nariai
2
Tai kaip? Uzstrigo sitas klausimas? Ar sitas klausimas buvo pamirstas? Ar dar ka?

Nuotrauka
I watch:
Nuotrauka

I don't watch:

Nuotrauka

`MalioK`

• Administratoriai
34

Rodyti pranešimąNervas, 2008-11-27, 18:33, pasakė:

Tai kaip? Uzstrigo sitas klausimas? Ar sitas klausimas buvo pamirstas? Ar dar ka?
Pabandisiu paaiskinti situaciaj trumpai. Studentams, iskaitant mane, atejo paskutiniu savaiciu laikas atsiskaitimams pries gruodzio/sausio sesija. As studentas, todel paskutiniomis dienomis mane matote trumpai i beveik nieko nerasau, t.y. beviek nieko nerasau PW/MMA temtika - patikekite, labai daug rasau hidrostatikos, hidrodinamikos, informacijos paieskos, patentotyros ir panasiomis temomis. Galiu tik speti, kad Impaler forume nepasirodo nuo lapkricio 17 dienos irgi del panasios priezasties, nes jis irgi studentas. O techninius klausimus nMo forume sprendzia jis. Kantrybes.

Doppelganger

OURS TRULY THIS LIFE

• Administratoriai
22
truputi atsitraukiau nuo moxlu ir perskaiciau visa jusu kalba, taigi:

jei atvirai tikrai nesu niekur mates tokio dalyko ir nelabai turiu ideju kaip tai reiktu igyvvendinti. manyciau daug paprasciau yra tiesiog pries spoileri prirasyti paprastu textu kas tia per spoileris. Pagalvokit. ar parasote reasona pries spoileri ar reasona irasote i koki issokanti langeli. - rasyti vis tiek reikes.

VISŲ WCW NITRO, THUNDER, SATURDAY NIGHT ir PPV show savininkas!

KNOCK S†RAIGH† †HE FUCK OU†!!!

Nervas

Total Nonstop Action

• nMo nariai
2
Na toks ir buvo mano pasiūlymas. Įvesti šiokią tokią taisyklę, kad žmonės prieš spoilerį praneštų jo turinį.

Nuotrauka
I watch:
Nuotrauka

I don't watch:

Nuotrauka

Doppelganger

OURS TRULY THIS LIFE

• Administratoriai
22
as irgi buciau uz, man patinka, kad pvz naujienose parasai toks ir toks spoileris. :) o kai kitur kur ziuriu kad yra spoileris, tai neretai lieku visai nepaspaudes.

Beje MK, dont tell me Cena won the TITLE! Tu man katik paspoilinai su visu pasiulymu! :) jomajo

`MalioK`

• Administratoriai
34

Rodyti pranešimąImpaler, 2008-11-28, 13:24, pasakė:

Beje MK, dont tell me Cena won the TITLE! Tu man katik paspoilinai su visu pasiulymu! :) jomajo
Na, kaip turejai pastebeti, ta pranesima, kad "John Cena pasieme World Heavyweight Championship" as parasiau dar pries Survivor Series :)

Spoiler'is

(SPOILER: WWE Survivor Series 2008)

Lix

• Administratoriai
36
Ne į temą
Spoiler'is

WWE Survivor Series 2008 spoileris

`MalioK`

• Administratoriai
34
Spoiler'is
(SPOILER: WWE Survivor Series 2008)

Powis

Žalias diržas

• nMo nariai
0
Norėjau paklaust ar forume bus nominacijos (balsavimai) pvz: aktyviausias 2008 metų vartotojas ir pan.? :D Daugelyje forumų pastebėjau, kad vyksta. O naujais metais būtų paskelbta laimėjusieji.. :D

Šį pranešimą redagavo Powis: 2008-12-20, 14:05

Nuotrauka

Bottom

Mėlynas diržas

• nMo nariai
12

Rodyti pranešimąPowis, 2008-12-20, 13:19, pasakė:

Norėjau paklaust ar forume bus nominacijos (balsavimai) pvz: aktyviausias 2008 metų vartotojas ir pan.? :D Daugelyje forumų pastebėjau, kad vyksta. O naujais metais būtų paskelbta laimėjusieji.. :D
Gera mintis/priminta mintis. Darom ir tik greičiau. Tik reikia, kad nominacijos būtų tinkamos.
Nuotrauka

Lix

• Administratoriai
36
Jei kas turi ideju ir nori uzsiimti tai prasau, nemanau, kad administracija priestarautu :D

Lyncaz

CENATION

• nMo nariai
19
Got one question...
Kai prieš pusmetį užsiregistravau nMo, tai berods profilyje buvo nemokamų SMS funkcija... o dabar aš jos nematau... ar aš tiesiog apglušau, ar jau nebegalima siųstis SMS iš nmo.lt?

Nuotrauka

Doppelganger

OURS TRULY THIS LIFE

• Administratoriai
22
deja ta paslauga jau panaikinta, bankrutavo ta vieta kur buvo galima siust sms ar panasiai. :)

Bottom

Mėlynas diržas

• nMo nariai
12
Kadangi esu mėlynas diržas jau, norėčiau pasinaudot jo duota privilegija - nemokamu rango pakeitimu. Ir noriu paklaust, ar per ten pat reikia keist? Nenuims 1000 taškų? Nes kitur nelabai radau per kur galima būtų pakeist...
Nuotrauka

`MalioK`

• Administratoriai
34

Rodyti pranešimąBottom, 2008-12-30, 22:03, pasakė:

Kadangi esu mėlynas diržas jau, norėčiau pasinaudot jo duota privilegija - nemokamu rango pakeitimu. Ir noriu paklaust, ar per ten pat reikia keist? Nenuims 1000 taškų? Nes kitur nelabai radau per kur galima būtų pakeist...
Gal as kazka praleidau, bet kada melynas dirzas suteikia tokia privilegija? Manau tai gera mintis, bet neprisimenu, kad mes tai itvirtintume :)

Vartotojų skaito šią temą: 7

narių: 0, svečių: 7, slaptų narių: 0