Sveiki atvykę į nMo.lt - seniausią pro-wrestling'o forumą Lietuvoje!
Šis forumas yra skirtas PW (profesionaliųjų imtynių) ir MMA (mišriųjų kovos menų) diskusijoms. Čia Jūs rasite naujienas iš WWE, TNA, UFC ir kitų organizacijų, naujausius rezultatus, įvairias nuotraukas, wrestler'ių biografijas, sporto totalizatorius, daug naudingų straipsnių ir, žinoma, bendraminčių, su kuriais galėsite bendrauti ir dalintis nuomonėmis. Taip pat, čia rasite įvairių failų - nuo dainų iki šviežiausių PW match'ų bei MMA kovų. New Maniacs Order - su Jumis nuo 2005 metų!
Jei esate nMo narys, tai prisijunkite čia, o jei ne, tada užsiregistruokite mūsų forume!
2008-06-08, 22:01
1. Hulk Hogan netaps TNA world champu
2. David Arquette netaps grand slam champu
3. Chris Masters netaps NPJW world champu
4. CM Punk prades gert Coca-Cola
5. Shawn Michaels grys i pro-wrestling'a
6. Triple H surinks daugiau world title reign'u nei Ric Flair
And I mean it
2008-06-12, 19:28
2008-07-14, 21:28
Straight Edge - CM Punk, 2008-06-07, 16:33, pasakė:
Kvailas gimnickas. Daug ka reikia gyvenime bent karta isbandyti ,o duodu 100% ,kad gyvenime tikrai gersi alkoholi. Tai tiesiog neimanoma.
Pats nerukau ir tikrai nerukysiu ,o praeita vasara buvo mano 2 savaiciu rukymo bandomasis laikotarpis. Is pradziu patiko ,bet veliau karta surukiau dvi cizas iskart ir dar saule galva uzkepino ir buvo labaaai bloga. Po to laikotarpio dar du kartus paemiau ciza prie alkoholio ir po ju pasidare zopa. Jei ne ciza ,viena is tu kartu nebuciau vemes. Tad rukimas sucks.
2008-07-18, 07:29
Kiausingalvis, 2008-07-14, 22:28, pasakė:
Pats nerukau ir tikrai nerukysiu ,o praeita vasara buvo mano 2 savaiciu rukymo bandomasis laikotarpis. Is pradziu patiko ,bet veliau karta surukiau dvi cizas iskart ir dar saule galva uzkepino ir buvo labaaai bloga. Po to laikotarpio dar du kartus paemiau ciza prie alkoholio ir po ju pasidare zopa. Jei ne ciza ,viena is tu kartu nebuciau vemes. Tad rukimas sucks.
Kodel iskart sakai, kad gersiu. Yra pvz. zmoniu kurie siekia tokio tikslo. Zinoma man bus sunkiau, nes as lietuvis...
2008-07-18, 10:25
Kiausingalvis, 2008-07-14, 22:28, pasakė:
Kodėl sakai, kad neįmanoma? Man pvz 19 dabar nei stiklinės gyvenime alkoholio nesu išgėręs, nors ne kartą buvau vakarėliuose kur visi kiti nusitašydavo iki žemės graibymo Jeigu turi aiškią nuomonę/nusistatymą ir supratimą kodėl nenori vartoti alkoholio/narkotikų(/nikotino) ir tai nėra tik kažkoks noras išsiskirti ar pnš, tai netgi labai įmanoma.
2008-07-18, 14:46
Valhalas, 2008-07-18, 11:25, pasakė:
2008-07-18, 15:45
2008-07-18, 16:02
Valhalas, 2008-07-18, 11:25, pasakė:
Gerbiu tavo nuomone ,bet as kalbejau apie paragavima ,o is tavo zodziu suprantu ,kad esi ragaves. Be to dar gyvensi daug metu ir daug kas gali pasikeisti ,bet cia ne mano reikalas.
Mano vienas klasiokas gyveno Amerikoj ir praeitais metais cia atsikrauste. Jis buvo niekados negeres ir tvirtino ,kad niekados negers ,bet jau 2 kartus maciau ji nusigerusi. Viena karta kelionej su klase (is musu klases gere 100% ,kokia musu klase vieninga ) ,o kita kart juokdarys jis buvo per Jonines.
Ir dar norejau pasakyt ,kad kartais puodelis alaus arba stikline vyno yra net sveika. Kazkada vienoj kelionej nedirbo skrandis ir visa laika vemiau. Geriau vaistus ,viska dariau kas imanoma ,bet niekas nepadeda ir vistiek jau kokias 10 valandu vemiu. Ir niekas negalejo padet ,kol karta mama dave atsigert alaus. Uz minutes skaniai ir garsiau atsiraugiojau ir tiesiog pasidare gera ir dar valgyt norejau. Aplamai man mama jau duodavo alaus putu ,kai dar buvau pyplys pradinukas. Tad jusu nusistatymuose nieko gero nematau. Alkoholis nieko blogo ,jei turi saika. Man beveik neimanoma tapt alkoholiku ,nes mano amzinatelsis dede ,kuris neturejo saiko ir valios pastoviai gere ir merdejo prie manes.
2008-07-18, 19:06
Kiausingalvis, 2008-07-18, 17:02, pasakė:
Mano vienas klasiokas gyveno Amerikoj ir praeitais metais cia atsikrauste. Jis buvo niekados negeres ir tvirtino ,kad niekados negers ,bet jau 2 kartus maciau ji nusigerusi. Viena karta kelionej su klase (is musu klases gere 100% ,kokia musu klase vieninga ) ,o kita kart juokdarys jis buvo per Jonines.
Ir dar norejau pasakyt ,kad kartais puodelis alaus arba stikline vyno yra net sveika. Kazkada vienoj kelionej nedirbo skrandis ir visa laika vemiau. Geriau vaistus ,viska dariau kas imanoma ,bet niekas nepadeda ir vistiek jau kokias 10 valandu vemiu. Ir niekas negalejo padet ,kol karta mama dave atsigert alaus. Uz minutes skaniai ir garsiau atsiraugiojau ir tiesiog pasidare gera ir dar valgyt norejau. Aplamai man mama jau duodavo alaus putu ,kai dar buvau pyplys pradinukas. Tad jusu nusistatymuose nieko gero nematau. Alkoholis nieko blogo ,jei turi saika. Man beveik neimanoma tapt alkoholiku ,nes mano amzinatelsis dede ,kuris neturejo saiko ir valios pastoviai gere ir merdejo prie manes.
Ne į temą | O prie ko čia tas ragavimas? Norint tai tiek alkoholinių tiek narkotinių medžiagų galima bet kur surasti, jos juk plačiai naudojamos medicinoje ir pnš. čia juk kalbame ne apie teorinį "ar gali visa gyvenimą išbūti be lašo alhokolio ant tavo liežuvio" , o apie stright-edge gyvenimo būdą, jeigu aš kartą į metus suvalgysiu vieną saldainį su likeriu nuo jo aš neapsvaigsiu ir mano organizmas jokių pasekmių neturės. Dabar apie gydomasias alkoholio savybes: kiekvienas nuodas tinkamai vartojamas ,tinkamais kiekiais, tinkamu laiku ir tinkamoje vietoje veikia kaip vaistas, juk dauguma jų būtent ir gaminami į sudėtį įtraukiant vienokias ar kitokias nuodingas medžiagas, bet vėl gi, ar apie tai kalbame? Ne! Ar vadinamųjų "pasilinksminimų" metu alkoholis geriamas po puodelį/stiklinę vakarui? Tokiais atvejais apie bet kokias gydomąsias jo savybes galima pamiršti, stipresnis ar silpnesnis alkoholis yra natūralus nuodas organizmui, būtent dėl to apsvaigstama ir būtent tai įtakoja priešlaikinį skysčio pašalinimą iš organizmo įvairiais keliais, tai gali būti naudinga tais atvejais kai kartu su alkoholiu iš organizmo pašalinamos vienokios ar kitokios ten esančios pavojingesnės medžiagos, tačiau kokia kaina! Kiekviena svaigulio dozė garantuoja negrįžtamą neigiamą poveikį smegenims, kas ilgainiui išugdo vienokią ar kitokią priklausomybę, kuri gali pasireikšti nebūtinai kaip nuolatinis poreikis vartoti, o kitokias, "gilesniais" keliais, pvz,. kaip nesugebėjimas patirti dalinai džiaugsmingų ar vienaip ar kitaip ryškesnių emocijų nesisvaiginant, suinteresuotumo aplinkiniam pasauliui praradimas, depresija, apatija ir t.t. Ir kam visa tai? Kam ta rizika? KODĖL, žmogus turėtų slopinti savo ir taip ganėtinai silpnas ir netobulas smegenis ir kodėl atsigrįžimas į savo "auto" instinktyvųjį režimą turėtų suteikti kažkokio smagumo? Ką tai pasako apie žmogų, jeigu jis nesugeba linksmintis be sintetinių priemonių pagalbos, nepumpuodamas nuodų į savo kūną? Ir galiausiai kas iš to "smagumo" , jeigu jo net negali prisiminti? Išeitų, kad jo net ir nebuvo, tik po perdozavimo sekusios pasėkmės... Sustosiu šioje vietoje, nes abejoju ar kas nors tiek ar dar daugiau skatys/skaitytų Keli komentarai pabaigai: 1. Jei tas draugas tau sakė, kad niekada nebuvo gėręs alkoholio ir tu jau du kartus matei jį nusigėrusį tai derėtų rimtai pamąstyti apie galimybę, kad jis melavo arba kalbėjo su ironija. 2. Jei tas dėdė, apie kurį kalbi, turi kažkokių kraujo ryšių su tavimi tai reiškia, kad yra įmanoma, kad tu taip pat kaip ir jis turi polinkį į alkoholizmą ir tau derėtų išskirtinai vengti visko, kas galėtų tai sukelti, nes tavo patirti vaizdiniai išgyvenimai ir jo merdėjimas šioje situacijoje vargu ar turės didelės reikšmės. P.S. dedu į offtopic, nes su topic tema nelabai čia susiję |
Vartotojų skaito šią temą: 7
narių: 0, svečių: 7, slaptų narių: 0