Peršokti prie turinio

Sveiki atvykę į nMo.lt - seniausią pro-wrestling'o forumą Lietuvoje!

Šis forumas yra skirtas PW (profesionaliųjų imtynių) ir MMA (mišriųjų kovos menų) diskusijoms. Čia Jūs rasite naujienas iš WWE, TNA, UFC ir kitų organizacijų, naujausius rezultatus, įvairias nuotraukas, wrestler'ių biografijas, sporto totalizatorius, daug naudingų straipsnių ir, žinoma, bendraminčių, su kuriais galėsite bendrauti ir dalintis nuomonėmis. Taip pat, čia rasite įvairių failų - nuo dainų iki šviežiausių PW match'ų bei MMA kovų. New Maniacs Order - su Jumis nuo 2005 metų!

Jei esate nMo narys, tai prisijunkite čia, o jei ne, tada užsiregistruokite mūsų forume!

Ar jus rukote?

Temoje atsakymų: 209

Apklausa: Ar jus rukote? (77 nariai(-ių) jau prabalsavo)

ar rukote?

1. taip (19 balsai(-ų) [24.36%])

Balso procentinis santykis: 24.36%

2. ne (59 balsai(-ų) [75.64%])

Balso procentinis santykis: 75.64%

Balsuoti Svečiai balsuoti negali

BitlasLt

Žalias diržas

• nMo nariai
0
2.5 metu traukiu kazkur nuo 17.5 amziaus :DNu man po kol kas netrukdo.Tik si savaite iskirtine susiporijom su motina ,kad mesim abudu ;d tai kol kas 5 dienas be dumo.(kas is to jei dabar kava litrais geriu :lol:).

Gulbė.

Baltas diržas

• Naujokai
0
Rūkau, per dieną 3,4.

Walleris

LET'S DISCUSS SOME RASSLIN'!

• Administratoriai
65
Nerukau ir nerukysiu.

Laisvydas

100% Lithuanian Nation™

• Nariai
0
Nerukau ir tikiuosi niekada nerukysiu...

Fantazy

Piktas Gezas - Fantazijus

• nMo nariai
0

Rodyti pranešimąWalleris, 2008-05-04, 13:43, pasakė:

Nerukau ir nerukysiu.
Man atrodo, po 2 metų kitaip prabilsi..

Grįžau?!

MoX

Oranžinis diržas

• nMo nariai
0
Ne, galim sakyt ,kad ir nebandžiau :)
Nuotrauka

Nuotrauka Nuotrauka

`MalioK`

★ BILL 2 : 1 BROCK ★

• Administratoriai
34

Rodyti pranešimąFantazy, 2008-05-04, 14:47, pasakė:

Man atrodo, po 2 metų kitaip prabilsi..
Nebutinai. Man uz menesio bus 20 metu ir per visa si laika buvau surukes tik viena nepilna sigarete, nors turejau daugiau nei viena nervus "kutenancia" diena savo gyvenime - jei neturejau noro/poreikio surukyti sigarete tada, neturesiu ir ateityje.

Skorpio

Rudas diržas

• nMo nariai
2
taciau dabar dauguma tokiu "NO SMOKE'riu" paprastai pradeda rukyti, tiesiog tai daznai girdi, o ziurek po 2 metu jau su cigarete dantyse laksto.

Nuotrauka

Nuotrauka

Nuotrauka

Fantazy

Piktas Gezas - Fantazijus

• nMo nariai
0
Hm, iš vis, kai atsirado tipo ta "NE SMAUKYK" mada, kiek mačiau aš su tom apyrankėm, tie rūko ir toliau :/

Grįžau?!

BoXiX

Bla bla bla

• nMo nariai
0
Nerukau ir nerukysiu.. Pas mumis visi bernai neruko :D (as 7tokas) nors pvz pas mus visi 6tokai ruko..

Mailok mldc kad neruko.

PS. uz kaikurios pats cigaretas didesnis..

Šį pranešimą redagavo algirduhas21: 2008-05-07, 15:54

Nuotrauka

lich

The Instant Classic

• Nariai
0
heh gyvenime esu surukes gal 3 cigaretes.. fsio... daugelio draugu kompanijoi sakykim jei per gimtadieni sako "eh nu krc paimk karta" taip taip gal 2-3 cigaretes esu surukes tik jau net neatsimenu kada :thumb: man 17 ir siaip nuo kazkur 4 klases sau prizadejau, kad nerukysiu na ir tikrai nejauciu visiskai jokios priklausomybes ar noro

Šį pranešimą redagavo lich: 2008-05-10, 23:51

Walleris

LET'S DISCUSS SOME RASSLIN'!

• Administratoriai
65

Rodyti pranešimąGulbė., 2008-05-04, 11:15, pasakė:

Rūkau, per dieną 3,4.
Desimtmetis ir jau ruko...o siaube :thumb:

BoXiX

Bla bla bla

• nMo nariai
0
Tau ce siaubas ?!?! :thumb: ^_^ :) ???? O tai kad pas mus pirmokai traukia duma...

Nuotrauka

Sharkx555

Baltas diržas

• Naujokai
0
nerukau ir nerukysiu. netraukia manes rukymas. tik plaucius susigadint galima...

Refresh_22#MVP

Žalias diržas

• nMo nariai
0
nerukau , nebandziau , stengsiuos kuo ilgiau nerukyt ir manau pavyks ne karta esu prie draugu atsisakes (man 14)
https://www.facebook.com/RVillle - Mes padarysime jus gražesnius!

PlutoniX

Žalias diržas

• nMo nariai
0
Vien del sporto, net nnoriu pradeti rukyti, labai pasiseke, kad per metus i lt papludimio cempa vaziuoju su porininku... Ko kiti per 2metus nepadaro, nenoriu susisikti sveikatos, ir nubeges 400m sustoti susigriebes uz sirdies, nebeturintis jegu . . .

Nuotrauka

Priklausau Tinklui

ReiKaz

Baltas diržas

• Naujokai
1
As rukau jau pora metu (man skaniausios Winston melynas), beje pilnametis tai turiu pilna teisia saves pacio nuodijima. Nu ka seip sunku atprasti ir kas nerukot tai saunuoliai, geriau net nebandyt tokio slamshto!
¨¯¯¨˜“ª¤♣NuotraukaNuotraukaNuotrauka♣¤ª“˜¨¯¯¨

Impact

Keep your Smile

• nMo nariai
0
nerukiau, nerukau ir nerukysiu.

Valhalas

Mėlynas diržas

• nMo nariai
9
Me totally free, panašiai kaip CM-Punk'as savo gimmicke ar kaip ten jis ;) No smoking, no alcohol, no drugs. ;)

galis

Baltas diržas

• Naujokai
1
baisus dalykas tas rukymas... prarukiau 8 metus ;) bet pavyko atsikratyt sitos priklausomybes perskaicius Alleno Carro 'lengvas budas mesti rukyti'. knygoje nieko stebuklingo nera... jei laikai savy nora mest rukyt, ipusejes knyga jau suprasi, kad pabaiges skaityti nebeturesi kitos iseities kaip tik issilaisvint ;)

Spausk <cia> ir LeNgVaI MeSk RuKyTi

Šį pranešimą redagavo galis: 2008-06-07, 11:32

ReiKaz

Baltas diržas

• Naujokai
1

Rodyti pranešimągalis, 2008-06-07, 11:23, pasakė:

baisus dalykas tas rukymas... prarukiau 8 metus ;) bet pavyko atsikratyt sitos priklausomybes perskaicius Alleno Carro 'lengvas budas mesti rukyti'. knygoje nieko stebuklingo nera... jei laikai savy nora mest rukyt, ipusejes knyga jau suprasi, kad pabaiges skaityti nebeturesi kitos iseities kaip tik issilaisvint ;)

Spausk <cia> ir LeNgVaI MeSk RuKyTi

Thanx galis! Viena diena man tikrai to reikes! Nes sia diena kolkas nera noro ir valios mesti. Taigi toliau nuodinsiuos kol... kai tvirtai nuspresiu mesti.
¨¯¯¨˜“ª¤♣NuotraukaNuotraukaNuotrauka♣¤ª“˜¨¯¯¨

galis

Baltas diržas

• Naujokai
1

Rodyti pranešimą˜“ª¤♣ReiKaz&, 2008-06-07, 13:02, pasakė:

Thanx galis! Viena diena man tikrai to reikes! Nes sia diena kolkas nera noro ir valios mesti. Taigi toliau nuodinsiuos kol... kai tvirtai nuspresiu mesti.

na zinai, niekad nebus tinkamos dienos mest rukyt... vienintelis dalykas kuris trugdo mest rukyt - baime. baime, kad su vyrais nebegalesi iseit parukyt, papezet. baime, kad sunku momenta neturesi cigaretes, kuri tave atpalaiduos...
geriausia yra, tai, kad pats nikotinas salindamasis sukelia stresa... kai neberukai net nebelieka del ko stresuot ;) o ir susidurus su sunkumais, juos lengviau sekas sprest svaria smegenine. valios cia daug nereikes, knyga nuteiks pries cigaretes. isivaizduok, kad butum nusivyles negaledamas susitikt ir pabendraut su labiausiai nekenciamu zmogum... ;) taip nebuna... lomkes buna nesunkios, ismoko zaidimo, kuris jas tokiom padaro ;) didziausia problema galvoj esanti baime, o ja sunaikint lengva... :)

Valhalas

Mėlynas diržas

• nMo nariai
9
Ne į temą
Realiai tai ne tiek baimė, kiek įpratimas, smegenyse natūraliai fiksuojami visi veiksmai, kurie yra dažnai atliekami taigi 90 % rūkoriai griebiasi cigaretės ne dėl streso ar pnš, o vien dėl to, kad yra įpratę taip daryti. Geriausias būdas mest - išmokti "išjugti auto režimą" ir skirti ko iš tikrųjų nori, o kas tik instinktyvu.

galis

Baltas diržas

• Naujokai
1
Ne į temą
psichine priklausomybe nuo nikotino prilygsta tiek heroinui tiek kokainui, tik nuo nikotino fizenes praktiskai nera

Unbroken

Governmental Monkey Sh*t™

• nMo nariai
26
Neseniai pradejau Straight Edge gimmicka naudot. No Drink, No Smoke, Drugs Free. ;) Na ir siaip gyvenime nebandziau ir nebandysiu.

Mano suolioj rukyt ziauriai populiaru, o seniau (as dar pradinei buvau) dabartinei mano sulioj buvo uostoma klijai. Maisa ant galvos uzsivercia ir uosto. Man 13

Papasakosiu istorija. Budamas gal treciokas ejau gatve. Mane uzsipuole metais vyresnis dxelis. Nesiau kamuoli tai jis ji nuspyre. Dxelis pradejo rukyt. Dabar as 7tokas (busiu 8tokas) einu prie mokyklos spinteliu tekst kaskas i mane atsitrenke. Ziuriu cia tas pats dxelis uzmane metru zemesnis. Paaiskejo, kad jis eidamas norejo mane "nuskinti", bet ant zemes parsiteske pats.

;)

Šį pranešimą redagavo Straight Edge - CM Punk: 2008-06-07, 15:42

BEST IN THE WORLD
Nuotrauka
He is not next Hulk Hogan, he's first CM Punk.

Nuotrauka
Nuotrauka

Vartotojų skaito šią temą: 2

narių: 0, svečių: 2, slaptų narių: 0