Peršokti prie turinio

Sveiki atvykę į nMo.lt - seniausią pro-wrestling'o forumą Lietuvoje!

Šis forumas yra skirtas PW (profesionaliųjų imtynių) ir MMA (mišriųjų kovos menų) diskusijoms. Čia Jūs rasite naujienas iš WWE, TNA, UFC ir kitų organizacijų, naujausius rezultatus, įvairias nuotraukas, wrestler'ių biografijas, sporto totalizatorius, daug naudingų straipsnių ir, žinoma, bendraminčių, su kuriais galėsite bendrauti ir dalintis nuomonėmis. Taip pat, čia rasite įvairių failų - nuo dainų iki šviežiausių PW match'ų bei MMA kovų. New Maniacs Order - su Jumis nuo 2005 metų!

Jei esate nMo narys, tai prisijunkite čia, o jei ne, tada užsiregistruokite mūsų forume!

Ar jus rukote?

Temoje atsakymų: 209

Apklausa: Ar jus rukote? (77 nariai(-ių) jau prabalsavo)

ar rukote?

1. taip (19 balsai(-ų) [24.36%])

Balso procentinis santykis: 24.36%

2. ne (59 balsai(-ų) [75.64%])

Balso procentinis santykis: 75.64%

Balsuoti Svečiai balsuoti negali

Guest_Raiden_*

• Svečiai
Argi tai senai?Puse menesio nepakeicia zmogaus ydu.

Guest_Respect[e]_*

• Svečiai
Ne, nes man ziauriai nepatinka rukantys zmones...o dar tas cigaretes kvapas :x

Bam

not again...;/

• nMo Hall of Fame
0

Raiden pasakė:

Nereik varyt ant žmogaus kuriam ir taip sunku mest. Geriau padėt jam ir palaikyt jį :D

[kurt] šaunuolis, kad nors bandai mest ir jau pusantro mėnesio nerūkai, tau rukyt tikrai nereik...

GhZ

Mėlynas diržas

• nMo nariai
0
Bam va cia tai gerai pasakiai :D

Guest_[kurt]_*

• Svečiai
Jo, gerai pasakei

Lix

"Actions speak louder than words. Except mine."

• Administratoriai
36

Respect[e pasakė:

]Ne, nes man ziauriai nepatinka rukantys zmones...o dar tas cigaretes kvapas :x

Aha mane irgi uzknisa, ateina i klase ir jau pradeda vanialint nuo ko nors cigaretem.

TruBaller

nMo Legend

• nMo Hall of Fame
0
Tai px, kai klasej, bet nerealiausiai buna, kai po kokiu varzybu ar treniruociu, atsiranda tokiu, kurie sugalvoja rubineje parukyt :D

XEUS

nMo Wrestling Guru

• nMo Hall of Fame
7

Lix pasakė:

Respect[e pasakė:

]Ne, nes man ziauriai nepatinka rukantys zmones...o dar tas cigaretes kvapas :x

Aha mane irgi uzknisa, ateina i klase ir jau pradeda vanialint nuo ko nors cigaretem.
Ir mane užknisdavo kol nerūkiau, kai pradėjau nieko cigaretėm smirdančio nebeužuodžiau, o dėl kitų px, jiems smirda, o ne man, be to tas kvapas greitai išblėsta jei moki jį panaikinti, kol mokiausi mokykloje niekas iš mokytojų nė neįtarė, kad aš rūkau. Žinoma yra tokių, į kuriuos tas kvapas jau yra įsigėręs žiauriai pvz. tie, kurie suplešia 2-3 pokelius per dieną, tada jau labai sunku nesmirdėti (taip pat ir tie, kurie rūko pigų šūdą). Ir iš vis norint nesmirdėti cigaretėmis reikia cigarečių nerūkyti :)

Lix

"Actions speak louder than words. Except mine."

• Administratoriai
36
Nu pas mus tai dazniausiai nusiperkama cigareciu pakelis ir iskart su juo kramtomos gumos pakelis, surukai - kramtai :)

Guest_Respect[e]_*

• Svečiai

Lix pasakė:

Nu pas mus tai dazniausiai nusiperkama cigareciu pakelis ir iskart su juo kramtomos gumos pakelis, surukai - kramtai :)
O as tai nemanau kad guma nuima ta kvapa, nes jei rukai su chebra tai tie dumai susigeria i rubus...Mazai naudos :D

koltasXxX

left hook, right hook, take down, victory

• Išbaninti
0
tai pries veja nereikia rukyt , lol
Nuotrauka
Nuotrauka

pilnametis...

Fantazy

Piktas Gezas - Fantazijus

• nMo nariai
0

koltasXxX pasakė:

tai pries veja nereikia rukyt , lol
O tai kur rukyt, kad nepūstu žiemo kokia, arba rudeni kai nuo vėjo beveik nepasislėpsi, bunkeri?

Grįžau?!

Grybz

Žalias diržas

• nMo nariai
0
Net nebandžiau. Ir man to nereikia. x]
To me it is strange
This feeling is strange
But it's not gonna change for anybody.

(MUSE „Fillip“)

Guest_Raiden_*

• Svečiai

Bam pasakė:

Raiden pasakė:

Nereik varyt ant žmogaus kuriam ir taip sunku mest. Geriau padėt jam ir palaikyt jį :)

[kurt] šaunuolis, kad nors bandai mest ir jau pusantro mėnesio nerūkai, tau rukyt tikrai nereik...

Nu siaip jis buvo tobulesnis uz spyxter (sveikuolio prasme),taciau vasara pute duma ir gere su malonumu. :D

Guest_[kurt]_*

• Svečiai

Raiden pasakė:

Bam pasakė:

Raiden pasakė:

Nereik varyt ant žmogaus kuriam ir taip sunku mest. Geriau padėt jam ir palaikyt jį :D

Nu siaip jis buvo tobulesnis uz spyxter (sveikuolio prasme),taciau vasara pute duma ir gere su malonumu. :D

O tu. Jej ne operacija ,butum prisidejes, ir beje, pavarei siandien per rudens sventes. As taip laisvai nebuciau jautesis :D

Guest_Raiden_*

• Svečiai
Kad jau priminei rudens svente:Tai va,reikejo daryt anglu projekta as su 4 bicais,vienintelis daugiuasia prirasiau,galvojau,o jie durniu voliojo,nu karocia debilai net buvo persike pristatyt,pasiuliau tik pastovet,o jie vis tiek,nea,nea,nu tai uzlipau ant scenos per rengini ir
paskaiciau ka reikejo ir ant galo pavariau:"Deja 4 mano grupes nariai nesugebejo uzlipt ant scenos,nes buvo isigande kaip mergaites,paplokite jiems uz ju drasa"

P.S.Neistrinkit sio posto,gal jis kam nors bus juokingas...

Guest_aMiGoo_*

• Svečiai
nenurau nors bandziau , rukymas blogai..todel geriau nepradet

XEUS

nMo Wrestling Guru

• nMo Hall of Fame
7

aMiGoo pasakė:

O aš sakau, kad rūkymas labai gerai, reikia kuo anksčiau pradėti - mažiau reiks šiam pasaulyje kankintis.

Guest_Raiden_*

• Svečiai
Va cia tai optimistas.^^

Guest_aMiGoo_*

• Svečiai

XEUS pasakė:

aMiGoo pasakė:

O aš sakau, kad rūkymas labai gerai, reikia kuo anksčiau pradėti - mažiau reiks šiam pasaulyje kankintis.

Tai kkam rukyt NUsisauk isvis nereikes kankintis

Dizzee

rap is cool

• nMo nariai
0
nebandziau ir nebandysiu, geraiu jau daug juoktis, tada ilgiau pragyvensi :D
Nuotrauka

Bottom

Mėlynas diržas

• nMo nariai
12
Prikelsiu gan senoką temą, bet manau niekam per daug neskaudės :)
Atsakymas į apklausą - Ne! Galima sakyti, kad ir nesu bandęs. Taip pat ir nežadu kol kas pradėti, nebent kokia nors gyvenimo krizė ištiks :)
Nuotrauka

Lightningshadow212

Baltas diržas

• Išbaninti
0
Taip, rukau, ir neketinu mesti. Nors man siek tiek kelia baime cigareciu brangejimas, bet tol, kol mano tevas uzsiima siuo verslu, cigareciu bado kesti man neteks :)

Šį pranešimą redagavo Lightningshadow212: 2008-05-02, 21:13

Skorpio

Rudas diržas

• nMo nariai
2
oh yeah, senoji tema, rukau sviesiai melyna L&M a.k.a. Labai Megstama. Rukau turbut kokius pusantru metu su pertraukomis na puse metu prarukiau poto nerukiau poto nuo vasaros vel rukiau. Kolkas neketinu mesti na bent jau artimiausiom dviem savaitem, o vasara patys zinote kaip alus o prie alaus ir cigariuka sutraukt norisi. :lol:

Nuotrauka

Nuotrauka

Nuotrauka

lazy

Baltas diržas

• Naujokai
0
Trečia savaitė kaip nerukau. Garantuoju, kad nemečiau su visam, nes buvo momentas, kai du metus nerūkiau, po to vėl pradėjau.

Kiek girdėjau žmogaus organizmas prie rūkymo žalos prisitaiko po 7 metų nuo paskutinės cigaretės, jei 7 metus ištempčiau nerūkęs, tai gal ir galėčiau sakyti, kad mečiau.

Vartotojų skaito šią temą: 1

narių: 0, svečių: 1, slaptų narių: 0