Peršokti prie turinio

Sveiki atvykę į nMo.lt - seniausią pro-wrestling'o forumą Lietuvoje!

Šis forumas yra skirtas PW (profesionaliųjų imtynių) ir MMA (mišriųjų kovos menų) diskusijoms. Čia Jūs rasite naujienas iš WWE, TNA, UFC ir kitų organizacijų, naujausius rezultatus, įvairias nuotraukas, wrestler'ių biografijas, sporto totalizatorius, daug naudingų straipsnių ir, žinoma, bendraminčių, su kuriais galėsite bendrauti ir dalintis nuomonėmis. Taip pat, čia rasite įvairių failų - nuo dainų iki šviežiausių PW match'ų bei MMA kovų. New Maniacs Order - su Jumis nuo 2005 metų!

Jei esate nMo narys, tai prisijunkite čia, o jei ne, tada užsiregistruokite mūsų forume!

Ar jus rukote?

Temoje atsakymų: 209

Apklausa: Ar jus rukote? (77 nariai(-ių) jau prabalsavo)

ar rukote?

1. taip (19 balsai(-ų) [24.36%])

Balso procentinis santykis: 24.36%

2. ne (59 balsai(-ų) [75.64%])

Balso procentinis santykis: 75.64%

Balsuoti Svečiai balsuoti negali

Jobberis_Extreme

Žalias diržas

• nMo nariai
11

Rodyti pranešimąSmS, 2010-12-18, 13:49, pasakė:

Negaliu, o jei turėtų būti "galiu", tai kas tu toks, kad galėtum vertinti?

Kiek surūkai per dieną? O šiaip ta rukymo mada pas mus praėjo ir aš kadangi atsilaikiau tai ir nemanau ar kadanors rukysiu :)

Šį pranešimą redagavo Jobberis_Extreme: 2010-12-18, 14:29

Citata

Neduok man Dievas dievuleli rasti tave, invalide, nes isprievartausiu tavo sukrusta seima, papjausiu tavo suni lovoje ir prisiksiu tau i saldytuva - savo metais tokias salavas kaip tu kojomis miniau.

nMo - Where peace happens. :D

Refresh_22#MVP

Žalias diržas

• nMo nariai
0

Rodyti pranešimąJobberis_Extreme, 2010-12-18, 14:28, pasakė:

Kiek surūkai per dieną? O šiaip ta rukymo mada pas mus praėjo ir aš kadangi atsilaikiau tai ir nemanau ar kadanors rukysiu :D
Vat butent sunkiausia atsilaikyt per ta mada iki kazkur 15/16 metu, jeigu ja atsilaikai labai mazai sansu, kad rukysi veliau

As pats sakiau, kad nerukysiu niekada gyvenime, deja nepavyko :) Yra zmoniu kurie dave toki pazada anksciau uz mane ir tesia ji iki siol pagarba tokies :D Pats stabiliai nerukau, nors jau buvo keleta kartu ,kai vos vos neuzkibau, nors pats norejau netgi uzkibti, bet aciu dievui atejau i prota ir laiku pasitraukiau, db parukau nebent per tusa bunant prastam stovi, bet kadangi jau palyginus seniai geriau, tai seniai ir bejimiau ta suda i burna
https://www.facebook.com/RVillle - Mes padarysime jus gražesnius!

SmS

Nepabėga

• nMo nariai
0

Rodyti pranešimąJobberis_Extreme, 2010-12-18, 14:28, pasakė:

Kiek surūkai per dieną? O šiaip ta rukymo mada pas mus praėjo ir aš kadangi atsilaikiau tai ir nemanau ar kadanors rukysiu :)

Kiek surūkau? Būna, kad nerūkau, būna, kad surūkau 15. Esmė tame, kad galiu sėdėt nerūkęs kelias dienas ir man nieko (tarkim dabar sergu ir nematau reikalo traukt dūmo), o rūkau tik dėl to, kad man tai patinka. Nėra taip, kad jis rūko, tai rūkau ir aš. Patinka - rūkau, nepatinka - ne. Kartais užeina noras ir nerūkau savaitę, jokių problemų nematau. Tai yra grynas malonumas, o ne kažkokia priklausomybė, kai nenori, bet darai. Kaip ir sakiau, niekada gyvenime neesu pastebėjęs, kad gaučiau "pompą" ar kažką tokio anksčiau nei "sveikuoliai" bei negalėčiau padaryti to ar ano.

real_deal

IT'S GOD DAMN REAL...

• nMo nariai
132

Rodyti pranešimąSmS, 2010-12-18, 18:06, pasakė:

Kaip ir sakiau, niekada gyvenime neesu pastebėjęs, kad gaučiau "pompą" ar kažką tokio anksčiau nei "sveikuoliai" bei negalėčiau padaryti to ar ano.

Su laiku pastebesi...

Bottom

Mėlynas diržas

• nMo nariai
12

Rodyti pranešimąSmS, 2010-12-18, 17:06, pasakė:

Kiek surūkau? Būna, kad nerūkau, būna, kad surūkau 15. Esmė tame, kad galiu sėdėt nerūkęs kelias dienas ir man nieko (tarkim dabar sergu ir nematau reikalo traukt dūmo), o rūkau tik dėl to, kad man tai patinka. Nėra taip, kad jis rūko, tai rūkau ir aš. Patinka - rūkau, nepatinka - ne. Kartais užeina noras ir nerūkau savaitę, jokių problemų nematau. Tai yra grynas malonumas, o ne kažkokia priklausomybė, kai nenori, bet darai. Kaip ir sakiau, niekada gyvenime neesu pastebėjęs, kad gaučiau "pompą" ar kažką tokio anksčiau nei "sveikuoliai" bei negalėčiau padaryti to ar ano.
Grynai mano žodžiai prieš metus:))) Prisižaisi.
Nuotrauka

SmS

Nepabėga

• nMo nariai
0

Rodyti pranešimąBottom, 2010-12-18, 18:02, pasakė:

Grynai mano žodžiai prieš metus:))) Prisižaisi.

Nepradėjau rūkyt vakar, taip kad tokie patarimai nei į tvorą, nei į mietą :)

Bottom

Mėlynas diržas

• nMo nariai
12

Rodyti pranešimąSmS, 2010-12-18, 18:50, pasakė:

Nepradėjau rūkyt vakar, taip kad tokie patarimai nei į tvorą, nei į mietą :)
Just sayin'.. Ta riba tarp pramogos ir priklausomybės labai maža ir greit gali prarast pusiausvyrą.
Nuotrauka

SmS

Nepabėga

• nMo nariai
0

Rodyti pranešimąBottom, 2010-12-18, 19:17, pasakė:

Just sayin'.. Ta riba tarp pramogos ir priklausomybės labai maža ir greit gali prarast pusiausvyrą.

Pramoga tuo nepavadinčiau, durnai skamba. Dėl ribos, tai žinau ir neteigiu 100%, kad neesu priklausomas. Tiesiog nei kart nebandžiau mesti, didžiausia pertrauka - 2 mėnesiai ir net tada nemečiau, o tiesiog padariau pertrauką. Yra draugų, kurie kaip užsukti jau, jei kur važiuojam, tai reik parūkyt kas valandą ir viskas. Aš galiu nerūkyt kad ir savaitę, bėdų nematau. Aš save nuodiju tokiu būdu, kiti kitokiais - kiekvieno pasirinkimas.

Jobberis_Extreme

Žalias diržas

• nMo nariai
11

Rodyti pranešimąSmS, 2010-12-18, 19:56, pasakė:

Pramoga tuo nepavadinčiau, durnai skamba. Dėl ribos, tai žinau ir neteigiu 100%, kad neesu priklausomas. Tiesiog nei kart nebandžiau mesti, didžiausia pertrauka - 2 mėnesiai ir net tada nemečiau, o tiesiog padariau pertrauką. Yra draugų, kurie kaip užsukti jau, jei kur važiuojam, tai reik parūkyt kas valandą ir viskas. Aš galiu nerūkyt kad ir savaitę, bėdų nematau. Aš save nuodiju tokiu būdu, kiti kitokiais - kiekvieno pasirinkimas.

Ne į temą
Tai jei ne pramoga, ne priklausomybe, na nafik tu rūkai? :)

Citata

Neduok man Dievas dievuleli rasti tave, invalide, nes isprievartausiu tavo sukrusta seima, papjausiu tavo suni lovoje ir prisiksiu tau i saldytuva - savo metais tokias salavas kaip tu kojomis miniau.

nMo - Where peace happens. :D

SmS

Nepabėga

• nMo nariai
0

Rodyti pranešimąJobberis_Extreme, 2010-12-18, 21:08, pasakė:

Ne į temą
Tai jei ne pramoga, ne priklausomybe, na nafik tu rūkai? ^_^

Nes patinka. Aš sakau, kad pramoga tai vadinti yra durna, nes pramoga skaitau tarkim ėjimą į kiną, vandens atrakcionų parką ar boulingą, o čia tokia pramogėlė nebent, nors ir tai juokingai skamba.

Mauglis

MAUGLIS

• nMo nariai
-2

Rodyti pranešimąSmS, 2010-12-18, 17:06, pasakė:

Aš taip prisišnekėjau ir tai iš pramogos virto užsip*simu.

Nuotrauka

Rocky Balboa - The Best there ever was, the best there ever will be!!!

SmS

Nepabėga

• nMo nariai
0

Rodyti pranešimąMauglis, 2010-12-18, 23:35, pasakė:

Aš taip prisišnekėjau ir tai iš pramogos virto užsip*simu.

Virš trijų metų neprisišneku, tai jei prisišnekėsiu, bus to verta. O ką tu žinai, gal mesiu rytoj ^_^

Doppelganger

OURS TRULY THIS LIFE

• Administratoriai
22
nustokim ji cia protint, jam atrodo taip - tegu atrodo, neiaiskinsim gi jam. praeis keli menesiai, gal metai, susitiksim su juo is naujo, kai sms klaus kaip mest rukt. ^_^

VISŲ WCW NITRO, THUNDER, SATURDAY NIGHT ir PPV show savininkas!

KNOCK S†RAIGH† †HE FUCK OU†!!!

SmS

Nepabėga

• nMo nariai
0

Rodyti pranešimąImpaler, 2010-12-19, 12:46, pasakė:

nustokim ji cia protint, jam atrodo taip - tegu atrodo, neiaiskinsim gi jam. praeis keli menesiai, gal metai, susitiksim su juo is naujo, kai sms klaus kaip mest rukt. :)

Sutinku, kad tai nėra gerai, bet jei man tai yra malonumas, nežadu jo atsisakyt, bent kol kas. O po kelių mėnesių žiūrėsim kaip bus ^_^

The1andOnly

Mėlynas diržas

• nMo nariai
3
cia tas pats kas man su krepsiniu man tai yra pramoga ir as jauciu jam priklausomybe.. o kas yra pramoga prie to ir priprantama.. arba bent jau sunku atprasti. betkokiu atveju teisingai pasakyta: nieko mes cia neisaiskinsim niekam.. kiekvienas turim savo galva ^_^

Nuotrauka

SmS

Nepabėga

• nMo nariai
0
Galiausiai, neteigiu, kad žaloju save, tačiau kol kas to nejaučiu. O kai ateis noras/ reikės mesti, tai ir mesiu, tikrai į nMo patarimų ieškot neeisiu ^_^

Bottom

Mėlynas diržas

• nMo nariai
12
Buvau pora mėnesiukų metes, bet išsiskyriau su panele, tai nusprendžiau vėl pradėt. Tiesiog logiška, kad vienišam bus daugiau baliukų, gėrimų, ir kai kur pinigų pasitaupys. Taigi velniai nematė, kol kas neplanuoju mest ir nesuku galvos ;)
Nuotrauka

Spectre

Oranžinis diržas

• nMo nariai
5

Rodyti pranešimąKiausingalvis, 2008-07-14, 22:28, pasakė:

Kvailas gimnickas. Daug ka reikia gyvenime bent karta isbandyti ,o duodu 100% ,kad gyvenime tikrai gersi alkoholi. Tai tiesiog neimanoma.

Valgau savo žodžius. Tas kiaušis jau trečius metus yra užkietėjęs abstinentas. ;)

Refresh_22#MVP

Žalias diržas

• nMo nariai
0
Perverciau tema, daug buvo tokiu, "nerukiau,nerukau,nerukysiu" tai kaip ispildet savo pazada?
As pats kazkada tokia pacia fraze sakiau tiek su alkoholiu tiek su cigaretem. Deja nei vieno nei kito nepavyko isvengti, aisku rimtai nei ant vieno nei ant kito nepasikabinau, bet seniau niekaip cigaretes neimdavau, dabar jau per tusus tresiu kitus ir parukau karts nuo karto
Walleriui del tos frazes, kad ruko ir geria tik debilai, visgi reikia pritarti, aisku, kai daznai geriantis zmogus tai raso atrodo keistai, bet pats pripazistu, kad nesielgiu protingai.

Šį pranešimą redagavo Refresh_22#MVP: 2011-05-24, 18:56

https://www.facebook.com/RVillle - Mes padarysime jus gražesnius!

Valhalas

Mėlynas diržas

• nMo nariai
9

Rodyti pranešimąRefresh_22#MVP, 2011-05-24, 19:55, pasakė:

Perverciau tema, daug buvo tokiu, "nerukiau,nerukau,nerukysiu" tai kaip ispildet savo pazada?

22 years of "straight edge" life and still going ;P

Lyncaz

CENATION

• nMo nariai
19
Nereguliariai išgeriu ko nors (tik ne alaus, kurio nevartoju jau ~1,5 metų, dėl to, kad man jis neskanus :D), o cigaretės neturėjau dantyse jau nežinau kiek metų... :)

Nuotrauka

Unbroken

Governmental Monkey Sh*t™

• nMo nariai
26
Sakiau "nerūkau, nerūkiau, nerūkysiu" ir dabar tą patį galiu pakartot. Tas pats su gėrimais. :)

BEST IN THE WORLD
Nuotrauka
He is not next Hulk Hogan, he's first CM Punk.

Nuotrauka
Nuotrauka

Powis

Žalias diržas

• nMo nariai
0

Rodyti pranešimąUnbroken, 2011-05-25, 14:31, pasakė:

Sakiau "nerūkau, nerūkiau, nerūkysiu" ir dabar tą patį galiu pakartot. Tas pats su gėrimais. :D

Dėl rūkymo tai visiškai pritariu tau, o dėl gėrimų tai ne :D Juk visą laiką nebus taip, kad nieko nepargausi :)

Nuotrauka

BoXiX

Bla bla bla

• nMo nariai
0
Nerūkau. Šeip nemanau, kad ir pradėsiu, nes iš rūkymo vienos problemos. Brangu, reik slėpti ir dar labai didėlė priklausomybė. Juokinga žiūrėt į draugų bandymus mest :D. O dėl gėrimo, tai išgeriu ir gan dažnokai, šeip pradėjau mažint, nes labai jau daug progų atsirado :).

Nuotrauka

Soul Stealer

Žalias diržas

• nMo nariai
6
Esu bandęs rūkyt, bet tik tiek. Niekada nebuvau rimtai į tai įjunkęs ir visai man to nereikia. Pabandžiau ir viskas. + rūkymas kiek žinau trukdo dainavimui, o man tai tik kenktų jeigu rūkyčiau. Nes aš groju gitara ir dainuoju, tai man visiškai nereikia jokių balso sutrikimų. Žodžiu manęs tai visiškai netraukia ir visiškai nenoriu aš rūkyt. :) Man juokinga žiūrėt į klasiokus, kurie kiekvieną pertrauką bėga rūkyt, o po to kai ateina laikas fizinio pamokai, stadione nesugeba nė pusės rato apibėgt :D

Vartotojų skaito šią temą: 1

narių: 0, svečių: 1, slaptų narių: 0