koltasXxX, 2008-09-04, 18:45, pasakė:
Na no offence, bet tu arba kažko kažkur prisiskaitei arba kažkas tau kažko negero prišnekėjo, nes tas pačias frazes gal trečią ar ketvirtą kartą tave vartojant matau, kaip ta su gyvenimu, taip ir šita: "mirt sveikas nori" . Na tiesiog "geniali" frazė imk ir daryk ką nori su ja. Kodėl mirt ligotam turėtų būt geriau už mirtį sveikam? Aš kartoju - su ta pačia logika galima eiti į gatvę žmonių pjaut ir tomis pačiomis frazėmis save "teisint" ir niekas čia nieko nebando "duxint ar pyzdavot" ir nieko čia nuo niekeno nereikia gint... Anyways esmė šioje vietoje tame, kad bandai kitiems prakišti savo nuomonę niekuo jos nepagrįsdamas. Jei žmogus savo noru pragyvens saugų ir sveiką gyvenimą ir nuo to bus laimingas nematau jokių priežasčių, kodėl kitas, ieškodamas laimės butelyje ar pnš turėtų būti už jį daugiau laimingesnis, čia jau nuo jo charakterio ir pasaulėžiūros priklauso... Apskritai kas liečia mirties ir gyvenimo klausimas daug kas gali būti gana subjektyvu, manau daugeliui žmonių netgi labai didelis skirtumas bus kaip jis mirs ir kokį gyvenimą bus nugyvenes, ypač tiems, kurie turi vienokių ar kitokių religinių įsitikinimų, ir jei jau kalbant apie tai tavo, mano paminėtieji, pasakymai gali būti netgi labai įžeidžiantys jų atžvilgiu.
BTW nematau jokių didesnių loginių sąryšių su mano prieš tai sekusiu komentaru ir tavuoju, iš ko spredžiu, kad praktiškai nesupratai nieko, ką buvau parašęs ir ką norėjau pasakyti ;(