Peršokti prie turinio

Sveiki atvykę į nMo.lt - seniausią pro-wrestling'o forumą Lietuvoje!

Šis forumas yra skirtas PW (profesionaliųjų imtynių) ir MMA (mišriųjų kovos menų) diskusijoms. Čia Jūs rasite naujienas iš WWE, TNA, UFC ir kitų organizacijų, naujausius rezultatus, įvairias nuotraukas, wrestler'ių biografijas, sporto totalizatorius, daug naudingų straipsnių ir, žinoma, bendraminčių, su kuriais galėsite bendrauti ir dalintis nuomonėmis. Taip pat, čia rasite įvairių failų - nuo dainų iki šviežiausių PW match'ų bei MMA kovų. New Maniacs Order - su Jumis nuo 2005 metų!

Jei esate nMo narys, tai prisijunkite čia, o jei ne, tada užsiregistruokite mūsų forume!

Ar jus rukote?

Temoje atsakymų: 209

Apklausa: Ar jus rukote? (77 nariai(-ių) jau prabalsavo)

ar rukote?

1. taip (19 balsai(-ų) [24.36%])

Balso procentinis santykis: 24.36%

2. ne (59 balsai(-ų) [75.64%])

Balso procentinis santykis: 75.64%

Balsuoti Svečiai balsuoti negali

Valhalas

Mėlynas diržas

• nMo nariai
9

Rodyti pranešimąkoltasXxX, 2008-09-04, 18:45, pasakė:

tai ko patys didziuojates, kad nebandet ir net nenorit bandyt, jusu bedos, tada is vis galima is namu neit ir saugiai nieko naujo nebandat pragyvent. Mirsi tai mirsi koks skirtumas, mirt sveikas nori ?

Na no offence, bet tu arba kažko kažkur prisiskaitei arba kažkas tau kažko negero prišnekėjo, nes tas pačias frazes gal trečią ar ketvirtą kartą tave vartojant matau, kaip ta su gyvenimu, taip ir šita: "mirt sveikas nori" . Na tiesiog "geniali" frazė imk ir daryk ką nori su ja. Kodėl mirt ligotam turėtų būt geriau už mirtį sveikam? Aš kartoju - su ta pačia logika galima eiti į gatvę žmonių pjaut ir tomis pačiomis frazėmis save "teisint" ir niekas čia nieko nebando "duxint ar pyzdavot" ir nieko čia nuo niekeno nereikia gint... Anyways esmė šioje vietoje tame, kad bandai kitiems prakišti savo nuomonę niekuo jos nepagrįsdamas. Jei žmogus savo noru pragyvens saugų ir sveiką gyvenimą ir nuo to bus laimingas nematau jokių priežasčių, kodėl kitas, ieškodamas laimės butelyje ar pnš turėtų būti už jį daugiau laimingesnis, čia jau nuo jo charakterio ir pasaulėžiūros priklauso... Apskritai kas liečia mirties ir gyvenimo klausimas daug kas gali būti gana subjektyvu, manau daugeliui žmonių netgi labai didelis skirtumas bus kaip jis mirs ir kokį gyvenimą bus nugyvenes, ypač tiems, kurie turi vienokių ar kitokių religinių įsitikinimų, ir jei jau kalbant apie tai tavo, mano paminėtieji, pasakymai gali būti netgi labai įžeidžiantys jų atžvilgiu.
BTW nematau jokių didesnių loginių sąryšių su mano prieš tai sekusiu komentaru ir tavuoju, iš ko spredžiu, kad praktiškai nesupratai nieko, ką buvau parašęs ir ką norėjau pasakyti ;(

sImuskinas

Baltas diržas

• Naujokai
0
Jei nieks nepyks pridesiu, kad pavyzdziau as noriu mirti sveika, greitai ir neskausmingai. Nes nemanau, kad jusciau kaifa guledama ligoninej su prijungtais aparatais viendelto, kad rukiau ir mano plauciai negaude oro del didziulio sluoksnio dervos (lygtais sito). Manau, jog kenteti skausma pries mirti yra tikrai nemalonu ir mirti del rukymo... skaudu, pagalvojus vien apie artimuju skausma

koltasXxX

left hook, right hook, take down, victory

• Išbaninti
0
saunuolis valhalas darai klaidingas interpretacijas :) O jai kalbant rimtai niekam cia nepersu nuomones. Frazes naudoju, nes jos geros yra ;D Apibendrina tai, ka tu tarkim rasai keliais sakiniais. As ketinu nugyvent smagu gyvenima, kurio nesigaileciau, nors ir dabar esu pridares daug blogo gyvenime nieko nekeisciau, nes negali gyvenimas but tobulas turi but ir rizikos ir nuopoliu, o jai nieko nebandysi tai ir galesi baigt dienas seneliu namuose ar 2 kambariu bute vos pragyvendamas is menkos pencijos ;]
Nuotrauka
Nuotrauka

pilnametis...

Valhalas

Mėlynas diržas

• nMo nariai
9

Rodyti pranešimąkoltasXxX, 2008-09-04, 21:48, pasakė:

saunuolis valhalas darai klaidingas interpretacijas :) O jai kalbant rimtai niekam cia nepersu nuomones. Frazes naudoju, nes jos geros yra ;D Apibendrina tai, ka tu tarkim rasai keliais sakiniais. As ketinu nugyvent smagu gyvenima, kurio nesigaileciau, nors ir dabar esu pridares daug blogo gyvenime nieko nekeisciau, nes negali gyvenimas but tobulas turi but ir rizikos ir nuopoliu, o jai nieko nebandysi tai ir galesi baigt dienas seneliu namuose ar 2 kambariu bute vos pragyvendamas is menkos pencijos ;]

Ne į temą
Kaip galiu daryti klaidingas interpretacijas nieko neinterpretuodamas? Be to pačiame pirmame post parašiau, kad nenoriu veltis į diskusijas, o tu suputojai lyg tave asmeniškai būčiau užpuolęs ir durnium išvadinęs. Ir apskritai, kritikavau ne tavo nuomonę, o neišsamų ir neinfomatyvų jos pateikimą. Dėl frazių tai draugiškai patariu susirast kitas, nes jomis tikrai nieko neapibendri ir nieko nepasakai, jau gal penktą žmogų jei neklystu matau tomis pačiomis bandant atsišaudyt ir jau penktą kartą turiu tą patį aiškint, kad jų vartojimas tolygus būtų maždaug tokiam parašymui: 000000000000000000000000000 . Tau jos nieko nesuteikia, nei nuomonę tavo paremia, nes kiekvienas bent ką išmanantis šiose srityse galės sudirbt per visus galus tave jei tokį BS toliau rašinėsi, tuo labiau, kad, kaip išsamiai pademonstravau ankstesniuose savo komentaruose jos galimos vartoti ABSOLIUČIAI bet kokioje situacijoje ir bet kokioje situacijoje yra š vertos... Jei ką nors įdomaus norėsi kontr atsakyt mielai prašom, bet jei ir vėl offtopic of offtopic bus tikrai reply nebedarysiu. Sry, turiu ir daugiau ką veikt už bandymus padėt tiems, kas tos pagalbos nenori priimt. NO OFFENCE PLSSSSSSSSSSSSSSSSsss

koltasXxX

left hook, right hook, take down, victory

• Išbaninti
0
koks skirtumas darom ta offtopic ar ne , nuo to tik forumas gyvesnis... O as pats nematau reikalo rasyt ilgu litaniju vien del to, kad kazkam yrodyt savo poziuri. Kam rasyt kelias pastraipas apie ta paty dalyka... Del interpretaciju, tai praitam post'e pradejai rasyt ka as tuo post'u norejau pasakyt, nezinau kaip tu, bet as interpretaciju nemegstu ;D
Nuotrauka
Nuotrauka

pilnametis...

domaz

Oranžinis diržas

• nMo nariai
3
Del narkotiku, tai tikrai nenoriu ju liesti. Man uzteko pavazineti po rajonus, aplink cigonu tabora, kur visokie perkasi ir vartoja. Pize, kaip siurpu i juos ziureti :mellow:

The1andOnly

Mėlynas diržas

• nMo nariai
3
Ka jus ten baxureliai tiek diskutuojat. Kiekvienas zmogus renkasi kaip jam gyventi savo gyvenima. As nenoriu, kad zmones nei girtusi kad ruko as nenoriu kad zmones girtusi kad nei nebande. As nerukantis esu tie kurie ruko lai ruko jei nori. Tai yra ju gyvenimas. Koltas teisingai pasake, kad gyvenime visko yra ir tobulo nebuna. buna blogu dalyku buna nuopoliu buna laimingu akimirku. gyvenimas yra pilnas visko. Cia jis teisingai sake. Na o Valhalas teisingai sako, kad turbut zinoma geriau mirti sveikam.. ta prasme mirti bent jau sava mirtimi negu mirti anksciau laiko nuo kokios nors ligos del rukymo padariniu.. o seip as tikrai nemanau kad jau mirsiu sveikas ;D na gal ir mirsiu sava mirtim, taciau nebusiu belekoks sveikuolis.. as ir alaus atsigeriu ir patusinu.. rukymas man yra ne tai kad sveikata.. as neskaitau kad jeigu nerukau esu labai sveikas.. nes ta sveikata is manes atima ir konsole ta sveikata atema ir alaus pavartojimas.. ta sveikata gali atimti ir visoks kitoks blogas maistas ir pan... as nerukau nes man tai yra nelygis.. man yra neskanu ir slykstu.. man rukantys kai kurie zmones yra silpnavaliai.. NESAKAU KAD VISI.. as tiesiog pats didziuojuos savimi kad as nerukau o mano aplinkiniai dauguma ruko.. taigi zmones rinkimes ka mes darom.. ar rukys vieni ir gers.. ar tik gers.. ar tik rukys.. viskas nuo musu paciu priklauso.. ir vienintele taisykle: "NEAUKLEKIT KITU JIE PATYS SAVE AUKLEJA"..

Nuotrauka

Valhalas

Mėlynas diržas

• nMo nariai
9

Rodyti pranešimąThe1andOnly, 2008-09-07, 14:04, pasakė:

Na o Valhalas teisingai sako, kad turbut zinoma geriau mirti sveikam..

Ne į temą
Aš šito nenorėjau pasakyti, bent jau ne tiesiogiai, ten tik pateikiau pavyzdį, kad kai kurie visuomenėje paplitę posakiai yra visiškai netinkami tokio tipo diskusijoms - tėra blankios teoretinės abstrakcijos, kurių kaip argumentų vartoti nereikėtų, nes tai visiškai neproduktyvu ir iš to dažniausiai išsivysto vien beprasmės diskusijos(vėl gi, dėl argumentavimo stokos), nuomonės ir gyvenimo būdo niekieno stengiuosi per daug nekritikuot, kaip ir minėjai - kiekvieno asmeninis reikalas ką jis daro su savo gyvenimu.

Karoxeetia

Baltas diržas

• Išbaninti
0
Rukau ir nesiruosiu mesti. :D

Bla

Baltas diržas

• Naujokai
0
Rukymas: niekada nebandziau, niekada nebandysiu. Pats idiotiskiausias zalingas iprotis, neturintis jokiu pliusu, vien minusai. Geltoni dantys, smarve, plauciu gadinimas, o ka gauni uz tai? Dauguma zmoniu sako jog rukymas nuramina nervus, taciau moksliniais tyrimais irodyta jog tai tik mitas. Ne karta man yra sake "Kaip gali sakyt jog rukymas blogai, nors net neesi bandziusi?" Durni zmones mokosi is savo klaidu, protingi - is kitu.

SmS

Nepabėga

• nMo nariai
0

Rodyti pranešimąBla, 2008-10-31, 13:46, pasakė:

Rukymas: niekada nebandziau, niekada nebandysiu. Pats idiotiskiausias zalingas iprotis, neturintis jokiu pliusu, vien minusai. Geltoni dantys, smarve, plauciu gadinimas, o ka gauni uz tai? Dauguma zmoniu sako jog rukymas nuramina nervus, taciau moksliniais tyrimais irodyta jog tai tik mitas. Ne karta man yra sake "Kaip gali sakyt jog rukymas blogai, nors net neesi bandziusi?" Durni zmones mokosi is savo klaidu, protingi - is kitu.

Tipo vieną kartą pabandysi ir priprasi? O gal dantys išpus? :D

Beto, taip gaunasi, kad protingi mokosi iš kvailių? :D

Everlast

Baltas diržas

• Naujokai
0
Rukau, virs metu. Kol kas nera didelio noro mest. Taciau jei prireiktu (pvz: jeigu reiktu ruostis varzibom) - pasistengciau mest.

Citata

taciau moksliniais tyrimais irodyta jog tai tik mitas
O tu negali pats pabandit? Ar bijai, kad nuo vienos cigaretes atsigulsi i ligonine? Gali galvot, kad tai mitas, kol milijonai zmoniu ramina nervus rukidami.

Citata

"Kaip gali sakyt jog rukymas blogai, nors net neesi bandziusi?"
As tau nesakisiu, kad rukymas nera blogai, taciau, kaip nebandes gali sakit, kad jis neturi JUOKIU pliusu?

Bla

Baltas diržas

• Naujokai
0
Sms, protingi mokosi is kitu zmoniu klaidu, nebutinai kvailiu :) Kiekvienas daro klaidu.

Everlast, Visu pirma esu pati ne pats :DD
Pabandyt nebijau, tiesiog nenoriu. Dar karta pasikartosiu, bet kitais zodziais - rukyti nepraktiska (Geltoni dantys, smarve, plauciu gadinimas, ir dar cigarates yra brangios). Nezinau kaip jums, bet man cigarete visiskai nenuramintu nervu (Geriau ijungus Slipknotus, padauzyt pagalve). Ir isvis nesuprantu kaip rukymas gali nuraminti, paaiskiktite man kaimo tamsuolei :D Ir rukymo pliusu pavardykit :D Beto, ar jums grazu kai panele ruko? O po to buciuojant ja, jaustis lyg laizytumet pelenine. Malonu? :D

Everlast

Baltas diržas

• Naujokai
0

Citata

rukyti nepraktiska
Remiantis tokia logika tau sedeti forume irgi nepraktiska.

Citata

bet man cigarete visiskai nenuramintu nervu
Is kur zinai jei nebandei?

Citata

Beto, ar jums grazu kai panele ruko? O po to buciuojant ja, jaustis lyg laizytumet pelenine
Man rukanciam juokio skirtumo nera kai laizausi ar mergina ruko ar ne, as isvis nejauciu cigareciu skonio, nes priprates.

Bla

Baltas diržas

• Naujokai
0
Zinau - nezinau, jauciu, kad nepadies. Ir tik nereikia dabar manes cia duchint :D Nori rukyk, niekas tau nedraudzia. :D

Edit : O tai kur rukymo pliusai? :) Prasveks, gal pakeisiu nuomone apie rukyma.

Šį pranešimą redagavo Bla: 2008-10-31, 16:35

Nervas

Total Nonstop Action

• nMo nariai
2

Everlast pasakė:

Gali galvot, kad tai mitas, kol milijonai zmoniu ramina nervus rukidami.
O nėra kitų būdų kaip ramint nervus? Taip ir priprantama prie cigarečių, nereikia iškart griebtis jų. Yra daugybė kitų būdų raminti nervus. Kaip BLA sakė muzika, menas - piešimas ir daugiau... Pvz aš. Aš irgi gana įsitempęs ir nervuotas žmogus, bet ar aš griebiausi cigarečių? Nė velnio! suradau kitų būdų, esu visiškai laimingas ir šlykščiuosi žmonėmis kurie rūko. Manau cigaretė yra silpno žmogaus požymis.

Everlast pasakė:

As tau nesakisiu, kad rukymas nera blogai, taciau, kaip nebandes gali sakit, kad jis neturi JUOKIU pliusu?
Pliusas yra tas, jog jautiesi kietas rūkančių kompanijoje? Bullshit... Jeigu dar turi papasakot pliusų - prašom.

Everlast pasakė:

Remiantis tokia logika tau sedeti forume irgi nepraktiska.
Man rodos čia jau per daug vaidini. Kabinėjiesi prie žodžių ir tiek, nori pavaidint prieš forumo naujok(ę) - daugiau nieko.

Nuotrauka
I watch:
Nuotrauka

I don't watch:

Nuotrauka

Šnypas

Oranžinis diržas

• nMo nariai
1
Regis a6 6ioje temoje dar nepasirei6kiau :)
Nerūkau ir tikiuosi, kad niekada nerūkysiu...
Kiekvienas dalykass turi pliusų ir minusų, tiesa, rūkime aš jų kaip ir neižvelgiu. Nenoriu pradėti rūkyti, nes tai žiauriai kenksminga. Aišku nuo tada, kai pradedi kaip kaminas rūkyt, bet vistiek... Galiam prie tų lazdelių lengvai priprasti o mesti - sunkiau...
Nuotrauka

Valhalas

Mėlynas diržas

• nMo nariai
9
Cigarečių "raminamasis" poveikis yra dirbtinis, kaip ir bet kuris kitas narkotikas jos sutrikdo natūralią smegenų veiklą, manau visiems aišku, kad toks "savęs raminimas" nieko neišsprendžia - tai bėgimas nuo savo rūpesčių, pasitelkimas kažkokių dirbtinių preparatų jiems spręsti, kai be didesnio vargo galėtum susirasti natūralių ir nekenksmingų būdų "nurimti" . Pripratimas šiuo atveju yra natūralus - juk niekas neišsprendžiama, smegenų apsauginiai mechanizmai neprogresuoja, priešingai - psichologinės apsaugos ir barjerai persigrupuoja ir prisitaiko prie šių dirbtinumų ir žmogui dažnai reikia vis daugiau, dar daugiau ir t.t.

Citata

O tu negali pats pabandit? Ar bijai, kad nuo vienos cigaretes atsigulsi i ligonine? Gali galvot, kad tai mitas, kol milijonai zmoniu ramina nervus rukidami.

Na jeigu nebus pirmo karto - nebus ir po jo sekančių kartų, logiška ar ne? Daug lengviau yra kažko atsisakyti, kai tai pastatai kaip absoliutų tabu, o po pirmo karto dažnai jau gali sekti ir antras, trečias ir t.t. Žinoma, priklauso nuo žmogus, tačiau manau, kad visi čia žino nuo ko tokie dalykai prasideda. :D

Citata

Beto, ar jums grazu kai panele ruko? O po to buciuojant ja, jaustis lyg laizytumet pelenine. Malonu?
Čia irgi geras point, manau teiginys puikiai galioja abiem lytims :)

SmS

Nepabėga

• nMo nariai
0

Rodyti pranešimąsnypas, 2008-10-31, 17:20, pasakė:

Galiam prie tų lazdelių lengvai priprasti o mesti - sunkiau...

Lengvai priprasti? Mitas.

SmS

Nepabėga

• nMo nariai
0

Rodyti pranešimąValhalas, 2008-10-31, 19:51, pasakė:

Na jeigu nebus pirmo karto - nebus ir po jo sekančių kartų, logiška ar ne? Daug lengviau yra kažko atsisakyti, kai tai pastatai kaip absoliutų tabu, o po pirmo karto dažnai jau gali sekti ir antras, trečias ir t.t. Žinoma, priklauso nuo žmogus, tačiau manau, kad visi čia žino nuo ko tokie dalykai prasideda. :D

No chance in hell, dude. Čia ne koks koksas ar ratai :) Aišku, nuo nikotino priprantama, bet netaip lengvai. Parūkius vieną kartą gali būti dar geriau - pamatai,kad čia šūdas ir daugiau neimi magic stick'ų į rankas :D

Valhalas

Mėlynas diržas

• nMo nariai
9

Rodyti pranešimąSmS, 2008-10-31, 20:30, pasakė:

No chance in hell, dude. Čia ne koks koksas ar ratai :) Aišku, nuo nikotino priprantama, bet netaip lengvai. Parūkius vieną kartą gali būti dar geriau - pamatai,kad čia šūdas ir daugiau neimi magic stick'ų į rankas :D

Na kodėl klaidingai interpretuoji mane :D Juk tai, ką aš norėjau pasakyti - jei nebus pirmo karto tai nebus ir antro. :D Absoliutaus tabu susikūrimas yra daugiau psihologinis, jokie "pamatymai" ir racionalizacijos niekada neveiks kaip atsisakymą pateisinanti priemonė geriau nei šitas dalykas. O savo post'e rašydamas žodžį "dažnai" turėjau galvoje nebūtinai momentinį pripratimą, gal daugiau "rūkymą prie progos".

biznieriux

Baltas diržas

• Naujokai
0
nerukau ir tuo didziuojuos :)

Angelica

Baltas diržas

• Naujokai
0
Rukau ir visiskai nesigailiu del to,tarp kitko cia kazkas raset,kad kai buciuojasi skonis kaip su pelenine,visiskai nera jokio skonio turiu drauga kuris neruku ir sako, kad visiskai nera jokio skirtumo rukai tu ar ne vistiek nesijaucia...

Lyncaz

CENATION

• nMo nariai
19

Rodyti pranešimąAngelica, 2008-12-30, 15:03, pasakė:

Rukau ir visiskai nesigailiu del to,tarp kitko cia kazkas raset,kad kai buciuojasi skonis kaip su pelenine,visiskai nera jokio skonio turiu drauga kuris neruku ir sako, kad visiskai nera jokio skirtumo rukai tu ar ne vistiek nesijaucia...
yeah yeah... taip ir toliau... tikim ir mes, tikėk ir Tu Nuotrauka

Nuotrauka

emouTion

Ne tavo, ir nereikalas!

• nMo nariai
0
Dar per mazas as rukyti :rolleyes: Ir tai neapsimoka tik plaučius gadini ir viskas.

Šį pranešimą redagavo -=dark-gb=-: 2008-12-30, 15:43

Vartotojų skaito šią temą: 3

narių: 0, svečių: 3, slaptų narių: 0