Sveiki atvykę į nMo.lt - seniausią pro-wrestling'o forumą Lietuvoje!
Šis forumas yra skirtas PW (profesionaliųjų imtynių) ir MMA (mišriųjų kovos menų) diskusijoms. Čia Jūs rasite naujienas iš WWE, TNA, UFC ir kitų organizacijų, naujausius rezultatus, įvairias nuotraukas, wrestler'ių biografijas, sporto totalizatorius, daug naudingų straipsnių ir, žinoma, bendraminčių, su kuriais galėsite bendrauti ir dalintis nuomonėmis. Taip pat, čia rasite įvairių failų - nuo dainų iki šviežiausių PW match'ų bei MMA kovų. New Maniacs Order - su Jumis nuo 2005 metų!
Jei esate nMo narys, tai prisijunkite čia, o jei ne, tada užsiregistruokite mūsų forume!
2008-08-22, 12:01
Citata
nMo - Where peace happens. :D
2008-08-22, 17:17
2008-08-23, 10:37
2008-08-23, 11:50
Rocky Balboa - The Best there ever was, the best there ever will be!!!
2008-08-23, 20:05
apie rūkalus, jau sakiau, man jie tiesiog smirda...
o čia tiem kurie sako, kad niekada nebandysiu ir t.t. ateis laikas ir visko gali būt... pvz mažas berniukas kuriam mašinėlę ką tik sesė sulaužė gali sakyt kad niekada nedraugaus su mergaitėm... tai garantuotas negali būt nei vienas, nes žmonės keičiasi...
o dabar sensacija... nors man jau 22(!) dar nesu bandęs JOKIŲ narkotikų... net pačiam keista tačiau dabar man tai padeda laikytis nebandžius, nes norisi tipo "siekti rekordo" ir išbūt nebandžius kuo ilgiau gal net visą gyvenimą
2008-08-23, 20:24
As tai jau esu pilnai isitikines, kad ateityje ir toliau laikysiuosi tokios nuostatos apie rukyma ( tuopaciu ir alkoholi ). Vien mano amzius, ir tai, kad as gyvenu Lietuvoje labai daug ka parodo. Mano amziaus VOS ne kiekvienas geria ir t.t. Ka cia mano amziaus... Nuo 12 dar pradeda kiti rukyti ( ar gerti alkoholi ). Ir as nesu kokioje nors 10mecio gyvenimo fazeje, kur "ne as niekada nedarysiu to". As puikiai suprantu ko noriu, ir ko ne.
2008-08-23, 22:21
Lyncaz, 2008-08-23, 21:05, pasakė:
apie rūkalus, jau sakiau, man jie tiesiog smirda...
o čia tiem kurie sako, kad niekada nebandysiu ir t.t. ateis laikas ir visko gali būt... pvz mažas berniukas kuriam mašinėlę ką tik sesė sulaužė gali sakyt kad niekada nedraugaus su mergaitėm... tai garantuotas negali būt nei vienas, nes žmonės keičiasi...
o dabar sensacija... nors man jau 22(!) dar nesu bandęs JOKIŲ narkotikų... net pačiam keista tačiau dabar man tai padeda laikytis nebandžius, nes norisi tipo "siekti rekordo" ir išbūt nebandžius kuo ilgiau gal net visą gyvenimą
Nemanau kad nevartoti narkotikų 22 metų amžiaus yra kažkas įspūdingo. Iš mano pažįstamų 20-25 metų amžiaus žmonių gal tik trečdalis esa bandę kokių nors narkotikų, taigi nesigirk Lyncai
O pats esu 16-kos, nerūkau, bet kaip ir lyncas, su mergina išgeriu alaus (per šventes).
2008-08-24, 11:49
seimas2, 2008-08-23, 23:21, pasakė:
O pats esu 16-kos, nerūkau, bet kaip ir lyncas, su mergina išgeriu alaus (per šventes).
Ne į temą | + Lietuvoje narkotikai nėra taip paplitę kaip pvz Amerikoje ar dar kokioj nors kitoj šalį ( ) Pas mus alkocholizmas klesti... Gerai, kad nevartoji, Lyncaz, bet nėra čia ko per daug girtis. |
2008-08-24, 15:50
Rocky Balboa - The Best there ever was, the best there ever will be!!!
2008-08-25, 00:53
Valhalas, 2008-08-24, 12:49, pasakė:
Ne į temą | + Lietuvoje narkotikai nėra taip paplitę kaip pvz Amerikoje ar dar kokioj nors kitoj šalį ( ) Pas mus alkocholizmas klesti... Gerai, kad nevartoji, Lyncaz, bet nėra čia ko per daug girtis. |
Ne į temą | aš ne tik, kad nevartoju, bet NESU BANDĘS. būtent tuo didžiuojuosi. yra daug nevartojančių, bet labai daug tokių kurie išbandę... o aš nepatyręs |
2008-08-27, 15:42
2008-09-04, 16:42
Lyncaz, 2008-08-24, 22:53, pasakė:
Ne į temą | aš ne tik, kad nevartoju, bet NESU BANDĘS. būtent tuo didžiuojuosi. yra daug nevartojančių, bet labai daug tokių kurie išbandę... o aš nepatyręs |
as tai nematau kuo ir cia girtis ;D Kad niekas nepasiule ? ;DD Pats dar nebandziau, bet visai noreciau, gyveni tik viena karta
pilnametis...
2008-09-04, 17:19
koltasXxX, 2008-09-04, 17:42, pasakė:
Būtent, kad gyveni kartą - vieną kart paslydęs gali antro karto nebesulaukti. Nesiekiu čia dabar pradėti diskusijos, tiesiog, kadangi tiek daug žmonių šios IMO bukos frazės įsikibę, būtent į jos bukumą ir noriu atkreipti dėmesį. Negalite jos statyti kaip argumento. Matot ką parašiau šio post pradžioje? Panaudojau tą pačią frazę paneigti teiginio, kurį šia fraze buvo norėta argumentuoti. Galiu ir daugiau pavyzdžių pateikti - einam prisigerti - gyveni tik kartą, einam vartoti narkotikų - gyveni tik kartą, einam žaisti rusišką ruletę - gyveni tik kartą, einam plėšti, vogti, prievartauti, padeginėti ir žudyti - gyveni tik kartą. Norit pumpuot nuodus į savo organizmą - pumpuokit, jūsų gyvenimas - darot ką norit, bet jei jau norite apie tai diskutuoti ir kažką kitiems patarinėti/išreikšti savo nuomonę tai bent jau susiraskite ką nors geriau už beprasmę, buką frazę.
Vartotojų skaito šią temą: 6
narių: 0, svečių: 6, slaptų narių: 0