Peršokti prie turinio

Sveiki atvykę į nMo.lt - seniausią pro-wrestling'o forumą Lietuvoje!

Šis forumas yra skirtas PW (profesionaliųjų imtynių) ir MMA (mišriųjų kovos menų) diskusijoms. Čia Jūs rasite naujienas iš WWE, TNA, UFC ir kitų organizacijų, naujausius rezultatus, įvairias nuotraukas, wrestler'ių biografijas, sporto totalizatorius, daug naudingų straipsnių ir, žinoma, bendraminčių, su kuriais galėsite bendrauti ir dalintis nuomonėmis. Taip pat, čia rasite įvairių failų - nuo dainų iki šviežiausių PW match'ų bei MMA kovų. New Maniacs Order - su Jumis nuo 2005 metų!

Jei esate nMo narys, tai prisijunkite čia, o jei ne, tada užsiregistruokite mūsų forume!

Ar jus rukote?

Temoje atsakymų: 209

Apklausa: Ar jus rukote? (77 nariai(-ių) jau prabalsavo)

ar rukote?

1. taip (19 balsai(-ų) [24.36%])

Balso procentinis santykis: 24.36%

2. ne (59 balsai(-ų) [75.64%])

Balso procentinis santykis: 75.64%

Balsuoti Svečiai balsuoti negali

booduliz

Oranžinis diržas

• nMo nariai
0
Ne nerukau ir nerukysiu.. xD
Nuotrauka

Jobberis_Extreme

Žalias diržas

• nMo nariai
11
Nerukau ir Negeriu...Nerukysiu ir Negersiu...Nenoriu sveikatos susip*st

Citata

Neduok man Dievas dievuleli rasti tave, invalide, nes isprievartausiu tavo sukrusta seima, papjausiu tavo suni lovoje ir prisiksiu tau i saldytuva - savo metais tokias salavas kaip tu kojomis miniau.

nMo - Where peace happens. :D

Stunner

™Lauris™--HELL YEAH

• nMo nariai
4
prie chebros joa o siaip ne nera jokio tolko :)

Hunter

Oranžinis diržas

• nMo nariai
2
juokingi tokie pareiskimai kad nei gersiu nei rukysiu...
rukau kai geriu - pasyvus rukymas vadinas

Valhalas

Mėlynas diržas

• nMo nariai
9

Rodyti pranešimąHunter, 2008-08-22, 17:42, pasakė:

Na nereikia savų reikšmių tik išradinėt.
"Pasyvus rūkymas – tai reiškinys, kuomet rūkančio žmogaus įkvėptus ir iškvėptus rūkalų dūmus įkvepia kitas žmogus."
:)

Stunner

™Lauris™--HELL YEAH

• nMo nariai
4

Rodyti pranešimąHunter, 2008-08-22, 06:42, pasakė:

as ir taip pat sakiau pries pora m kad nerukysiu,negersiu ;D bet viskas keiciasi ir dbr taip negaliu sakyti :)

Šį pranešimą redagavo Stunner: 2008-08-23, 10:37

Mauglis

MAUGLIS

• nMo nariai
-2
kartais bet dabar padariau pertraukele kazkur apie 1 men. o taip per vasara surukiau tik kokius 4-5 pakelius.Kai tiek surukydavau per menesi nu 4 pakeliu uztenka menesiui :) bet manau reikia mest visai nes per brangus malonumas :)

Nuotrauka

Rocky Balboa - The Best there ever was, the best there ever will be!!!

Stunner

™Lauris™--HELL YEAH

• nMo nariai
4
ziurint ka rukai jai kastyti tai neperbrangus ;D

Numyrelis

Baltas diržas

• Naujokai
0
rukau gal jau apie 2 metus :) bet noreciau mesti :)

Atlantaz

Geltonas diržas

• nMo nariai
0
Rūkyk, kad ir pigiausią šūdą, bet jei rūkai daug (1-2 pakeliai į dieną) tai šis malonumas atsieis nepigiai taipogi.

Šį pranešimą redagavo Atlantaz: 2008-08-23, 15:42

Infest

Geltonas diržas

• Nariai
0

Rodyti pranešimąHunter, 2008-08-22, 16:42, pasakė:

O man tokie pasisakymai nei kiek nejuokingi. Man greit 17 ir as nei geriu, nei rukau. Ir nematau jokio noro ar tikslo pradeti.

Lyncaz

CENATION

• nMo nariai
19
dar kartą pasirašysiu šioj temoj, nes matau, kad ji išsiplėtė iki alkoholio ir narkotikų. na nuo alkoholio nebėgu, retkarčiais tenka... nors priklauso nuo gyvenimiškos padėties, pvz kai draugauju su mergina, tai su ja gan dažnai alų vartojam, o kai esu viengungis, tai nebent per šventes... (kiekviena diena šventė :D joke)
apie rūkalus, jau sakiau, man jie tiesiog smirda...

o čia tiem kurie sako, kad niekada nebandysiu ir t.t. ateis laikas ir visko gali būt... pvz mažas berniukas kuriam mašinėlę ką tik sesė sulaužė gali sakyt kad niekada nedraugaus su mergaitėm... tai garantuotas negali būt nei vienas, nes žmonės keičiasi...

o dabar sensacija... nors man jau 22(!) dar nesu bandęs JOKIŲ narkotikų... net pačiam keista :) tačiau dabar man tai padeda laikytis nebandžius, nes norisi tipo "siekti rekordo" ir išbūt nebandžius kuo ilgiau gal net visą gyvenimą :)

Nuotrauka

Infest

Geltonas diržas

• Nariai
0
Na sunku yra lyginti "masineles lauzyma" ir tokius nuodus ( patys tai zinot :) ) kaip alkoholis ar rukalai.
As tai jau esu pilnai isitikines, kad ateityje ir toliau laikysiuosi tokios nuostatos apie rukyma ( tuopaciu ir alkoholi ). Vien mano amzius, ir tai, kad as gyvenu Lietuvoje labai daug ka parodo. Mano amziaus VOS ne kiekvienas geria ir t.t. Ka cia mano amziaus... Nuo 12 dar pradeda kiti rukyti ( ar gerti alkoholi ). Ir as nesu kokioje nors 10mecio gyvenimo fazeje, kur "ne as niekada nedarysiu to". As puikiai suprantu ko noriu, ir ko ne. :)

seimas2

NVW Wrestler

• nMo nariai
0

Rodyti pranešimąLyncaz, 2008-08-23, 21:05, pasakė:

dar kartą pasirašysiu šioj temoj, nes matau, kad ji išsiplėtė iki alkoholio ir narkotikų. na nuo alkoholio nebėgu, retkarčiais tenka... nors priklauso nuo gyvenimiškos padėties, pvz kai draugauju su mergina, tai su ja gan dažnai alų vartojam, o kai esu viengungis, tai nebent per šventes... (kiekviena diena šventė :D joke)
apie rūkalus, jau sakiau, man jie tiesiog smirda...

o čia tiem kurie sako, kad niekada nebandysiu ir t.t. ateis laikas ir visko gali būt... pvz mažas berniukas kuriam mašinėlę ką tik sesė sulaužė gali sakyt kad niekada nedraugaus su mergaitėm... tai garantuotas negali būt nei vienas, nes žmonės keičiasi...

o dabar sensacija... nors man jau 22(!) dar nesu bandęs JOKIŲ narkotikų... net pačiam keista :) tačiau dabar man tai padeda laikytis nebandžius, nes norisi tipo "siekti rekordo" ir išbūt nebandžius kuo ilgiau gal net visą gyvenimą :D

Nemanau kad nevartoti narkotikų 22 metų amžiaus yra kažkas įspūdingo. Iš mano pažįstamų 20-25 metų amžiaus žmonių gal tik trečdalis esa bandę kokių nors narkotikų, taigi nesigirk Lyncai :)

O pats esu 16-kos, nerūkau, bet kaip ir lyncas, su mergina išgeriu alaus (per šventes).

Valhalas

Mėlynas diržas

• nMo nariai
9

Rodyti pranešimąseimas2, 2008-08-23, 23:21, pasakė:

Nemanau kad nevartoti narkotikų 22 metų amžiaus yra kažkas įspūdingo. Iš mano pažįstamų 20-25 metų amžiaus žmonių gal tik trečdalis esa bandę kokių nors narkotikų, taigi nesigirk Lyncai :P

O pats esu 16-kos, nerūkau, bet kaip ir lyncas, su mergina išgeriu alaus (per šventes).

Ne į temą
+ Lietuvoje narkotikai nėra taip paplitę kaip pvz Amerikoje ar dar kokioj nors kitoj šalį ( :) ) Pas mus alkocholizmas klesti... Gerai, kad nevartoji, Lyncaz, bet nėra čia ko per daug girtis.

Mauglis

MAUGLIS

• nMo nariai
-2
man tai pavyzdziui keista ir slykstu kai kiti giriasi kad vakar su tuom ir tuom putem zole(o tam putikui'ei nedaugiau nei 16)blemba iki ko dagyvenom as kartais kaip sakiau parukau bet zole ar kiti,labai tikiuosi kad liksiu ju nepavartojes :)

Nuotrauka

Rocky Balboa - The Best there ever was, the best there ever will be!!!

Lyncaz

CENATION

• nMo nariai
19

Rodyti pranešimąValhalas, 2008-08-24, 12:49, pasakė:

Ne į temą
+ Lietuvoje narkotikai nėra taip paplitę kaip pvz Amerikoje ar dar kokioj nors kitoj šalį ( :D ) Pas mus alkocholizmas klesti... Gerai, kad nevartoji, Lyncaz, bet nėra čia ko per daug girtis.
Ne į temą
aš ne tik, kad nevartoju, bet NESU BANDĘS. būtent tuo didžiuojuosi. yra daug nevartojančių, bet labai daug tokių kurie išbandę... o aš nepatyręs :)

Nuotrauka

The1andOnly

Mėlynas diržas

• nMo nariai
3
nuo 5 iki 8 klases rukiau. Buvau mazas kvailas baxurelis. 5-6 klasei progom parukydavau. 6-7 klasej rukiau kaip reikiant. 8klasej parukydavau progom ir nusprendziau mesti. Kai neberukiau visai mano gyvenimas zymei pagerejo. Nuo 9klases iki 10klases nei dumo nebuvau uztraukes. Esu pries rukyma ir man to nereikia. Esu metes ir nerukau jau 2metus. Man to nereikia ir nemanau, kad prireiks. Kai labai susinervinu galiu surukyti puse cigaretes bet tai nera skanu. As esu pries cigaretes ir renkuosi geriau skanu kaljano duma..

Nuotrauka

Beggaras

Oranžinis diržas

• nMo nariai
51
nerukau ir net nesu bandes :D bet siaip jei kas pasiulytu zoles ar kaljano tai mielai patraukciau pabandyciau :D :lol:
My Top5: 1.Nuotrauka 2.Nuotrauka 3.Nuotrauka 4.Nuotrauka 5.Nuotrauka ------ My Top3: 1.Nuotrauka 2.Nuotrauka 3.Nuotrauka

koltasXxX

left hook, right hook, take down, victory

• Išbaninti
0

Rodyti pranešimąLyncaz, 2008-08-24, 22:53, pasakė:

Ne į temą
aš ne tik, kad nevartoju, bet NESU BANDĘS. būtent tuo didžiuojuosi. yra daug nevartojančių, bet labai daug tokių kurie išbandę... o aš nepatyręs :lol:

as tai nematau kuo ir cia girtis ;D Kad niekas nepasiule ? ;DD Pats dar nebandziau, bet visai noreciau, gyveni tik viena karta
Nuotrauka
Nuotrauka

pilnametis...

Valhalas

Mėlynas diržas

• nMo nariai
9

Rodyti pranešimąkoltasXxX, 2008-09-04, 17:42, pasakė:

as tai nematau kuo ir cia girtis ;D Kad niekas nepasiule ? ;DD Pats dar nebandziau, bet visai noreciau, gyveni tik viena karta

Būtent, kad gyveni kartą - vieną kart paslydęs gali antro karto nebesulaukti. :lol: Nesiekiu čia dabar pradėti diskusijos, tiesiog, kadangi tiek daug žmonių šios IMO bukos frazės įsikibę, būtent į jos bukumą ir noriu atkreipti dėmesį. Negalite jos statyti kaip argumento. Matot ką parašiau šio post pradžioje? Panaudojau tą pačią frazę paneigti teiginio, kurį šia fraze buvo norėta argumentuoti. :D Galiu ir daugiau pavyzdžių pateikti - einam prisigerti - gyveni tik kartą, einam vartoti narkotikų - gyveni tik kartą, einam žaisti rusišką ruletę - gyveni tik kartą, einam plėšti, vogti, prievartauti, padeginėti ir žudyti - gyveni tik kartą. Norit pumpuot nuodus į savo organizmą - pumpuokit, jūsų gyvenimas - darot ką norit, bet jei jau norite apie tai diskutuoti ir kažką kitiems patarinėti/išreikšti savo nuomonę tai bent jau susiraskite ką nors geriau už beprasmę, buką frazę.

koltasXxX

• Išbaninti
0
tai ko patys didziuojates, kad nebandet ir net nenorit bandyt, jusu bedos, tada is vis galima is namu neit ir saugiai nieko naujo nebandat pragyvent. Mirsi tai mirsi koks skirtumas, mirt sveikas nori ?
Nuotrauka
Nuotrauka

pilnametis...

Unbroken

Governmental Monkey Sh*t™

• nMo nariai
26
Koltai, jei nori gadint savo givenima cigaretem tai prasom. Cia ne esme, kad reikia pabandyt. Nesinori but degradavusiu. Cia jau reikia ziureti i zmogaus isitikinimus.

BEST IN THE WORLD
Nuotrauka
He is not next Hulk Hogan, he's first CM Punk.

Nuotrauka
Nuotrauka

sImuskinas

Baltas diržas

• Naujokai
0
Rukau tik pasyviai...gail, bet tai neisvengiama...

koltasXxX

• Išbaninti
0
tame ir esme, kad pats nerukau ;D bet ginu tuos zmones, nes cia ne dalykas del ko reiktu kazka duxint ar pyzdavot
Nuotrauka
Nuotrauka

pilnametis...

Vartotojų skaito šią temą: 6

narių: 0, svečių: 6, slaptų narių: 0