Peršokti prie turinio

Sveiki atvykę į nMo.lt - seniausią pro-wrestling'o forumą Lietuvoje!

Šis forumas yra skirtas PW (profesionaliųjų imtynių) ir MMA (mišriųjų kovos menų) diskusijoms. Čia Jūs rasite naujienas iš WWE, TNA, UFC ir kitų organizacijų, naujausius rezultatus, įvairias nuotraukas, wrestler'ių biografijas, sporto totalizatorius, daug naudingų straipsnių ir, žinoma, bendraminčių, su kuriais galėsite bendrauti ir dalintis nuomonėmis. Taip pat, čia rasite įvairių failų - nuo dainų iki šviežiausių PW match'ų bei MMA kovų. New Maniacs Order - su Jumis nuo 2005 metų!

Jei esate nMo narys, tai prisijunkite čia, o jei ne, tada užsiregistruokite mūsų forume!

Kokia sporto saka lankote(domites)?

Temoje atsakymų: 80

Skorpio

Rudas diržas

• nMo nariai
2
eeem desert www.eniro.lt pabandyk paieskot

Nuotrauka

Nuotrauka

Nuotrauka

DeSerT

The King of Hearts

• nMo nariai
0
Labai deku, radau kluba klaipedoj :P
Nuotrauka

Nuotrauka

Nuotrauka

Doppelganger

OURS TRULY THIS LIFE

• Administratoriai
22
Lankiau lengvaja atletika 6 klasej, sekesi gerai bet viena diena pavargau ir dejau ir po kokiu metu varymo KIEKVIENA diena except weekends emiau ir rishau :P

VISŲ WCW NITRO, THUNDER, SATURDAY NIGHT ir PPV show savininkas!

KNOCK S†RAIGH† †HE FUCK OU†!!!

Skorpio

Rudas diržas

• nMo nariai
2
cia kaip tinklinis man :S atsibodo gatavai bet po 2 men ir wel i karate sugrizau

Nuotrauka

Nuotrauka

Nuotrauka

DeSerT

The King of Hearts

• nMo nariai
0
Einu i aikido :)
Nuotrauka

Nuotrauka

Nuotrauka

Fantazy

Piktas Gezas - Fantazijus

• nMo nariai
0

Rodyti pranešimąDeSerT, Sep 15 2006, 04:29 PM, pasakė:

Einu i aikido :)

Jai rasiu galiu duot balta/geltona dirža :)

Grįžau?!

Skorpio

Rudas diržas

• nMo nariai
2
turi isai jau :) arandzini tik nesuprantu kaip jiem ten leidzia nesiot tokius neislaikius o.O

Nuotrauka

Nuotrauka

Nuotrauka

DeSerT

The King of Hearts

• nMo nariai
0
Aikido dirzo spalvos - neswarbios
Nuotrauka

Nuotrauka

Nuotrauka

Skorpio

Rudas diržas

• nMo nariai
2
? kaip gali but dirzo spalvos nesvarbios o.O tjgi dirzas tas pats kas sakykim klases baltas 1 geltonas 2 ir t.t. tj kzkp idomiai pasidomek ar tikrai nesvarbios ar tikai tiek kad treneris leidzia belenkokius dirzus ristis :)

Nuotrauka

Nuotrauka

Nuotrauka

Fantazy

Piktas Gezas - Fantazijus

• nMo nariai
0
Vilniuje buvo svarbios :thumbdown:

Grįžau?!

HARDCORE-AUGAS

EHW 4 LIFE!

• nMo nariai
0
tai va.. baigesi outside play mum.... dabar kas jau lanko ilgiau negu metus eina i stangine kacelintis ir tik viena karta i savaite i sale prasimesti arba i manieza pamusineti nuo picherevimo masinos...
Nuotrauka

Guest_eoy_*

• Svečiai
futbola :) lankau

Guest_n00bPower_*

• Svečiai
Lankau dabar tai Sporto kluba,seniau tai uzsiemes buvau Dziudo... Geltonas dirzas xD

Guest_kurt_*

• Svečiai
Turbūt kažkur pavasarį/vasarą pradėsiu užsiiminėt larpu. Plačiau apie LARPG : http://www.fantastik...tent.php?id=338 (atsiprašau kad reklama, bet aš nenoriu tokio didelio straipsnio rašyt čia).

piLvuzas

Baltas diržas

• Naujokai
0
Beveik 3 metus regbi lankiau ;) deja del mokslu teko nutraukti treniruotes :P
Domiuosi truputi muy-thai planuoju ji lankyti :P
Ehh tie dirza tai man asmeniskai yra farsas uz kuri per seminarus ir pan. turi moketi papildomus
pinigus ir tiek :P

fighter

Baltas diržas

• Naujokai
0
futboliuka :D

Gulbė.

Baltas diržas

• Naujokai
0
1.Krepšinis aišku. Poto eina extreme, su sk8 ir šiaip duotis. Dar kartais kamuolį patinka paspardyt, bet nesidomiu fūle.

BoXiX

Bla bla bla

• nMo nariai
0
Hm.. Pastebejau daug cia karatistu.. As taipat einu i karate jau 4 metus atrodo ar 5 nebezinau.. O zodis impaler be darbo nesigaus niekas :)

Nuotrauka

Lyncaz

CENATION

• nMo nariai
19
iš pradžių buvo krepšinis (1994-1997 m, A. Sabonio krepšinio mokykla)
paskui rankinis (1998-02 mėn - 1998 05 mėn) labai ilgai :D bet patiko labai, ir mečiau tik dėl kvailo nesusipratimo... :(
tada vėl krepšinis (2001-2002, V. Chomičiaus krepšinio mokykla)
po to sekė dziudo (2002 09 - 2002 11) irgi labai ilgai lankiau, bet ten ėjau (su dar dviem klasiokais) dėl prikolo, nes treniruotės vykdavo kartu su mergom :?
tada vėl rankinis (2006-2007 KTU rinktinė) ėjau nes norėjau prisimint senus laikus, bet viskas buvo nebe taip, todėl nepatiko...

tai tiek, o šiaip visą gyvenimą lauke žaidžiu krepšinį, o retkarčiais ir futbolą... :D

Nuotrauka

PlutoniX

Žalias diržas

• nMo nariai
0
Lankiau trecioje klaseje krepsini du menesius ;D nepatiko, ir nuo to laiko iki dabar nekenciu krepsinio..
O nuo
2007-09-14 Lankau tinklini.. Dievinu ji.. Pasiekiau labai daug kaip vienerius metus lankantis.. Patapau vienu geriausiu 1994-1995m.g. Tinklininku.. Pozicija?? Maisytas as ;D negaliu atsidziaugti tuo ka pasiekiau.. ir toliau siekiu. Tuoj bus lygiai metai kai ji lankau..

Nuotrauka

Priklausau Tinklui

The1andOnly

Mėlynas diržas

• nMo nariai
3
Krepsinis [1998-2000], [2002-2005] ir neseniai dar trumpai taip pat lankiau. Lankiau nes tai mano pasaukimas. Viskas labai patiko, sekesi labai gerai, zadejo gera ateiti, taciau del operacijos nebegalejau lankyti ir taip praleidau pora metu pro akis, kol nebebuvau laikomas perspektyviu nors pries tai taip sakydavo. Labai skaudi istorija man asmeniskai, bet stengiuosi apie ja negalvoti ir zaidziu krepsini del idomumo.
Taip pat teko lankyti Futbola, esu taip pat pabuvojes ir sokeju ;D

Šį pranešimą redagavo The1andOnly: 2009-03-23, 22:49

Nuotrauka

domaz

Oranžinis diržas

• nMo nariai
3
Lankau stalo tenisa. Labai linksmas sportas, man patinka. nors ir nepopuliarus. Siaip krepsinis, futbolas man daug idomiau, bet man jau per velu, tad zaidziu sita zaidima.

Bottom

Mėlynas diržas

• nMo nariai
12
Aš taip gražiai metais neišvardysiu, bet daugmaž bandysiu kažką suregst. Pirmas būrelis buvo šachmatų. Nelabai aš juose gabus buvau, bet ką man ten suprast-visgi ~8 tebuvo... Esu lankęs, kaip daug kas maži, kvadratą, krepšinį. Po to, kažkur 2 metus rimtai lankiau, kaip ir domaz, stalo tenisą. Ir galiu pasakyt, kad tikrai gerai sekėsi. Varžybose skindavau prizines vietas, net turėjau savo spec. judesiuką išmokęs, kuris dažnai ištraukdavo pergalių :) Kadangi lankiau kartu su klasioke, jai metus ir treniruočių vietai persikėlus į centrą, man gavosi nebepatogu ir mečiau. Dar po metų ar daugiau, lankiau lengvąją atletiką. Lankiau neilgai-neužkabino. Tokie sportai supratau kad ne man. Greit gaunu pompą, trumpuose nuotoliuose irgi nesu žaibas. Vis dar su baisu prisimenu kiekvienos treniruotės pradžioje ir pabaigoje būtinus 3 ratus bėgt. Galų gale, praėjus nemažam tarpui, sukakojo man 16 metų ir užėjau į sporto salę. Na, vis dar ir vaikštau į ją...
Nuotrauka

real_deal

IT'S GOD DAMN REAL...

• nMo nariai
132
1.Stalo tenisas. Lankyta - 3 dienas.
2.Futbolas. Lankyta - 1 diena.
3.Baidares. Lankyta - 4 metai. :)

Dabar sportuoju savarankiskai bodybuilding'a.

Backer

Baltas diržas

• Naujokai
0
Siuo metu nieko nelankau, bet po vasaros zadu eiti i stangine...

Vartotojų skaito šią temą: 1

narių: 0, svečių: 1, slaptų narių: 0