Sveiki atvykę į nMo.lt - seniausią pro-wrestling'o forumą Lietuvoje!
Šis forumas yra skirtas PW (profesionaliųjų imtynių) ir MMA (mišriųjų kovos menų) diskusijoms. Čia Jūs rasite naujienas iš WWE, TNA, UFC ir kitų organizacijų, naujausius rezultatus, įvairias nuotraukas, wrestler'ių biografijas, sporto totalizatorius, daug naudingų straipsnių ir, žinoma, bendraminčių, su kuriais galėsite bendrauti ir dalintis nuomonėmis. Taip pat, čia rasite įvairių failų - nuo dainų iki šviežiausių PW match'ų bei MMA kovų. New Maniacs Order - su Jumis nuo 2005 metų!
Jei esate nMo narys, tai prisijunkite čia, o jei ne, tada užsiregistruokite mūsų forume!
2005-11-26, 10:42
nuo rugsejo galo lankau tenisa siaip juo nesidomiu, bet su draugais linksmai pazaidziam
2005-11-26, 18:39
koltasXxX, Nov 26 2005, 11:17 AM, pasakė:
blexa , man kazkas su sirdim buvo 2 menesius negalejau lankyt teniso , turbut daba aploshtum mane bamai ;]
nejuokink as net nezinau kaip pats teniso geimas vyksta + normaliai servuot nemoku, nebent serva is apacios. beto lankau vos 3 menesiukus, po 3 valandas i savaite.
2005-11-26, 18:49
2005-11-27, 20:03
I to 'su raketėm' tai rimtai esu aidus tik badmintoną (kasmetinį turnyrą tarp draugų su tėčiu organizuojam). Laimėjom antrą vietą su draugeliu ;> (ir alaus bačkelę, kurią ipylėm).
O iaip sportu per daug nesidomiu. :]
O iaip sportu per daug nesidomiu. :]
To me it is strange
This feeling is strange
But it's not gonna change for anybody.
(MUSE Fillip)
This feeling is strange
But it's not gonna change for anybody.
(MUSE Fillip)
Guest_AiroN_*
2006-04-17, 21:36
Esu daug ka lankes. Viskas prasidejo nuo baseino ji lankiau 2 metus ,buvau gan perspektyvus ,bet kazkaip pasimaise breikas (tokia mada buvo) ji pralankiau metus ,meciau. Tada pagalovjau reikia lankyt krepsini. Ji lankiau 3 metus. Meciau del kojos skausmu ,nes paeit vos galedavau. Tada pradejau lankyt Wing Tsun Kung-Fu. Ji lankiau neilgai ,po kiek laiko atsibodo ,nu nuobodzios treniruotes budavo. Dabar lankau tinklini ,ir kolkas patinka.
Vartotojų skaito šią temą: 1
narių: 0, svečių: 1, slaptų narių: 0