Peršokti prie turinio

Sveiki atvykę į nMo.lt - seniausią pro-wrestling'o forumą Lietuvoje!

Šis forumas yra skirtas PW (profesionaliųjų imtynių) ir MMA (mišriųjų kovos menų) diskusijoms. Čia Jūs rasite naujienas iš WWE, TNA, UFC ir kitų organizacijų, naujausius rezultatus, įvairias nuotraukas, wrestler'ių biografijas, sporto totalizatorius, daug naudingų straipsnių ir, žinoma, bendraminčių, su kuriais galėsite bendrauti ir dalintis nuomonėmis. Taip pat, čia rasite įvairių failų - nuo dainų iki šviežiausių PW match'ų bei MMA kovų. New Maniacs Order - su Jumis nuo 2005 metų!

Jei esate nMo narys, tai prisijunkite čia, o jei ne, tada užsiregistruokite mūsų forume!

Kokia antivirusine naudojat?

Temoje atsakymų: 79

SmS

Nepabėga

• nMo nariai
0
Avast 4ever :D Patogus jis man, viskas gerai :)

bazonas

Baltas diržas

• Išbaninti
0
Nod32 is da best :D

booduliz

Oranžinis diržas

• nMo nariai
0
avast! Antivirus 4life :D
Nuotrauka

Kzkas

Viena komanda - Žalgiris!

• nMo nariai
1
NOD32, anksciau Kaspersky

Paulius

Geltonas diržas

• Nariai
0
Taip pat kaip ir Kzkas seniau naudojau Kaspersky, bet ją pakeičiau į NOD 32, nes Kasperky labai apkraudavo PC.

GhZ

Mėlynas diržas

• nMo nariai
0
patariu asmeniskai nenaudot NOD32...su juo buvau lygei metus ir per ji kabejau su 3 trojanais..

Nervas

Total Nonstop Action

• nMo nariai
2
Mano brolis naudoja Kaspersky. Mano broliui 25 metai. Todel man nera kitos galimybes tik naudoti kaspersky.

Nuotrauka
I watch:
Nuotrauka

I don't watch:

Nuotrauka

Kzkas

Viena komanda - Žalgiris!

• nMo nariai
1
GhZ man kaiptik kai buvau su Kaspersky trojanas uzejo

Valhalas

Mėlynas diržas

• nMo nariai
9

Rodyti pranešimąKzkas, 2008-09-15, 14:50, pasakė:

GhZ man kaiptik kai buvau su Kaspersky trojanas uzejo

Na gal ir dabar turi, tik nerodo ;D Ir apskritai, čia ne nuo to ar gera antivirusinė pas jus priklauso ar virusą pasigauni ;D Realiai aš iš praktikos galiu pasakyt: NOD - neryja resų, tylu, ramu su ja, bet ir nieko negaudo ;D Norton antivirus - ryja labai daug resursų, kartais aptinka virusų, bet dažniausiai negali jų ištrinti, tik parodo vietą, o tu su jais daryk ką nori. Pats naudoju kashpersky, kuris ryja daug res, bet tikriausiai yra efektyviausias, jis mano pasitikėjimą įgijo kai išgelbėjo kompą, po to kai netyčia buvau aktyvavęs failiuką su 1k virusų jo viduje :D Realiai tų trojanų per daug kur nereikia nelandžiodamas nepasigausi, pagrindinė problema interneto vartotojams sakyčiau visokie keylogai ir t.t. , kurių antivirusinės negaudo, dėl to pravartu turėti prie antiv 2-3 antispyware programėles (spybot, spydoctor, ad-aware t.t.) :D

Beggaras

Oranžinis diržas

• nMo nariai
51
naudoju Kaspersky Internet security 7 :) man asmeniskai pati geriausia patogiausia antivirusine :) aisku viskas kaip kas, labai patogi, patinka veikimo principas, pasitikiu ja :) seniau naudojau (gan seniai) AVG tai ten sudas visiskas :) :)

Šį pranešimą redagavo Beggaras: 2008-09-17, 20:00

My Top5: 1.Nuotrauka 2.Nuotrauka 3.Nuotrauka 4.Nuotrauka 5.Nuotrauka ------ My Top3: 1.Nuotrauka 2.Nuotrauka 3.Nuotrauka

XpressGamer

Baltas diržas

• Naujokai
0
Avira+AdAware and that's cool :)

NEWTAS

Baltas diržas

• Naujokai
0
AVG

Mastytojas

Baltas diržas

• Naujokai
0
Kaspersky 2009 man pasiteisino visai nebloga antivirusine turbut net jums galeciau patarti.

bazonas

Baltas diržas

• Išbaninti
0

Rodyti pranešimąValhalas, 2008-09-15, 15:58, pasakė:

Na gal ir dabar turi, tik nerodo ;D Ir apskritai, čia ne nuo to ar gera antivirusinė pas jus priklauso ar virusą pasigauni ;D Realiai aš iš praktikos galiu pasakyt: NOD - neryja resų, tylu, ramu su ja, bet ir nieko negaudo ;D Norton antivirus - ryja labai daug resursų, kartais aptinka virusų, bet dažniausiai negali jų ištrinti, tik parodo vietą, o tu su jais daryk ką nori. Pats naudoju kashpersky, kuris ryja daug res, bet tikriausiai yra efektyviausias, jis mano pasitikėjimą įgijo kai išgelbėjo kompą, po to kai netyčia buvau aktyvavęs failiuką su 1k virusų jo viduje :) Realiai tų trojanų per daug kur nereikia nelandžiodamas nepasigausi, pagrindinė problema interneto vartotojams sakyčiau visokie keylogai ir t.t. , kurių antivirusinės negaudo, dėl to pravartu turėti prie antiv 2-3 antispyware programėles (spybot, spydoctor, ad-aware t.t.) :)
Na keylogeriai nera spyware.trojanai yra spyware nes jie gali viska beveik.
keylogerius labai gaudo jeigu failiuko nesucryptini.seip as sakau kad bull guardas + nod32 + commander firewallas ir dar koks defenderis tai 98proc saugus kompas aisku lago bus daug bet jei nori apsisaugot tai geriau lagas neigu nieko.jeigu kokie 2gb 3ghz proc tai tikrai nieks nelagins tik intikas.

Dizzee

rap is cool

• nMo nariai
0
NOD32...
Nuotrauka

PlutoniX

Žalias diržas

• nMo nariai
0
Dr.Web,
SUPERAntiSpyware

Šį pranešimą redagavo PlutoniX: 2008-09-20, 21:25

Nuotrauka

Priklausau Tinklui

Valhalas

Mėlynas diržas

• nMo nariai
9

Rodyti pranešimąbazonas, 2008-09-19, 21:41, pasakė:

Na keylogeriai nera spyware.trojanai yra spyware nes jie gali viska beveik.
keylogerius labai gaudo jeigu failiuko nesucryptini.seip as sakau kad bull guardas + nod32 + commander firewallas ir dar koks defenderis tai 98proc saugus kompas aisku lago bus daug bet jei nori apsisaugot tai geriau lagas neigu nieko.jeigu kokie 2gb 3ghz proc tai tikrai nieks nelagins tik intikas.

Na jei jau kabinėjantis prie terminų tai trojanai yra Malware, o key-logų aš nevadinau spyware, tik parašiau, kad anti-spyware programos (šioje vietoje su manimi sutinka ir wiki "Anti-spyware applications are able to detect many keyloggers and cleanse them. Responsible vendors of monitoring software support detection by anti-spyware programs, thus preventing abuse of the software." :D ) juos gaudo. + nod į listą saugumo savo be reikalo įtraukei, IMO dėl jau mano anksčiau minėtų priežasčių :D

Spectre

Oranžinis diržas

• nMo nariai
5
Naudojusi Kasperskiu. Nezinau kaip jum ,bet man nesijaucia to apkrovimo (gal jau priprates) ir tuo paciu jau neturejau jokio viruso apie metus. Turejau ir Nod ir avast! ir nortona (o sitas tikrai suckina). Kolkas man Kasperskis geriausias ,dar manes jis neapvyle.

lazy

Baltas diržas

• Naujokai
0

Rodyti pranešimąKiausingalvis, 2008-09-21, 11:52, pasakė:

Naudojusi Kasperskiu. Nezinau kaip jum ,bet man nesijaucia to apkrovimo (gal jau priprates) ir tuo paciu jau neturejau jokio viruso apie metus. Turejau ir Nod ir avast! ir nortona (o sitas tikrai suckina). Kolkas man Kasperskis geriausias ,dar manes jis neapvyle.

Kad dar neturėjai viruso nerodo antivirusinės veiksmingumo, veikiau atvirkščiai greičiausiai antivirusas nieko neranda. Nors aš irgi naudoju kaspersky. Laikas nuo laiko ką nors suranda, bet dažnokai netikrą alarmą kelia.

Beggaras

Oranžinis diržas

• nMo nariai
51
galit pasakyt del Kasperskio? :
Ne į temą
kazka nustatymuose buvau paspaudes tai bandau paleist belekoky geima ir raso kad jo .exe failas - Keylogg :) ir ant kiekvieno exe failo taip rase, praskenavau kompa kelis kartus o nieko nerasdavo :) dabar naujesny ysirasiau tai normaliai, o kazin kas tada buvo :P ?

My Top5: 1.Nuotrauka 2.Nuotrauka 3.Nuotrauka 4.Nuotrauka 5.Nuotrauka ------ My Top3: 1.Nuotrauka 2.Nuotrauka 3.Nuotrauka

Valhalas

Mėlynas diržas

• nMo nariai
9

Rodyti pranešimąBeggaras, 2008-09-22, 22:48, pasakė:

galit pasakyt del Kasperskio? :
Ne į temą
kazka nustatymuose buvau paspaudes tai bandau paleist belekoky geima ir raso kad jo .exe failas - Keylogg :) ir ant kiekvieno exe failo taip rase, praskenavau kompa kelis kartus o nieko nerasdavo :) dabar naujesny ysirasiau tai normaliai, o kazin kas tada buvo :P ?

Šiaip būna virusai tokie ar pnš(nžn tiksliai), kurie visus exe failus kompe užkrėčia :) Bet jei su nauju viskas gerai tai tikriausiai įlindai kur nereikia ir pažymėjai, kad tuos failus blokuotų ar šiaip ką nors specifinio juose, Kashperskis kaip bebūtų tėra tik programa ir kaip ir visos programos - ką jam pasakai tą ir daro, o landžiojant po preferences arba advanced settings kokius nors tai dar ne tokių dalykų galima pridirbt, tiksliai nežinant kas ką daro, man pvz kažkada buvo reportų 10 gb dydžio harde pridaręs nei iš šio, nei iš to...

SwedaS

Žalias diržas

• nMo nariai
13
Avast

Nuotrauka

... They say the ghosts of Bad and Evil still live in that tavern
And on a quiet night
You can still hear the footsteps of Slim Shady and Royce Da 5'9 ...

biznieriux

Baltas diržas

• Naujokai
0
Kaspersky 2009 ForTheWin :o

emouTion

Ne tavo, ir nereikalas!

• nMo nariai
0
ESET NOD32 Antivirus

koltasXxX

left hook, right hook, take down, victory

• Išbaninti
0
dabar pakeiciau apsauga: Vista ir daugiau nieko ;D Kazko windows defenderis gerai dirba
Nuotrauka
Nuotrauka

pilnametis...

Vartotojų skaito šią temą: 2

narių: 0, svečių: 2, slaptų narių: 0