Sveiki atvykę į nMo.lt - seniausią pro-wrestling'o forumą Lietuvoje!
Šis forumas yra skirtas PW (profesionaliųjų imtynių) ir MMA (mišriųjų kovos menų) diskusijoms. Čia Jūs rasite naujienas iš WWE, TNA, UFC ir kitų organizacijų, naujausius rezultatus, įvairias nuotraukas, wrestler'ių biografijas, sporto totalizatorius, daug naudingų straipsnių ir, žinoma, bendraminčių, su kuriais galėsite bendrauti ir dalintis nuomonėmis. Taip pat, čia rasite įvairių failų - nuo dainų iki šviežiausių PW match'ų bei MMA kovų. New Maniacs Order - su Jumis nuo 2005 metų!
Jei esate nMo narys, tai prisijunkite čia, o jei ne, tada užsiregistruokite mūsų forume!
2008-09-15, 14:58
Kzkas, 2008-09-15, 14:50, pasakė:
Na gal ir dabar turi, tik nerodo ;D Ir apskritai, čia ne nuo to ar gera antivirusinė pas jus priklauso ar virusą pasigauni ;D Realiai aš iš praktikos galiu pasakyt: NOD - neryja resų, tylu, ramu su ja, bet ir nieko negaudo ;D Norton antivirus - ryja labai daug resursų, kartais aptinka virusų, bet dažniausiai negali jų ištrinti, tik parodo vietą, o tu su jais daryk ką nori. Pats naudoju kashpersky, kuris ryja daug res, bet tikriausiai yra efektyviausias, jis mano pasitikėjimą įgijo kai išgelbėjo kompą, po to kai netyčia buvau aktyvavęs failiuką su 1k virusų jo viduje Realiai tų trojanų per daug kur nereikia nelandžiodamas nepasigausi, pagrindinė problema interneto vartotojams sakyčiau visokie keylogai ir t.t. , kurių antivirusinės negaudo, dėl to pravartu turėti prie antiv 2-3 antispyware programėles (spybot, spydoctor, ad-aware t.t.)
2008-09-17, 19:59
Šį pranešimą redagavo Beggaras: 2008-09-17, 20:00
2008-09-19, 20:41
Valhalas, 2008-09-15, 15:58, pasakė:
keylogerius labai gaudo jeigu failiuko nesucryptini.seip as sakau kad bull guardas + nod32 + commander firewallas ir dar koks defenderis tai 98proc saugus kompas aisku lago bus daug bet jei nori apsisaugot tai geriau lagas neigu nieko.jeigu kokie 2gb 3ghz proc tai tikrai nieks nelagins tik intikas.
2008-09-20, 22:11
bazonas, 2008-09-19, 21:41, pasakė:
keylogerius labai gaudo jeigu failiuko nesucryptini.seip as sakau kad bull guardas + nod32 + commander firewallas ir dar koks defenderis tai 98proc saugus kompas aisku lago bus daug bet jei nori apsisaugot tai geriau lagas neigu nieko.jeigu kokie 2gb 3ghz proc tai tikrai nieks nelagins tik intikas.
Na jei jau kabinėjantis prie terminų tai trojanai yra Malware, o key-logų aš nevadinau spyware, tik parašiau, kad anti-spyware programos (šioje vietoje su manimi sutinka ir wiki "Anti-spyware applications are able to detect many keyloggers and cleanse them. Responsible vendors of monitoring software support detection by anti-spyware programs, thus preventing abuse of the software." ) juos gaudo. + nod į listą saugumo savo be reikalo įtraukei, IMO dėl jau mano anksčiau minėtų priežasčių
2008-09-21, 12:19
Kiausingalvis, 2008-09-21, 11:52, pasakė:
Kad dar neturėjai viruso nerodo antivirusinės veiksmingumo, veikiau atvirkščiai greičiausiai antivirusas nieko neranda. Nors aš irgi naudoju kaspersky. Laikas nuo laiko ką nors suranda, bet dažnokai netikrą alarmą kelia.
2008-09-22, 21:48
Ne į temą | kazka nustatymuose buvau paspaudes tai bandau paleist belekoky geima ir raso kad jo .exe failas - Keylogg ir ant kiekvieno exe failo taip rase, praskenavau kompa kelis kartus o nieko nerasdavo dabar naujesny ysirasiau tai normaliai, o kazin kas tada buvo ? |
2008-09-22, 22:11
Beggaras, 2008-09-22, 22:48, pasakė:
Ne į temą | kazka nustatymuose buvau paspaudes tai bandau paleist belekoky geima ir raso kad jo .exe failas - Keylogg ir ant kiekvieno exe failo taip rase, praskenavau kompa kelis kartus o nieko nerasdavo dabar naujesny ysirasiau tai normaliai, o kazin kas tada buvo ? |
Šiaip būna virusai tokie ar pnš(nžn tiksliai), kurie visus exe failus kompe užkrėčia Bet jei su nauju viskas gerai tai tikriausiai įlindai kur nereikia ir pažymėjai, kad tuos failus blokuotų ar šiaip ką nors specifinio juose, Kashperskis kaip bebūtų tėra tik programa ir kaip ir visos programos - ką jam pasakai tą ir daro, o landžiojant po preferences arba advanced settings kokius nors tai dar ne tokių dalykų galima pridirbt, tiksliai nežinant kas ką daro, man pvz kažkada buvo reportų 10 gb dydžio harde pridaręs nei iš šio, nei iš to...
Vartotojų skaito šią temą: 2
narių: 0, svečių: 2, slaptų narių: 0