Peršokti prie turinio

Sveiki atvykę į nMo.lt - seniausią pro-wrestling'o forumą Lietuvoje!

Šis forumas yra skirtas PW (profesionaliųjų imtynių) ir MMA (mišriųjų kovos menų) diskusijoms. Čia Jūs rasite naujienas iš WWE, TNA, UFC ir kitų organizacijų, naujausius rezultatus, įvairias nuotraukas, wrestler'ių biografijas, sporto totalizatorius, daug naudingų straipsnių ir, žinoma, bendraminčių, su kuriais galėsite bendrauti ir dalintis nuomonėmis. Taip pat, čia rasite įvairių failų - nuo dainų iki šviežiausių PW match'ų bei MMA kovų. New Maniacs Order - su Jumis nuo 2005 metų!

Jei esate nMo narys, tai prisijunkite čia, o jei ne, tada užsiregistruokite mūsų forume!

Ar tebedraugaujate su "amerikietiškomis imtynėmis"?

Temoje atsakymų: 10

Jobberis_Extreme

Žalias diržas

• nMo nariai
11
Sveiki, iš to džiugesio, kad šį rytą radau šį forumą prisikėlusį, nusprendžiau parašytį trumpą postą ir pasiteirauti jūsų, kokie jūsų santykiai su pro-wrestlingu? Iš tiesų, nesvarbu, galite ir nueiti į lankas ir papasakoti, gal kažkas kitas dabar domina jus, gal tapote dideliais futbolo, krepšinio fanais. Gal jūsų dėmesį patraukė apskritai dalykas neturintis jokių sąsajų su wrestlingu.

Grįžtant prie wrestlingo, tai pats dabar su juo draugauju, bet labai mažai. Paskutinis PPV - kurį žiūrėjau buvo Wrestlemania 32. Aišku renginys buvo labai nuviliantis, žiūrėjau live streamą ir labiau domino, ar nežiūri kažkas su manim iš nMo narių ir nerašinėja sport24.lt komentaruose. Tas draft extension šiek tiek sugražino mano susidomėjimą, bet tai tikriausiai labiau buvo nostalgijos faktorius, nes būtent tokią WWE aš ir pradėjau stebėti. Raw ir Smackdown dažniausiai peržiūriu per 20min praskipindimas. Trūksta kažkokios tai ugnelės, ir kaip koks senukas, dabar ramiai galiu pasakyti ,kad BTV laikai buvo patys geriausi. Ir bijoti ,kad Syna neįveiks to baisaus Didžiojo Kali suteikė didelius šiurpuliukus.

Toks minčių kratinys gavosi, nepykit, tiesiog nėra daug laiko parašyti normalų postą. Žinau, kad jeigu prisiversiu parašyti normalų postą, jo apskritai neparašysiu. Tad pamatę šią temą, nepraskipinkit, ir parašykit ką nors, kad ir kelis sakinius, įdomu sužinoti kaip laikotės, ir kokia jūsų draugystė su tomis imtynėmis. O gal net padiskutuosime.

Citata

Neduok man Dievas dievuleli rasti tave, invalide, nes isprievartausiu tavo sukrusta seima, papjausiu tavo suni lovoje ir prisiksiu tau i saldytuva - savo metais tokias salavas kaip tu kojomis miniau.

nMo - Where peace happens. :D

Walleris

LET'S DISCUSS SOME RASSLIN'!

• Administratoriai
65
Well hello...

Wrestlingas matyt visada liks ta pirmoji eks, kurią kažkaip kartas nuo kartu revisitini; kartais hands-on, kartais per atstumą :)

Neoficialiai mano kaip žiūrovo retirement tapo Daniel Bryan retirement. Žinau, kad tai tik vienas wrestleris, tačiau tai buvo tarsi vinis į karstą. Paskutinis žiūrėtas šou - WWE Draft, kuris visai smagiai susižiūrėjo, bet nėra, kad būtų paskatines žiūrėti šou nuo tada. O kai mačai būna, tiesiog prasuku, nes nu koks žmogus vyresnis nei 18 m. gali skirt laiko mačų žiūrėjimui? :D Maždaug prieš musmetį bandžiau žiūrėti vieną iš NXT PPV, o tiksliau kelias pagrindines jo kovas, nes visi reivina apie juos. Ir buvo visai nieko, tikrai matosi, kad geri ****+ level mačai, bet kažkaip normaliai nežinat personažų ir nesekant siužetų, tai tikrai nėra tų emocijas, kurias anksčiau man sukeldavo geri mačai. Net ir AJ Styles WWE debiutas ir kiek skaičiau, sėkmingas run'as manęs nesugražino. Tikrai džiaugiuosi dėl savo ilgamečio favorito sėkmės (kurios tikrai nesitikėjau, visgi jam jau metai), bet tuo pačiu man kaip ir pofik. Net jo mačo su Cena nežiūrėjau, nors tai tikrai anksčiau buvo iš "dream matches that will never happen" serijos.

On the other hand, esu didelis UFC fanas. Tokiu jau anksčiau buvau maždaug 2008-2012 m., Conor McGregor ir Ronda Rousey žvaigždynas mane pritraukė atgal ir dabar žiūriu ir visokius analitinius video on YouTube, klausau podcastus šiomis temomis ir pan. Realiai turbūt tai ir užpildo tą wrestlingo tuštumą. Nors tai nėra taip teatrališka ir tik keli kovotojai moka cuttint gerus promo, tačiau kai konflitkas įvyksta ir be jokių creative staff nesamonių paaiškėja konflikto atomazga, nėra ką lyginti su feud'ais, kurie yra sugalvoti ir nuo ilgamečio žiūrėjimo daugiau mažiau būna aišku kaip kas bus bukinama ir pan. Tas nuspėjamumas wrestlinge in itself nėra blogai, tiesiog turbūt turi expiracy date.

Reaziumuojant, we all grow up :(

`MalioK`

★ BILL 2 : 1 BROCK ★

• Administratoriai
34
Jau daugiau nei 5 metus ziuriu tik viena pilna WWE sou per metus - WrestleMania. Niekad nepraleisdavau ir stengios is to iki siol padaryti ypatinga diena sau, kur atjungiu 4 valandu telefonus, uzsidarau kambaryje vienas ar pakvieciu draugus, kurie nors ir nesidomino imtynem, bet nori isgert ir pabendraut. Kita tradicijas, kurios iki siol neatsisakau, tai pilnai perziureti jei ne visa PPV, tai bent pati Royal Rumble matcha. Kitaip PW visdar lieka brangiu dalyku mano sirdyje - kaip rase Walleris, ta pirmoji eks - bet neziuriu nei vieno savaitinio show.
Idomu, kad iki siol klausausi kiekvieno Wrestling Observer Radio su Dave Meltzer - daugiausia del UFC/MMA, bet kaip bonusas neatsilieku nuo PW naujienu :) T.y. zinau visus vardus ir ka jie veikia, bet kadangi neziuriu TV, tai negaleciau daugumoje atveju priskirti vardu veidams.
UFC iki siol lieka didziulia mano laisvalaikio dalimi, jei ne didziausia. Nepraleidziu nei vienos [net menkiausios] sudeties. Stengios uzkresti kitus draugus taip pat. Net turejau malonuma paskutiniais metais kai gyvenau Kanadoje pamatyti pirmus savo gyvenime Live UFC ir WWE show: WWE Roadblock (Toronto) ir UFC Fight Night: MacDonald vs. Thompson (Ottawa).
Forumas lieka kaip vaiduoklis, bet kol as ir Lix sveiki bei gyvi, mes palaikysime ji gyva del sentimentalios vertes.

Lix

"Actions speak louder than words. Except mine."

• Administratoriai
36
Sveiki!

Mečiau žiūrėti PW 2014 metų spalio mėnesį. Iš dalies dėl to, kad pradėjau dirbti pilnu etatu ir nebeturiu tiek laiko. Bet pagrindinė priežastis tai, kad labai jau atsibodo WWE bookinimas. Netikėtai atsiminiau, kad mečiau būtent tada kai Dean Ambrose buvo išimtas iš title picture po HIAC mačo, kur jis pralaimėjo dėl Bray Wyatt įsikišimo. Tiesiog turėjau mėgiamą wrestlerį CM Punk'ą, kuris ilgus metus nebuvo pušinamas ir tik pavėluotai buvo nuspręsta jam suteikti šansą. Lygiai tas pats su Daniel Bryan - šansas jam buvo suteiktas smarkiai per vėlai. O po to dar kartą tas pats su Dean Ambrose. Šitos kompanijos užsispyrimas pušinti tuos wrestlerius, kurie jiems atrodo, kad bus žvaigždė, o ne tuos, kurie patinka fanams yra pagrindinis dalykas dėl ko aš mečiau WWE. Jie visai nesimoko iš savo klaidų ir lėtai, bet užtikrintai praranda savo žiūrovus, įskaitant mane. Kiek girdžiu iš naujienų trupinėlių, kurie pasiekia mano ausis, niekas nepasikeitė per tuos 2 metus.
Taigi nuo to laiko žiūrėjau tik Wrestlemania 32 ir nepasakyčiau, kad man patiko renginys ar kad aš pasiilgstu WWE. Bet būčiau nieko prieš vėl pradėti žiūrėti, jei žinočiau kad bookinimas visai pasikeitė ir kad viskas dabar daroma daug protingiau - mane tikrai gali užkabinti geras PW storyline'as. Ai, ir kaip ponas `MK` nuėjau į WWE Live event'ą kai gyvenau Toronte - nenorėjau praleisti progos.
O UFC seku ir žiūriu ir toliau. Gal ne taip "hardkoriškai" kaip anksčiau, bet PPV visada pasižiūriu su malonumu - ypač praeitais metais, kai pagaliau gavome naujų žvaigždių kaip Conor'as ir Rousey. Dabar labai laukiu UFC 203 tikėkimes su Overeem pergale ir be abejo mano dievuko CM Punk'o debiutu :P

Walleris

• Administratoriai
65
Lix ir `MK`, jei nepaslaptis, kokie nuotykiai / priežastys nubloškė gyvent į Torontą? Ir ką / kur veikiant šiuo metu?

Beje, kalbant apie live attendingus, teturėjau progą gyvendamas Olandijoj nueiti į vieną house show. Buvo ganėtinai meh...

Lix

"Actions speak louder than words. Except mine."

• Administratoriai
36
Įspėjimas už offtopiką, Walleri :D

Gal kolega prasiplės, smulkių priežasčių daug buvo išvykimui į Torontą, bet nebuvo vienos didelės, bent jau man. Tiesiog norėjosi save išbandyti kitoje šalyje ir tiek. Šiuo metu gyvenu Mančesteryje, Anglijoje. DIrbau Web Developer'iu ir Toronte, ir dabar Anglijoje.
Atskrisk kada aplankyt manęs, Walleri, galėsim pakalbėt prie alaus bokalo ar net į UFC nueit. Debilas `MK` vis dar neapsisprendė ar varys į Mančesterio UFC - o juk Bisping/Henderson II labai įdomi kova.

Ką pats veiki Olandijoj?

Šį pranešimą redagavo Walleris: 2016-08-19, 15:27
Tu man gal neaiškink, gerai? Aš administratorius!

Walleris

• Administratoriai
65

Rodyti pranešimąLix, 2016-08-19, 10:25, pasakė:

Įspėjimas už offtopiką, Walleri :D

Gal kolega prasiplės, smulkių priežasčių daug buvo išvykimui į Torontą, bet nebuvo vienos didelės, bent jau man. Tiesiog norėjosi save išbandyti kitoje šalyje ir tiek. Šiuo metu gyvenu Mančesteryje, Anglijoje. DIrbau Web Developer'iu ir Toronte, ir dabar Anglijoje.
Atskrisk kada aplankyt manęs, Walleri, galėsim pakalbėt prie alaus bokalo ar net į UFC nueit. Debilas `MK` vis dar neapsisprendė ar varys į Mančesterio UFC - o juk Bisping/Henderson II labai įdomi kova.

Ką pats veiki Olandijoj?
Nebeveikiu nieko. Studijavau bakalaurą Roterdame, bet baigęs mokslus grįžau į Lietuva ir dabar dirbu verslo konsultacijose.

Dėl nuėjimo į UFC man nesiseka:
  • Sekančiais metais po mano baigimo UFC darė Overeem-Arlovski Roterdame, bet aš jau ten negyvenau
  • Mano eks (tikra, ne wrestlingas) gyvena Londone, kur prieš pusmetį vyko Bisping vs. Silva. Aš visai norėjau aplankymą suderinti ir atvaryt ant to savaitgalio. Bet galiausiai pasirinkau altruisitiška sprendimą atvarytis savaite anksčiau per valentino dieną...Kadangi nebedraugaujam, buvo totally not worth it :D
Taip kad į UFC gyvai nueiti vis dar yra mano bucketliste. Tiesa, aš nemėgstu Bisping/Henderson kovos; geriau nukeliaučiau į Dubliną for McGregor-Diaz III :)

Bottom

Mėlynas diržas

• nMo nariai
12
Hey yo. Šiuo metu esu gan grįžęs prie PW. Mano akiai reikalai yra pagerėję. Daug hype'o apie visą "new era", bet tame yra tiesios. Paskutinį kartą kada PW domino, tai buvo Punk'o era. Sekiau reikalus ir pernai, su visu Authority n shit, bet viskas tebuvo so so. Šiai dienai taip nėra. Nauji veidai, draftai, nxt, šie dalykai viską atgaivino. Kiek girdėjau, už tai galima dėkoti Triple H prisidėjimui. Taigi, nuo Rollinso(man jis vis dar Tyler Black, god dammit!) grįžimo iš po traumos, visai džiaugiuosi produktu. Vietos tobulėti visad buvo ir bus, bet prisiminus gūdžius ~2007m, kai main event'e turėjom Khali vs. Batista in a punjabi prison match... Yeah, būna daug blogiau.

Anyway, PW turbūt niekad neatsisakysiu, kažkiek visad seku kas vyksta. Vis dar pažiūriu didesnius ROH renginius, TNA daug metų atsisakiau, MMA taip ir nesudomino.
Nuotrauka

Walleris

• Administratoriai
65
It's 2016, WWE cempionai (Raw ir SD branduose atitinkamai) yra Kevin "Steen" Owens ir AJ Styles.

Dear Wrestling,

Nuotrauka

Bottom

Mėlynas diržas

• nMo nariai
12
Jei minim champ'us, reikėtų nepamiršt ir NXT dabartinės galvos, Nakamuros.

It's never too late to say sorry.

EDIT: Išjungiau forumą, nuėjau žiūrėt pirmo SD iš po AJ win'o, ir kažkaip daėjo tokia mintis, kad minėtasis trio ROH, TNA ir NJPW. Vadinkit mane mark'u, bet aš vėl dedu viltis į 'E.

Šį pranešimą redagavo Bottom: 2016-09-20, 23:28

Nuotrauka

PFZ

Baltas diržas

• Naujokai
2
pirmoji mano pazintis su wrestlingu, kaip ko gero ir daugeliui, buvo tie shitty sukarpyti RAW epizodai, rodyti per BTV. tuomet tas atletiskumo, showmanshipo ir dramos derinys buvo kazkas tai nerealaus, ir nelabai rupejo, kiek tai buvo tikra, ir kiek tai buvo kicas. pamazu pradejau dometis placiau (vyko visiem iki skausmo pazystama mark to smark transformacija), na ir one thing led to another, before you know it - ziurejau vos ne viska pradedant savaitiniais WWE show ir baigiant TNA, ROH ar net PWG su Chikara jei pavykdavo prigriebt is xwt. laikui begant kazkiek perdegiau, ir eile metu wrestlingo nesekiau visai, o ilgainiui netgi pakeiciau i MMA.

bet stai pries pora metu paemiau ir sugryzau. kelios priezastys paskatino - visu pirma musu vasaros internas buvo wrestlingo fanas ir panoro savo vyresni 30meti kolega (kuris sirdyje vis dar yra 15 metu vaikas) vel sudominti. taip pat tai buvo networko atsiradimas, kadangi tai tapo lengvai prieinama priemone legaliai ir uz priimtina kaina ziureti visa dabartini ir didziaja dali praeities WWE produkto. bet ko gero svarbiausia priezastis buvo ta, jog mano senieji indy favoritai yra top siandienines WWE zvaigzdes - Kevin Steen, EL Generico, Tyler Black, AJ Styles, Claudio Castagnoli (kuris vis dar yra ziauriai overlooked). Vienintelis mano praeities favoritas Chris Hero deja taip ir neisitvirtino mainstreame.

velgi one thing led to another (visados norisi kazkokios tai alternatyvos mainstreamui), ir vel pachekinau TNA bei ROH. deja, bet siais laikais tai nebera tokios galingos talentu kalves, kokios jos 2006-2010 metais. malonus atradimas buvo NJPW - legendinis japonu promotionas, isgyvenes nuosmuki tuo metu kai pirmakart buvau wrestlingo bume (tada jaunasis "japoniskas cena" tanahashis dar tik ruosesi imti visa kompanija sau ant peciu). Lucha Underground - smagus ir lengvai sueinantis savaitinis show. na ir be abejo pats WWE nusipelno didziausiu liaupsiu uz NXT ir sios vasaros hita CWC.

bet ko gero didziausias mano atradimas per pastaruosius metus buvo live eventai. pirmasis ju buvo NXT takeoveris londone, na o siais metais uzsikabliavau ant Londono indies - RPW ir PROGRESS. Londone gyvenu jau virs penkiu metu, bet niekad nezinojau, kad perspektyviausi pasaulio talentai kultyvuojami butent cia (na ir kitur UK - ICW turi gera varda siaureje). ta prasme, tikrai, mano supratimu, geriausi indy talentai dabar butent ir yra britai. uzkabino viskas - visu pirma atmosfera yra neapsakoma. Londono fanai yra neabejotinai vieni geriausiu ir aistringiausiu wrestlingo fanu pasaulyje. taip, jie labai smarky, bet UK indy shows tu jautiesi, lyg trecias dalyvis be wrestleiru ringe yra butent fanai su savo beprotiskais chantais ir savo atsidavimu tam, kas vyksta ringe. antra - patys promotionai primena geriausius ROH laikus, ypac PROGRESS, kuris turi ziauriai nurauta punk stiliu ir jo laikosi sventai, nebijodami but nei kitokiais, nei neatitikti kokiu tai normu. apskritai, PROGRESS'e vykes angle su Jimmy Havoc yra ne vien, mano galva, geriausiai papasakota istorija sios kompanijos istorijoje; tai galbut viena geriausiai papasakotu istoriju wrestlinge apskritai (gaila, kad neteko jos stebeti realiu laiku, nes butu buve dar dvigubai idomiau). na ir galu gale - mano galva cia performinantys wrestleriai yra ateities WWE superzvaigzdes. "sventoji britu trejybe" - tai Zack Sabre Jr (zinomas ir WWE fanams, nes vasara dalyvavo CWC), Will Ospreay (you will never believe how old this guy is; siu metu NJPW Best of the Super Juniors laimetojas) ir mano asmeninis favoritas Marty Scurll (aka the best gimmick in wrestling today; siu metu BOLA laimetojas). nera patvirtinta, bet gandai sklinda apie tai kad i NXT performance centra greitu laiku prisistatys Big Damo ir Tommy End (kuris, teisybes delei, olandas ir jo home grown promotionas yra WXW, bet jis tiek metu wrestlina britanijoj, jog patiems britu fanams jis yra pusiau britas). esu isitikines, kad butent siuos vardus mes linksniuosime po kokiu penkiu metu. ir as net neabejoju, kad kai mano antrasis wrestlingo bumas neisvengiamai vel kazkada isbles, kad i treciaji as sugrysiu kuomet mano dabar stebimi wrestleriai bus ateities WWE Intergalactic cempionai :)

Vartotojų skaito šią temą: 1

narių: 0, svečių: 1, slaptų narių: 0