Peršokti prie turinio

Sveiki atvykę į nMo.lt - seniausią pro-wrestling'o forumą Lietuvoje!

Šis forumas yra skirtas PW (profesionaliųjų imtynių) ir MMA (mišriųjų kovos menų) diskusijoms. Čia Jūs rasite naujienas iš WWE, TNA, UFC ir kitų organizacijų, naujausius rezultatus, įvairias nuotraukas, wrestler'ių biografijas, sporto totalizatorius, daug naudingų straipsnių ir, žinoma, bendraminčių, su kuriais galėsite bendrauti ir dalintis nuomonėmis. Taip pat, čia rasite įvairių failų - nuo dainų iki šviežiausių PW match'ų bei MMA kovų. New Maniacs Order - su Jumis nuo 2005 metų!

Jei esate nMo narys, tai prisijunkite čia, o jei ne, tada užsiregistruokite mūsų forume!

Imtynių Naujienų Puslapis! AR DAR TURIME RIMTŲ FANŲ??

• Jūs negalite kurti naujos temos
  • Jūs negalite rašyti atsakymo į šią temą
Temoje nėra atsakymų

Razor_Ramon

Baltas diržas

• Naujokai
1
Sveiki,

Neseniai atradau šį forumą, tačiau imtynėmis domiuosi jau nuo 2004 metų. Turiu sukūręs savo facebook puslapį - "Imtynių Naujienos", kur jau turime 1200+ fanų! Šiuo reikalu užsiimti pradėjau 2013 metais, turėjau kitą puslapį, kuris vadinosi WWE vs. TNA, tačiau vėliau, kai mano puslapio fanų skaičius sparčiai augo - susijungiau su kitu imtynių naujienų puslapiu ir sukūrėme visiškai naują projektą "Imtynių Naujienos", kurį ir turime, bei reguliariai prižiūrime šiuo metu.

Mano tikslas viso šito posto yra paprastas. Aš likau labai sužavėtas beveik visais šio forumo lankytojais. Tiesiog norėjau paklausti, ar daug išliko tų, kurie tebesidomi imtynėm ir jas myli taip pat, kaip aš? Ar daug išliko tų, kurie norėtų man padėti užauginti naują kartą imtynių fanų ir juos išmokinti kokios iš tikrųjų yra imtynės? Kas gali būti geriau, nei rašyti naujienas, įdomias istorijas, biografijas, faktus, ar bet ką, kas pamoko imtynių fanus ir yra įdomu, jei mylit ir domitės imtynėm? Nieko nėra geriau! Aš asmeniškai tai daryti mėgstu, nes pats tokiu būdu daug žinau ir išmokstu kiekvieną dieną.

Labai praverstų jūsų pagalba, kadangi šiame forume mačiau, kad yra labai daug išmanančių apie imtynes žmonių! Būčiau dėkingas už kažkokį patarimą, pagalbą. Ačiū!

P.S. Nežinau, ar galima čia reklamuot facebook puslapį, bet jei ką pasakykit, ištrinsiu iš karto. Ačiū.
https://www.facebook...mtyniunaujienos

Šį pranešimą redagavo Razor_Ramon: 2015-03-31, 00:32

Vartotojų skaito šią temą: 1

narių: 0, svečių: 1, slaptų narių: 0