Peršokti prie turinio

Sveiki atvykę į nMo.lt - seniausią pro-wrestling'o forumą Lietuvoje!

Šis forumas yra skirtas PW (profesionaliųjų imtynių) ir MMA (mišriųjų kovos menų) diskusijoms. Čia Jūs rasite naujienas iš WWE, TNA, UFC ir kitų organizacijų, naujausius rezultatus, įvairias nuotraukas, wrestler'ių biografijas, sporto totalizatorius, daug naudingų straipsnių ir, žinoma, bendraminčių, su kuriais galėsite bendrauti ir dalintis nuomonėmis. Taip pat, čia rasite įvairių failų - nuo dainų iki šviežiausių PW match'ų bei MMA kovų. New Maniacs Order - su Jumis nuo 2005 metų!

Jei esate nMo narys, tai prisijunkite čia, o jei ne, tada užsiregistruokite mūsų forume!

Jūsų geriausia Wrestlemania?

Temoje atsakymų: 1

kunduro

Baltas diržas

• Naujokai
1

Sveiki, kokia jūsų geriausia wrestlemania?

Mano tai 17 wrestlemania. Tiesiog epic. Toje wrestlemania yra ,bent 2 matchai five-stars lygio.

Tai aisku Stone Cold vs. The Rock. ir TLC. Padirbejo vyrukai. Aišku labai geras matchas hardcore! Ten gerai į tą duobe įkrito ir veliau kAne nepasigailėjo, nei saves, nei kitų. Underio matchai visi labai geri šis irgi ne išimtys. Manau ne aš vienas manau, kad tas WM buvo geriausias WWE istorijoje.

Tai kokia jūsų The best Wrestlemania. Ikelkite video, komentuojame!

Jobberis_Extreme

Žalias diržas

• nMo nariai
11
Pradėjau žiūrėti nuo 23 Wrestlemanijos, mano manymu visgi 24 buvo stipriausia, turėjo Edge vs. Undertaker, Flair vs. Michaels, na ir galiausiai ,kad ir daug kritikos gavusį ,bet vistiek įdomiai susižiūrėjusį man Floyd vs. Show. Apskritai, paskutinė padoresnė Wrestlemania mano galvai buvo 26. 25 - turėjo Undertaker vs. HBK, bet tai viskas ką pamenu iš ten, 26 tuo tarpu turėjo 3 gerus main eventus, bet prastoką mid-cardą. Na, 27 visiškas nesusipratimas, turbūt vienas iš retesniu PPV palikusiu visiškai neigiamą įspudį. Toliau, kas buvo nuo 28, tai Wrestlemania tapo kažkas panašaus į part-timeriu šou, na tiesa 28 skaičiuku paženklintas šou irgi nebuvo blogas, praktiškai viename lygmenyje su 26. Na , o paskutinis, praeitų metų 29 nuvylė, ir nuvylė stipriai, kai eilinį kartą tikėjausi kažko wow, bet gavau "meh". Taigi aš už 24 Wrestlemania, jei vertintumėm nuo 23 :)

Citata

Neduok man Dievas dievuleli rasti tave, invalide, nes isprievartausiu tavo sukrusta seima, papjausiu tavo suni lovoje ir prisiksiu tau i saldytuva - savo metais tokias salavas kaip tu kojomis miniau.

nMo - Where peace happens. :D

Vartotojų skaito šią temą: 1

narių: 0, svečių: 1, slaptų narių: 0