Peršokti prie turinio

Sveiki atvykę į nMo.lt - seniausią pro-wrestling'o forumą Lietuvoje!

Šis forumas yra skirtas PW (profesionaliųjų imtynių) ir MMA (mišriųjų kovos menų) diskusijoms. Čia Jūs rasite naujienas iš WWE, TNA, UFC ir kitų organizacijų, naujausius rezultatus, įvairias nuotraukas, wrestler'ių biografijas, sporto totalizatorius, daug naudingų straipsnių ir, žinoma, bendraminčių, su kuriais galėsite bendrauti ir dalintis nuomonėmis. Taip pat, čia rasite įvairių failų - nuo dainų iki šviežiausių PW match'ų bei MMA kovų. New Maniacs Order - su Jumis nuo 2005 metų!

Jei esate nMo narys, tai prisijunkite čia, o jei ne, tada užsiregistruokite mūsų forume!

WWE Network

Temoje atsakymų: 10

Apklausa: WWE Network (12 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Ar geras žingsnis WWE kompanijai (ir visam PW bizniui) yra turėti savo kanalą? BŪTINAI ARGUMENTUIJAM

1. Taip (10 balsai(-ų) [83.33%])

Balso procentinis santykis: 83.33%

2. Ne (1 balsai(-ų) [8.33%])

Balso procentinis santykis: 8.33%

3. No idea (1 balsai(-ų) [8.33%])

Balso procentinis santykis: 8.33%

Balsuoti Svečiai balsuoti negali

Walleris

LET'S DISCUSS SOME RASSLIN'!

• Administratoriai
65

Nuotrauka

Taigi, VASARIO 24 d. bus ta diena, kai WWE pagaliau paleis į eterį savo kanalą.

Jeigu yra čia tokių, kurie nėra apie tai gerai (arba apskritai) informuoti, tai paskaitom ČIA. Čia tik neparašyta, bet jo prenumeratos kaina bus $9.99/month, kas mums nieko nesako, nes kol kas jis bus pasiekiamas tik US, tačiau vis tiek tai put things into perspective.

Taigi, nuo pat to paskelbimo prieš kelias dienas netyla spekuliacijos, kokią reikšmę tai turės WWE ir visam PW. Kadangi, mes esame tik pirataujančios žiurkės, mums, iš principo tai yra iki lemputės (apart to, kad gausim dar papildomų šou, kaip kad Legends House). BET, žiūrint į didesnį picture, yra baiminamasi, kad tai bus PPV nuvertėjimas. Visi PPV (įskaitant WM) bus įtraukti į tą kaina, todėl gali būti mažiau dėmesio bus skirta jų buildui, nes žmonės vis tiek juos žiūrės (arba bent jau turės galimybę žiūrėti nemokamai). Belieka tik Raw ir SD, nes jie toliau bus rodomi per TV ir jų reitingai taps dar svarbesni populiarumo matavimo kriterijai. Todėl gali būti, kad neskaitant WM, situacija gali būti panaši į TNA, kur ant PPV seniai padėjo skersą ir didžiąją dalį didelių mačų perkėlė į free TV. Visgi, tikrai nemanau, kad smūgis kokybei gali būti didelis. Nemanau, kad kompanija vengs buildinti gerus angle'us su gerais mačais. Nesakau, kad jie tą dabar daro puikiai (LOL), bet manau kad jų įdedamas effortas nesumažės, tiesiog taps ne taip svarbu, ar svarbus mačas bus nemokamai parodytas per TV, ar per "PPV", už kurį jau seniai sumokėta. Kad ir kokią bookingo kryptį jie rinktųsi, manau overall produktas neturėtų nukentėti.

Patys WWE teigė, kad jiems reiktų maždaug 1,000,000 subscriberių, kad būtų pasiektas pelnas. Palyginimui, šios savaitės Raw Amerikoje stebėjo 4.7 mln. žmonių, o Night of Champions PPV (vėliausias PPV, kurio buyrate radau) pirko 92,000 amerikiečių. WM29 US buyrate buvo 662,000.

Aš asmeniškai manau, kad šis tikslas, nors ir realus, bent jau pradžioj nebus pasiektas. Nors 10 dolerių per mėnesį už visus PPV yra puiki kaina, bet manau WM buyrate gana neblogai parodo kiek jie daugiausiai gali išspausti. Aišku, kainų skirtumai yra drastiški. Tačiau reikia atsižvelgti, kad daug žmonių tiesiog nenori mokėti už produktą. Nesvarbu, ar tai wrestlingas, ar filmas. Ar daug iš jūsų, norėtų nusipirkti SEL ar Mamontovo naujausia albumą jei jis vietoj 30 lt kainuotų tik 10? Manau, kad skirtumas menkas, nes jei nenorėjote savo pinigais paremti atlikėjo, tiesiog atsisiuntėte albumą iš LinkoManijos. Aišku, JAV piratavimas nėra toks baisus kaip Lietuvoje, bet manau pavyzdys yra bent jau comparable.

Manau pačiam PW tai nebus didelė žala. Vis tiek wrestlingas yra biznis, kuris gana seniai yra in decline, todėl dabartinis modelis su brangiais PPV tikrai nebeveikė. O kai verslas smunka, kainų mažinimas ko gero teisinga strategija. Ir patiems WWE tai neturėtų būti didelis smūgis,

Taigi aš prognozuoju, kad iš pradžių tai nebus sėkmė, kurios kompanija tikisi. Nepaisant to, labai norėčiau, kad jiems pasisektų, bet jei tai bus, manau įvyks vėliau, kai su kanalu bus įžengta į tarptautinę rinką, nes nemanau, kad kaštai labai padidės nuo to, kad internetinė televizija bus prieinama ne tik Amerikoj, bet ir Zimbabvėje. Nieko nenusimanau, bet man čia skamba kaip tiesiog resursų klausimas.

Nebuvau nuoseklus, bet nuomonę išdėsčiau. Ką galvoja kiti? Būtų labai įdomu kuo daugiau nuomonių išgirst, manau net ir tie, kurie nebeseka akylai wrestlingo, turėtų ką šia tema pasakyti :)

Primusas

Beer Money, INC.

• nMo nariai
19
As manau, kad tai labai geras sprendimas, dauguma zmoniu piratina PPV vien del to, nes jis yra per brangus. 40$ uz ppv ar kiek jis ten kainuoja yra apiplesimas, ne daug amerikos seimu sau galetu leisti nupirkti visus PPV savo vaikui. Bet kai kalba eina tik apie 10 doleriu per menesi, tai cia tik ramuneles jiems, viesojo transporto savaitinis bilietas NewJorke kainuoja tris kartus daugiau. Manau sis projektas susilauks dideles sekmes, nemanau kad jie tures daugiau subscriberiu nei Netflix, bet tikrai milijona surinks per kokius metus.
Jai tureciau galimybe tai vasario 24 jau pikciau naryste WWE networke, o as nesu pats didziausias dabartinio WWE produkto fanas, bet live PPV ir didziulis wrestlingo archyvas uz 10 doleriu skamba visai gerai :)

Nuotrauka

DzeLine

Baltas diržas

• Naujokai
19
Asmeniškai tai matau kaip protingą sprendimą. WWE Network dėka daugiau žiūrovų galės leisti sau žiūreti PPV event'us nepirataudami, kadangi, tenka pripažinti, 10 dolerių ne tik už PPV event'us bet ir daugybę wrestling'o šou sulyginus su pinigais, kuriuos žmonės moka vien tik už PPV, yra tikrai juokinga kaina. Galbūt šis sprendimas leis kažkiek padidinti ir pačius kompanijos buyrate'us, tačiau glumina tik klausimas, per kiek laiko visą tai atsipirks? Manau protingas žingsnis WWE būtų po WWE Network paleidimo kuo greičiau padaryti jį pasiekiama ir kitose pasaulio šalyse, nes aš abejoju, kad jiems pavyks pasiekti norimą rezultatą vien tik savo šalyje. All in all, ankščiau ar vėliau šis žingsnis vis tiek turėtų būti sėkmė tiek kompanijai, tiek kompanijos fanams.

Walleris

• Administratoriai
65

Rodyti pranešimąPrimusas, 2014-01-30, 06:45, pasakė:

As manau, kad tai labai geras sprendimas, dauguma zmoniu piratina PPV vien del to, nes jis yra per brangus. 40$ uz ppv ar kiek jis ten kainuoja yra apiplesimas, ne daug amerikos seimu sau galetu leisti nupirkti visus PPV savo vaikui. Bet kai kalba eina tik apie 10 doleriu per menesi, tai cia tik ramuneles jiems, viesojo transporto savaitinis bilietas NewJorke kainuoja tris kartus daugiau. Manau sis projektas susilauks dideles sekmes, nemanau kad jie tures daugiau subscriberiu nei Netflix, bet tikrai milijona surinks per kokius metus.
Jai tureciau galimybe tai vasario 24 jau pikciau naryste WWE networke, o as nesu pats didziausias dabartinio WWE produkto fanas, bet live PPV ir didziulis wrestlingo archyvas uz 10 doleriu skamba visai gerai :)
Na čia yra ne tiek wrestlingo, kiek apskritai ekonominė diskusija. Ar žmonės pirks produktą, kurio kaina sumažėjo keliskart, kai jį yra jau nevienerius metus yra pripratę gauti nemokamai? Kažkiek pirks, bet aš galvoju kad nedaug. Bet vėlgi, nesakau, kad esu teisus, nes jei tu pats esi iš tokių žmonių, kurie siuntėsi, bet dabar pirktų. Aš asmeniškai neplanuoju pirkt net ir kai jis atsiras, nes kad ir kas būtų to networko programoje, nebus nieko, ko negalėčiau nemokamai atsisiųsti nuėjęs į XWT, neskaitant paties PPV live streamo, kas man kaip europiečiui, net ir nėra taip patrauklu, neskaitant WM. It all comes down, ar daugiau yra tokių žmonių kaip tu, ar tokių kaip aš.

Svarbus selling pointas yra WWE archyvas. Tačiau kiek žmonių nuolatos prenumeruos kanalą vien dėl archyvo? Jei neklystu, mažiausias terminas bus 6 mėnesiai. Aš manau, kad daug žmonių atsižiūrės WWE bibliotekos, ir kanalo atsisakys. You can only watch your favorite movie so many times. Taigi, nemanau, kad žmonės, kurie nėra dideli DABARTINIO produkto fanai, ilgai pasiliks prie to kanalo. Ir vėlgi, čia tik mano spėjimas, bet aš sakyčiau, kad WM29 buyrate kažkiek parodo (nors ir su nemaža paklaida), kiek žmonių yra apskritai Amerikoje linkę mokėti už dabartinį WWE produktą.

Again, nors kalbu skeptiškai, labai tikiuosi, kad jiems pasiseks.

Primusas

Beer Money, INC.

• nMo nariai
19

Rodyti pranešimąWalleris, 2014-01-30, 15:23, pasakė:

Na čia yra ne tiek wrestlingo, kiek apskritai ekonominė diskusija. Ar žmonės pirks produktą, kurio kaina sumažėjo keliskart, kai jį yra jau nevienerius metus yra pripratę gauti nemokamai? Kažkiek pirks, bet aš galvoju kad nedaug. Bet vėlgi, nesakau, kad esu teisus, nes jei tu pats esi iš tokių žmonių, kurie siuntėsi, bet dabar pirktų. Aš asmeniškai neplanuoju pirkt net ir kai jis atsiras, nes kad ir kas būtų to networko programoje, nebus nieko, ko negalėčiau nemokamai atsisiųsti nuėjęs į XWT, neskaitant paties PPV live streamo, kas man kaip europiečiui, net ir nėra taip patrauklu, neskaitant WM. It all comes down, ar daugiau yra tokių žmonių kaip tu, ar tokių kaip aš.

Svarbus selling pointas yra WWE archyvas. Tačiau kiek žmonių nuolatos prenumeruos kanalą vien dėl archyvo? Jei neklystu, mažiausias terminas bus 6 mėnesiai. Aš manau, kad daug žmonių atsižiūrės WWE bibliotekos, ir kanalo atsisakys. You can only watch your favorite movie so many times. Taigi, nemanau, kad žmonės, kurie nėra dideli DABARTINIO produkto fanai, ilgai pasiliks prie to kanalo. Ir vėlgi, čia tik mano spėjimas, bet aš sakyčiau, kad WM29 buyrate kažkiek parodo (nors ir su nemaža paklaida), kiek žmonių yra apskritai Amerikoje linkę mokėti už dabartinį WWE produktą.

Again, nors kalbu skeptiškai, labai tikiuosi, kad jiems pasiseks.

Matai Walleri mes nesame ta zmoniu grupe kuri WWE atiduoda daug pinigu, daugiausiai pajamu WWE gauna is casualu, tai jai casualas gales labai lengvai ten prisireginti tai jie ir uzsiregins, o atsaukti registracija visada yra sunkiau, tad jie apie tai pamirs ir toliau ilgai ir laimingai mokes 10 doleriuku.Nes vidutines pajamas gaunanciam amerikos namu ukiui 10 doleriu yra niekas, ciuju Starbukse kavos podelis daugiau kainuoja. Tiesiog WWE ima pavizdi is Netflix, numusa produkto kaina iki minimalios su viltimi, kad jiems pavyks pritraukti daugiau nauju klientu. Tavo pamineti 600k zmoniu sutinka moketi uz WM 60 doleriu, mes kol kas nezinom kiek atsirastu zmoniu kurie sutiktu moketi 10$ per men uz naryste. Mano spejimas butu kad tikrai daugiau. Plius dauguma paaugliu visiskai nebeziuri TV, pagrinde jie praleidzia visa laika prie PC. Tad matydamas Vincas kad jo klientu elektroratas keliasi i interneta, nusprende savo produkta taip pat perkelti i ten.

Šį pranešimą redagavo Primusas: 2014-01-31, 00:35

Nuotrauka

Lyncaz

CENATION

• nMo nariai
19
Atvirai pasakius už 10lt net ir aš galėčiau užsiprenumeruoti tokį dalyką, nepaisant to, kad ir dabar gaunu pratiškai tą patį nemokamai. Pirktas saldainis yra skanesnis nei vogtas, o čia už tokią kainą yra tikrai nemenkas turinys. Aš pvz, vis dar žiuriu senus RAW/SD (šiuo metu damušinėju 2005, pradėjau nuo 2000-ųjų), tą darau jau kokius ~3 metus. o apetitas kyla bevalgant, kai baigsiu žiūrėt (maždaug 2007m), planuoju žiūrėt senesnius (pvz 1995), po to gal ir WCW, kad pasivyti istoriją ir t.t. Taigi man asmeniškai toks nebrangus archyvas tikrai praverstų, ir tikiu kad ne man vienam. Kas liečia PPV kainų kritimą ir potencialų kokybės kritimą dėl to, tai man asmeniškai neskauda dėl to galvos, nes kokybiško PPV nepamenu nuo pat MITB su Punk vs Cena. Normaliau subuildinti paprastai būna tik ME ar dar plius minus kelios kovos, kiti mačai vos ne random sumesti, kuriuos aš visada prasuku. Paskutinius pora metų RAW kokybė yra tikrai gera, jei dė lreitingo pagerinimo ji dar pagerės - ačiū, man tiek ir tereikia :) Žodžiu WWE NETWORK vertinu tik teigiamai.

Nuotrauka

Lix

"Actions speak louder than words. Except mine."

• Administratoriai
36
Prabalsavau "no idea", nes iš tikro neturiu tvirtos nuomonės šiuo klausimu. Norisi sakyti, kad tai geras sprendimas, nes PPV pirkimai tik smunka metai iš metų, o kažkas naujo wrestlinge, man kaip PW fanui, visada yra įdomu. Bet tuo pačiu suprantu, kad dėl Network nuvertės dauguma PPV (nors iš esmės Lyncaz labai gerai pasakė, kad ir taip jie jau prasti buvo 100 metų) ir nematau kabliuko casualams, o casualų jiems reikės daug. Tad nebūčiau per daug optimistiškas, bet šiaip įdomus, ambicingas sprendimas, bet kokiu atveju RESPEKTAS už šį bandymą.

P.S. Dėkui Walleriui už temų kūrimą, you're the best! ^_^

Duncan

Žalias diržas

• nMo nariai
75
Manau,kad WWE Network pasiteisins,cia jau daug kas isvardino priezastis kodel ir nenoriu labai kartotis,tiesiog manau,kad tai yra geras budas sustabdyti PPV pirkimu rezultatu kritima,nes 10 doleriu eiliniam amerikieciui uz visa WWE archyva ir menesini PPV yra fantastiska kaina.Asmeniskai as dabar turbut jei tureciau tokia galimybe vistiek nepirkciau,nes kaip ir sake Walleris ten nera nieko,ko as negaleciau rasti XWT,o ir siaip as dabar neesu labai didelis PW fanas,bet jei man visa tai butu pasiule pries kokius 5 metus,manau jei tureciau galimybe tikrai uzsisakyciau tokia paslauga.Dana White teigia,kad jis nesupranta tokio zingsnio,kai tu uz tokia paslauga paprasai tik 10 doleriu,nes tai automatiskai tampa produkto nuvertejimu,as nesu linkes sutikti su siais zodziais,nes manau,kad WWE Network grazins labai daug senu ziurovu,eilinis amerikietis tikrai susigundys tokia kaina.Taigi,manau,kad WWE Network yra labai geras zingsnis ir bet kuriuo atveju tai yra labai naudinga eiliniam ziurovui ir su laiku manau bus naudinga ir paciai WWE.
Nuotrauka
Nuotrauka
Nuotrauka
Nuotrauka
Nuotrauka

Valhalas

Mėlynas diržas

• nMo nariai
9
Visai nieko idėja. Nors wrestling apart kelių event'ų (wrestlemania, royal rumble) kaip ir nebežiūriu 10 $, jeigu būtų galimybė, greičiausiai numesčiau karts nuo karto :) Kokybė nemanau, kad labai kris (kas gali būti blogiau už Cena vs Orton Nr no one cares anyways).

Lix

"Actions speak louder than words. Except mine."

• Administratoriai
36

Rodyti pranešimąValhalas, 2014-02-02, 18:31, pasakė:

Visai nieko idėja. Nors wrestling apart kelių event'ų (wrestlemania, royal rumble) kaip ir nebežiūriu 10 $, jeigu būtų galimybė, greičiausiai numesčiau karts nuo karto :) Kokybė nemanau, kad labai kris (kas gali būti blogiau už Cena vs Orton Nr no one cares anyways).

Čia nežinau ar buvo minėta, bet patikslinu, kad 10 dolerių karts nuo karto negalima numest - WWE Network prenumeruojamas pusei metų, tai yra turi susimokėti iš karto 60 dolerių. Tai iš esmės geras sprendimas, nes žmonės, norintys pažiūrėti WM turės sumokėti bent 60 baksų be to sistema turbūt padaryta bus taip, kad atsinaujins kas pusmetį automatiškai ir žmonės pamirš, kad reikėjo atšaukti ir taip automatiškai prasitęs dar 6 mėnesius.

Walleris

• Administratoriai
65
Pagal viena reporta, kanalas sia akimirka yra surinkes 840,000 subscriberiu (netoli milijono, kas buvo WWE viesai deklaruojamas uzbreztas tikslas), kas per menesi jiems atnesa po $8,400,000 pajamu; tai manau galima teigti kad tai buvo sekmingas zingsnis. Belieka laukti, kol jis taps pasiekiamas visame pasaulyje, kas si versla pakels i kita pavara. Smagu :)

Vartotojų skaito šią temą: 1

narių: 0, svečių: 1, slaptų narių: 0