Sutinku su Walleriu, atrodo apibūdinai visas galimas priežastis dėl ko jis pasitraukė, tad nesikartosiu. Nemanau, kad tai work, nes nuo pat jo kontrakto pasirašymo (tai yra buvimo OVW) jau sklido kalbos apie tai kaip jis yra viskuo nepatenkintas. Ir tas fake pasitraukimas prieš kelis metus buvo paremtas tikrais motyvais. Galbūt tai work, mes čia 100% negalim pasakyt, tačiau galiu 100% pasakyti, kad Punk'as yra nepatenkintas savo push'u ir esama padėtimi kompanijoje.
Walleris, 2014-01-29, 14:37, pasakė:
Kadangi forume (tebe)turim CM Punko fanų, klausiu: ar manote, kad jis legit paliko kompaniją? Kokiam laikui? Gal jis grįš į indy scene?
Aš aišku negaliu įlįsti į jo gyvenimą, bet man keista kaip žmogus jau antrą kartą karjeroje galėdamas būti top guy nusprendžia pasiimti time off ir taip sumažina savo šansus eventually tapti "their guy". Nes dabar panašu, kad net ir po sugrįžimo jis nebus 100% top guy, o labiau Jericho rolėje: keli mėnesiai 'in', pora feudų, bet nieko out of this world.
Kaip jau minėjai, manau jis grįš į ROH keliems mačams, gal per kokius nors anniversary. Punk'as yra labai ištikimas žmogus, tad tikrai atsimins kompaniją(-s), kuri jam padėjo išaugti kaip wrestleriui. Kaip full-time tikrai nemanau, kad grįš, tiesiog nematau tame prasmės.
Kokiam laikui - sunku tai atsakyti ir nemanau, kad pats Punk'as tai žino, nes jis visą savo gyvenimą nuo paauglystės nedarė nieko kito, tik wrestlino. O pastaruosius 8 metus dirbo pilną wrestlerio schedule su house shows ir nuolatinėmis kelionėmis. Jei man reiktų spėti, manyčiau, kad Punk'as negrįš ilgai - jis turi nemažai pomėgių: žiūri daug sporto, įskaitant ledo ritulį ir MMA (dabar tikriausiai lankysis daugumoje UFC show), užsiima BJJ, žiūri serialus ir skaito komiksus, taip pat gal pagaliau nuspręs kurti šeimą, kas aišku užims daugiausia laiko. Kita vertus, visą gyvenimą prawrestlinus, kažkada gims noras sugrįžti, vėl užsidegs liepsnelė akyse, o WWE jis visada bus laukiamas. Tuo pačiu, Punk'as pastoviai varė ant part-time wrestlerių būdamas WWE, tai būtų kažkaip nenuoširdu sugrįžti tik keliems mačams, tuo labiau, kad jis yra žmogus, turintis tvirtą nuomonę, kuri greitai nepasikeičia. O grįžti full time jau aišku yra didžiulis commitment - dabar atsiradęs laisvas laikas greit bus užkištas įvairias dalykais ir tada klausimas bus, ar Punk'as norės viską mesti tik tam, kad grįžti į WWE, kur jam nepatiko dirbti didžiąją dalį metų. Aišku, reikia atsižvelgti ir į pinigus, kad ir kiek jis susitaupė - to neužteks visam gyvenimui, jei norės gyvent neskaičiuojant, ir jam reiks susirasti arba alternatyvų būdą gauti pinigų arba grįžti į wrestlingą.
Dėl "Jericho rolės" jau pakomentavau - nemanau, kad mes Punką išvysim sugrįžtantį pajobbint keletą mačų šen ir ten. Ir atvirkčiai nei Walleris, aš manau, kad jis kaiptik sustiprina savo šansus būti THE TOP GUY išeidamas, nes jei sugrįžtų - jis sugrįžtų su dideliu hype, kai žmonės būtų jo pasiilgę ir lauktų išskėstom rankom. Jei jis kokius 3 metus nesirodytų WWE, tai jo sugrįžimas būtų HUGE ir galėtų iškart laimėti RR ir gauti savo išsvajotą WM main eventą, kaip tai padarė The Rock, ar iš dalies Batista, nors po RR fiasko netikiu, kad Batista bus main evente. Aš nesakau, kad Punk'as The Rock lygio žvaigždė, tačiau jei už kelių metu WM neturės tokio mąsto žvaigždės kaip The Rock, tai Punk'as turi visus šansus main eventinti. Bet kaip jau minėjau, Punk'ui niekad nepatiko tokie fintai kaip Rock'o sugrįžimas iškart į WM main eventą, tai nežinau ar jis tą norėtų daryti, net jei galėtų.
Šiaip, kaip fanui, šiek tiek liūdna, kad CM Punk pasitraukia, nes prieš 2 ar 3 metus aš būčiau metęs žiūrėti WWE, jei ne jis, be to praktiškai visą laiką žiūrėdamas RAW, ar anksčiau - ECW ar Smackdown, laukdavau Punk'o segmentų, jis man būdavo svarbiausias show dalyvis, net tada kai buvo lower midcarde. Tačiau paskutiniais metais, jau jis man pradėjo tapti mažiau įdomus, nes jo karjeros pikas buvo tas worked shoot promo ir ilgas WWE title reign ir viskas kas sekė po to jau atrodė nebelabai svarbu - Punk'as tapo WWE main eventeris, ilgiausias čempas in a billion years - čia istorija ir turėjo pasibaigt, filmo pabaiga su happy end'u. Tačiau wrestling'as neturi pabaigos ir iš pačios viršūnės galima tik kristi, prasidėjo visokie nereikalingi feudai su Ryback, The Shield ar Kane, kurie nieko nelemia jo karjeroje. Vienintelis mano noras, kaip ir pačio Punk'o, būtų išvysti jį main eventinant WM, tačiau aš, kaip ir jis, supratau, kad tai neatsitiks šiemet, todėl viskas ką jis daro praktiškai tampa nereikšminga. Į wrestlerius arba sportininkus įdomu žiūrėti, kai jie yra kylime, o kai jau leidžiasi jų karjera, tuomet pasidaro nebeįdomu. Todėl iš esmės palaikau šį Punk'o sprendimą - nebėra priežasties pasilikti tik tam, kad pasilikti. Nereikia laukti kol jis taps tik kažkokiu eiliniu midcarderiu, užsiaugins pilvą ir suprastės wrestlingo įgūdžiai. Į tokį nemotyvuotą wrestlerį sunku žiūrėti, tad man daug geriau, kad jis pasitrauktų, kol dar yra beveik viršūnėje. Protingas sprendimas iš protingo žmogaus, seksiu ir toliau jo gyvenimą, kiek jis jį viešins, bei visada palaikysiu. Sėkmės tau, CM Punk