Sveiki atvykę į nMo.lt - seniausią pro-wrestling'o forumą Lietuvoje!
Šis forumas yra skirtas PW (profesionaliųjų imtynių) ir MMA (mišriųjų kovos menų) diskusijoms. Čia Jūs rasite naujienas iš WWE, TNA, UFC ir kitų organizacijų, naujausius rezultatus, įvairias nuotraukas, wrestler'ių biografijas, sporto totalizatorius, daug naudingų straipsnių ir, žinoma, bendraminčių, su kuriais galėsite bendrauti ir dalintis nuomonėmis. Taip pat, čia rasite įvairių failų - nuo dainų iki šviežiausių PW match'ų bei MMA kovų. New Maniacs Order - su Jumis nuo 2005 metų!
Jei esate nMo narys, tai prisijunkite čia, o jei ne, tada užsiregistruokite mūsų forume!
2014-04-01, 16:26
2014-04-01, 21:36
2014-04-03, 16:48
Citata
Citata
Citata
2014-04-07, 14:28
Hogan, Austin, Rock - aaaand here's your WWE mount rushmore! Tikrai epic segmentas, kurio visu metu turėjau plačią šypseną veide. Hogan'o fuck-upas ir kitų dviejų bajeriai dėl to viską tik pagerino. Gal šiek tiek norėjau, kad prie jų prisijungtų ir Cena, nes žmogus to tikrai vertas (jam tik reikia laiko būt pasitraukus, kad daugiau žmonių tai suprastų), bet gal ir gerai, nes jo pasirodymas čia būtų nuvertinęs jo rimtumą prieš mačą su Wyatt. Anyway, tai buvo geriau nei bet koks opening match galėjo būti. BTW, Rock looked fn' ripped!!!
Bryan vs. HHH - speaking of openings! Įspudingas Triple H entrance, 26 minutės laiko ringe, puiki psichologija, Steph with some classic managers antics, ir Bryan švariai nugalintis The Authority. Atrodo viskas, ko gali reikėt. Gal norėjosi pabaigoj šiek tiek daugiau false finishes, kickoutų iš finisherių (nes juk WM), tačiau suprantu, kodėl to nedarė, nes visgi nereiktų visiškai išvargint publikos jau pirmuoju maču. Ir after-all, Bryan kickoutino iš Pedigree, o main evente gavo dar šansų pasirodyti kaip Super Bryan. Taigi, all is good here. ****1/4
Shield vs. Outlaws/Kane - viskas teisingai, tokį mačą gali sekti squash'as, o šis mačas privalėjo būti squash'as, nes 2014-metais, šie heel'ai neverti turėti competitive mačo prieš tokius varžovus. Džiugu, kad Shield breakup'as nukeltas, ir kol kas jie lieka kartu, nes tikrai dar iš jų galima išspausti (face run'ą) ir kai jie pagaliau išsiskirs, tai bus tik didesnis deal. *1/2
Andre battle royal - gaila, kad nebuvo jokių siurprizų (pvz. RVD), tačiau vėlgi bookingas puikus. Dar vienas senas ROH veidas Claudio Castagnoli gauna savo WWE moment ir šauna į žvaigždes. Nežinau, kas jam yra suplanuota šiems metams, nes Bryan, Cena ir potencialiai Reigns turėtų būt okupavę babyface pusę, bet momentumas tikrai geras, ypač kokiu puikiu spotu buvo pasiekta pergalė. Beabėjo, honorable mention goes to Kofi, tikrai norėtųsi, kad jis būtų geresnėj pozicijoj. **1/4
Cena vs. Wyatt - puikus buildas, ir duodu Cenai major props, kad visiškai sellino Wyatt'a per promo, tikėjausi kad putins-over ir pačiam mače. Ir čia turbūt galėčiau kabinėtis prie bookingo, nes su visu storytelling (kuris buvo tikrai stiprus), logiški scenarijai yra arba (a) Cena atsisako panaudoti kėdę ir užlaiko pyktį, kas jam kainuoja mačą, arba (b) Cena prabudina monstrą savyje ir sunaikina Wyattą. Dabar tokia gavosi gana lame švari pergalė. Nepaisant to, manau šis feud'as tęsis, o Wyatt jau dabar iš jo daug gavo. Pats mačas internete gauna mixed reviews, bet man jis labai patiko. Tai buvo kitoks mačas. Pabrėžiama, kad publika buvo gana rami, tačiau ramus buvau ir aš. Nes apart Cenos (įspudingo) Cross-body to the outside ant Wyatt'ų, mače nelabai buvo spotų, kurie sukeltų fanus ant kojų. Viskas buvo per storytelling, kuris laikė mane ant kėdės krašto. Sorry kad būsiu Capt.Obvious, bet Bray Wyatt is CRAZY GOOD. Kai jis debiutavo, aš neužšokau and jo bandwaggon kaip daugelis, nes man atrodė eilinis talentingas performeris su keistu gimmicku, bet wow. Panašu, kad WWE turi sau naują Undertakerį. ****
Taker vs. Lesnar - speaking of which, wow... CM Punk pin'ina Ceną per MITB'11. Rock pin'ina Ceną per WM28. Bryan pinina Ceną per SSlam'13. Bryan submittina Batistą per WM30. Visa tai goes pale in comparison. Aš žinojau, kad baigsis streak. Turiu galvoj streak of Taker's amazing matches, nes žmogus paskutines 7 Manias turėjo (argubaly) geriausius mačus. Tai su Brocku tiesiog nebuvo potencialo turėti gero mačo ar gero buildo ir aš, deja, buvo teisus, abu dalykai buvo silpni. Bet kad bus toks finišas... Suprantu kodėl žmonės nepatenkinti tokiu pasirinkimu, bet tokia buvo Takerio valia (nes kitaip to negalima paaiškinti), tai reikia ją gerbti. Visgi manau, kad geriau buvo leisti kažkam streaką sudaužyti, negu Takeriui baigti karjerą nenugalėtam. Būčiau pasirinkęs kitą žmogų (Wyatt arba antru pasirinkimu Reigns), bet gerb. Mark supranta reikalus geriau negu aš. Didesnis regretas, kad žlugo mano didžiausias šiai akimirkai dream mačas (Taker vs. Cena @ Mania). Bet, ta akimirka kai šis mačas pasibaigė buvo kažkas neįisivaizduojamo. Ir tokie mark-out momentai yra fantastiški. ***
Divas - na, moterims visada duodamos pačios bjauriausios vietos per WM, bet turbūt blogesnės už šitą nėra buvę istorijoj Bent jau AJ title change nebuvo išvaistytas, taigi right thing. *1/2
Triple threat © - publika vis dar nebuvo atsigavus, Bryan entrance negavo tokio pop'o, kokį turėjo gauti. Gal netgi reikėjo Shield mačą paaukoti, nes Divų neužteko, bet visgi Bryanui pavyko gražinti publiką mačo viduryje ir galutinis rezultatas, įvertinus aplinkybes, gavosi tikrai geras. Net ir spotai, kuriuose buvo tik Batista ir Orton, buvo geri. Ir near-fall'ai buvo tikrai believable. Again, Bryan atsikele po RK-Bomb ant stalo ir atrodė kaip million bucks, o tai, kad jis laimėjo su submissionu tik sustiprino tą akimirką. Nors pabaiga buvo predictable, bet aš vis tiek buvau baisiai laimingas, nes tai vis tiek simbolizuoja Reality Era ir žmonių pasirinkimo pergalę prieš corporate pasirinkimą. Atminkit, originalus planas buvo Batista iš Rumble turėjo nugalėti Ortoną signles mače kaip top babyface. Taigi, all is good. Belieka tikėtis, kad publika nuo jo nenusisuks, bet aš manau kad Bryan saugus, nes jo fanai yra loyal (priešingai nei Fandango ar kitų flavor of the month), o pats Triple H pirštu bado į fanus dėl to, kad jie nusisuka nuo favoritų, kas pagal atvirkštinę psichologiją yra bandymas žmones priversti daryti priešingai. Tiek paskutines savaites builde, tiek pačiame WM, Bryanas buvo visiškai protectinamas ir stiprus. Ir dėl to man, kaip sekusiam jį dar ROH laikais, yra be galo smagu. Svajonės pildosi ****
Overall - WM24 buvo pirmoji, kurią mačiau kaip full-time fanas ir iki vakar dienos ją laikiau geriausia nuo tada. Bet pagaliau gavau Mania, kuri, mano akyse ją pranoko. Ne su visais bookingo sprendimais sutikau, tačiau kaip didžiausias markas reagavau į viską, ką mačiau; teigiamą ar neigiamą, visos mačų baigtys sukėlė mano reakciją. Ne visada buvau didelis WWE (ir wrestlingo) fanas, bet dabar esu ne mažiau nei bet kada. Vienintelis dalykas, ko trūko, tai MOTYC future classic mačo, bet tokių dalykų neįmanoma suplanuoti (nes jei tai būtų įmanoma, tai prieš du metus mums Punk ir Jericho būtų lengvai davę *****), tiesiog bookini gerus workerius ir duodi jiems laiko ir šiame šou mačai buvo geri, tik šiek tiek trūko iki greatness. Bet ačiū visiems žmonėms kompanijoje (Triple H, Bryan, Punk, creative), kurie prisidėjo prie to, kad WWE man vėl yra cool again. Bring on Reality Era! 9/10
P.S. Can't wait for Raw, dar vienas šios eros smagumas, kad Raw dabar yra tarsi Mania dalis su nuostabia publika.
2014-04-07, 16:07
Wrestlemania XXXI Sting vs The Undertaker. No streak , no titles , just two icons with their last match. Please let it happen!
2014-04-07, 17:44
Crack, 2014-04-07, 16:07, pasakė:
2014-04-07, 21:20
2014-04-07, 21:28
Kas nepatiko:
- hmmm... Negalvojau, kad pus taip sunku sumąstyti dalykų kurie nepatiko. Na okay, pradėkim nuo akivaizdaus pasirinkimo: The Undertaker vs. Brrrock Lesnar. Visi burba tai ir aš dar kartelį pakartosiu - mačą nužudė smirdantis bookingas. Tikrai nedaugelis tikisi iš Takerio stipraus atletinio performanso, jau nekalbu apie stebuklus ringe. Bet ar to reikia? Keli pastarieji Takerio streako ėmimai parodė, kad sulipdžius įdomų storyline'ą ir įvykius pakreipus personal vendetta linkme dėmesys nukrypsta nuo techninių dalykų. Man sunku suprasti, kodėl turint Brocką ir JUOLABIAU Paulą Heymaną creativas nuėjo nuobodoka linkme. Aš nesakau, Paulas atliko nuostabų darbą prie mico, Brockas puikus pasirinkimas kaip monstras norintis pabaigti streaką, bet aš nepajutau to 'tikro' noro pralieti Takerio kraują ir tapti tuo streak killeriu. Pigūs triukai su karstais suck donkey balls, kai prisimeni Takerio WM programas su HBK ar HHH. To pasekoje nukentėjo ir rezultatas, nes Brockui pristigo credibility. Ne dėl pralaimėjimų HHH ar Cenai, bet dėl storyline'o. Taip pat manau, kad su trimis F-5 buvo perisistengta. Jau antras F-5 atrodė silpnai, apie trečią jau nekalbu. Jei tai būtų atlikta ant stalo/kėdės/nuo turnbuckle, tai galėjo tapti WM momentu, bet aišku tai jau rizika Takerio sveikatai ir deja, bet to net nelabai buvo galima tikėtis.
- na, Battle Royal galbūt būčiau dėjęs čia, bet Cesaro atpirko viską ir negaliu sakyti, kad memorialinis Battle Royalas nepatiko.
- Randy Orton ir Batista. Jų WM performansas nebuvo blogas, tačiau pykit, nepykit, jie tuštoki: Randy visai neturi charizmos (jokie bajeriukai su grupėmis nieko nepakeičia), o Dave'as mic skillų. Tenka pripažinti, kad jų laikas jau praeityje ir abejoju ar jie sugebės kažką atnešti ant pamažu vėl jaunėjančio WWE stalo.
- revenue (ne visai apie WM, bet tikrai susijęs dalykas). Jei reportai nemeluoja, 600 000 yra tikrai DIDELIS skaičius (toks pat didelis kaip mano parašytas žodis DIDELIS ). Sistema veikia, o aš abejojau, kad tai teisingas sprendimas. WWE - 1, aš - 0.
- nugalėtojai. Ar reikia ką bepridurti? Geriausia ką WWE galėjo pasiūlyti. Manau Wyattas pralaimėjo, nes WWE tiesiog nenorėjo visų WM mačų atiduoti newcomeriams.
- story of the underdog. Elementarus bookingas at its finest. Kartais persistengti nereikia ir paprastas kelias pats nuveda į sėkmę. Tiesiog magiškas jausmas, kai sekamas asmuo sugeba iškilti į tokias aukštumas. Net nupurto drebuliukas.
- overall mačų kokybė. gal kai kurie mačai nuvylė, tačiau bendrai paėmus neglaiu sakyt, kad nepatiko.
- opening segmentas, brother! Crazy simple, crazy good. Va ką reiškia charizma.
- pirma - obviously CM Punko. Įsivaizduokit jis būtų interuptinęs intro promo... Ultimate heel. Whatever, props už Punko poelgį, amt jei ne tai, galbūt VISKAS būtų nuėję kita linkme.
- Nigel McGuinness. Matant tokius asmenis, kaip Danielson, Black, Castagnoli, Moxley (indie vardai paimti specialiai) (+ neklabu apie TNA įsitvirtinusius Aries, Richards ar Edwards) užlipus taip aukštai pajunti gailestį šiam nuostabiam britui, kuris ginčytinai turbūt turėjo daugiausia potencialo iš šios krūvos. Jei ne liga, ką gali žinoti, galbūt jis būtų potencialus ir svarbiausia TOBULAS nemesis dabnartiniui Danieliui. :/
P.s. HHH įėjimas buvo amazing. Retai kada tokie pernelyg pompastiški įėjimai trui praktinės naudos, bet šiuo atveju tai sukūrė vaizdą, kad Bryanas vienas iš žmonių, o HHH kažkas npaliečiama mirtingiesiams. Ne, rimtai, nuostabiai tiko.
Šį pranešimą redagavo Unbroken: 2014-04-07, 22:28
2014-04-07, 23:55
Pirma: netikėjau, kad šiais laikais galiu žiūrėt 4h wrestlingo nesustodamas/neprasukdamas. ŽIŪRĖJAU. Nes viskas buvo jei ne puiku, tai bent gerai. Įskaitant Divas. Mačai geri (galėčiau daugeliu atveju cituoti Wallerį, kaip pvz Shield vs NAO/Kane dėl mačo trukmės, eigos ir t.t; dėl Dave ir Randy darbo kol DB buvo out). Opening segmente gal trūko dar vieno kito įėjimo, pvz Y2J (aišku ir Punk, bet yra kaip yra) ar dar ko nors (tik ne Piper'io).
Battle Royal pabaiga puiki, bodyslamu pranokstanti Hogan/Andre momentą, tik belieka tikėtis, kad Cesaro nebus pamirštas greičiau nei greitai ir bus viršūnėje.
Dėl Brock... Na taip, jeigu jau nutraukt streaką, tai galėjo ir kas nors labiau nusipelnęs, negu 2metus full time ir 2 metus part time darbuotojas, ne bet bent jau jeigu Brockas lieka WWE toliau, tai bent jau credibility susigrąžino su kaupu. Mačas buvo lievas, bet pabaiga atidarė stalčius visiems, o tai buvo THAT WM MOMENT. Nes Takerio pergalės atveju būtų visi tik burnoję koks Taker senas, nieko nesugeba, mačas prastas ir t.t. O kai pagalvoji, tai Takeris vistiek bus miminas kaip iškovojęs 21 pergalę iš eilės per WM.
Išvada: Geriausia kol kas matyta WM.
2014-04-08, 15:39
2014-04-09, 11:49
kunduro, 2014-04-08, 15:39, pasakė:
I call bullshit. Turbūt nežiūrėjai Raw.
2014-04-10, 20:59
2014-04-11, 22:10
2014-04-15, 12:21
Daniel Bryan vs Triple H
Kaip ir nujauciau tai buvo geriausias vakaro match'as.Nuostabus Triple H entrance'as,manau nei kiek nenusileidziantis jo WM 27 entrance'ui.Match'o psichologija buvo puiki,Triple H nuo pat pradziu labai graziai apdirbinejo Bryan'o ranka ir i jo heel'iskuma buvo malonu ziureti.Dziugu,kad match'as praejo svariai,eiga buvo labai gera ir kokybiska,galima tik spelioti koks geras butu buves CM Punk/HHH match'as,bet macius juos ringe kartu praeityje,nuojauta sako,kad su Bryan'u match'as pavyko geriau nei butu pavyke su Punk'u.Labai patiko ir aftermarth'as,tai suteike truputeli abejones fanams de Bryano galimybiu per main event'a ir pats Triple H isejo is match'o stiprus.Match'ui duociau ****.
Randy Orton vs Batista vs Daniel Bryan
Patiko ir triple threat'as,grazus spot'ai,truputeli buvo subotchint'as spot'as ant komentatoriu stalo,bet tai labai stipriai akiu nebade.Bryan'as gavo is sio match'o viska ka galejo gauti ir po tokiu squash'u kaip pvz Sheamus'ui per WM 28 tai atrodo kaip tikra kompensacija.Tikejausi,kad galbut nebus HHH isikisimo,kas man asmeniskai visada numusa match'o reitinga ypac jei tai WM main event'as,bet velgi tai labai stipriai akiu nebade,nes tai neuzsitese.Reikia atiduoti pagarba match'o dalyviams,nes kaip mineji Walleris,net momentai be Bryan'o buvo geri Batista ir Ortonas taip pat nenuvyle ir mano akimis atidirbo neblogai.Match'o kokybe siek tiek nusileidzia pirmam match'ui todel duociau ***3/4.
Brock Lesnar vs Undertaker
Na cia daug ka galima pasakyti ir diskutuoti,pradesiu nuo to,kad match'as buvo neblogas,nors daugeliui ir gali pasirodyti kitaip.Jeigu ziuretume paskutiniu 6-7 metu Undertakerio WM match'u kontekste,be abejo,sis match'as yra kiek prastesnis,bet tam yra objektyviu priezasciu-visu pirma mano nuomone Takerio sveikata siemet yra ryskiai silpnesne nei pries metus ir jo forma toli grazu nebuvo gera.Esant tokios busenos dirbti su tokiu zmogum kaip Lesnar'as yra labai sunku,zymiai paprasciau butu dirbti su Punku arba Bryan'u.Match'as nebuvo toks geras koks galetu buti pvz pries 5-6 metus,bet jis nebuvo blogas.Didesne problema buvo ta,kad per visus tuos metus WWE ateme visiskai is musu tikejima,kad Takerio streak'as gali nutrukti,o dar siemet su tokiu silpnu build'u susidomejimas match'u buvo silpnokas,ziurovai kaip iprastai nebuvo itraukti i match'a todel kai kam jis galejo pasirodyti nuobodus.Ziurint i match'o eiga man tikrai patiko kelios vietos,ypac kai Brock'as counterino Takerio tombstone,patiko ir tai,kad buvo nemazai submission'u,nes tikrai buvo galima tiketis,kad Lesnar'as tap out'ins.Pabaiga mane kaip ir visus sokiravo,dabar kaip jau yra zinoma Taker'is seniai prieme toki sprendima ir pralaimejimas legitimate kovotojui kaip Lesnar'as buvo seniai suplanuotas,mums belieka tik gerbti toki sprendima.Asmeniskai man gaila,kad taip,be gero build'o ir didelio hype'o buvo issvaistytas Takerio streak'o pabaigimas,norejosi kad tai butu ivyke per WM main event'a ir tokiam wrestleriui,kuriam tokia pergale tikrai butu kazka davusi,o ne part-timeriui kaip Lesnaras,kuris,ko gero,po WM pradings iki SS.Aisku galima rasti ir teigiamu dalyku,tokiu kaip Lesnar'o credibility atgimimas arba bent jau padidejimas po tokios pergales.Kas liecia Takerio ateiti visgi dar noreciau isvysti match'a su Stingu.Match'as su Cena?Kaip jau kazkas minejo dabar jau tai nebeturetu tiek prasmes.Match'ui duodu ***1/4.
John Cena vs Bray Wyatt
Sis match'as mane maziausiai domino is sios WM big 4 match'u,bet reikia pasakyti,kad abu atidirbo gerai.Pacio match'o labai idemiai neziurejau,nes jis manes labai nedomino,bet galiu pasakyti,kad nors ir netapo show stealer'iu kaip kai kas tikejosi,bet ir nenuvyle.Atrodo,kad jiedu turi sioki toki chemistry ringe ir galetu nemazai isspausti daugiau is kokio nors Last Man Standing match'o.Duodu ***.
Trumpai apie visa kita-labai patiko opening segment'as,visada dziugu matyti The Rock ir reikia tiketis,kad pasirodymas siais metais suzadins jo nora grizti per WM 31 i ringa ir galbut padaryti tai su Lesnaru.Andre The Giant Battle Royal-buvo neblogu spot'u,pats match'as labai vidutiniskas,bet is Battle Royal daugiau tiketis ir nebuvo galima,mane labiau dziugina Cesaro pergale,nes tai turbut reiskia,kad jis gaus nebloga push'a,labai tikejausi,kad jam atiduos trofeju ir meldziausi,kad tik ne kokiam Big Show ji atiduotu.The Shield squash'as buvo geras sprendimas,publika nebuvo isvarginta su ilgu ir bereiksmiu match'u ir vietoj to atidave greita pergale tiems kam jos reikejo.Bendrai viska vertinant WM 30 buvo gera,nei vienas is pagrindiniu match'u nenuvyle tik kaip jau buvo mineta truksta bent vieno all time classic match'o,nes nors pagr match'ai ir buvo gerai,vis del to nei vienas nepriverte aikteleti.Kaip WM si event'a vertinciau 8,5/10,kaip eilini PPV 9/10.
2015-01-26, 05:43
2015-01-26, 21:48
2015-01-27, 19:49
2015-03-30, 19:17
Šį pranešimą redagavo kunduro: 2015-03-30, 19:59
2015-03-31, 00:42
P.S. I'll just leave this here:
http://img-9gag-ftw....pNjA9_460sv.mp4
2015-03-31, 01:23
kunduro, 2015-03-30, 19:17, pasakė:
2015-03-31, 12:01
Citata
[30/03/15 19:10:45] Justinas: how dare you
[30/03/15 19:11:21] `MalioK`: o Sting turi plike ant pakasio, kuria uzdengia uzsukuodamas plaukus atgal
[30/03/15 19:11:25] `MalioK`: sad
[30/03/15 19:11:52] Justinas:
[30/03/15 19:12:22] `MalioK`: bet kitaip Steve atejo geros formos jo amziui be steroidu
[30/03/15 19:12:23] `MalioK`: props
[30/03/15 19:12:35] `MalioK`: geriau nei TNA ji pamenu
[30/03/15 19:13:17] `MalioK`: holy shit... Triple H vel pliso quadas?!
[30/03/15 19:13:21] `MalioK`: dabar matchas tesiasi
[30/03/15 19:13:30] `MalioK`: bet pas HHH visa kaire koja melyna/juoda
[30/03/15 19:13:49] `MalioK`: k, atsipisu
[30/03/15 19:13:51] `MalioK`: ziuriu
[30/03/15 19:17:34] Justinas: gali rasyt live commentary
[30/03/15 19:17:37] Justinas: I'll read it
[30/03/15 19:17:45] Justinas: bet aisku kai neziurejes pats - I have nothing to add
[30/03/15 19:21:41] `MalioK`: Wow...
[30/03/15 19:21:46] `MalioK`: OK, this is FUN
[30/03/15 19:26:23] `MalioK`: as paprastai nemegstu over-bookd matchu
[30/03/15 19:26:30] `MalioK`: bet cia pasmegavau
[30/03/15 19:26:34] `MalioK`: DX vs. nWo
[30/03/15 19:26:39] `MalioK`: soo fun
[30/03/15 19:27:03] Justinas: kas is nWo buvo?
[30/03/15 19:28:23] `MalioK`: The nWo A Team, kaip buvo zinoma WCW metais: Hogan. Nash, Hall
[30/03/15 19:28:43] Justinas: Hall dar atsistoja ant koju?
[30/03/15 19:28:58] `MalioK`: jo, ne daug aisku dare, bet neprisisiukslino
[30/03/15 19:29:15] `MalioK`: labai patiko kaip buvo subookinta
[30/03/15 19:29:21] `MalioK`: (clap)
[30/03/15 19:29:51] `MalioK`: tik logiskiau butu, kad Sting i pagalba iseitu Wolf Pack, o ne nWo
[30/03/15 19:30:06] `MalioK`: nes jis buvo Wolf Pack nariu su Hall, Luger ir Nash
[30/03/15 19:30:24] `MalioK`: bet ka padarisi - nothing's perfect
[30/03/15 19:31:52] Justinas: na net as to neiznojau
[30/03/15 19:31:56] Justinas: so no one really cares
[30/03/15 19:32:55] `MalioK`: so far I'm enjoying WM more than last year
[30/03/15 19:33:12] Justinas: this is only the beginning
[30/03/15 19:33:30] `MalioK`: k, don't get my hopes up
[30/03/15 19:33:39] `MalioK`: bet mazdaug itariu kas gali buti
[30/03/15 19:34:24] Justinas: kas?
[30/03/15 19:34:35] `MalioK`: nesakyk ar teisingai ar ne itariu (tiesiog pratylek), bet gi pora menesiu pries WM buvo kalbos kad Silva/Sonnen gali pasirodyti
[30/03/15 19:34:45] `MalioK`: po to buvo primirsta
[30/03/15 19:34:50] `MalioK`: ir zmones nutylo
[30/03/15 19:35:06] `MalioK`: but don't comment
[30/03/15 19:35:10] Justinas: kk
[30/03/15 19:35:12] `MalioK`: I'll see soon enough.
[30/03/15 19:43:04] `MalioK`: Paige - jai gal reiktu pora subines kilu numest, but I'd totally hit that
[30/03/15 19:43:32] Justinas: yeah she's fucking hot
[30/03/15 19:43:36] `MalioK`: AJ Lee - nieko nereikai numesti. I'd keep hitting that until I died of dehydration
[30/03/15 19:43:50] Justinas: well you know who's hitting that (smirk)
[30/03/15 19:44:03] `MalioK`: pala, Punk toliau ja date'ina?
[30/03/15 19:44:10] Justinas: she's his wife
[30/03/15 19:44:13] `MalioK`:
[30/03/15 19:44:17] `MalioK`: Holly shit.
[30/03/15 19:44:21] `MalioK`: That guy is smart.
[30/03/15 19:44:40] Justinas: kiek girdejau ji nerde yra
[30/03/15 19:44:47] Justinas: punk'as su ja ziuri tv shows, skaito komiksus
[30/03/15 19:45:04] `MalioK`: (envy) motherfuckers
[30/03/15 19:45:23] `MalioK`: komiksai, TV and fuckloads of nerdy fucking
[30/03/15 19:45:34] Justinas: you bet
[30/03/15 19:45:51] `MalioK`: Nikki Bella... too much ass and boobs
[30/03/15 19:46:00] `MalioK`: tikriausiai arciausia ka WWE turi prie KIm Kardashian
[30/03/15 19:46:09] Justinas: Brie is way hotter
[30/03/15 19:46:13] `MalioK`: WAY
[30/03/15 19:46:22] `MalioK`: Bryan (y) nice job
[30/03/15 19:46:38] Justinas: nu jos atrode taip pat pries kelis metus
[30/03/15 19:46:45] Justinas: bet po to Nikki nusprende pasididint papus
[30/03/15 19:46:47] Justinas: ir tapo ugly
[30/03/15 19:47:01] `MalioK`: o Brie to metu uzieme hardcore fitnessu
[30/03/15 19:47:09] `MalioK`: nes ji turi kurkas reljefa geresni
[30/03/15 19:48:09] `MalioK`: kazkada negalejau ju dveu isskirti - dabar My dick can tell them apart
[30/03/15 19:48:17] Justinas:
[30/03/15 19:49:34] `MalioK`: so, basically,
AJ - 9
Brie - 8
Paige - 7
Nikki - 6.5
[30/03/15 19:49:51] Justinas: you got it all wrong (facepalm)
[30/03/15 19:50:24] Justinas: tingiu grades galvoti, bet Paige > AJ > Brie >>>>>>> Nikki
[30/03/15 19:50:33] `MalioK`: You idiot.
[30/03/15 19:50:55] Justinas: bet Paige, AJ and Brie - I'd fuck all of them in a heartbeat
[30/03/15 19:51:12] `MalioK`: That we agree on.
[30/03/15 19:51:43] `MalioK`: tik Paige pusryciams pagaminciau salotu ir paslepciau saldainius bute
[30/03/15 19:52:15] Justinas: she also has a British accent - that's an advantage
[30/03/15 19:52:40] `MalioK`: she has a fat ass - that's a not-advantage.
[30/03/15 19:52:52] Justinas: she has a fine ass
[30/03/15 19:53:12] `MalioK`: :et us agree to disagree.
[30/03/15 19:53:27] Justinas: smart choice
[30/03/15 20:01:53] `MalioK`: Kevin Nash yra siu metu HOF "main eventas" - Randy gavo tik co-ME statusa
[30/03/15 20:01:57] `MalioK`: (facepalm)
[30/03/15 20:02:08] `MalioK`: The Klique is running wild...
[30/03/15 20:02:24] Justinas: randy savage?
[30/03/15 20:02:30] `MalioK`: Indeed.
[30/03/15 20:02:38] Justinas: wow
[30/03/15 20:02:40] Justinas: that's silly
[30/03/15 20:02:47] `MalioK`: that is insane...
[30/03/15 20:03:08] `MalioK`: Randy Savage buvo viena nedaugelio PW, kurie JAV savo metais "perzenge" i celebrity pasauli
[30/03/15 20:03:15] `MalioK`: t.y. kur ji zinojo ir non-WWF ziurovai
[30/03/15 20:03:40] Justinas: as vis dar turiu ant savo spinteles kambaryje kur uzaugau Randy Savage lipduka
[30/03/15 20:03:47] Justinas: I had no idea who he was until I got into PW
[30/03/15 20:03:53] `MalioK`:
[30/03/15 20:04:01] `MalioK`: tikriausiai jis visgi permegojo su Steph
[30/03/15 20:04:09] `MalioK`: nes Vince tiek metu tempe su jo HOF
[30/03/15 20:04:13] Justinas: tikriausiai
[30/03/15 20:04:17] `MalioK`: o kai inductino, VISTIEK nedave ME
[30/03/15 20:04:20] `MalioK`: silly old Vinnie
[30/03/15 20:08:44] `MalioK`: Rusev isejimas (facepalm) x7
[30/03/15 20:09:21] `MalioK`: OMFG
[30/03/15 20:09:28] `MalioK`: (rofl)
[30/03/15 20:09:55] `MalioK`: gerai, uzskaitau
[30/03/15 20:10:11] `MalioK`: nes jie davede iki absurdo ribos ir buvo pakankamai drasus, kad PERZENGTI absurdo riba
[30/03/15 20:10:17] `MalioK`: uz tai uzskaitau Rusev isejima
[30/03/15 20:10:46] Justinas: nu as jo nemaciau tai
[30/03/15 20:10:50] Justinas: no idea what you're talking about
[30/03/15 20:11:21] `MalioK`: zodziu beveik padare Geguzes 9 dienos Moscow Red Squade parada
[30/03/15 20:11:30] `MalioK`: turejo karines gaubicas rusiskas, kurios sove
[30/03/15 20:11:36] `MalioK`: maza parada
[30/03/15 20:11:45] `MalioK`: ir RUsev isvaziavo ant tikro Sovietu tanko
[30/03/15 20:12:45] Justinas:
[30/03/15 20:12:46] Justinas: nice
[30/03/15 20:15:28] `MalioK`: bet Cena lieka istikimas WM tradicijom
[30/03/15 20:15:43] `MalioK`: iseina po savo klasikine WM theme "John Cena suuucks... John Cena sucks"
[30/03/15 20:16:22] Justinas: cia kazkokia metafora?
[30/03/15 20:16:33] `MalioK`: ne, tiesiog jei jau primirsai
[30/03/15 20:16:52] `MalioK`: kai groja Cena theme, tai WM smarkai visada dainoja "John Cena suuucks, John Cena suuucks"
[30/03/15 20:16:52] `MalioK`:
[30/03/15 20:17:29] `MalioK`: net Rusev ISVAZIAVES ANT TANNKO to nepakeite
[30/03/15 20:17:43] Justinas: niekad nepastebejau kad dainuotu per Cena theme
[30/03/15 20:17:52] Justinas: skanduotu*
[30/03/15 20:17:58] `MalioK`: (facepalm)
[30/03/15 20:20:01] `MalioK`: Lana... I would probably hit that
[30/03/15 20:20:06] `MalioK`: U?
[30/03/15 20:21:08] Justinas: sure, I hate that haircut but she's undeniably hot
[30/03/15 20:21:46] `MalioK`: True. Ja nuprausti nuo tos kosmetikos, paleisti plaukus - that's a hot chick right there
[30/03/15 20:21:54] Justinas: indeed
[30/03/15 20:26:44] `MalioK`: jie daro "Boo-Yay" smugiu apsikeitimus
[30/03/15 20:26:59] `MalioK`: Vladimiras putinas butu patenkintas zinoti kad gauna Yay.
[30/03/15 20:27:10] Justinas:
[30/03/15 20:28:42] Justinas: pries Cena ir Hitleris gautu yay per WM
[30/03/15 20:29:08] `MalioK`:
[30/03/15 20:29:20] `MalioK`: gautu Heil Hitler , Cena isejimo metu
[30/03/15 20:29:32] Justinas: indeed
[30/03/15 20:36:28] Justinas: http://www.allwrestl...efore-WWE-5.jpg
[30/03/15 20:37:16] `MalioK`: My dick hurts.
[30/03/15 20:37:41] Justinas: https://www.google.c...+perry&imgdii=_
[30/03/15 20:37:46] Justinas: wow she's even hotter than I thought
[30/03/15 20:38:16] `MalioK`: nu 8/10
[30/03/15 20:39:47] Justinas: somewhere in that range, yes
[30/03/15 20:46:30] `MalioK`: The Rock marskineliai turetu sprogti
[30/03/15 20:57:36] `MalioK`:
[30/03/15 20:57:42] `MalioK`: ok... this may be interesting...
[30/03/15 20:58:50] `MalioK`: HOLLY SHIT, indeed, arena chanters
[30/03/15 20:59:07] `MalioK`: (rofl)
[30/03/15 20:59:12] `MalioK`: "Ronda's gonna kill you"
[30/03/15 20:59:17] `MalioK`: I love this crowd.
[30/03/15 21:00:21] Justinas:
[30/03/15 21:03:39] `MalioK`: HOLLY SHIT
[30/03/15 21:04:10] `MalioK`: HHH, kuris nepralaimi Sting
[30/03/15 21:04:17] `MalioK`: leido Rondai judo-throw her
[30/03/15 21:04:51] Justinas: yep...
[30/03/15 21:05:18] Justinas: Dana is a happy camper somewhere
[30/03/15 21:05:34] `MalioK`: joa, Ronda put-over'ino kaip 2 million bucks
[30/03/15 21:05:43] `MalioK`: jos 5 zodziai promo irgi buvo well-delivered
[30/03/15 21:05:50] `MalioK`: she came across as a star
[30/03/15 21:05:59] Justinas: good for her
[30/03/15 21:06:08] `MalioK`: Ronda yra brangiausia UFC dalis
[30/03/15 21:06:33] Justinas: until Conor conquers the FW division (cool)
[30/03/15 21:06:46] `MalioK`: jo, Conor dabar bustin' his ass
[30/03/15 21:06:59] `MalioK`: ir Dana uz jo visais garais varo marketing machine
[30/03/15 21:07:24] Justinas: bus rytoj atrodo Dubline press conference
[30/03/15 21:07:28] Justinas: tikiuosi transliuos
[30/03/15 21:09:13] `MalioK`: k, Taker matchas
[30/03/15 21:09:21] `MalioK`: pasiziuresim kaip jis bepaeina
[30/03/15 21:10:00] `MalioK`: so far, siu metu WM yra bent 3x geresne uz praeitus
[30/03/15 21:10:13] Justinas: I'd think so
[30/03/15 21:10:23] `MalioK`: Ronda dar su Vegeta marskineliais buvo
[30/03/15 21:10:32] `MalioK`: Gotta love Ronda.
[30/03/15 21:12:04] Justinas: yep
[30/03/15 21:15:42] `MalioK`: beje, ROnda segmentas pagal "Holly shit" faktoriu >> nei betkas kas galejo buti su Chael ir Wandy, kai itariau
[30/03/15 21:15:45] `MalioK`: props
[30/03/15 21:16:05] `MalioK`: Taker looks GOOD
[30/03/15 21:16:31] `MalioK`: DAMN
[30/03/15 21:16:36] `MalioK`: taker looks good
[30/03/15 21:16:37] `MalioK`: WTF
[30/03/15 21:16:46] `MalioK`: ar viskas sioje WM eina gerai? Net Taker juaneja?
[30/03/15 21:17:03] Justinas: nah
[30/03/15 21:17:04] Justinas: fuck taker
[30/03/15 21:17:14] `MalioK`: jis pagaliau grizo prie odiniu kelniu
[30/03/15 21:17:21] `MalioK`: a la American Badass
[30/03/15 21:17:24] `MalioK`: very smart
[30/03/15 21:18:16] `MalioK`: Yo, mofo - sekanciais metais, WM 32
[30/03/15 21:18:20] `MalioK`: pack your bags
[30/03/15 21:18:22] `MalioK`: we're going
[30/03/15 21:19:43] Justinas: sure
[30/03/15 21:20:08] `MalioK`: if we don't overdose on weed.
[30/03/15 21:22:22] Justinas: that could happen
[30/03/15 21:23:12] `MalioK`: kiek ten Joe sake? reiskai surukyti 4 svarus zoles per 15 minuciu? Reikai isimint ir nevirsyti.
[30/03/15 21:24:05] Justinas: sure, Joe definitely did the studies
[30/03/15 21:24:17] `MalioK`: Joe does all the studies.
[30/03/15 21:32:12] `MalioK`: Taker laimejo (whew)
[30/03/15 21:32:25] `MalioK`: bijojau, kad nepradetu jo jobbinti
[30/03/15 21:32:38] Justinas: fuck him
[30/03/15 21:32:46] `MalioK`: HOW RUDE!
[30/03/15 21:33:35] `MalioK`: visdar neatleidi jam, kad jis padare job'a Lesnar? (smirk)
[30/03/15 21:36:06] Justinas: yep jis laimejo pries punk'a o sekanciais jau jobbino Brock'ui
[30/03/15 21:36:09] Justinas: (angry)
[30/03/15 21:36:41] `MalioK`: Well, maybe he'll job to Punk AFTER Punk wins the UFC Welterweight Title, yes?
[30/03/15 21:37:52] Justinas: ha-ha |-(
[30/03/15 21:38:25] `MalioK`: "Ha-Ha" indeed.. Taker nejobintu 170-svaru kovotojui... that would just be SILLY.
[30/03/15 21:39:17] Justinas: he'll job to Hornswoggle for shits and giggles
[30/03/15 21:44:58] `MalioK`: BREAKING NEWS: Brock Lesnar entrace. Still scary.
[30/03/15 21:45:38] Justinas: He was too much of a pussy to go back to UFC
[30/03/15 21:46:03] `MalioK`: Pussy =/= UFC Heavyweight Champion
[30/03/15 21:46:14] Justinas: well yeah Cain isn't
[30/03/15 21:46:56] `MalioK`: Cain cheated.
[30/03/15 21:47:06] `MalioK`: I don't know how. But we all know he did.
[30/03/15 21:47:32] Justinas: He gave Brock a poison that transformed him into a turtle
[30/03/15 21:47:44] `MalioK`: *dancing turtle
[30/03/15 21:47:59] Justinas: well, break dancing is good for the core
[30/03/15 21:48:03] Justinas: solid exercise
[30/03/15 21:50:51] `MalioK`: as nezinau kur eina sis matchas
[30/03/15 21:50:57] `MalioK`: but I love the beginning
[30/03/15 21:51:10] Justinas: I loved it too... oh wait
[30/03/15 21:51:31] `MalioK`: ne, nu as suprantu, kad ROman turi laimeti titula gale
[30/03/15 21:51:37] `MalioK`: nes jis tipo "sekanti zvaigzde"
[30/03/15 21:51:44] `MalioK`: bet kolkas mano akys dziugauja
[30/03/15 21:54:18] `MalioK`:
[30/03/15 21:54:21] `MalioK`: Still LOVING it.
[30/03/15 21:55:09] Justinas: beje kokia reakcija Roman'ui?
[30/03/15 21:55:11] Justinas: 100% heel?
[30/03/15 21:55:33] `MalioK`: nu kolkas Brock ZUDO Reigns ir zmones chantina "THIS IS AWESOME"
[30/03/15 21:55:45] Justinas: aisku
[30/03/15 21:56:05] `MalioK`: ir as nezinau ar tu matei matcha
[30/03/15 21:56:10] `MalioK`: bet kai sakau "zudo"
[30/03/15 21:56:26] `MalioK`: man atrodo jis realiai atima metus is ROman gyvenimo
[30/03/15 21:56:26] Justinas: as maciau tik Rondos judo throw gif'a
[30/03/15 21:56:44] Justinas: well Brock's gonna Brock
[30/03/15 21:57:04] `MalioK`: Me?
[30/03/15 21:57:09] `MalioK`: STILL LOVING IT.
[30/03/15 21:58:40] `MalioK`: as nezinau kaip jie zada baigti matcha
[30/03/15 21:58:51] `MalioK`: bet dabar man atrodo kad REIGNS permegojo su Steph
[30/03/15 21:59:03] `MalioK`: o matcha bookino VInce ir Paul
[30/03/15 22:06:12] `MalioK`: (facepalm)
[30/03/15 22:07:05] `MalioK`: nu bent jau Brock nenupinino
[30/03/15 22:07:37] `MalioK`: aisku Rollins pergale palieka kartu skoni
[30/03/15 22:07:42] Justinas: ha-ha
[30/03/15 22:07:48] Justinas: fuck Lesnar and fuck Reigns
[30/03/15 22:07:50] Justinas: (rock)
[30/03/15 22:07:50] `MalioK`: bet bendrai WM duodu "A"
[30/03/15 22:08:07] `MalioK`: Brock vistiek isejo is WM kaip pavojingiausias zmogus pasaulyje
[30/03/15 22:08:29] `MalioK`: ziauriai gera WM
[30/03/15 22:08:32] Justinas: svarbiausia Reigns nelaimejo
[30/03/15 22:08:36] `MalioK`: nepamenu nuo kokios WM geriausia
[30/03/15 22:08:44] `MalioK`: nuo tos WM kur Rock/Cena I buvo
[30/03/15 22:09:00] Justinas: tai cia pries 3 metus gal
[30/03/15 22:09:03] `MalioK`: jo, Reigns buvo isprievartautas sioje WM
[30/03/15 22:09:15] `MalioK`: tiesiog tarsi jis failino 5 steroid testus
[30/03/15 22:09:23] `MalioK`: nuzude prostitute savo numeryje
[30/03/15 22:09:29] `MalioK`: ir prisiko i Steph lagamina
[30/03/15 22:09:41] Justinas: maybe that's because he isn't over?
[30/03/15 22:10:31] `MalioK`: jo, istikro ir RR matesi
[30/03/15 22:10:35] `MalioK`: ir per Raw
[30/03/15 22:10:52] `MalioK`: BET kada tai kad kazkas nera over, stabde WWE nuo "chosen one" pusho
[30/03/15 22:11:10] `MalioK`: zodziu, nuostabi WM
[30/03/15 22:11:15] `MalioK`: su malonumu praleistas vakaras
[30/03/15 22:11:19] `MalioK`: o tu FUCKED YOURSELF
[30/03/15 22:11:45] Justinas: na praeitos 2 ar 3 WM buvo sudas + girdejau kad build-up sitam show irgi buvo sudas
[30/03/15 22:11:53] Justinas: so I took a well calculated risk
[30/03/15 22:12:04] Justinas: which didn't pay off
[30/03/15 22:13:39] `MalioK`: never underestimate a WrestleMania, brother
[30/03/15 22:13:41] `MalioK`: k, einu miegot
[30/03/15 22:13:46] `MalioK`: (hug) byez
2020-01-28, 19:45
Nenorėjau atskiros temos kurti. Galvojau labiau vaibas bus į kokią seną papost'inti. Ši pasirodė gan artima.
Tai tiesiog, spėju yra žiūrėjusių Royal Rumble. Prisipažinkit dabar, kuris ašarą nubraukėt per "You think you know me"? What a fucking moment. Pamenu kai grįžimai iš po pusmečio ar metų buvo dažnas reikalas ir reikšmingas. Iš jų aisku įsimintiniausias, tai Cena per RR kažkurį. Tada prieš kelis metus buvo Bryan Danielson, bet ten nebuvo "siurprizo". Bet šis... Šis manau ne tik mane palietė. Manau taip dėl to, kad 90proc šio forumo buvusių/egzistavusių narių, dar buvo gan aktyvūs per Edge prime laikus. Ir jei, kaip aš, Walleris, ar dar keli asmenys, kurie nuo tų laikų seka PW, žiūrėjo tą momentą, turėjo kažką paliesti.
Tai tiesiog turbūt pirmas toks reiškinys, kurio visoj istorijoj tu dalyvavai, t.y., sekei PW. Kai aš asmeniškai į PW įšokau 2007m., Edge buvo mano vienas iš favoritų. Ir praėjus tiek metų, vėl pamatyt. Uch. Buvo smagu. Vienintėlis nusiskundimas, tai jobani operatoriai. Kodėl vėl turėjo supist grįžimą, filmuodami salę. Tas pats kaip su AJ. Suerzino. Bet neskaitant to, džiugu matyt vėl Adam'ą, tikiuos geros programos su Ortonu.
Kitas dalykas, be abejo džiaugiuos Drew win'u. Per vieną vakarą padarė du match'us laukiamus į WM. Mldc WWE, kartais kai nori padaro kažką gero. Gaila retai.
2020-02-08, 20:09
Bottom, 2020-01-28, 19:45, pasakė:
Nenorėjau atskiros temos kurti. Galvojau labiau vaibas bus į kokią seną papost'inti. Ši pasirodė gan artima.
Tai tiesiog, spėju yra žiūrėjusių Royal Rumble. Prisipažinkit dabar, kuris ašarą nubraukėt per "You think you know me"? What a fucking moment. Pamenu kai grįžimai iš po pusmečio ar metų buvo dažnas reikalas ir reikšmingas. Iš jų aisku įsimintiniausias, tai Cena per RR kažkurį. Tada prieš kelis metus buvo Bryan Danielson, bet ten nebuvo "siurprizo". Bet šis... Šis manau ne tik mane palietė. Manau taip dėl to, kad 90proc šio forumo buvusių/egzistavusių narių, dar buvo gan aktyvūs per Edge prime laikus. Ir jei, kaip aš, Walleris, ar dar keli asmenys, kurie nuo tų laikų seka PW, žiūrėjo tą momentą, turėjo kažką paliesti.
Tai tiesiog turbūt pirmas toks reiškinys, kurio visoj istorijoj tu dalyvavai, t.y., sekei PW. Kai aš asmeniškai į PW įšokau 2007m., Edge buvo mano vienas iš favoritų. Ir praėjus tiek metų, vėl pamatyt. Uch. Buvo smagu. Vienintėlis nusiskundimas, tai jobani operatoriai. Kodėl vėl turėjo supist grįžimą, filmuodami salę. Tas pats kaip su AJ. Suerzino. Bet neskaitant to, džiugu matyt vėl Adam'ą, tikiuos geros programos su Ortonu.
Kitas dalykas, be abejo džiaugiuos Drew win'u. Per vieną vakarą padarė du match'us laukiamus į WM. Mldc WWE, kartais kai nori padaro kažką gero. Gaila retai.
Vartotojų skaito šią temą: 2
narių: 0, svečių: 2, slaptų narių: 0