So...Nors entuziazmo diskutuoti nėra daug, aš pabandysiu; gal kažkas pamatys ir atrašys
Taigi, karščiausias PW sezonas prasidėjo su (smirdančia) bomba ir IWC kraustosi iš proto.
Neapžvelginėsiu viso PPV, nes jis to nevertas, man gaila laiko, o visi, kurie čia teužsuka, vis tiek viską matė ir supranta.
Iš esmės visi WM planai, kuriuos dabar WWE yra sumąstę sumesti kartu į vieną šou yra srutų sriuba, jeigu vertinant WM standartais. Batista/Orton, Bryan/Sheamus, Cena/Wyatt, Taker/Lesnar, Punk/HHH, kas dar? Tik prie Cody/Goldust negaliu kabinėtis.
Vis dėlto, aš esu visai ramus. Kodėl? Nes tas crowd reaction, kuris vyravo nuo paskutinių Rumble minučių iki pat pabaigos tiesiog negali likt nepastebėta. Tai nebuvo Philly ar Chicago ar Toronto ar WM. Tai buvo Pittsburgh, casual fanų miestas, kuris tą vakarą šluostėsi subinę į WWE bookingą. Todėl nėra pagrindo manyti, kad šios reakcijos pasikeis ir kad kitame Raw, all of a sudden, Batista bus cheerinamas, o DBryan vardas nebus skanduojamas viso šou metu. Esu įsitikinęs, kad tolimesniuose Raw publika ir toliau šiks ant to, kuo juos bando maitinti creative'as.
Pamenat kas buvo prieš 2 metus? Daniel Bryan, eilinis heel'as, nors ir mėgstamas, bet ne tiek, kad nebūtų boo'inamas, buvo apgailėtinai išjobbinas per rekordinį laiką Sheamus'ui. Kas tada buvo? To užteko, kad publika stojo už jį ir po to supposed-to-be-burial jis tapo more popular than ever (at that point).
What's my point? Kad tiek tas dalykas, tiek neseniai buvęs angle, kur Bryan joins the Wyatt family tik parodo, kad publika labiau nei bet kas root'ina, kad Bryan overcome'intų šūdiną bookingą. Jeigu per šį PPV jie nesuprato, kad 80k+ žmonių šiks ant Batista/Orton main evento, tai supras dar po kelių Raw. Jie turi Elimination Chamber PPV, kurio formatas yra toks, kad žinant patį gimmicką labai lengva yra pakeisti planus, permetant belt'us ant random žmogaus, sudėt naujus feud'us ir t.t. Taip nevienerius metus jau yra daryta.
Taip kad laiko yra, manau viskas bus OK (ne super kaip mes norėtumėm, bet geriau nei the way things are looking right now). On a positive note, žiauriai laukiu šianakt Raw, ko jau seniai nebuvo. Manau kažkokių change'ų jau galima tikėtis ten. O pabaigai, jei kas nematė, Mick Foley tweet'as:
Does @WWE actually hate their own audience? I've never been so disgusted with a PPV.