Peršokti prie turinio

Sveiki atvykę į nMo.lt - seniausią pro-wrestling'o forumą Lietuvoje!

Šis forumas yra skirtas PW (profesionaliųjų imtynių) ir MMA (mišriųjų kovos menų) diskusijoms. Čia Jūs rasite naujienas iš WWE, TNA, UFC ir kitų organizacijų, naujausius rezultatus, įvairias nuotraukas, wrestler'ių biografijas, sporto totalizatorius, daug naudingų straipsnių ir, žinoma, bendraminčių, su kuriais galėsite bendrauti ir dalintis nuomonėmis. Taip pat, čia rasite įvairių failų - nuo dainų iki šviežiausių PW match'ų bei MMA kovų. New Maniacs Order - su Jumis nuo 2005 metų!

Jei esate nMo narys, tai prisijunkite čia, o jei ne, tada užsiregistruokite mūsų forume!

Road to 'Mania

Temoje atsakymų: 49

Walleris

LET'S DISCUSS SOME RASSLIN'!

• Administratoriai
65

Nuotrauka

So...Nors entuziazmo diskutuoti nėra daug, aš pabandysiu; gal kažkas pamatys ir atrašys

Taigi, karščiausias PW sezonas prasidėjo su (smirdančia) bomba ir IWC kraustosi iš proto.

Neapžvelginėsiu viso PPV, nes jis to nevertas, man gaila laiko, o visi, kurie čia teužsuka, vis tiek viską matė ir supranta.

Iš esmės visi WM planai, kuriuos dabar WWE yra sumąstę sumesti kartu į vieną šou yra srutų sriuba, jeigu vertinant WM standartais. Batista/Orton, Bryan/Sheamus, Cena/Wyatt, Taker/Lesnar, Punk/HHH, kas dar? Tik prie Cody/Goldust negaliu kabinėtis.

Vis dėlto, aš esu visai ramus. Kodėl? Nes tas crowd reaction, kuris vyravo nuo paskutinių Rumble minučių iki pat pabaigos tiesiog negali likt nepastebėta. Tai nebuvo Philly ar Chicago ar Toronto ar WM. Tai buvo Pittsburgh, casual fanų miestas, kuris tą vakarą šluostėsi subinę į WWE bookingą. Todėl nėra pagrindo manyti, kad šios reakcijos pasikeis ir kad kitame Raw, all of a sudden, Batista bus cheerinamas, o DBryan vardas nebus skanduojamas viso šou metu. Esu įsitikinęs, kad tolimesniuose Raw publika ir toliau šiks ant to, kuo juos bando maitinti creative'as.

Pamenat kas buvo prieš 2 metus? Daniel Bryan, eilinis heel'as, nors ir mėgstamas, bet ne tiek, kad nebūtų boo'inamas, buvo apgailėtinai išjobbinas per rekordinį laiką Sheamus'ui. Kas tada buvo? To užteko, kad publika stojo už jį ir po to supposed-to-be-burial jis tapo more popular than ever (at that point).

What's my point? Kad tiek tas dalykas, tiek neseniai buvęs angle, kur Bryan joins the Wyatt family tik parodo, kad publika labiau nei bet kas root'ina, kad Bryan overcome'intų šūdiną bookingą. Jeigu per šį PPV jie nesuprato, kad 80k+ žmonių šiks ant Batista/Orton main evento, tai supras dar po kelių Raw. Jie turi Elimination Chamber PPV, kurio formatas yra toks, kad žinant patį gimmicką labai lengva yra pakeisti planus, permetant belt'us ant random žmogaus, sudėt naujus feud'us ir t.t. Taip nevienerius metus jau yra daryta.

Taip kad laiko yra, manau viskas bus OK (ne super kaip mes norėtumėm, bet geriau nei the way things are looking right now). On a positive note, žiauriai laukiu šianakt Raw, ko jau seniai nebuvo. Manau kažkokių change'ų jau galima tikėtis ten. O pabaigai, jei kas nematė, Mick Foley tweet'as:

Does @WWE actually hate their own audience? I've never been so disgusted with a PPV.

Walleris

• Administratoriai
65
Mintys po Raw:

Show buvo protingai subookintas su tikslu "to weather the storm". Bryan tiek opening segmente tiek ME, kad žiūrovai salėje mažiau liūdėtų. Šiokie tokie changes įvyko:
  • Angle su mintim kad "the authority is holding Daniel Bryan down", specialiai neleisdami jam dalyvaut Rumble mače (as if that was the plan all along)
  • Batistos lėto heel turn'o pradžia. Dave buvo piktas, jo konfrontacija su Ortonu buvo trumpas žodžių apsikeitimas, o ne tipiškas heel vs. face confrontation; taip pat Dave su Brocku buvo praktiškai tolygūs.
Kiti WM planai panašu yra toliau tvirtinami, neaišku kaip bus su Bryan/Sheamus (ar Sheamus at some point turnins ant jo for no reason), bet bent jau esu optimistas, kad anksčiau planuoto Batista/Orton singles mačo per WM bus atsisakyta.

DzeLine

Baltas diržas

• Naujokai
19
Visumoje Royal Rumble buvo tikrai prastas PPV ir mane be galo nuvylė. Iš tiesų patiko tik Daniel Bryan/Bray Wyatt match'as, net nepajaučiau kaip praėjo tos 22 ar 23 minutės. Na o apie patį Royal Rumble match'ą galiu pasakyti tik tiek, kad jis buvo be galo nuobodus ir kai 30 numeriu į ringą išbėgo Rey Mysterio jaučiausi žiauriai nusivylęs, na iš tiesų manau, kad taip jautėsi praktiškai visi ir dėl ganėtinai aiškių priežasčių. Visumoje kažkur savyje dar randu šiokio tokio optimizmo, kad dėl tokios neigiamos fanų reakcijos Royal Rumble laimėtojui ir simpatijų Daniel Bryan WWE vis dėl to priims tinkamą sprendimą ir kažkokiu būdu sugebės ištaisyti šią šūdiną situaciją.

kunduro

Baltas diržas

• Naujokai
1
Kai tik baigesi ppv. Kita ryta as ji atsisiunciau, ir paziurejau, tai labai nemalonus akiai ir tiesiog nuobodus RR. Roman Reigns pakeite Kane recorda... Bet man vistiek visa gyvenima liks Kane rekordas =D. Norejau kad laimetu Romanas. Bet cia buvo daugiau nei aisku ,kad batista teks pushinti... Tai bent manau galejo Roman laimet gauti pusha i title. O batista per elimination chamber matcha laimeti. Ir taip pat vykti i Wrestlemania. bryat wyatt vs daniel nepatiko nezinau del ko, tiesiog net uzknisa kad daniel padaro veiksma tas guli apie 2 min kol jo nepakele tada vel jam sudoda jis krenta ir vel pora minuciu tas storas vaiksto aplink ringa. Dar noriu pakalbeti apie Reigns, jis tikrai talentingas, forma jis turi, jaunas. Gautusi geras feudas tarp shield nariu del titulu, title shot ar dar ko nors. Ir pvz eitu jie triple treath match. Ir kas laimetu gautu title-shota. Dar jei labai gerai pushins Reigns tai manau kad 31 wm galetu susitikti su undertaker ir baigti jo streaka. Nes jis jaunas iskarto wwe pakiltu reitingai, susidomejimas. jei atejo vienas jaunas, talentingas ir gavo toki milsiniska pusha. Tai gal ir kiti susidomesi pro wrestleriai. Nes kai pagalvodau kad gali nutraukti streaka cena tai nenoredavau kazkaip nesiziuredavo, kai dar kitas super staras tai irgi nesiziuriu ne kiek. O jei nutrauktu energingas, jaunas vyrukas tada butu viskas gerai. Noreciau per elimination chamber isvysti The shield ir bryatt family. Bent tas gerai kad po Elimination chamber ppv. atsiras nauju feudu ir bus zinomos kovos bent kazkiek, ir uzsibaigs tie feudai iki Summer slamo. Gal man pasirode nekoks tas RR nes as jo labai laukiau, o seip as visa ppv mates gal tik 3 kartus, o raw tik per telika pora minuciu. Bet ir tai tie trys kartai buvo labai geri ir isiminti ir po sia diena. Aisku jeigu kad netaip pataisykit ,nes as seip zales siame sou. Tik man labai idomu kas laimes ir t.t =D. Komentuojam

Walleris

• Administratoriai
65

kunduro, 2014-01-29, 22:20, pasakė:

Kai tik baigesi ppv. Kita ryta as ji atsisiunciau, ir paziurejau, tai labai nemalonus akiai ir tiesiog nuobodus RR. Roman Reigns pakeite Kane recorda... Bet man vistiek visa gyvenima liks Kane rekordas =D. Norejau kad laimetu Romanas. Bet cia buvo daugiau nei aisku ,kad batista teks pushinti... Tai bent manau galejo Roman laimet gauti pusha i title. O batista per elimination chamber matcha laimeti. Ir taip pat vykti i Wrestlemania. bryat wyatt vs daniel nepatiko nezinau del ko, tiesiog net uzknisa kad daniel padaro veiksma tas guli apie 2 min kol jo nepakele tada vel jam sudoda jis krenta ir vel pora minuciu tas storas vaiksto aplink ringa. Dar noriu pakalbeti apie Reigns, jis tikrai talentingas, forma jis turi, jaunas. Gautusi geras feudas tarp shield nariu del titulu, title shot ar dar ko nors. Ir pvz eitu jie triple treath match. Ir kas laimetu gautu title-shota. Dar jei labai gerai pushins Reigns tai manau kad 31 wm galetu susitikti su undertaker ir baigti jo streaka. Nes jis jaunas iskarto wwe pakiltu reitingai, susidomejimas. jei atejo vienas jaunas, talentingas ir gavo toki milsiniska pusha. Tai gal ir kiti susidomesi pro wrestleriai. Nes kai pagalvodau kad gali nutraukti streaka cena tai nenoredavau kazkaip nesiziuredavo, kai dar kitas super staras tai irgi nesiziuriu ne kiek. O jei nutrauktu energingas, jaunas vyrukas tada butu viskas gerai. Noreciau per elimination chamber isvysti The shield ir bryatt family. Bent tas gerai kad po Elimination chamber ppv. atsiras nauju feudu ir bus zinomos kovos bent kazkiek, ir uzsibaigs tie feudai iki Summer slamo. Gal man pasirode nekoks tas RR nes as jo labai laukiau, o seip as visa ppv mates gal tik 3 kartus, o raw tik per telika pora minuciu. Bet ir tai tie trys kartai buvo labai geri ir isiminti ir po sia diena. Aisku jeigu kad netaip pataisykit ,nes as seip zales siame sou. Tik man labai idomu kas laimes ir t.t =D. Komentuojam
Pora klausimų:
1. Kodėl manai, kad Roman Reigns baigdamas Takerio streak'ą pakeltų WWE reitingus ir susidomėjimą produktu? Kodėl tai turėtų paskatinti 'your average Joe', kuris šiuo metu jau seniai wrestlingo nebežiūri įsijungti Raw, kad jam nematytas žmogus nugali jo laikų legendą? Aš manau dėl tokių average Joe ir yra sugrąžinami su dideliais push'ais Batista ar Lesnar, kuriuos prieš 7-10 metų
2. Kodėl manai, kad Undertakerio streak'as išvis bus nutrauktas? Jau daug metų THE STREAK yra pagrindinė WM atrakcija, labiausiai dominanti didžiąją daugumą žiūrovų. Iš publikos reakcijų, jiems šis streakas tikrai neatsibodo, netgi priešingai, ta MOTYC serija jo svarbą tik sustiprino ir ji dabar reiškia kur kas daugiau, nei tarkim 2006 m., kai ją nutraukti bandė Mark Henry. Tai kam gadinti tai, kas puikiai veikia? Net jei Underis ir nusprestų retirinti, tiek jo, tiek šiaip biznio legacy, mano nuomone, bus stipresnė, jei streakas liks gyvas net ir autoriui baigus karjerą.

O tavo Elimination Chamber norui, kad wrestlingų Shield vs. Wyats lemta išsipildyti; šis mačas įvyks. Tai yra šios savaitės SD spoileris, tai turėčiau naudoti tag'ą, bet what the heck...

Primusas

Beer Money, INC.

• nMo nariai
19
RR buvo mano pirmas WWE PPV po praitu metu wrestlemanijos kuri praziurejau visa. Kad idomiau butu as ziurejau si PPV live su 420chan wrestlingo fanais. Tai jai ne ju sarkastiski komentarai ir balsavimo topikai viso PPV nebuciau iskentes paziureti iki galo. Beziurint si PPV mane aplanke kazkoks dejavu jausmas, kad as kazkur jau tai maciau. Rodos kad ir pasenau keliais metais, pakeiciau gyvenamaje vieta, bet kazkaip WWE kai pushina tai pushina Cena, Orton, Batista... Ka jau kalbeti apie title maca, kuris headlinino PPV's kokia 20 kartu. Ir dar wwe akcininkai masto kodel krenta PPV pirkimai, kur jie tau nekris kai tu parduoti ta pati suda tik suopakuota i kita pakuote. Batista po keturiu metu atostagu sugrysta i WWE ir gauna WM main eventa, o like WWE wresleriai kurie turi palikti savo seimas ir keliauti 300 dienu per metus gauna spyga taukuota. Nice one WWE jauciu morale backstage yra labai auksta ;) As supratu tokius Part time wrestlerius kaip The Rock ar Brock Lesnar, ju vardai yra didesni uz WWE brenda, bet Dave Batista? ka jis nuveike per keturis metus uz WWE ribu? Zodziu yra kaip yra, RR 2013 tikrai nebuvo pats tinkamiausias pasirinkimas norint man atrasti WWE is naujo ir pagauti wrestlemanijos hype.

Nuotrauka

kunduro

Baltas diržas

• Naujokai
1

Walleris, 2014-01-29, 23:27, pasakė:

Pora klausimų:
1. Kodėl manai, kad Roman Reigns baigdamas Takerio streak'ą pakeltų WWE reitingus ir susidomėjimą produktu? Kodėl tai turėtų paskatinti 'your average Joe', kuris šiuo metu jau seniai wrestlingo nebežiūri įsijungti Raw, kad jam nematytas žmogus nugali jo laikų legendą? Aš manau dėl tokių average Joe ir yra sugrąžinami su dideliais push'ais Batista ar Lesnar, kuriuos prieš 7-10 metų
2. Kodėl manai, kad Undertakerio streak'as išvis bus nutrauktas? Jau daug metų THE STREAK yra pagrindinė WM atrakcija, labiausiai dominanti didžiąją daugumą žiūrovų. Iš publikos reakcijų, jiems šis streakas tikrai neatsibodo, netgi priešingai, ta MOTYC serija jo svarbą tik sustiprino ir ji dabar reiškia kur kas daugiau, nei tarkim 2006 m., kai ją nutraukti bandė Mark Henry. Tai kam gadinti tai, kas puikiai veikia? Net jei Underis ir nusprestų retirinti, tiek jo, tiek šiaip biznio legacy, mano nuomone, bus stipresnė, jei streakas liks gyvas net ir autoriui baigus karjerą.

O tavo Elimination Chamber norui, kad wrestlingų Shield vs. Wyats lemta išsipildyti; šis mačas įvyks. Tai yra šios savaitės SD spoileris, tai turėčiau naudoti tag'ą, bet what the heck...

Iskart atsakysiu i 2 klausimus - Underis ilgai netrauks, ir per metus pasirodo tik epizodiskai... Kodel gi nepadarius jauno, talentingo zmogaus dar vieno John Cena ateinancom kartom, ir taip tikrai pakiltu energingumas wwe ir tie patys reitingai. Butu daug kalbama apie nutraukima streako, taip ir vistiek pradetu dometis apie Reigns. Ir apie pati wwe produkta. Kas geriau ar Legenda kuris jau niekada neizengs i ringa, ar labai perspektyvus jaunuolis gaves milsiniska gal net istorijoje didziausia pusha. Esu didelis fanas undertaker, bet kaip sakiau jis ilgai netrauks cia jau beveik paskutiniai arba paskutinis wm eventas jam. Ir veliau tas streak ir bus uzmirstas. o jei nutrauks reigns tai bus daug feudu tokie kaip as nenugalimas, nugalejau pati deadmana. Bus dar daug prisiminu is streak jei kompanijoje kazkas bus uzbaiges jo streak nes visada ji primins su naujais feudais. O jei retirins su streak tiesiog isliks pagarba under ir tiek. Bus uzmirstas kaip ir kiti pvz Stone Cold aisku dar daug kas tikisi kad jis gris. Bet jau tikrai ne 49 metu zmogaus kuris atidave 20 metu kompanijoje. As nesekiau Reignso wm kovu tai jeigu jis nera pralaimejas tai galetu pratesineti jo Streaka? Pvz nugalejo under jis retirino. o streak 1-0 ir butu aisku sunku priprasti bet po 10~ metu visiem butu toks pats smagumas laukti wm kaip ir su deadman?? O kaip klausiai kad kodel pakeltu produkta ogi todel ,kad jei atejo zmogelis turintis forma ir jam dave pusha tai kitis gal but susidomejas ir irgi lauks savojo pusho taip ir gimsta tie super star o kuo daugiau judesiuku ringe tuo didesnis susidomejimas WWE. Ir apie ji kalbes vel teigiamai kad kaip buvo attidude eroje kai visi geri budavo ir gerai sukdavo feudus o dabar truksta zmoniu tam wwe. Dbr tik is sukasi tie feudai aplink cena randy batista lesnar... Dar kartais issisuka ir low-midcarder. pvz ankstesniuose RR Buvo taip kad kovojo del visu belt pradedant nuo intercontinetal ir uzbaigiama WWE champu buvo smagu paziureti kas laimes belta, taip pat neuzmirskime ir Divu kurios irgi kazkiek paganidavo akys. O siais metai kovojo del vieno dirzo o kitas tag team... Tai kam isvis dare tuos dirzus kad jie kabetu ant mid carder ir nebutu naudojami... Tikiuosi atsakiau i tavo klausima jei ne pabandysiu kazkaip is kitos puses atsakyti. Ir taip pat manau kad tau atsiras ir nauju klausimu, nes as tikrai neesu tas kuris eitu i amerikonu portalus narsytu apie wwe as tesiog zinau ji seniai ir man idomu.

Lix

"Actions speak louder than words. Except mine."

• Administratoriai
36
Nu jo, PPV buvo prastokas, bet tuo pačiu labai įdomu kai susirenka smarkų auditorija ir vietoj WWE tikėtos reakcijos reaguoja visiškai kitaip. Aš pats irgi laukiau Daniel Bryan push'o, nors ir netikėjau, kad jis laimės RR, bet jei būtų laimėjęs - it would have made so much sense. Štai, šiais metais kaiptik buvo žmogus, kuriam laimėjus ši RR pergalė tikrai kažką reikštų, kaip tai reiškė Chris Benoit ar tam pačiam Batistai 2005-aisiais. Tačiau, kaip Meltzeris aiškino, kol Bryan netraukia reitingų, PPV pirkimų ar žmonių į house shows, tol jiems jis px bus. Jei WWE rūpėtų fanų reakcija, tai Cena būtų buvęs turnintas prieš 5 metus. Aišku, kai ta reakcija pasiekia tokias ridiculous proportions, tuomet jau būtų kvaila į tai neatsižvelgti. Ir, atrodo, kad dabar, pasitraukus Punk'ui, Daniel Bryan tiesiog bus įtrauktas prieš feudą su HHH. Aš labiau jį norėčiau matyti kovojantį dėl titulo prieš Batistą arba Lesnar, tačiau panašu, kad tam nelemta bus išsipildyti. Turbūt ir prieš Triple H jis pralaimės, kad parodyti smarkams, kad WWE sprendžia kas yra žvaigždė, o ne jie.
Įdomu ir tai, kad Batista buvo smarkiai boo'inamas ne tik RR, bet ir per RAW - tai man buvo netikėta. Šiaip norėčiau, kad Big Dave būtų heelas, jam tinka šis vaidmuo ir labiau atitinka jo asmenybę nei babyface. Tačiau tuo pačiu nežinau kaip jis galėtų būti panaudotas kaip heelas. Esmė tame, kad nors Batista ir grįžo po 4 metų pertraukos, tačiau top guys nepasikeitė nuo to laiko - vis tie patys Ortonai, Cenos, Takeriai, HHH prieš kuriuos Batista atsifeudino tiek daug, kad jau pykina. Todėl man šiuo metu nesinori Batistos matyti main evente, kaip ir daugeliui kitų, sprendžiant pagal fanų reakcijas arenose.

Lyncaz

CENATION

• nMo nariai
19
ištikro jau prabėgo beveik savaitė po RR ir mintys kiek išblėso, bet realiai žiūrėdamas jaučiausi kaip ir vietiniai fanai (kaip niekada taip stipriai). visų pirma Cena - Orton mačas, tai toooooooooookia nuobodybė kad ojojoj... Neprasukau tik dėl to, kad žiūrėjau darbe ir reikėjo prastumt laiką... Lesnar - Big Show... apiplėšimas. Tikėjausi jei ne ringo sulaužymo nuo superplex, tai bent jau ko nors TOKIO, ką gali tik tokie dideli vyrai. Nu some kind of testruction... bet ne f'n CHAIRS....
Kadangi pirmas mačas buvo Bryan - Wyatt, tai nuoširdžiai iki pat to momento kai pasigirdo bujaka bujaka, tikėjau kad Nr 30 bus ožiaveidis. Bet ne, b***, ir negana to, kai liko Reigns ir Batista, aš tada galvoju, nu tiek to, laimi Roman, bent jau tiek. Nors Bryan būtų buvę idealiausia, bet tiek to, tiks ir Reigns. Bet ir čia nafik, sušiko nuotaiką... Tiesa, iš pradžių aš lyg ir tikėjau/maniau, kad Batista laimėjo netyčia, nes Reignsas per stipriai įsibėgėjo, nesusilaikė už virvių ir iškrito. drįsčiau spėti, kad turėjo Reignsas likt ant aprono, Batista bandyt su ieties veiksmu jį numušt, bet reignui pasitraukus pats išlėkt lauk ar kažkas panašaus. Nes lyg ir ant abiejų veidų matėsi kažkokia nuostaba... Ar čia man vienam taip pasirodė? (aišku, tie kas seka naujienas ir žinojo gandus kad Dave turi laimėt turbūt to neįžvelgė (matyt gerai suvaidino vyrai, kad mane apgavo). Aš pats jau pora metų nelendu į jokius puslapius kur galiu susispoilint ir patikėkit manim, taip daug skaniau žiūrėt wrestlingą ;)

Nuotrauka

Unbroken

Governmental Monkey Sh*t™

• nMo nariai
26
Na, aš pasidalinsiu savo mintimis gal ne kiek apie RR, bet apskritai apie dabartinę kompanijos situaciją.

Jau ne pirmus metus WWE creative teamas suckina big time. Hunterio atėjimas į valdžią, mano manymu, nei ką pagyvino, nei išsprendė. Beveik visi feudai šiuo laikotarpiu yra generic feudai arba recyclinimas. Nesakau, kad lengva sukurti kažką naujo turint tokią ilgą istoriją, to gal net nereikia, tačiau dabartinėm programom labai trūksta savitumo. Cena/Orton, Batista/Orton. Tas pats Punkui siūlytas WM mačas su HHH, jau vyko ir baigėsi Punko sufeedinimu Hunteriui. Nenuostabu, kad Punkas susierzino, visus metus aukodamasis kompanijos labui ir galiausiai gaudamas kažkokią vos ne fillerio rolę (visas feudas su authority IMO turėtų būti skritas naujam superstarui iškelti). Kalbant apie patį Bryano pushą, tai jo laurai irgi turėtų būt priskirti žiūrovam. Vėlgi, neaišku kaip jis baigsis, bet panašu, kad Punko pasitraukimas Bryanui gali būt į naudą.

Taip pat, šlykštu žiūrėt, kaip WWE eina momentinio thrillo keliu. Gerai bent jau tai, kad Batistos atveju tai gali nesuveikt. Įdomu kaip dabar reaguos creativas ir kokius change'us darys. Nesakau, kad tai visada blogai, tačiau tai jau tapo kažkokia kliše, o klišės yra ženklas, kad dabartinis creative temas yra išsisėmęs ir neturi ko pasiūlyti.

Reikia pokyčių: arba iš esmės keisti žmones viduje (unlikely) arba suteikti daugiau laisvės savo personažus plėtoti patiems wrestleriams (irgi unlikely). Na, būkim naivūs ir manykim, kad gal po jubiliejinės WMXXX kai viskas atslūgs, turėsim perversmą, nes kitaip labai abejoju ar išvis domėsiuosi pw. Kad ir kaip gaila. :/

BEST IN THE WORLD
Nuotrauka
He is not next Hulk Hogan, he's first CM Punk.

Nuotrauka
Nuotrauka

Lix

• Administratoriai
36

Unbroken, 2014-02-01, 12:25, pasakė:

Reikia pokyčių: arba iš esmės keisti žmones viduje (unlikely) arba suteikti daugiau laisvės savo personažus plėtoti patiems wrestleriams (irgi unlikely). Na, būkim naivūs ir manykim, kad gal po jubiliejinės WMXXX kai viskas atslūgs, turėsim perversmą, nes kitaip labai abejoju ar išvis domėsiuosi pw. Kad ir kaip gaila. :/

Problema ta, kad Vince'o ir HHH nepakeisi, o writeriai nori ne pagerinti produktą, o išsaugoti savo darbus, todėl bando įsiteikti McMahonams. Reikia jiems nauju žvaigždžių ir reikia greitai... Aš pradėjau wrestlingu rimtai domėtis 2005 metų pradžioj ir realiai visi main eventeriai buvo tie patys kaip yra dabar - Cena, Orton, Batista, net HHH ir Taker dar pusiau wrestlina, o Lesnar yra žvaigždė iš dar senesių laikų. Problema su pushinimu yra ta, kad jei wrestleris netikėtai per daug išpopuliarėja tai iškart yra išjobbinamas (Zack Ryder, Dolph Ziggler, iš dalies Daniel Bryan), o išrinktiesiems naujiems veidams (Ryback, Sin Cara, Wade Barrett, Alberto del Rio) duodamas koks šūdinas storyline ne laiku ir ne vietoj ir ant jų greit pasiduodama, maždaug - "ai nėra jis labai over, svarbu main eventerius subookint, o šitam nebėra laiko, bus dar tų naujų wrestlerių, kuriuos galėsim pushint".
Taigi ką norėjau paskayt tai, kad WWE creative'ui reikia gal ne tiek fizinio perversmo, kaip Unbroken siūlo, o psichologionio - šiek tiek pakeisti mąstymą. Sunku pasakyti kada tai atsitiks.

Duncan

Žalias diržas

• nMo nariai
75
Sioje vietoje as turbut busiu tas zmogus,kuris siek tiek apgins Batista.Taip,as sutinku,kad Orton/Batista main event'as per WM neatrodo labai viliojanciai,bet jei yra daug nepasitenkinimu del part-timeriu ir ju invazijos i WM main event'us,tai as nelabai linkes sutikti,kad Batista yra tipinis part-timer'is kaip Lesnar ar The Rock.Visu pirma Batistos nebuvo ne taip jau ir ilgai-tik 3,5 metu lyginant su The Rock 7 metais ir Lesnaro 8-iais.Visu antra tai Batista mano ziniomis pasirase 2 metu "close to a full-time schedule" kontrakta ir skirtingai nei Brock ar Rock,kurie wrestlina tik 2-3 kartus per metus+pasirodo per kelis RAW,kad subuildinti tuos match'us,Batista wrestlins netgi per live eventus,ir time-off tures tik vasara per savo filmu premjeras,todel nelabai sazininga Batista lyginti su Rock ir Lesnar.Be abejo,man gaila,kad Bryan'o nebuvo RR match'e ir kaip sakiau as neesu suzavetas Batistos ir Ortono main eventu,bet tarkim jei dabar cempionas butu ne Ortonas,as visai nebuciau pries,kad Batista laimetu RR ir eitu i WM pries ka nors kita,kas dar yra visai imanoma,nes pries akis dar Elimination Chamber.Velgi,as neesu labai suzavetas HHH/Bryan galimu match'u,bet is esmes tai logiskiau nei Punk/HHH.Kiek zinau Jericho gali grizti WM sezonui ir as visai nebuciau pries jei vietoje HHH,Bryan'as eitu i WM pries heel'a Jericho,kas turbut nelabai realu,bet butu potencialiai nuostabus match'as.Siaip jau kalbant apie artejancia WM tai kolkas mane rimtai domina tik Lesnar/Taker,o visa kita yra svelniai tariant taisytina.

Šį pranešimą redagavo Duncan: 2014-02-02, 13:21

Nuotrauka
Nuotrauka
Nuotrauka
Nuotrauka
Nuotrauka

Powis

Žalias diržas

• nMo nariai
0
Sveiki visi, džiugiu, kad forumas vėl pakilo iš pelenų. :punk:

Lyg sutapimas nusprendžiau pasižiūrėt Royal Rumble (po to tai pat žiūrėjau senesnius episodus ir po vykusius po RR). Bendrai PW nežiūrėjau jau kokius gerus 3 metus, gal ne kiek dėl laiko trūkumo, o kiek dėl to, kad nusibodo, įgriso monotoniškumas ir t.t. ir pan. Niekada nebuvau wrestlingo expertas, bet vistiek pasidalinsiu kas ir kaip atrodė mano akimis.

Visų pirmiausiai įsijungęs show išgirdau, kad grįžta Batista. Ir lyg juokais lyg ir rimtai broliui pasakiau - "žiūrėk dabar royale išeis koks 29 ir stopudovai laimės". Išėjo 28, ir laimėjo. Beveik atspėjau. Kitas dalykas kurį jam pasakiau - "žiūrėk kaip CM Punk'as pasirodes pirmas ringe liks iki pabaigos bent ketvertuke." Atspėjau tiksliai. Buvau pramintas ekstrasensu, o ir pačiam visas šitas show pasirodė visiškas šiaip sau.

Po visko pagalvojau, kad radau WWE tokią pačią kaip ir buvau palikęs. Apskritai federacija turi daug neįdomių personų tokie kaip El fucking Torito ir panašus veikėjai tiesiog atbaido, yra neįdomūs. Ypač trūksta netikėtumų, kad kuo labiau viskas pasikreiptų ta kryptimi apie kurią nepagalvojai ir galėtum pasakyt "Damn, čia geras buvo, nesitikėjau, kad taip atsitiks". Pvz, Daniel Bryan veiksmų arsenalas fainas, gražiai žiūrėjosi jo kovos kiek mačiau ir pan, bent vėlgi su ta "Yes" manija spėjo išlyst per gerklę, bet kažkodėl žmonėms tai patinka. Visada mėgau heelus, todėl labai trūksta tokių wrestlerių kaip Edge'as, kurie turi tą sugebėjimą sudominti/pritraukti prie ekrano. Gal mano komentarai ir atrodo tūpai, bet aš kaip paprastas žiūrovas minusus matau būtent tokius ir pritariant aukščiau esantiems komentarams manau, kad federacijai reikia permainų ir tai išeis tik į gerą. Nesuprantu, kodėl tokie kaip Rybackas ar Wade Barrett nutrenkti į velniai žino kelintą planą nors kaip personažai jie žiūrisi visai įdomiai ir galėtų daugiau iš jų išpešti, bet apart to visą dėmesį susišluoja main eventeriai.

Beje manes vienintelio čia nesužavėjo RAW ir SD sujungimas? Girdėjau, kad tai įvyko senai jau, bet vistiek asmeniškai po pertraukos man tai pasirodė kaip naujiena. Gaila, kad pranyko toks įdomus dalykas kaip draftai, kurie įnešdavo šviežumo + norint nuosekliai sekt storyline'ą dabar privalai žiūrėti kelis eventus per savaitę. Kažkaip nelabai. Sorry už kalbas apie senas aktualijas. Turbūt pažėriau perdaug kritikos, bet tiesiog viskas pasirodė būtent taip :D

Turbūt iki WM30 dar paasžiūrėsiu kaip viskas rutuliosis, o toliau bus matyt. Entuziazmo daug nėra.

Šį pranešimą redagavo Powis: 2014-02-02, 15:44

Nuotrauka

Lix

• Administratoriai
36
Na aš kas savaitę žiūriu tik RAW ir nesijaučiu visiškai nieko praleidęs nepamatęs SD ar kitų savaitinių show, tai žiūrėti visus show tikrai nebūtina. Rosteris susijungė po truputį, tiesa sakant aš negooglindamas net nepamenu kada jie galutinai susijungė, bet turbūt tai buvo maždaug tuo laiku, kai RAW tapo 3 valandų ir reikėjo kažkaip užkišti tą show. Dabar kai rosteris toks smulkus, tai juos išskaldžius būtų dar blogiau, pats minėjai, kad heelų praktiškai nėra - galima sakyti top heelai dabar yra Orton, du non-wrestleriai HHH ir Stephanie bei stable The Shield.

Lyncaz

CENATION

• nMo nariai
19
Kiek pamenu rosteriai pradėjo klijuotis, kai Laurinaitis eidamas RAW GM pareigas padarė RAW SUPERSHOW. PEOPLE POWER
drįsiu paprieštaraut Powiui dėl netikėtumų trūkumo - man atrodo kaip tik dabar jų netrūksta, tik kad dažniau jau jie būna ne tokie malonūs kaip mes norėtume. (pvz Bryan nebuvimas RR ar Batistos pergalė). Nors vėl gi pasikartosiu, netikėtumo efektą atima naujienų skaitymas (ko aš nedarau), taigi net ir pvz Lesnaro pasirodymas per Raw man būna staigmena. Siūlau ir jum išbandyt tą patį ;)

Nuotrauka

Unbroken

• nMo nariai
26

Duncan, 2014-02-02, 13:19, pasakė:

Sioje vietoje as turbut busiu tas zmogus,kuris siek tiek apgins Batista.Taip,as sutinku,kad Orton/Batista main event'as per WM neatrodo labai viliojanciai,bet jei yra daug nepasitenkinimu del part-timeriu ir ju invazijos i WM main event'us,tai as nelabai linkes sutikti,kad Batista yra tipinis part-timer'is kaip Lesnar ar The Rock.Visu pirma Batistos nebuvo ne taip jau ir ilgai-tik 3,5 metu lyginant su The Rock 7 metais ir Lesnaro 8-iais.Visu antra tai Batista mano ziniomis pasirase 2 metu "close to a full-time schedule" kontrakta ir skirtingai nei Brock ar Rock,kurie wrestlina tik 2-3 kartus per metus+pasirodo per kelis RAW,kad subuildinti tuos match'us,Batista wrestlins netgi per live eventus,ir time-off tures tik vasara per savo filmu premjeras,todel nelabai sazininga Batista lyginti su Rock ir Lesnar.Be abejo,man gaila,kad Bryan'o nebuvo RR match'e ir kaip sakiau as neesu suzavetas Batistos ir Ortono main eventu,bet tarkim jei dabar cempionas butu ne Ortonas,as visai nebuciau pries,kad Batista laimetu RR ir eitu i WM pries ka nors kita,kas dar yra visai imanoma,nes pries akis dar Elimination Chamber.<...>

Čia gal labiau akmuo ne į Batistos daržą, bat į WWE. Jau kelintą kartą per pastaruosius metus jie RR laimėti duoda kažkam kas sugrįžta. Nebūtinai po išėjimo. Edge, Cena... Man labiau kliūna tai.

BEST IN THE WORLD
Nuotrauka

Nuotrauka
Nuotrauka

Duncan

Žalias diržas

• nMo nariai
75

Unbroken, 2014-02-03, 14:49, pasakė:

Čia gal labiau akmuo ne į Batistos daržą, bat į WWE. Jau kelintą kartą per pastaruosius metus jie RR laimėti duoda kažkam kas sugrįžta. Nebūtinai po išėjimo. Edge, Cena... Man labiau kliūna tai.
Bet tau turbut nelabai kliutu jei CM Punk griztu po 2-3 metu time-off ir laimetu RR? :D Siaip as nepries,kad sugristantys wrestleriai daznai laimi RR,nes pvz Edge atveju tai buvo logiskas kelias i programa su Jericho,o Batistos atveju galbut dabar nebutu tiek diskusiju del jo pergales per RR jei dabar cempionas butu ne Ortonas,o kas nors kitas,nes Batista/Orton yra jau ne karta matyta ir netgi tai ka jie yra tureje tarpusavyje nebuvo labai idomu ir vyke,sakau tai kaip Ortono fanas.Esme daznai yra ne paciame zmoguje kuris laimi RR,o tai i kur jo pergale mus atves pvz kaip ir buvau minejes Edge pergale per RR 2010-iais,visiems ta pergale buvo maloni,nes tai atvede i labai laukiama feud'a su Jericho :)
Nuotrauka
Nuotrauka
Nuotrauka
Nuotrauka
Nuotrauka

Unbroken

• nMo nariai
26

Duncan, 2014-02-03, 16:09, pasakė:

Bet tau turbut nelabai kliutu jei CM Punk griztu po 2-3 metu time-off ir laimetu RR? :D

Prie ko čia Punkas? Aš apskritai apie klišes ir originalumo trūkumą, o ne konkrečius wrestlerius. Taip, man kaip markui patiktų, jei laimėtų Punkas, bet tai nereiškia, kad pritarčiau creative teamui. Mano analogija būtų tokia: aktorius gali būt geras, bet su š*dinu scenarijum, filmas vistiek bus š*dinas.

BEST IN THE WORLD
Nuotrauka

Nuotrauka
Nuotrauka

Duncan

Žalias diržas

• nMo nariai
75

Unbroken, 2014-02-04, 15:36, pasakė:

Prie ko čia Punkas? Aš apskritai apie klišes ir originalumo trūkumą, o ne konkrečius wrestlerius. Taip, man kaip markui patiktų, jei laimėtų Punkas, bet tai nereiškia, kad pritarčiau creative teamui. Mano analogija būtų tokia: aktorius gali būt geras, bet su š*dinu scenarijum, filmas vistiek bus š*dinas.
Toli grazu,ne visada.Ypac pro-wrestlinge.Galiu tau dabar pateikti kruva atveju,kai potencialiai feud'ai ir match'ai turejo buti puikus ir patys build'ai budavo geri,bet galutiniame variante mes gaudavome nusivylima.Ir lygiai taip pat galiu pateikti kruva atveju,kai grynai wrestleriai is potencialiai neidomaus feud'o isspausdavo daugiau nei buvo imanoma.Net jei dabar Punkas tikrai palieka WWE ir po keliu metu griztu ir laimetu RR,absoliuciai niekas del to nepriestarautu,nes CM Punk visu pirma yra internet darling,visu antra mes zinom,kad jis bet kuriuo atveju,nesvarbu su kuo jam tektu dirbti padarytu gera darba.Batista siuo atveju yra zmogus,kuris negali padaryti gero match'o su bet kuo,jis per visa savo karjera turbut turejo tik kelis isimintinus feud'us su HHH,Taker ir galbut Cena.Viso sio bitch'inimo esme yra ta,kad mes nesame suzaveti Orton/Batista main event'u,net pries RR daug kas nenorejo,kad Batista laimetu,o prisiminkime kas buvo 2012-iais kai grizo Jericho?Visi buvo overexcited ir meldesi,kad jis laimetu RR,bet visi gavo didziuli nusivylima kai laimejo Sheamus ir pasigirdo daug nepasitenkinimu,kad WWE duoda laimeti RR ne established wrestleriams.Nera tiek svarbu kas laimi RR-griztantys ar negriztantys wrestleriai,bet ka galima is to isspausti,tuo labiau griztantys wrestleriai laimi ne taip jau ir daznai-paskutini karta iki Batistos tai buvo 2010-iais kai laimejo Edge.Jei dabar per RR butu grizes ne Batista,o tarkim Jericho ir keliautu i WM main event'a visa IWC butu sprogusi is laimes ir lauktu WM labiau nei savo gimtadieniu.
Nuotrauka
Nuotrauka
Nuotrauka
Nuotrauka
Nuotrauka

kunduro

Baltas diržas

• Naujokai
1
Taigi cia manau pati geriausia tema rasyti apie EC!! Man labai patiko EC, aptarsiu visus machus, aisku neesu profesionalas ,bet manau jums bus idomu ka galvoja kiti zmones apie si EC. Nemoku as skaiciuoti pvz taip ***1/2. Tiesiog paraysiu *** ir visiem bus aisku :)

Jack Swagger vs. Big E - Kaip oponeris buvo geras, kazkiek uzvede minia. Atspejau kas, laimes. Machas buvo nei per ilgas nei per trumpas, vienu zodziu machas nebuvo labai amazing ,bet pateisno mano lukescius. Vertinimas: **

New Age Outlaws vs. The Usos - Machas buvo irgi geras, taip ir maniau kad laimes Outlaws , nes kai ejo pries usos 1 pries 1. Tai outlawai pralosdavau, ir maniau kad jau koki 4~ karta negali vel pralaimeti. Taip ir nutiko. Patiko pabaiga, nes parode kad Usos yra galingesni ,bet outaws gudrus lapinai. Isvis man patinka Usos ties Sweet chin musicai :D pats garsas man patinka. Vertinimas: **

Titus O'Neil vs. Daren Young - Man asmeniskai sis machas visikai nebuvo idomus, tad as ji ziurejau viena akimi, nors galvojau kad Darenas laimes ,bet po grazaus veiksmo laimejo Titus. Biski atsibodo i juos ziureti, galejo truputi maziau jiems laiko duoti. O seip tai viskas gerai, nebuvo jie labai nuobodus. Vertinimas: *

Bryatt Family vs. The Shield - Ohhh my. Machas epic, this is awesome!! Neturiu zodziu show stealer. Po sios kovos toliau ziurejau show bet negalejau niekaip susikaupti vis akyse sis machas!! Pradzioje patiko ,kai ambrose supykes iskarto miniai parode ,kad siendian bus karas. Karas buvo ir labai geras, nezinau kokio ilgo sis machas truko, bet norejau kad jis truktu visa show!! Mano akyse labai pakilo Seth Rollins, toks jau geras high-flyeris. Patiko kai Luke Harper bande nuo viriu ji numesti ,o jis toki epic apsisukima padare ir ismete ji is ringo ,o tada dar damuse ji!!! Dar geras buvo ,kai sethas pradejo metyti telikus ,nuo stalu ir Wyatt family ji pagavo galvojau kad jam sakiu rajonas, bet Ambrose pribego ir isgelbejo, tada ambrose su wyatt musesi prie ziurovu, seth su harper, reigns su rowan. amazing buvo ,kai Sethui chokeslam padare ant stalo. Nu ir zinoma kas patiko ,tai kai jau wyatt bande padaryti finisheri o Reignsas parode savo jega. Aisku labai nusiviliau nugaletoju, ne del to kad nepatiko ,o del to kad norejau kad laimetu uz tuos kuriuos as sergu :D. Vertinimas: ****

Aj Lee vs. Cameron - neturiu daug ka pasakyti, ziauriai nepatiko, merginos gi tokios lankscios ,bet bijo prisiliesti viena prie kitos.. Dar nesamone ta kad laimejo Cameron bet dirzas vistiek liko pas Aj Lee... Kas patiko tai kai ta mergina Aj lee dejo Sweet chin music :D. Vertinimas: Dud

Batista vs. Alberto Del Rio - Neblogai sugalvota su ale Del rio trauma ir graziai ziurejosi kai tas ramentas susilankste. Macas kaip macas. Taip ir maniau kad jobbins Del Rio. Bet man patiko Crowd reaction - Batista atlieka veiksma Albertui, crowdas booina. Albertas atlieka veiksma Batistai crowdas dziaugesi! Ir as juos suprantu kiti kompanijoje turi gana auksta statusa pvz. kaip Alberto laimejas RR, turejas auksciausius dirzus, gerus feudus. Bet ateina kazkoks ir po senoves ale Animal. Ir visi tie su gana geru statusu turi jobbinti jam. Machas patiko tik tuom kad prisiminiau gera sena batista bomb. Bet as kalbu apie ta tikraja Bomb kai jis daro veiksma ir pats atsiseda. Vertinimas: **

Elimination Chamber - Taigi macho pradzia buvo nuobodi ir man nepatiko. Tik vis galvojau kad pirmas krys ,kagi kai tik visi sesi isejo i ringa tada prasidejo Eliminationai. Ziauriai grazus buvo Randzio Suplexas ir Cristiano Splash. Tikrai vertas vienos star vien uz siuos du veiksmus. Patiko Cesaro jega, atrodo baxuras nera tiek daug pasikacialines, bet iskele Cena su Daniel ir padare jiems veiksma. Seip veliau viskas butu neblogai, daug itampos daug graziu judesiu. Viskas dar geriau klostesi po Crisitan splasho tik vat kad labiausiai nepatiko, tai tu Wyatt isikisimas. Naxui to reikejo, Dar kai komentatorius pasake Wyatt sunaikino Cenos wm 30. Aisku cia tik Dream Cenos hateriam. Jau zinomos Wm kovos po EC macho - Orton - Batista. Cena - Wyatt. Bryan - Kane. Vertinimas: ***

Bad News Barret - Man jis patiko :D. Gerai uzstumia, ypac apie olimpiados medalius :D...

Taigi kaip ir sakiau sis PPV buvo geras. Dbr pusantro menesio laukimas iki WM!!!

Walleris

• Administratoriai
65
Man pažiūrėjus PPV susidarė įspūdis, kad WWE patys nenusprendė ką daryt per WM. Jeigu einant į Rumble atrodė, kad planai gana aiškūs, dabar buildai vyksta saugiai, kad Vincui persigalvojus galima būtų apversti 80% cardo per daug nesipykstant su kayfabe logika.

Lyg ir title match tebėra Boreton/Bootista, tačiau Dave ir toliau nušvilpiamas, tai ir kayfabe draugiški santykiai su Authority, sudaro laisvai sąlygas būti heel'u arba tweeneriu, į jų mačą įmetant trečią wrestlerį padarant triple threat. Bryan EC mače buvo bookinamas taip, kad galėtų logiškai užimt tą vietą mače, tačiau tuo pačiu dedami pamatai ir mačui Triple H (užimant Punk'ui planuotą vietą), bet net ir tam buvo panaudotas Kane, o ne Hunteris, kad gal pvz pavyks Vincui susitarti su CM'u ir jis grįš prieš WM tęsti programos (kitos savaitės Raw bus Čikagoje, beje). Jei taip atsitiktų, Bryan'as, kaip dabar buildinama, galėtų wrestlinti Kane (meh) arba, kaip minėta, taikytis į titulą. Lesnar irgi galėtų būt prilipdytas į title picture, patogiai prisimenant angle, kur jis demandina titleshoto, nes jo ir Taker programa irgi nepradėta visiškai. Also, Shield breakupas teasinamas jau ilgai, bet šįkart tai nieko nebuvo, galbūt juos ardys tyliai, duodant Reigns rimtą singles mačą (ganduose minimas variantas su Triple H), o breakup angle daryti vėliau. Gal WWE pagalvojo, kad nemažai komandų yra on the verge of breakup (Real Americans, Rhodes, Prime Time Players), tai kurį laiką nusprendė juos palikt kartu. Arba tiesiog jų breakupas daromas subtiliau, bet artimiausiomis savaitėmis vėl bus užaštrintas ir išaugs į WM mačą. Trūksta aiškumų, bet rytojaus Raw yra didžiulis (Network debiutas, Hulkster grįžta, Taker su Brock irgi turėtų pasirodyt). Tik va Cena/Wyatt mačas atrodo 'locked in', bet ir tai buvo padaryta tik vakar, nors prieš tai mėnesį buvo primiršta. Gaila, kad ir vėl neišvysiu Cena/Taker, bet džiugu dėl Bray, kad juo taip pasitiki.

In-ring požiūriu geras PPV. Bravo vyrukams už 6 man tag'ą, toks senesnių laikų TNA stiliaus komandinis mačas, su daug highspotų, reversų, bumpų. Geriausias WWE mačas per paskutinį pusmetį. Džiugu, kad stipriai atrodė ne tik Reigns (nors jis kaip visada atrodė labai stipriai), bet ir Rollins; kas manau svarbu, nes jis po break-up'u irgi manau bus face, tad svarbu, kad WWE Universe pamatytų, ką (nevaržomas heel in-ring style) iš tiesų sugeba buvęs Tyler Black :) O Ambrose stipriai atrodyti nėra taip svarbu, jis bet kokiu atvėju apsigimęs blogiukas :)

Duncan

Žalias diržas

• nMo nariai
75
Daug diskutuoti nesinori,tiesiog parasysiu pora minciu.Labai patiko ilgai lauktas Wyatts/Shield match'as-tiesiog nuostabus darbas ringe,atmosfera ideali ir tai daug ka pasako,nes ringe buvo dvi heel'u grupes.Match'ui drasiai galima parasyti ****1/2.EC nepatiko,nes dar karta WWE suzaide su nesvaria match'o pabaiga,kuri realiai nieko nedave ir ateme is match'o dali ivertinimo.Pats match'as buvo neblogas,dziugu,kad Cesaro gavo proga ir ja isnaudojo,jo pasirodymas buvo puikus.Gaila del to,kad Ortonas viso match'o metu atrode silpnai ir finish'as irgi buvo silpnas.Mane labai erzina tai,kad WWE is jo nesugeba padaryti itikinamo cempiono.Per SS pagaliau atejo jo taip ilgai lauktas heel turn'as,bet is to isspausti pavyko mazai.Kas nors atsimenat 2007-2009 metus?Ortonas buvo fantastiskas heel'as,o dabar matome visiska priesingybe.Jei bus nuspresta palikti Orton/Batista main event'a,kad ir kaip nemalonu man tai butu sakyti,bet tai bus fiasko.Belieka tiketis,kad Bryan'as bus ten taip pat ir nors as nelabai megstu Triple Threat main eventus per WM,bet tai bet kokiu atveju geriau nei Batista/Orton single's match'e.
Nuotrauka
Nuotrauka
Nuotrauka
Nuotrauka
Nuotrauka

Stunner

™Lauris™--HELL YEAH

• nMo nariai
4
PO paskutinio raw kaip supratau wm main eventas liks toks pats sudinas... Orton/Batista.. Kaip jubiliejinei wm galejo kazka labiau "wow" sugalvot kaip cena vs rock ar hbk vs flair, esu ziauriai nusivyles :D taip pat po sekancio raw kaip ir aiskus kiti keli matchai, cena/wyatt kas turetu buti manau gan idomu, bryan/hhh nors visi tikejomes punk vs hhh bet kaip matem sutuacija pasikeite, tik man idomu ar sia wm kazka daris su roman ar ne? Mano spejimas butu kad bus triple threat match tarp shield, nes nematau kur butu cia ikisti atskirai roman'a, kokia jusu nuomone del jo? Ai na ir aisku kaip ir dauguma tikejosi Taker/Lesnar nezinau labiau norejosi superman cena pralaimejimo takeriui bet ka turim ta turim :)

kunduro

Baltas diržas

• Naujokai
1
As irgi manau kad tarp the shield bus triple treaht, arba mazu maziausia Ambrose vs Reigns, bet butu negrazu is Rollins puses, ypac kai jis dabar denmonstruoja grazu darba, beje sio raw irgi grazus suolis buvo. Biski pradziai nesupratau, kai atejo brockas norejo isimaisyti tarp main evento, ir veliau sako kad jis nesirinks oponento ir bande iseiti... Aisku norejau ,kad Cena butu jo Taker oponentas, bet jei Lesnaras bus uzsivedes patikekit turesim gera kova! Hulkas ir smagu kad gryzo, o seip pacios kovos tai shudo vertos, visos beveik visos baigesi DQ... Nors to ir reikejo tiketis dabar visas demesis skirtas i WM builda tai laiko gerom kovom nera, laikas dabar yra graziems feudamas WM.

Walleris

• Administratoriai
65
Punkas nepasirodė Čikagoje, kas turėtų reikšti, nedalyvaus ir WM. Nes jei jį Vince būtų įkalbėjęs, tai geresnės progos sugrįžti, už vakar, nebuvo.
m
Vis dėlto, už šį Raw galiu tik paploti; puikus bookingas. Nors Punkas ir nedalyvavo, bet pagaliau buvo acknowledge'inta, kad jis egzistuoja ir jo overness buvo bandyta panaudoti buildinant Taker/Lesnar. Beabėjo, daug prisidėjo puiki smarkų publika. Malonu buvo žiūrėt kai Triple H buvo nekenčiamas ne kaip heel'as, bet kaip žmogus (X-Pac heat); jam net šnekėti buvo neleista. Shield panašu virs Triple threat'u, nes pirmąkart dėmesys buvo ant Rollins, kad visi 3 būtų apylygūs. Kas nėra blogai, nes Reigns singles pushas gali ir palaukti, pasibaigus Bryan karštinei.

Speaking of which, aš vis dar tikiu, kad Bryan bus pridėtas prie title match ir mes turėsim laimingą WM pabaigą. Orton/Batista feudas visiškai nebuildinamas. Tokio feudo tiesiog nėra. Jei WWE būtų įsikibę šio plano, jie bandytų tai buildinti. Todėl, kaip ir daugelis IWC, spėju, kad bus pridėtas stipulation, kad jei Bryan nugali HHH (mače, kuris įvyks pirmoje WM pusėje), jis yra įmetamas į title match main evente. Kadangi Punko nebus, o Reigns, panašu, lieka su Shield, kitų variantų nėra.

Vartotojų skaito šią temą: 1

narių: 0, svečių: 1, slaptų narių: 0