Peršokti prie turinio

Sveiki atvykę į nMo.lt - seniausią pro-wrestling'o forumą Lietuvoje!

Šis forumas yra skirtas PW (profesionaliųjų imtynių) ir MMA (mišriųjų kovos menų) diskusijoms. Čia Jūs rasite naujienas iš WWE, TNA, UFC ir kitų organizacijų, naujausius rezultatus, įvairias nuotraukas, wrestler'ių biografijas, sporto totalizatorius, daug naudingų straipsnių ir, žinoma, bendraminčių, su kuriais galėsite bendrauti ir dalintis nuomonėmis. Taip pat, čia rasite įvairių failų - nuo dainų iki šviežiausių PW match'ų bei MMA kovų. New Maniacs Order - su Jumis nuo 2005 metų!

Jei esate nMo narys, tai prisijunkite čia, o jei ne, tada užsiregistruokite mūsų forume!

WWE Raw/SmackDown/PPVs

Temoje atsakymų: 18

DzeLine

Baltas diržas

• Naujokai
19
Taigi pastebėjau, kad nėra kur išreikšti savo nuomonių apie šiuos šou, o ir nesinori užkrauti forumo vis atskira tema po kiekvienos naujos laidos, tad pamasčiau, jog būtų neblogai turėti vieną temą, kurioje galėtumėme diskutuoti.

Manau, kas tikrai sąžiningai žiūrite kiekvieną šou, turėjote matyti šios savaitės RAW, na ir asmeniškai man didžiausią įspūdį paliko Daniel Bryan "prisidėjimas" prie Wyatt Family, šis žingsnis suteikė ganėtinai daug galimybių Bryan'ui, kurių viena galėtų būti net artėjančio Royal Rumble laimėjimas. Na ganėtinai aišku, kad kurį laiką jis dar tikrai nesitrauks iš upper midcard/main event pozicijų.
Taipogi vertas paminėjimo yra ir vykstantis Big E Langston push'as, o ir šis vaikinas iš tiesų jo nusipelno, kadangi jo dydžio žmogui toks greitis ringe yra ganėtinai įspūdingas, o ir tie patys in-ring bei mic skill'ai tikrai nėra awful. Po nekokio debiuto pernai metais, jis pagaliau kyla žiūrovų akyse.
Na ir galiausiai šioks toks vienos įdomiausių pastarųjų metų stable - The Shield irimas. Asmeniškai aš norėčiau juos išvysti kartu bent iki Wrestlemanios, nes vis dar naiviai tikiuosi išvysti The Shield vs Wyatt Family, bet bus kaip bus ir tikiuosi, kad WWE sugebės suardyti šį stable taip pat, kaip ir jį buildinant, t.y. paliekant įspūdį.

Tikiuosi, jog bus tokių, kurie pasidalins savo mintimis po kiekvieno šou ir iš karto norėčiau atsiprašyti už kiek nelogišką minčių dėstymą, visgi šou pažiūrėjau dar prieš keletą dienų.

kunduro

Baltas diržas

• Naujokai
1
2014.04.08 RAW

Patiko sios savaites RAW, pacios kovos buvo geros, visai nustebau kai laimejo nauja Diva ^^. Kaip suprantu jau formuojasi po truputi Extreme Rules matchai, tai gal daug sansu 4v4 Tag Team match? Negi ir vel Evolution bus padaryta tik vietoje Ric Flair Kane? Idomu visai kas kaip vyks, kuo toliau tuo labiau patinka Cesaro gerai ,kad jo neuzmirsta, bet gaila buvo ,kai Swaggeris sudauze ta statula kiek pinigu reikejo ikisti ,o cia del kazkokio feudo islauze, gaila pinigu :D. Bendrai matchai patiko, gaila kad nepamatem Undertaker, na bet manau vistiek jis atsisveikins su savo fanais.

P.s Sorry kad redaguoju, prisiminiau dar apie Rob Van Dam!! Nors jau ir ne jaunas bet vistiek gerai varo, idomu jis tik vienam matchui atvaziavo ar bus jau ilga laika?

Šį pranešimą redagavo kunduro: 2014-04-08, 21:17

Walleris

LET'S DISCUSS SOME RASSLIN'!

• Administratoriai
65
Na, pasibaigus WM ko gero logiška pereit prie šitos temos :) Šiek tiek pakeičiau jos pavadinimą, kad naudomėm visiems WWE šou aptarti, o temas kurtumėm atskirom diskusijom, bet tegu šou būna apžvelgiami čia :)

Šou buvo geras, tačiau gal po tokios WM tikėjausi kažko labiau nesveikai gero. Publika aišku puiki (highlight - "you deserve it" chantas Bryanui), tačiau trūko iki praeitų metų epicness proporcijų.

Smagu kad Shield grįžta su treksmu į spotlightą, jų face run'as turėtų būt nothing but success. Dar vienas atvėjis, kai creative ryžtasi pakeisti planus for the better.

RVD returnas buvo gana lackluster, nes nuostabioji post-WM publika nebuvo tokia hot, kokia galėjo būti, kas leidžia man manyti, kad casual publikai jis bus dar mažiau įdomus. Be to, jis atrodė prastesnės formos nei pernai, matėsi nemažas pilvukas. Atsakant į kunduro klausimą, RVD grįžo keliems mėnesiems, po kurių vėl paims kelis mėnesios time off. Panašiai kaip Jericho, tik ko gero labiau į WWE pusę.

Cesaro ir Heyman suporavimas įdomus, nes atrodė kad Cesaro pastaruoju metu buvo bookinamas kaip visiškas face, o Heyman tikrai negali būt face (not after Mania), tai šiek tiek bijau kad tai nevirstų kova, kur publika nori jį palaikyti, bet jiems trukdo Heyman ir taip iš hot characterio taptų kažkoks tweeneris, į kurį neaišku kaip reaguot. Bet kokiu atvėju, daug geriau nei Curtis Axel :lol: Speaking of Heyman, jo promo su Brocku buvo million bucks in itself, bet iš to, kad nieko nebuildino, tai panašu, kad Brock vėl ima time off, kas šiek tiek yra momentum killer. Norėtųsi, kad jis dar prieš tai turėtų kokį vieną rimtą feudą ir tada challengintų Bryaną dėl titulo per Summerslam. Aišku, jo kontraktas trukdo daryt nemažai dalykų, bet jeigu jis jau baigė streaką, tai neabėjoju, kad WWE ras išeitį duodant jam (dar) daugiau pinigų ir taip padidinant jo pasirodymų skaičių.

kunduro

Baltas diržas

• Naujokai
1
2014.04.12 SmackDown

Sou buvo neblogas, as kazkada galvojau apie Cesaro finisheri ir gavlojau kad jis aukstiems arba storiems jo negaletu padaryti, atrodo klidau . Laukiau Swing ant Big Show bet tai ir nesulaukiau, manau kad isvis net nepadarytu ,o gal kaip nors? Nesuprantu kam duoda laimeti tam BnB jeigu jis vistiek niekur nedalyvauja tiesiog ateina nugali ir viskas, visos kovos buvo vos ne tokios pacios kaip ir RAW. Kuo toliau tuo labiau stipreja Randy su Batista bendravimas, ir Shield su Daniel. Main-Event patiko tik kazkiek buvo nuobodu kai viena is Uso veikeju dauzia apie kelias minutes, na aisku veliau viskas tik gerejo ir pabaiga buvo gera kaip ir RAW.

Jeigu kalbant apie Crowd tai nelabai patiko, buvo tyli, nuobodi. Kai pamaciau kad ir si Smack ateis Hulkas maniau ,kad kalbes apie Dragon Warrior, bet gerai kad ir nekalbejo, tiesiog pasimaive su Daniel ir viskas.

kunduro

Baltas diržas

• Naujokai
1
2014.04.15 RAW

Evo is back! Kaip ir maniau, taip ir atsitiko jie gryzo, patinka man evolution theme song. Vel nepaviko RKO BOMB padaryt, randy nespejo pagauti, bet graziai ziurisi tas finisheris. Idomu kaip cia viskas toliau vyks, aisku bus kazkoks matchas Extreme Rules, gal Evo vs Shield?

Patiko Cenos kalba, ziuredamas juokiausi, geriausia tai Rowanui po kauke galejo zvengti is tu nuotrauku :D. Gerai sustume, ir neblogas matchas nusimato per ER, bet is pradziu galvojau kad pasakys Last man standing, na bet ir sitas sueis.

Vakaro kova bent man buvo Ziggler vs. Barret. Dazniausiai per tuos savaitinius sou nebuna daug nearfall'u ( Srr jei ne taip parasiau). Bet siame matche ju buvo, patinka zigglerio sellinimas labai geras, galetu duoti pusha Ziggiui.

Pagaliau sugalvojau kazka Intercontinental beltui, nes isvis niekam nebereikalingas tas dirzas kaip matau... Neblogai sugalvojo kaip atranka i belt, manau kad laimes Cesaro arba Sheamus, bet galvoju per kita Cesaro matcha vel ji uzpuls Swaggeris ir neleis jam toliau kovoti del dirzo, ir turesim gera matcha Cesaro vs. Swagger.

Man idomu kada kasnors vyks su US belt... Kaip dave Ambrose tai ir laiko... nesamone kazkokia...

Vis del to, pagerbia Ultimate Warriora, tik kai visi sustojo prie rampos, nemaciau Undertakerio :(.

Negi kAne gryzta vel kai Big Red Monster, nes aisku kvailokai jis atrode su situo stiliuku, labai jau toks silpnas atrode, nu jeigu jis bus vel tas kane kuris visiem patiko tai bus tik i gera, gal dar galetu padaryti geru matchu.

Bendrai kovu buvo daug, visos daug maz patiko, ilgas sios savaites RAW, daug juokeliu...

Walleris

• Administratoriai
65
Nykus šou.

Gerai, kad nepersistengė su Warrior tribute, ir apsiribojo tik pradžia ir keliais skit'ais viduryje. Visgi ne active wrestleris mirė, nereikia dramatizuoti viso šou ant to (Eddie style).

Taip pat gerai, kad atkūrė Evolution, nes Shield gerai veikė kaip heel stable kai daužė visus, bet kaip face stable jiems reikia turėti aiškų varžovą, negali tiesiog random suporuoti heel'ų, kurie neturi ką veikti. O kadangi galutiniam rezultate Shield privalo laimėti (right???), tai nugalėti šiuos 3 amžinus main eventerius būtų labai didelis boost'as tiek jiems kaip grupei, tiek Reigns kaip ateities singles žvaigždei.

Blogai, kad to pasekoje pagrindiniai heel'ai (Evolution + Wyatts) yra užimti ir nėra kam challengint Bryan'o, tai ko gero tai darys Kane. Tai yra labai blogai, nes nesuteikia nieko šiam title reign'ui. Kad iš Bryano būtų žvaigždė, jis turi arba būti main evente, arba undercarde, bet "pavogdamas šou" su puikiu maču. Su Kane nebus nė vieno nei kito. Toks sprendimas nustumti titulą į pašonę davus jį naujam žmogui primena Benoit, Mysterio ir CM Punk (kai jis buvo face) reign'us. Iš jų nieko nesigavo (Punk reign'as įgavo svarbą ir persikėlė į ME tik jam turninus), tai pradžiai blogas ženklas. Tikiuosi atsiras credible heel'ų challengint Bryan'ui. Labiau credible nei Cesaro, nes aš jį nors ir mėgstu, šioj situacijoj reikia established vardo, kad suteitktų svorio Bryan title reignui. Speaking of Cesaro, tikiuosi jis laimės turnyrą ir po to IC titulą.

kunduro

Baltas diržas

• Naujokai
1
2014.04.18 SmackDown

Sou buvo nieko gero, tiesa sakant ziauriai nuvyle... Neisgelbejo net ir neblogas Batista vs Sheamus matchas... Kam isvis daryt tokias nesamones su El torito ir Hornswoggle.. nesamone zmones miegojo... nors jie miegojo viso sou metu nes nebuvo i ka ziureti.. Pastebejau dazniausiai Smackas toks shudinas buna vos ne viska norisi persukti. Biski paveluotai rasau na bet geriau veliau negu niekada :D

Šį pranešimą redagavo kunduro: 2014-04-22, 21:35

Duncan

Žalias diržas

• nMo nariai
75

Rodyti pranešimąkunduro, 2014-04-22, 21:34, pasakė:

2014.04.18 SmackDown

Sou buvo nieko gero, tiesa sakant ziauriai nuvyle... Neisgelbejo net ir neblogas Batista vs Sheamus matchas... Kam isvis daryt tokias nesamones su El torito ir Hornswoggle.. nesamone zmones miegojo... nors jie miegojo viso sou metu nes nebuvo i ka ziureti.. Pastebejau dazniausiai Smackas toks shudinas buna vos ne viska norisi persukti. Biski paveluotai rasau na bet geriau veliau negu niekada :D
Sveikas atvykes i post-WM krize ;) Is tikruju neziuriu SD,bet ziuriu RAW ir jauciasi,kad siemet post-WM krizes neisvengsim,ne vien todel,kad part-timeriai isejo ilsetis,bet ir todel,kad nebuvo surasta idomi programa Bryan'ui.Kam bus idomus Bryan/Kane match'as per Extreme Rules?Turbut niekam.Aisku as esu labai excited,kad Evolution atgime ir dar labiau dziaugiuosi,kad jie feud'ina su Shield,bet tai turbut ir yra vienintelis dalykas,kuris vercia mane ziureti RAW ir kuris turbut bus laikinas,nes Batista panasu,kad po Extreme Rules pasiims time-off.Belieka tiketis,kad Bryan/Kane feud'as neuzsites ir bus sugalvota kazkas idomaus.
Nuotrauka
Nuotrauka
Nuotrauka
Nuotrauka
Nuotrauka

kunduro

Baltas diržas

• Naujokai
1
2014.04.21 RAW

Nera nuotaikos komentuoti, bet pakomentuosiu, nes nera ka veikti... Atsisiunciau kazkoki bloga irasa tai rode su visom reklamom pauzes juodos budavo po 1min tai tai uzknisdavo atrodo persuki po poros minuciu vel ta pauze.. Na sou buvo prastas, bet man vienas nesuprantama kitas ppv Extreme Rules, bet tik vienas matchas kitoks bus Steel cage wtf? tai kam toks pavadinimas jei nedarai extreme kovu su daug graziu spotu. Nu blemba Cesaro dominavo, bet kaip kazkada rasiau kad issikys Jack Swagger ir bus tarp ju feudas.. Aisku svarbus Main-Event visada buna DQ.. Manes irgi nezavi Kane - Bryan programa.. bent butu koks extreme matchas tada butu siek tiek idomiau...

Walleris

• Administratoriai
65
Na, WWE gynybai reiktų paminėt, kad jie nelabai turėjo pasirinkimo ką suporuot su Bryan. Visi heel'ai arba užimti kitose programose, arba tiesiog tam nepasiruošę. Vienintelė verta dėmesio idėja, kurią girdėjau tai turning Sheamusą ir statyt prieš DB, bet tai būtų padėję tik mačo kokybėj, bet reikšmingumo prasme nebūtų, nes Shield-Evolution vis tiek būtų main eventas. Taigi nelabai ką buvo galima sugalvot. Gal nebent palikt Batistą Bryanui ir pradėti Evolution-Shield feudą mėnesiu vėliau, bet tada būtų dar labiau killinamas Shield momentumas (kuris po WM ir taip buvo nedidelis). Taigi, jie turi laiko paruošti sekantį oponentą Bryan'ui ir jei Kane programa yra tik vienas PPV, kur DB bus ne main evente, aš jiems atleisiu.

DzeLine

Baltas diržas

• Naujokai
19
Mano nuomone, WWE tiesiog galėjo pridėti tiek Kane, tiek Bryan i Evolution vs Shield match'ą su stipulation, kad laimėjus Shield pusei titulas lieka Bryan'ui, o Evolution pusei - Triple H. Šitoks sprendimas būtų tikrai kol kas protingesnis, o jeigu dar įvyktų ir wargames match'as (kuris jau kurį laiką sklando kaip visai įmanomas variantas), tai būtų tiesiog nerealu. Aišku, čia tik mano asmeninė nuomonė. Na o dėl Kane/Bryan match'o paguodžiantis dalykas yra bent tas, kad jie turi tikrai ilgą istoriją ir priežastis nekęsti vienas kito, taip pat ir match'as turi potencialo būti bent jau neblogas. Visumoj tikiuosi, kad tai bus tik filler'is iki kito 'special evento'

Bottom

Mėlynas diržas

• nMo nariai
12
Peržiūrinėju paskutinių 2mėn WWE šou, nes mačiau kad Seth Rollins iš po traumos grįžęs. Tai kažkiek reikalai pasitaisę. Taip pat Cena-AJ Styles vertas dėmesio feud'as atrodo. Dar MITB nemačiau, bet build-up'as linksmas. Nežinau, ar buvau pamiršęs ant kiek xujovi AJ mic-skill'ai, ar čia Cena iš po atostogų kitą kvėpavimą pagavęs. Bet faktas, kad ant tiek, kiek AJ galva viršesnis ringe, Cena ne mažiau už jį prie mikrafono. Gal, jei MITB nenuvils, reiks kokį review parašyt. Kad ir 5 žmonės perskaitys, it's something.
Nuotrauka

BitlasLt

Žalias diržas

• nMo nariai
0
Nu ok po 6 metu ir aš parašysiu :D
Kažkur apie ~ 1.5 metus jau vėl pastoviai seku (ppv stengiuosi pažiūrėti visus ,raw/smackdown youtube permetu akim) .
Galima sakyt WWE db kažkiek reikalai atsigavę .Visai linksmai viskas.
Pagaliau cemp kuris ,bent nenervina :D ( Rollins man patinka ,bet bookino ji kaip champ tai žiauriai)
Incoming brand split ,laukiu drafto !!!
New day vs Whyat ,turi šansu būt geras feudas ,jai aišku nesušiks reikalu creative .
Aj vs Cena kol kas puikiai klostosi #beatupjohncena :D
Idomu ka su Lesnar darys po jo pergales.

Bottom

Mėlynas diržas

• nMo nariai
12
Būtų įdomu išgirsti, ką mano mūsų forumiečiai apie Goldberg'o grįžimą. Kiek pamenu, tarp admin'ų yra didelių buvusių WCW mark'ų. Kaip jums build'as? Ar Brock tinkamas varžovas? Ar bendrai sutinkate su Bill'o sprendimu dar vienam pasispardymui, ar visgi yra šansas, kad pirdylai reikėjo pasilikt namie ir per Survivor Series gausim botchamania?

Man pačiam programa patinka. Ne geriausia, ką buvo įmanoma iš jos išspaust, bet hell, vis papildoma priežastis mažiau prasukinėti Raw. Gal kiek perspausta su Goldberg'o father figure, visu vaikų kilnojimu, bet suprantu, jog bendrame plane tai buvo geras sprendimas. Kol kas nemačiau paskutinio Raw, kur turėtu pagaliau įvykt eye-to-eye su Brock. Iš jo tikiuos tik kelių dalykų: 1) bent poros sakinių iš Lesnar'o, nes kol kas feud'as panašiau į Goldberg vs. Heyman; 2) Gal pagaliau Goldberg užkulsiuose paliks žieminę kurtkę ir nereikės stebėt to litrinio prakaitavimo.
Nuotrauka

`MalioK`

★ BILL 2 : 1 BROCK ★

• Administratoriai
34
Goldberg grizimas buvo labai svarbus man, nes Bill yra mano visu laiku megstamiausias wrestleris - labai svarbus, nes kai jis grizo, as atsikraciau paskutiniu abejoniu ar WWE gali istraukti kazka, kad as vel pradeciau sekti PW. Be abejo as atsisiunciau jo grizimo RAW ir stebiu butent jo segmentus, bet tai nebe tas Goldbergas.
Sis Goldberg grizo i versla ne del pinigu *na kaip cia pasakius... Billui pinigai aisku visada buvo svarbus ir jis zinojo sau kaina, taigi tikrai grizo ne uz menka skatika ir tai buvo svarus faktorius* o del savo sunaus. T.y. jis noretu, kad jo sunus galetu gyvai pasiziureti i tecio gyvenimo darba ir publikos palaikima. Ir man susuka vidurius kai jis daro visa ta "Super Dad" arba "Super Hero" shtick. Bill kuri as pamenu is WCW ir net is WWE [aisku, laisvu nuo Goldust peruko ant galvos] laiku, buvo no BS ir no non-sense monstras. Traukinis be emociju, kuris nutrenkdavo viska savo kelyje.
Ir kaip tu minejai, Bottom, ta striuke... Goldberg visa savo gyvenima buvo jock, taigi man atrodo kad jis susirupines tuom kaip jis atrodo kosmetiskai. Jis visa gyvenima buvo geros formos, bet dabar jis ne TOS formos kokios buvo aktyvios karjeros metu: and I think that bothers him. Man rodos Meltzer sake, kad Bill norejo Brock matcho per WM ir biski nesitikejo, kad ji ikis greitai i SS. Manyciau jis pageidautu daugiau laiko priaugti raumenu mases. Ypac kai jam teks stoveti dabartinio Lesnar fone.
Idomu kaip uz poros savaiciu ivyks mano super dream match, o as tegalvoju apie McGregor pergales ir UFC ateiti.
WAR CONOR!!!

Albertas14

Baltas diržas

• Naujokai
0
Sveiki, kaip matau čia visi seniai buvo aktyvūs, tačiau vis tiek panaršęs šiek tiek šį forumą pagalvojau, jog visai smagu būrų bandyti vėl prikelti. Tad, ką manote apie dabartinę WWE situaciją (ypač po užvakarykščio SD). Galbūt kažkas matėte arba sužinojote, jog Jinder Mahal gavo mačą per PPV dėl WWE titulo. Mano manymu, tai yra labai puikus sprendimas, nes pagaliau WWE pradėjo duoti push'ą imtyninkams, kurie ilgą laiką jobb'ino, nors jie to neverti. Taip pat, kadangi Jinder yra kilęs iš Indijos pakils ir gaunamas pelnas iš Indijos. Tad, šis sprendimas yra puikus ir Vinc'ui ir Jinder. Kas dėl laimėjimo, tai manau, jog ir taip aišku, kad Jinder nelaimės, tačiau jis greit prasibraus į mid-card'ą, o vėliau galbūt net į upper midcard'ą. O kokią jūsų nuomonė šiuo sprendimu?

Šį pranešimą redagavo Albertas14: 2017-04-20, 16:12

kaunasstrikers

Baltas diržas

• Naujokai
0
Sutinku kad jis nusipelne, kovos dėl titulo,aišku daugiau žmoniu norejo kad kova laimetu samy,harper,bet jinder to tikrai nusipelne ,jo darbas ringe ,sporto salėje,ir apskritai kad jis populiarins wwe,indijoje,jis pritrauks daugiau fanu , ir tiesa ka kiekviena savaite sako shane,SM yra galimybiu kraštas,čia savo pelnyta pusha gavo tokie imitynininkai kaip alexa bliss,bray wyat,aj styles,naomi,heath slater,ir dabar jinder:)

Albertas14

Baltas diržas

• Naujokai
0

Rodyti pranešimąkaunasstrikers, 2017-04-20, 19:24, pasakė:

Sutinku kad jis nusipelne, kovos dėl titulo,aišku daugiau žmoniu norejo kad kova laimetu samy,harper,bet jinder to tikrai nusipelne ,jo darbas ringe ,sporto salėje,ir apskritai kad jis populiarins wwe,indijoje,jis pritrauks daugiau fanu , ir tiesa ka kiekviena savaite sako shane,SM yra galimybiu kraštas,čia savo pelnyta pusha gavo tokie imitynininkai kaip alexa bliss,bray wyat,aj styles,naomi,heath slater,ir dabar jinder:)
Jeigu dar Dolph pagaliau gautų push'ą tai išvis super būtų.

Walleris

• Administratoriai
65
Šianakt sunkiai sekėsi užmigti, todėl įsijungiau Survivor Series stream'ą ir beveik visą pažiūrėjau. Buvo visai neblogas šou, tačiau jeigu kas nors nori per sąlyginai trumpą laiką pamatyti kas yra blogai (ir gerai) su WWE in 2019, tai tikrai rekomenduoju vyrų Survivor Series elimination mačą (Raw vs. SD vs. NXT).

Good:
- In-ring rosteris ir mačo kokybė (gerų workerių procentas net ir WWE dar niekada nebuvo toks aukštas kaip dabar, kas lemia kad pats veiksmas ringe yra tikrai aukšto lygio (duočiau mačui ****1/4-****1/2)
- Išprususi publika, kuri geba atskirti gerą mačą nuo prasto bei žino populiaresnius indie wrestlerius, o ne tik "WWE superstars". Atsimenu seniais laikais (late 2000s) kai žiūredavau, džiaugdavausi, kai WWE nuvažiuodavo į Chicago, NY, Torontą ar Londoną, kur būdavo labiau smart žiūrovai, tai dabar to net nereikia, nes vidutinis žiūrovas auditorijoje daug geriau supranta, kas yra kas.

Bad:
- Booking. Absoliutus disonansas tarp to, ko nori fanai, ir to kaip WWE (Vince, road agents, etc.) išdėliojo mačą. Kai tik publikai kažkas patikdavo, to wrestlerio iškarto buvo atsikratoma (ir atvirkščiai - laikomi ilgai tie, kurių mažiausiai norima). WALTER yra Europos indie dievas, vienas labiausiai over wrestlerių mače, išeliminuojamas po 3 minučių, Strauman beveik nesulaukia reakcijos, bet kaip big guy monster yra taip protectinamas, kad niekas negauna jo nupin'int, o eliminuojamas per bullshit count out'ą, Chad Gable ir Matt Riddle yra nerealūs technical wrestleriai ir mačo viduryje turi absoliučiai awesome exchange'ą, kuris užveda publiką, tačiau juos greitai išeliminuoja, nes jie mažiukai midcarderiai; Kevin Owens yra turbūt labiausiai over main roster face'as, bet yra gerait pašalinamas; Mustafa Ali yra savo hometowne ir belekaip cheer'inamas, tačiau aišku yra greitai išmetamas, nes negi WWE leis stipriai pasirodyti wrestleriui savo hometowne; Baron Corbin jau nepirmus metus gauna X-Pac heat, tačiau WWE akyse jis yra geriausias heel'as, gauna padaryt vieną eliminavimą po kito ir pašalinamas yra tik tada, kai Reigns ant jo turn'ina, Seth Rollins yra visiems atsibodęs ir šiaip perceived as douchebag in real life išsilaiko iki pabaigos (maloniai nustebau, kad jį sumaitino Keith'ui Lee), na ir aišku Roman Reigns, kuris pagaliau atrodė atsikratė to "per prievartą brukamo top guy" šleifo (arba tiksliau, perleido Rollinsui), bet vis tiek jam mažiausiai reikalinga šita pergalė, yra pastatomas į tą poziciją, kur vėl norisi jį nušvilpti.

tl;dr: WWE: we will give you what we want and you will like it damn it!

Vartotojų skaito šią temą: 1

narių: 0, svečių: 1, slaptų narių: 0