Peršokti prie turinio

Sveiki atvykę į nMo.lt - seniausią pro-wrestling'o forumą Lietuvoje!

Šis forumas yra skirtas PW (profesionaliųjų imtynių) ir MMA (mišriųjų kovos menų) diskusijoms. Čia Jūs rasite naujienas iš WWE, TNA, UFC ir kitų organizacijų, naujausius rezultatus, įvairias nuotraukas, wrestler'ių biografijas, sporto totalizatorius, daug naudingų straipsnių ir, žinoma, bendraminčių, su kuriais galėsite bendrauti ir dalintis nuomonėmis. Taip pat, čia rasite įvairių failų - nuo dainų iki šviežiausių PW match'ų bei MMA kovų. New Maniacs Order - su Jumis nuo 2005 metų!

Jei esate nMo narys, tai prisijunkite čia, o jei ne, tada užsiregistruokite mūsų forume!

The Shield

Temoje atsakymų: 5

DzeLine

Baltas diržas

• Naujokai
19
Nežinau, ar sukūriau šią temą į temą (lol), bet tiesiog norėjau susižinoti jūsų nuomonę apie šį stable. Kaip jums patiko šio stable statusas WWE? Ar, jūsų nuomone, WWE atliko gerą darbą build'inant juos? Bei žinoma svarbiausia, kas, jūsų manymu, taps The Shield žvaigžde ir gaus push'ą?
Asmeniškai man, šis stable yra vienas mėgstamiausiu, kadangi kitų tokių nesu matęs, nes visgi esu palyginus neitin senas wrestling'o fanas. Mano nuomone, The Shield net ir pralaimėję prieš CM Punk, yra išlaikomi pakankamai stiprūs ir vis dar yra ta neįprasta jėga WWE. Na o dėl push'o, aš nesu visai tikras, bet asmeniškai aš labiausiai norėčiau Dean Ambrose iškilimo į viršų, nes žmogus turi viską: promo įgūdžius, charismą, in-ring skill'us, įdomų gimmick'ą. Na bet žinoma, sekant paskutiniąsias naujienas, realiausia yra sulaukti Roman Reigns push'o, Anyway, kad ir kuris iš jų iškiltų ( o gal laikui bėgant sugebės iškilti ir visi ? ), aš asmeniškai nebūsiu nusivylęs, kadangi jie visi yra savotiškai įdomūs ir unikalūs.
Laukiu jūsų nuomonių.

Duncan

Žalias diržas

• nMo nariai
75
Be abejones The Shield yra labai sekmingas projektas,gaunantis daug demesio ir is tikruju perspektyvus ir idomus.Panasu,kad dabar i Roman Reigns yra dedamos dideles viltys ir ko gero,netrukus turetu ivykti jo face turn'as pries ka as visai nebuciau pries,nes manau pats laikas jiems visiems pradeti savo solines karjeras.Reigns,be abejo WWE standartais yra su tobulais duomenimis ir zinant jo seimos istorija jam neturetu buti dideliu kliuciu gaunant push'a visgi as asmeniskai manau,kad tiek ties in-ring darbu tiek ir ties mic skill'ais jam dar reiktu padirbeti.Ambrose ir Rollins abu yra geri ringe ir turbut is Ambrose laikui begant bus bandoma daryti rimt'a heel'a ko labai ir noretusi,klausimas tik ar dideliu gabaritu trukumas jam nesutrukdys.Labiausiai is viso trejetuko as simpatizuoju Rollins'ui,bet,deja,manau is ju visu jis turbut ilgiausiai tures laukti savo push'o,nes Ambrose buvo visad statomas kaip lyderis ir po split'o turetu buti tvirtas heel'as,o Reigns'ui prognozuojamas mega push'as.Kaip toli uz ju liks Rollins nezinau,bet tikiuosi,kad jis nebus pamirstas ir ignoruojamas del savo mazu gabaritu ir su savo puikiu darbu ringe sugebes uzimti tvirta vieta.
Nuotrauka
Nuotrauka
Nuotrauka
Nuotrauka
Nuotrauka

Jobberis_Extreme

Žalias diržas

• nMo nariai
11
Daug kas nuvertina Rollinsa, bet mano nuomone be reikalo, nes jis mano nuomone šiuo atveju yra šios grupės Jeff'as Hardis, tai yra jam pabuvojus tinkamu vietu ir tinkamu laiku, gavus gera pusha, nereikia ir ispudingu mic skillu kad taptum mėgstamiausias wrestleris, koks buvo 2009 - Jeff Hardy, kai jau atrodo lenkė ir tą patį John Cena. Viskas atrodė nuostabu, kol pats Jeff'as visko nepabaigė su savo problemomis, kurių Rollinsas neturi. Visgi, aišku jis gali tapti ir antras Justin Gabriel, tai yra paskesti kažkur ten lower-midcarde, bet mano nuomone Rollinsas tikrai turi šansų, ir gerų šansų.

Šį pranešimą redagavo Jobberis_Extreme: 2013-12-23, 10:50

Citata

Neduok man Dievas dievuleli rasti tave, invalide, nes isprievartausiu tavo sukrusta seima, papjausiu tavo suni lovoje ir prisiksiu tau i saldytuva - savo metais tokias salavas kaip tu kojomis miniau.

nMo - Where peace happens. :D

Lix

"Actions speak louder than words. Except mine."

• Administratoriai
36
Na, kaip ir jau sakė kiti, manau Reigns'as tikrai gaus didelį pushą ir aš iš esmės neturiu tam nieko prieš, aš tik norėčiau, kad tą pushą jis gautų visų pirma kaip heel'as. Siūliau kitoj temoj mest jį kaip varžovą Takeriui, tačiau kaip heelą, kartu su Shield vis dar jo pusėj. Nes nemanau, kad jis turninęs ant The Shield iškart būtų super over babyface, kaip kad Batista buvo, turninęs ant HHH. O jei nesi super over, tai WWE gali greit ant tavęs pasiduot, +/- už mėnesio. Nesinorėtų, kad taip nutiktų Romanui.
Dean Ambrose ir Seth Rollins manau irgi turi visus reikiamus skill'us tapti žvaigždėmis, tačiau jei reiktų spėt, tai spėčiau, kad jie už metų atsidurs WWE perpildytame lower midcarde, kartu su Kofi, Miz, Curtis Axl, Dolph Ziggler ir 60% likusio rosterio. Labai tikiuosi, kad to neatsitiks, tačiau žiūrint į tai kaip "sėkmingai" WWE pushina naujas žvaigždes, tai manyčiau, kad iškils tik vienas The Shield narys.

Bottom

Mėlynas diržas

• nMo nariai
12
Paprastas klausimas lengvai diskusijai-jūsų nuomonės apie tolimesnį Shield'o, kaip singles'ų push'ą? Pradžiai, džiaugiuosi kad paskutines savaites nėra Roman Reigns. Gal kurį Raw praleidau, ar ką prasukęs būsiu, tad nežinau jo dingimo priežasties. Norėčiau, kad ir negrįžtu. Na negi tikrai nieko geriau negalėjo sugalvot negu tas superman punch? Big Show big-fist kažkiek dar legit, turint omeny jo sudėjimą, na bet tas... Keista, kad jis over. Sekantis, Seth Rollins. Čia nelabai kuo galiu prikibt. Lagaminas - geriausias sprendimas suteikt jį Seth'ui. Ir bendrai esu visai už kaip jis build'inamas. Primena Edge kilimą į viršūnę. Net ir rub'as nuo to pačio Cenos. Spėju, kad po maždaug metų jį turn'ins į face. Ir galų gale, šiuo metu man daugiausia svarstymo sukeliantis personažas - Dean Ambrose. Visad džiugu, kai bandoma į personažą įvest kažką nestandartiško, bet tuo pačiu paprasto. Mano akiai toks vaizdas, kad bandoma padaryt modern day Austin'ą, su jo visais prank'ais, kovojimu prieš valdžią. Tik WWE su Dean yra ant plonos linijos. Viskas gali greit persispaust, jei jis dar labiau neatsivers, nepadarys to extra step savo personažui. Tuo atveju galės sėst į Del Rio/Ziggler/Miz ir kitų washed-up mid-card'erių traukinį. Kol kas man ši baigtis atrodo realiausia. Žinoma, aš to nesitikiu ir kol kas pakankamai susidomėjęs stebiu visą šią situaciją. Spėju, ir tuo pačiu visai norėčiau, kad WWE kol kas lėtai, fone, bet vestų Rollins-Ambrose programą, įterpiant kitų veidų, bet galų gale atšviežintų feud'ą to the max prieš Mania. Kita vertus, kai jau įvyko tas susmash'inimas galvos backstage, nuvest feud'ą kažkiek į foną be kulminacijos nebūtų labai logiška... Anywhoo, bendrai paėmus, nuo pat Shield'o debiuto, esu patenktintas juo. Buvo ups and downs, bet vis kažkas naujo, belaukiant grįžtančio Punk(I would be so happy).
Nuotrauka

kunduro

Baltas diržas

• Naujokai
1

Rodyti pranešimąBottom, 2014-10-09, 21:33, pasakė:

Paprastas klausimas lengvai diskusijai-jūsų nuomonės apie tolimesnį Shield'o, kaip singles'ų push'ą? Pradžiai, džiaugiuosi kad paskutines savaites nėra Roman Reigns. Gal kurį Raw praleidau, ar ką prasukęs būsiu, tad nežinau jo dingimo priežasties. Norėčiau, kad ir negrįžtu. Na negi tikrai nieko geriau negalėjo sugalvot negu tas superman punch? Big Show big-fist kažkiek dar legit, turint omeny jo sudėjimą, na bet tas... Keista, kad jis over. Sekantis, Seth Rollins. Čia nelabai kuo galiu prikibt. Lagaminas - geriausias sprendimas suteikt jį Seth'ui. Ir bendrai esu visai už kaip jis build'inamas. Primena Edge kilimą į viršūnę. Net ir rub'as nuo to pačio Cenos. Spėju, kad po maždaug metų jį turn'ins į face. Ir galų gale, šiuo metu man daugiausia svarstymo sukeliantis personažas - Dean Ambrose. Visad džiugu, kai bandoma į personažą įvest kažką nestandartiško, bet tuo pačiu paprasto. Mano akiai toks vaizdas, kad bandoma padaryt modern day Austin'ą, su jo visais prank'ais, kovojimu prieš valdžią. Tik WWE su Dean yra ant plonos linijos. Viskas gali greit persispaust, jei jis dar labiau neatsivers, nepadarys to extra step savo personažui. Tuo atveju galės sėst į Del Rio/Ziggler/Miz ir kitų washed-up mid-card'erių traukinį. Kol kas man ši baigtis atrodo realiausia. Žinoma, aš to nesitikiu ir kol kas pakankamai susidomėjęs stebiu visą šią situaciją. Spėju, ir tuo pačiu visai norėčiau, kad WWE kol kas lėtai, fone, bet vestų Rollins-Ambrose programą, įterpiant kitų veidų, bet galų gale atšviežintų feud'ą to the max prieš Mania. Kita vertus, kai jau įvyko tas susmash'inimas galvos backstage, nuvest feud'ą kažkiek į foną be kulminacijos nebūtų labai logiška... Anywhoo, bendrai paėmus, nuo pat Shield'o debiuto, esu patenktintas juo. Buvo ups and downs, bet vis kažkas naujo, belaukiant grįžtančio Punk(I would be so happy).
Labas ! Pagaliau kazkas bent parase cia :F. Man pats Roman kaip personazas patinka ,bet i ji labai greitai atsibosti ziureti nes jo veiksmu arsenala galima paskaiciuoti ant vienos rankos pirstu.. Seth ir Dean man patinka, o dabar as isvis ziuriu tik PPV. Manau po kiek laiko jie kris i mid-carder o Reigns kils ir bus antras Triple H ar Cena... Laukiu ir as Punko bet tiksriausiai nesulauksim.. Artejantis PPV manau bus neblogas jei vel nesusiks su kazkokias isikisimais ar dar konors.. Galvoju ka parasyti ir nezinau ka, taigi ne tuscia zodziausiu.

Vartotojų skaito šią temą: 1

narių: 0, svečių: 1, slaptų narių: 0