Peršokti prie turinio

Sveiki atvykę į nMo.lt - seniausią pro-wrestling'o forumą Lietuvoje!

Šis forumas yra skirtas PW (profesionaliųjų imtynių) ir MMA (mišriųjų kovos menų) diskusijoms. Čia Jūs rasite naujienas iš WWE, TNA, UFC ir kitų organizacijų, naujausius rezultatus, įvairias nuotraukas, wrestler'ių biografijas, sporto totalizatorius, daug naudingų straipsnių ir, žinoma, bendraminčių, su kuriais galėsite bendrauti ir dalintis nuomonėmis. Taip pat, čia rasite įvairių failų - nuo dainų iki šviežiausių PW match'ų bei MMA kovų. New Maniacs Order - su Jumis nuo 2005 metų!

Jei esate nMo narys, tai prisijunkite čia, o jei ne, tada užsiregistruokite mūsų forume!

Undertakerio varžovas @ WMXXX

Temoje atsakymų: 20

Apklausa: Undertakerio varžovas @ WMXXX (18 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Kokio Takerio varžovo labiausiai nori ateinančioje WM?

1. CM Punk (0 balsai(-ų) [0.00%])

Balso procentinis santykis: 0.00%

2. Brock Lesnar (4 balsai(-ų) [22.22%])

Balso procentinis santykis: 22.22%

3. John Cena (9 balsai(-ų) [50.00%])

Balso procentinis santykis: 50.00%

4. Roman Reigns (1 balsai(-ų) [5.56%])

Balso procentinis santykis: 5.56%

5. Ryback (0 balsai(-ų) [0.00%])

6. Sheamus (0 balsai(-ų) [0.00%])

7. Sting (4 balsai(-ų) [22.22%])

Balso procentinis santykis: 22.22%

8. Kitas (parašysiu komentare) (0 balsai(-ų) [0.00%])

Balsuoti Svečiai balsuoti negali

Walleris

LET'S DISCUSS SOME RASSLIN'!

• Administratoriai
65

Nuotrauka

Dar tik gruodis, bet apie būsimą Takerio 'Manios varžovą diskutuot visada laikas yra geras :)

Padariau apklausą su, mano galva, bent kiek realesniais option'ais. Būčiau šokiruotas, jei WWE pasirinktų kažką kitą, nei žmogų iš šio sąrašo.

CM Punk - praeiti 2 varžovai (HHH ir HBK) buvo rematchai. Todėl profilaktiškai įtraukiu jį. Nors jų mačas patiko, obviously, rematch prasmės neturi
Brock Lesnar - turbūt daugiausiai gandų sulaukiantis variantas ir, jeigu tektų ant kažkurio statyti pinigų totalizatoriuje, kad tiap bus, aš rinkčiausi jį. Visgi, labai to nenorėčiau, nes mačas tarp jų turbūt nutrauktų Takerio įspūdingą MOTYC ****+ @WM seriją. Jei The Rock nuspręs grįžti, manau jis Brockui būtų geresnis varžovas, kaip ir buvo planuota po WM29.
Roman Reigns - jo pushas turbūt vertas atskiros temos, gal kada nors ją (arba kažkas kitas) sukursiu, bet ne šiandien. Visgi, kaip ir su titulu, manau dar anksti, ir ko gero jis bus face.
John Cena - mano balsas keliauja čia. Manau Cena tam ir pralaimėjo iš pradžių Bryan'ui per Summerslam, o dabar Ortonui per TLC, tam kad šį WM nebūtų in the title picture. Man ši programa atrodo labai patraukliai ir manau pats mačas gautųsi suprisingly geras, kadangi near-falls yra jų abiejų specialybės. Ir nors SuperCena jau pralaimėjo šiemet švariai du kartus mano minėtuose mačuose, būtų labai linksmas buildas mačui žinant, kad jis vėl pralaimės. Obviously, promo iš jo irgi būtų geri, nes Takeris yra super babyface, o Cena, nors ir neturnintų, bet privalėtų rodyti daugiau attitude.
Sting - čia toks laukinis pick, kuris niekada per daug vilčių neteikia (išskyrus tuos nelemtus 2011-us), bet vis tiek, variantas teoriškai įmanomas, nes Sting dažniausiai su TNA pasirašinėja 1 metų kontraktus, kurie baigiasi kalendoriškai. Nesu WCW fanas, tad nesisioju į pižama pagalvojęs apie šį dream mačą, tačiau žinant ką sugeba WWE kai nori, neabėjoju, kad jie daug išspaustų iš tokio varianto. Visgi, savo balsą atiduodu Cenai.
Ryback ir Sheamus nemanau kad verti aptarimo, tiesiog tai variantai, apie kuriuos irgi buvo pasigirdę gandų.

Lix

"Actions speak louder than words. Except mine."

• Administratoriai
36
Prabalsavau už Ceną, sutinku su Walleriu. Nemanau, kad Lesnar/Taker buildas būtų kažkas išskirtinio, been there done that, Brock pridaužytų Takerį kas savaitę, tik tam, kad švariai pralaimėtų per WM, kaip tai buvo prieš HHH. Aišku tai visvien nebūtų blogas variantas.
O va Cena/Taker jau galima šiek tiek įdomiau subookint - čia du supermenai babyface'ai, kurie yra pastoviai protectinami ir būtų įdomu pasiklausyt Cena'os promų, nes jis gerai paaiškino kodėl norėjo pergalės prieš The Rock, tai manau prieš Takerį irgi galėtų sukurti kokią gerą priežastį, kuri įtikintų. Takeriui irgi būtų ką įrodyti, stroyline prasme - nugalėti didžiausią dabartinę WWE žvaigždę.
Roman Reigns irgi įdomus variantas, bet tik tuo atveju, jei jis vis dar būtų The Shield narys, tai yra turėtų kitų Shield narių paramą feudo metu ir būtų praktiškai 3v1. Nes Roman 1v1 prieš Takerį niekaip neįtikina. Aišku Reigns pralaimėtų, tačiau gautų daugiau exposure savo ateities push'ui.
Kiti Wallerio paminėti variantai man nepatinka, tikiuosi jų nedarys. Į sąrašą dar galima būtų įtraukti Daniel Bryan ir tikriausiai sugrįžtantį Dave Batista. Tačiau bet kurį iš jų sukelti su Takeriu doesn't make sense, in my book.

Duncan

Žalias diržas

• nMo nariai
75
Prabalsavau uz Lesnara ir manau,kad tai yra realiausias variantas.Be abejo,labai noretusi pamatyti Cena/Taker del Wallerio ir Lix isvardintu priezasciu ir manau,kad yra nemazai sansu tam ivykti,visgi manau bus sukama programa su Lesnar.Potencialiai manau,kad tai galetu buti neblogas match'as,aisku ne HBK/Taker lygyje,bet manau,kad **** surinkti imanoma.Beda tik ta,kad tai butu dar vienas Lesnar high-profile pralaimejimas ir tai dar labiau laidotu jo credibility.Kitu variantu diskutuoti nelabai noriu,nes vargu ar Sheamus,Ryback ar kitu upper-midcarderiai turi sansu gauti si Takeri per WM.Galbut butu idomu pamatyti match'a su The Rock,visgi jei jis nuspres grizti manau,kad jis gaus varzova heel'a.
Nuotrauka
Nuotrauka
Nuotrauka
Nuotrauka
Nuotrauka

Stunner

™Lauris™--HELL YEAH

• nMo nariai
4
Atidviau balsa supermenui cenai, nes mano galva tai realiausias variantas siais metais, o jei kalbant ko as pats labiausiai noreciau tai beabejo matcho su Stingu nors ir kaip tai atrodo neimanoma, bet tada tai tikrai butu pats laukiamiausias matchas siu metu wm, tikiuosi wwe sugebes nustebint mus su Takerio varzuvu siemet :))

Walleris

LET'S DISCUSS SOME RASSLIN'!

• Administratoriai
65
Kad išvengtumėm tolesnių painiojimųsi - apklausoje parašyta "kokio varžovo labiausiai nori" (kitais žodžiais tariant, kaip tau asmeniškai atrodo, kad būtų geriausia), o ne "kas jūsų manymu realiausiai įvyks".

Spectre

Oranžinis diržas

• nMo nariai
5
Komentaras iš nesekančio WWE paskutinius porą metų.

Norėčiau Cena vs Taker, tačiau neturiu jokio pagrindo tvirtai manyti, kad būtent Cena, o ne Lesnar, bus Taker'io varžovas. Jau kelis metus nuolat sklando spekuliacijos apie Cena vs Taker galimybę ir dideliam kiekiui fanų (tiek IWC, tiek casual) toks match-up būtų gan intriguojantis vien dėl abiejų statuso. Apskritai, daugelis fanų jaučia, kad toks match'as (kaip ir Cena vs The Rock) tiesiog turi kadanors įvykt. T.y. jei WWE taip to ir neįgyvendins, šis potencialus match'as visiems laikams įstrigs istorijoj kaip didelis padėjimas ant fanų.
'Jei kam nors Taker'is darys job'ą, tai tik Cenai' - toks visada būdavo realistiškas požiūris tarp daugiau raukiančių. Jei toks match'as vis dėlto įvyks 2014 metais (ar vėliau), būtų galima drąsiai spėt, kad job'ą darys kompanijos veidas. Streak'o svarba per paskutinis 4-5 metus buvo eskaluota iki nerealaus lygio ir šiuo metu beveik neįmanoma įsivaizduoti kompaniją priimančia sprendimą nutraukti jį. Kadangi Cena dar turi mažiausiai kelis gerus metus, kompanijai neverta užtraukti jam papildomo heat'o.
Brock'o nenoriu matyti šioje pozicijoje vien todėl, nes nesinori matyti jo vėl sutrinto per WM. Skirtingai nei once-in-a-lifetime Cena/Taker, Brock'as su pastaruoju yra turėjęs rimtą feud'ą ir nelabai, IMO, šį kart eitų ką nors įdomaus pridėti, Jei bus Taker/Brock - nežiūrėsiu, tačiau jei bus variantas su Cena, žiūrėsiu, nes pamatyti John švariai palaidotą per WM butų malonu (nors būtų dar maloniau, jei JIS palaidotų Under'į). Žodiu, win-win.
Apie Reigns negaliu komentuot, kadangi nesekiau jo push'o.

Lyncaz

CENATION

• nMo nariai
19
Nu aš labiausiai norėčiau Cenos. Ir tai ko gero pakankamai realu, tik problema ta, kad jei vis dėl to Cena laimėtų, tai būtų turbūt paskutinių vilčių palaidojimas norint susigražint simpatijas kurios lyg ir po truputį grįžta. Aišku galima būtų push undertaker to the limit, tarkim labiau nei kas nors iki šiol tai padarė, arba net pvz Cena įveikia Takerį, bet tyčia neima pino, tokiu atveju lieka ir streakas sveikas ir Cena akivaizdžiai tampa stipriausiu varžovu, kuris turėjo realią galimybė nutraukti streak'ą. Bet aš galvoju ar tai nebūtų pernelyg nesąmoninga?

Nuotrauka

kunduro

Baltas diržas

• Naujokai
1

Rodyti pranešimąLyncaz, 2014-01-02, 00:43, pasakė:

Nu aš labiausiai norėčiau Cenos. Ir tai ko gero pakankamai realu, tik problema ta, kad jei vis dėl to Cena laimėtų, tai būtų turbūt paskutinių vilčių palaidojimas norint susigražint simpatijas kurios lyg ir po truputį grįžta. Aišku galima būtų push undertaker to the limit, tarkim labiau nei kas nors iki šiol tai padarė, arba net pvz Cena įveikia Takerį, bet tyčia neima pino, tokiu atveju lieka ir streakas sveikas ir Cena akivaizdžiai tampa stipriausiu varžovu, kuris turėjo realią galimybė nutraukti streak'ą. Bet aš galvoju ar tai nebūtų pernelyg nesąmoninga?
Jo manau kad tikrai nesamone gautusi, su tuo kad cena laimi bet ne pinina.
Bet vistiek nesamone yra tame ,kad undertakerio visus metus nera ir vel jis per wrestlemania returinina ir kapojasi tada vel jo nera per kita wrestlemania gryzta, kaip skaiciau tai manau kad po sio wrestlemania jei jam nesukurs jokio story line tai baigsis jo kontraktas ir bus pabaiga streakui ir paciam undertakeriui...

DzeLine

Baltas diržas

• Naujokai
19
Asmeniškai aš prabalsavau už Brock'ą. Priešingai nei dauguma, aš iš jo ir Taker'io tikiuosi ganėtinai neblogo match'o, ypač jeigu tai būtų koks nors Street Fight. O ir pati kova atrodytų ganėtinai logiškas variantas. Juk po pralaimėjimo prieš Undertaker pernai Paul Heyman prarado savo draugą - CM Punk ( kayfabe ) ir galėtų norėti keršto, kurį galėtų įvykdyti tik Brock Lesnar. Kita vertus, Brock ir taip neatrodo pakankamai įtikinamai, iš nedaugelio savo match'ų per pastaruosius metus jis pralaimėjo 2, tad jis man neatrodo pakankamai credible nugalėti deadman. Bet iš visų šitų variantų, kova tarp jų man atrodytų patrauklausiai ir aš su nekantrumu jos laukčiau.

kunduro

Baltas diržas

• Naujokai
1
Jus cia esate WWE visaziniai :DDD As tik seip megejas paziureti..
Tai kada vyks WM 30. Kada bus offiacial match card?

Crack

Oranžinis diržas

• nMo nariai
13
Undertakeris niekada nėra turėjęs WM matcho su tos epochos didžiausia žvaigžde. 90's newrestlino nei su Hulku , nei su Ultimate Warrior , Attitude eroj niekas jam nedavė Rocko su Austino , todėl jam beliko Cena. Tai būtų beprotiškai išhypintas matchas. Žmonės tikėtų , kad būtent Cena gali tai padaryt ir kas svarbiausia jie abu visada deliverina , kas mums fanams , yra svarbiausia. Kitas dalykas , kad Cena turėtų būt paskutinis Undertakerio grobis , o aš manau , kad Takeris dar turi bent porą matchu savyje , todėl realiausias variantas yra Brockas. Klausimas tik kaip Takerio 49 metų kūnas sugebėtų atlaikyt Brocką , kuris vargšą Punką per jo piką visiškai sulaužė.

P.S Glad to see NMO back :)

Šį pranešimą redagavo Crack: 2014-01-05, 19:07

kunduro

Baltas diržas

• Naujokai
1

Rodyti pranešimąCrack, 2014-01-05, 19:06, pasakė:

Undertakeris niekada nėra turėjęs WM matcho su tos epochos didžiausia žvaigžde. 90's newrestlino nei su Hulku , nei su Ultimate Warrior , Attitude eroj niekas jam nedavė Rocko su Austino , todėl jam beliko Cena. Tai būtų beprotiškai išhypintas matchas. Žmonės tikėtų , kad būtent Cena gali tai padaryt ir kas svarbiausia jie abu visada deliverina , kas mums fanams , yra svarbiausia. Kitas dalykas , kad Cena turėtų būt paskutinis Undertakerio grobis , o aš manau , kad Takeris dar turi bent porą matchu savyje , todėl realiausias variantas yra Brockas. Klausimas tik kaip Takerio 49 metų kūnas sugebėtų atlaikyt Brocką , kuris vargšą Punką per jo piką visiškai sulaužė.

P.S Glad to see NMO back :)
Kaip cia suprast atlaikyti? :D Taigi cia yra fake?

Lix

• Administratoriai
36

Rodyti pranešimąCrack, 2014-01-05, 19:06, pasakė:

kuris vargšą Punką per jo piką visiškai sulaužė.

Nebuvau girdėjęs, kad būtent Takeris sulaužė Punką, tiesiog pas Punką buvo daug įvairių smulkių traumų (kaip ir dabar beje), kurios susidėjo ir jis nusprendė pailsėti. Bet dėl Brock/Taker tai aš ir šiek tiek pergyvenčiau saugumo prasme.

Rodyti pranešimąkunduro, 2014-01-05, 21:33, pasakė:

Kaip cia suprast atlaikyti? :D Taigi cia yra fake?

Žmonių kūnai tai tikri, ne fake :) Takeris jau metuose ir jo kūnas sunkiai atlaiko fizinius krūvius, kurių reikalauja pro-wrestlingas. O Lesnaris yra toks wrestleris, kuris daug stiffina, tai yra atlieka veiksmus įdėdamas daugiau jėgos nei reikia.

Crack

Oranžinis diržas

• nMo nariai
13

Rodyti pranešimąLix, 2014-01-05, 22:31, pasakė:

Nebuvau girdėjęs, kad būtent Takeris sulaužė Punką, tiesiog pas Punką buvo daug įvairių smulkių traumų (kaip ir dabar beje), kurios susidėjo ir jis nusprendė pailsėti. Bet dėl Brock/Taker tai aš ir šiek tiek pergyvenčiau saugumo prasme.

Aš turėjau mintį , kad Brockas Punką sulaužė.Buvo nemažai pranešimų , kad daug smulkių traumų pridėjo tas matchas Punkui.

kunduro

Baltas diržas

• Naujokai
1
Lix labai puikiai atsakiai i klausima. Aciu.
Bet as dar paklausiu vieno klausimo ka reiskia tie Stiffai, Pushai, mid cardai ir t.t jusu isireiskimai as jau seniai zinau apie wwe bet nesu toks gerbejas kad visus situos angliskus terminus zinociau.
Klausiu del to, kad skaitau senesnias sio forumo temas kad apsisviesciau bet puse teksto nesuprantu nes buna stiff, push, mid card, up mid card. Suprantu tik tokius ppv pv wm :D Aciu uz supratima

EDIt: Dar nezinau tokiu kaip gimmkick, ishypintas, heel

Šį pranešimą redagavo kunduro: 2014-01-06, 19:46

Lix

• Administratoriai
36

Rodyti pranešimąkunduro, 2014-01-06, 19:27, pasakė:

Lix labai puikiai atsakiai i klausima. Aciu.
Bet as dar paklausiu vieno klausimo ka reiskia tie Stiffai, Pushai, mid cardai ir t.t jusu isireiskimai as jau seniai zinau apie wwe bet nesu toks gerbejas kad visus situos angliskus terminus zinociau.
Klausiu del to, kad skaitau senesnias sio forumo temas kad apsisviesciau bet puse teksto nesuprantu nes buna stiff, push, mid card, up mid card. Suprantu tik tokius ppv pv wm :D Aciu uz supratima

EDIt: Dar nezinau tokiu kaip gimmkick, ishypintas, heel

Nueik ČIA (http://www.nmo.lt/in...hp?showforum=64), ten daug temų Pro-Wrestling naujokams. Ten susirask temą "Pro-wrestlingo terminai", kurioje ir rasi atsakymus į šiuos klausimus.
"Hype" nėra PW terminas, jį gali rast kitur, pvz ČIA (http://www.urbandict...e.php?term=hype)

kunduro

Baltas diržas

• Naujokai
1
Taigi gal jau atsirado koks naujas underio story line ir su kuo jis kovos? Ar dar nera aisku ? O gal isvis nepasirodys toje wm ir baigs savo carrier. nors as kaip supratau jis turejo nebezaisti wm po triple h ir underio rematch per wm matcha. End of an Era. Bet vistiek rado feuda su underiu. Bet man vistik geriausia kova yra su shawn micheals 25wm viskas buvo tiesiog nerialu ir grazu pasiskraide jie!!

Primusas

Beer Money, INC.

• nMo nariai
19
Na realiausias atvejis yra John "superman" Cena, bet as noreciau kad Undertakerio varzovas butu Stingas, kas yra maziausiai imanoma arba Daniel Bryan. Aisku didziausia beda maco su Daniel Bryant butu ta, kad sunku itikinti zmones, kad Bryant gali laimeti. Nezinau kaip turetu pasikeisti bukinimas jo atzvilgiu, kad as patikeciau kad jis turi sansu pries Undertaker. Tad ziurint is verslo puses protingiausias variantas butu Cena vs Undetaker, as jau dabar galiu isivaizduoti kaip WWE ishypintu si maca ;)

Nuotrauka

kunduro

Baltas diržas

• Naujokai
1
Sveiki. cia gal ir bus ne i tema. bet noriu vistiek paklausti :D Bet jus rasykite tik normalius komentarus aciu.
Dabar isivaizuojam ,kad as esu wwe superstar ir man paskite wm matcha su undertaker ir man pasake kad as turiu pralaimeti... O matchas no dq
Ir tada mes pradedam kovoti bet as maco eigoje is visu jegu pradeciau dauzyti underi kad jis nukristu is skausmo tada padaryciau tikra lauzima ,kad jis net pradetu is skausmo raitytis ir tada pvz. under pasiduotu.
1. Kas man butu
2. Kas underiu butu
3. Kaip pasikeistu visas wwe
4. kokie butu komentarai nes vistiek butu komentarai kad turejo laimeti undetaker. :D
Rasykit tie kurie ismanot nes as nieko neismanau

Lix

• Administratoriai
36
Kiek pamenu tai yra buvęs tik vienas toks atvejis Angle vs. Puder matche (daugiau: http://bleacherrepor...g-shoots-part-4), kur teisėjas pamatęs, kad kažkas ne taip greitai surado būdą sustabdyti mačą. Tikimybė, kad kažkas panašaus atsitiktų per Wrestlemania yra minimali, kadangi tokį bajerį padaręs pro-wrestleris aukotų visą savo karjerą ir niekas nebenorėtų su juo wrestlint ar bookinti jį mačams. O didžioji dauguma WM wrestlerių paaukojo beveik visą savo gyvenimą, kad būti pro-wrestleriu, todėl viską taip mest niekam nesinorėtų. Net koks Brock Lesnar, kuriam nusispjaut ant WWE, vargu ar taip pasielgtų, nes žino, kad WWE jam suteikia galimybę užsidirbt gerų pinigų, kur jis kitur jų negautų.
O kas atsitiktų, jei atsitiktų taip kaip tu sakai, tai turbūt pats supranti - nieko gero. Bet šiais laikais dauguma žiūrovų, išskyrus mažus vaikus, žino, kad PW mačų baigtys yra sutartos, todėl kažkokios katastrofos nebūtų.

Marius Kasparas

Baltas diržas

• Naujokai
-3
tėsiog noriu pamatiti sugristansia legenda STING vs mano mėgstamiausia visu laiku imtinininka UNDERTKER

Šį pranešimą redagavo Marius Kasparas: 2014-09-21, 02:30

Vartotojų skaito šią temą: 1

narių: 0, svečių: 1, slaptų narių: 0