Dar tik gruodis, bet apie būsimą Takerio 'Manios varžovą diskutuot visada laikas yra geras
Padariau apklausą su, mano galva, bent kiek realesniais option'ais. Būčiau šokiruotas, jei WWE pasirinktų kažką kitą, nei žmogų iš šio sąrašo.
CM Punk - praeiti 2 varžovai (HHH ir HBK) buvo rematchai. Todėl profilaktiškai įtraukiu jį. Nors jų mačas patiko, obviously, rematch prasmės neturi
Brock Lesnar - turbūt daugiausiai gandų sulaukiantis variantas ir, jeigu tektų ant kažkurio statyti pinigų totalizatoriuje, kad tiap bus, aš rinkčiausi jį. Visgi, labai to nenorėčiau, nes mačas tarp jų turbūt nutrauktų Takerio įspūdingą MOTYC ****+ @WM seriją. Jei The Rock nuspręs grįžti, manau jis Brockui būtų geresnis varžovas, kaip ir buvo planuota po WM29.
Roman Reigns - jo pushas turbūt vertas atskiros temos, gal kada nors ją (arba kažkas kitas) sukursiu, bet ne šiandien. Visgi, kaip ir su titulu, manau dar anksti, ir ko gero jis bus face.
John Cena - mano balsas keliauja čia. Manau Cena tam ir pralaimėjo iš pradžių Bryan'ui per Summerslam, o dabar Ortonui per TLC, tam kad šį WM nebūtų in the title picture. Man ši programa atrodo labai patraukliai ir manau pats mačas gautųsi suprisingly geras, kadangi near-falls yra jų abiejų specialybės. Ir nors SuperCena jau pralaimėjo šiemet švariai du kartus mano minėtuose mačuose, būtų labai linksmas buildas mačui žinant, kad jis vėl pralaimės. Obviously, promo iš jo irgi būtų geri, nes Takeris yra super babyface, o Cena, nors ir neturnintų, bet privalėtų rodyti daugiau attitude.
Sting - čia toks laukinis pick, kuris niekada per daug vilčių neteikia (išskyrus tuos nelemtus 2011-us), bet vis tiek, variantas teoriškai įmanomas, nes Sting dažniausiai su TNA pasirašinėja 1 metų kontraktus, kurie baigiasi kalendoriškai. Nesu WCW fanas, tad nesisioju į pižama pagalvojęs apie šį dream mačą, tačiau žinant ką sugeba WWE kai nori, neabėjoju, kad jie daug išspaustų iš tokio varianto. Visgi, savo balsą atiduodu Cenai.
Ryback ir Sheamus nemanau kad verti aptarimo, tiesiog tai variantai, apie kuriuos irgi buvo pasigirdę gandų.