Peršokti prie turinio

Sveiki atvykę į nMo.lt - seniausią pro-wrestling'o forumą Lietuvoje!

Šis forumas yra skirtas PW (profesionaliųjų imtynių) ir MMA (mišriųjų kovos menų) diskusijoms. Čia Jūs rasite naujienas iš WWE, TNA, UFC ir kitų organizacijų, naujausius rezultatus, įvairias nuotraukas, wrestler'ių biografijas, sporto totalizatorius, daug naudingų straipsnių ir, žinoma, bendraminčių, su kuriais galėsite bendrauti ir dalintis nuomonėmis. Taip pat, čia rasite įvairių failų - nuo dainų iki šviežiausių PW match'ų bei MMA kovų. New Maniacs Order - su Jumis nuo 2005 metų!

Jei esate nMo narys, tai prisijunkite čia, o jei ne, tada užsiregistruokite mūsų forume!

Atnaujinimas

Temoje atsakymų: 5

Lix

"Actions speak louder than words. Except mine."

• Administratoriai
36
Taigi, kaip rašiau kitam topice, suspaudžiau forumą į vieną skiltį, lyg tai niekas neprieštaravo. Manau kolkas daugiau nei užteks. Kas tik norite, galite kurti topicus bet kokia tema, aišku smagiausia, jei tai būtų apie MMA arba Pro-Wrestling.
Taip pat prašymas būtų, kad jei jau sukurėte naują temą - tai patys visų pirma ir pasidalinkit nuomone, nematau jokios priežasties sukurti tuščią UFC xxx topicą, tik tam kad jis būtų sukurtas.
Dėl taisyklių tai tiesiog naudokite common sense - be abejo negalima užleisti spammerių ar flamerių, tačiau šiaip pretty much anything goes :)

Walleris

LET'S DISCUSS SOME RASSLIN'!

• Administratoriai
65
Good job, manau tikrai toks "games.lt" formatas bus tinkamas. Tik sakyčiau didesnė naujiena už šį atnaujinimą ta, kad temoje apie titulų sujungimą jau prasidėjo rimti postai. Aš planavau nuo naujų metų, nes maniau, kad prireiks laiko "įspėti" apie būsimus pokyčius, bet atrodo jau yra pakankamai žmonių pradėti postint jau dabar :) Panašu, kad be didelių laukimų ši vieta nuo šiandien vėl gyva :)

Let's rock IWC!

Lix

• Administratoriai
36
Aha, aš irgi nustebau, kad tiek daug žmonių vis dar lankosi nMo, nes aš jau gal pusę metų čia nebuvau, kol man `MK` į Skype neparašė. Tai jei jau pusantrų metų kažkodėl lankotės čia, nors forumas miręs, tai galit ir parašyt kažką :D Kolkas nėra jokių iliuzijų daryti aktyvų ir didelį forumą kaip anksčiau, tačiau tebūnie čia vieta pasidalinti nuomones senbuviams, jei turite laiko ir jaučiatės vieniši PW/MMA pasaulyje :)

Bottom

Mėlynas diržas

• nMo nariai
12
Per šitą atnaujinimą apturėjau tris fazes reakcijos. Pirma buvo nesusigaudymas, kas dedasi, po to maloniai nustebau supratęs reikalą. Visai sutinku su šiuo supaprastinimu. Visgi, dvejopai reaguočiau į padalinimą, kad viską post'int tik į šį subforumą. Iš tikro man mieliau būtų tęsti praeitas temas. Ten jau visokių reikiamų sukurta, jau viskas aišku. Dabar gausis, kad dvejinsis temos populiariosos, tokios kaip "ka dabar ziuriu". Ar aš klystu?
Nuotrauka

Lix

• Administratoriai
36

Rodyti pranešimąBottom, 2013-12-22, 13:38, pasakė:

Dabar gausis, kad dvejinsis temos populiariosos, tokios kaip "ka dabar ziuriu". Ar aš klystu?

Who cares? :) 95% temų archyve yra nebereikalingos, o tas kurios reikalingos galima sukurt. Man rodos kažkaip gražiau atidaryti tokį švarų puslapį, bet jei tarkim Walleris norėtų sujungt temas, tai aš nieko prieš.

Walleris

LET'S DISCUSS SOME RASSLIN'!

• Administratoriai
65
Siūlau jungti tas temas, kurios bus grynai tokios pačios kokios jau buvo, pvz "ką dabar žiūriu" arba "klausimai apie wrestlingą". Tačiau nedaryti to dirbtinai, turiu galvoj, neiti per senas temas ir mąstyti "kurias iš jų čia dabar būtų galima perkelti į aktyviąją skiltį", nes tada atsirastų nereikalingų temų.

Taipogi siūlau turėti vieną temą visų šou aptarimui: Raw, SD, Impact, PPVs ir pan. Vis tiek diskutuosiančių nedaug ir vis tiek jei kažkas kažką rašys apie tą šou, tai darys kitą dieną, bet ne po savaitės, tai ir dubliuotis neturėtų.

Savo +/- parodykit ar pritartumėt tokioms idėjoms, nenoriu būt uzurpatoriškas diktatorius ir viską spręst pats :lol: Bet principe galvoju, kad kol bandom išjudinti diskusijas, tam tikrai nebūtina geležinė tvarka, nes per mažai čia yra mūsų for things to get out of control.

Vartotojų skaito šią temą: 1

narių: 0, svečių: 1, slaptų narių: 0