Įkvėptas temos "kaip sekasi gyvenime" (ar kažkaip pan.) ir nostalginių nuotaikų, nusprendžiau pabandyt išsiaiškint vieną dalyką.
Ar būtų čia norinčių pabandyti sugrįžti į senus laikus ir permanently grįžti į nMo?
Aš nekalbu apie kažkokius senus 2008-2009 laikus, kai naujų žinučių būdavo tiek, kad vis tiek ne visas perskaitydavai, krūva naujokų būdavo dedami į šuns dienas, o "elitiniai ekspertai" varžosi, kuris parašys geresnį PPV review. Aš kalbu apie mažą bendruomenę, kurios nariai reguliariai užeina, parašo nuomonę klausimu ką tik pažiūrėto šou ar išgirstos naujienos. Kaip parodė mano minėta Refresh'o pakurta tema, dar tikrai yra žmonių, kurie užmeta akį į PW ir/ar MMA pasaulius, todėl šis reikalas tikrai taptų smagesnis, jei vėl būtų su kuo pasidalinti mintimis. Be jokių spaudimų parašyti gerų ir išsamių postų, už kuriuos skiriami +/- ar pan. dalykų, kurie tik griauna aktyvumą. Moto galėtų būti toks: pažiūri šou, perskaitai naujieną - postini savo "2 cents" nuomonę.
Pasiūlymas: Nuo naujų metų (kai praeis pakankamai laiko, kai visi, ką dar yra šansų susigrąžint bus pamatę šią temą), sugrįžti prie savo klaviatūrų ir naudoti jas nMo. Artėja Royal Rumble, tuo pačiu ir 'Mania. Tai yra labiausiai exciting laikas PW pasaulyje, manau ne aš vienas šiuo laikotarpiu naujienas ir šou seku labiau nei likusiuose metuose. Kadangi vis tiek įvyko šioks toks sujudimas, manau tai yra gera proga Pats pasižadu krauju rodyti iniciatyvą atnaujintame forumo gyvenime, jei tik ši tema sulauks teigiamo atgarsio. Juk vis tiek verta pamėgint, ar ne?
Who's in?
- Walleris
- DzeLine
- `MalioK`
- Unbroken
- Lix
- Bottom
- BoXiX
- real_deal
- Duncan
- Jobberis_Extreme
- Spectre