Peršokti prie turinio

Sveiki atvykę į nMo.lt - seniausią pro-wrestling'o forumą Lietuvoje!

Šis forumas yra skirtas PW (profesionaliųjų imtynių) ir MMA (mišriųjų kovos menų) diskusijoms. Čia Jūs rasite naujienas iš WWE, TNA, UFC ir kitų organizacijų, naujausius rezultatus, įvairias nuotraukas, wrestler'ių biografijas, sporto totalizatorius, daug naudingų straipsnių ir, žinoma, bendraminčių, su kuriais galėsite bendrauti ir dalintis nuomonėmis. Taip pat, čia rasite įvairių failų - nuo dainų iki šviežiausių PW match'ų bei MMA kovų. New Maniacs Order - su Jumis nuo 2005 metų!

Jei esate nMo narys, tai prisijunkite čia, o jei ne, tada užsiregistruokite mūsų forume!

Ar prisidėtum prie bandymo gaivinti forumą?

Temoje atsakymų: 15

Walleris

LET'S DISCUSS SOME RASSLIN'!

• Administratoriai
65
Sveiki,

Įkvėptas temos "kaip sekasi gyvenime" (ar kažkaip pan.) ir nostalginių nuotaikų, nusprendžiau pabandyt išsiaiškint vieną dalyką.

Ar būtų čia norinčių pabandyti sugrįžti į senus laikus ir permanently grįžti į nMo?

Aš nekalbu apie kažkokius senus 2008-2009 laikus, kai naujų žinučių būdavo tiek, kad vis tiek ne visas perskaitydavai, krūva naujokų būdavo dedami į šuns dienas, o "elitiniai ekspertai" varžosi, kuris parašys geresnį PPV review. Aš kalbu apie mažą bendruomenę, kurios nariai reguliariai užeina, parašo nuomonę klausimu ką tik pažiūrėto šou ar išgirstos naujienos. Kaip parodė mano minėta Refresh'o pakurta tema, dar tikrai yra žmonių, kurie užmeta akį į PW ir/ar MMA pasaulius, todėl šis reikalas tikrai taptų smagesnis, jei vėl būtų su kuo pasidalinti mintimis. Be jokių spaudimų parašyti gerų ir išsamių postų, už kuriuos skiriami +/- ar pan. dalykų, kurie tik griauna aktyvumą. Moto galėtų būti toks: pažiūri šou, perskaitai naujieną - postini savo "2 cents" nuomonę.

Pasiūlymas: Nuo naujų metų (kai praeis pakankamai laiko, kai visi, ką dar yra šansų susigrąžint bus pamatę šią temą), sugrįžti prie savo klaviatūrų ir naudoti jas nMo. Artėja Royal Rumble, tuo pačiu ir 'Mania. Tai yra labiausiai exciting laikas PW pasaulyje, manau ne aš vienas šiuo laikotarpiu naujienas ir šou seku labiau nei likusiuose metuose. Kadangi vis tiek įvyko šioks toks sujudimas, manau tai yra gera proga :) Pats pasižadu krauju rodyti iniciatyvą atnaujintame forumo gyvenime, jei tik ši tema sulauks teigiamo atgarsio. Juk vis tiek verta pamėgint, ar ne? :)

Who's in?
  • Walleris
  • DzeLine
  • `MalioK`
  • Unbroken
  • Lix
  • Bottom
  • BoXiX
  • real_deal
  • Duncan
  • Jobberis_Extreme
  • Spectre
  • HopHead
  • Primusas

DzeLine

Baltas diržas

• Naujokai
19
Šiaip irgi norėčiau prisidėti prie šios idėjos, jau senokai norėjosi parašyti savo nuomonę apie vieną ar kitą šou, bet kažkaip trūko drąsos pradėti, o ir diskutuoti nelabai buvo su kuo. Būtų šaunu, jeigu ir vėl atsirastų šiokia tokia kompanija žmonių, kurie dalinasi savo nuomone.

`MalioK`

★ BILL 2 : 1 BROCK ★

• Administratoriai
34
Pasistengsiu parasyti kelius zodzius apie UFC 168 ir, nors nustojau ziureti PW jau pries bent du metus, pasistengsiu gal RR numesti posta ir tikrai [kaip man dabar atrodo] apie WMXXX.

Unbroken

Governmental Monkey Sh*t™

• nMo nariai
26
Na, asmeniškai labai prispaustas pastaruoju metu (paskutinė studijų savaitė iki sesijos), bet jei bus daugiau žmogų aktyvių, kartais ką brūkštelsiu ir aš. :D Tik kaip ir capt'n Walleris pastebėjo, postai tikrai nebus masyvūs.

Aaah, keistas jausmas užplūdo. :D

Long live nMo. :* :D

BEST IN THE WORLD
Nuotrauka
He is not next Hulk Hogan, he's first CM Punk.

Nuotrauka
Nuotrauka

Lix

"Actions speak louder than words. Except mine."

• Administratoriai
36
Sveiki ;)
Siaip narsant po interneta paskutiniu metu pastebejau, kad forumai is vis daugmaz isnyksta, isliko tik super dideli. Dabar populiariau Reddit stiliaus diskusijos - tema su ijungtais komentarais. Toks pats template'as ir naujienu saituose, bloguose ir t.t. Visos diskusijos vyksta komentaruose.

Tai as siulyciau, nors as ir perleidau savo admino teises, tai primest nelabai ka galiu, bet manau butu nebloga ideja toki testa pamegint - sukuriam viena foruma pavadinimu Diskusijos ir postinam ten naujus topicus, nesvarbu ar tai UFC, WWE PPV temos, ar siaip kokia smulki naujiena, kuria butu idomu pakalbet. Tokiu atveju atejus nereikes zvalgytis kur kokie nauji postai - viskas vienoje vietoje. Netvarkingumo daug nebus, nes ir diskutuojanciu turbut daug nebus :D Ir tuomet neatrodys forumas toks didelis ir tuscias, o greiciau mazas, bet jaukus. Paziuresim kaip sitas dalykas seksis, jei tikrai kazkiek pradesim diskutuot, tuomet gal galima bus ir pagrazint sita reikala - sukurt koki reddit stiliaus tinklalapiuka. Bet cia ateityje.

Tai TL;DR versija - sukuriam viena atskira foruma virsuje, visa kita paslenkam i apacia ir uzlockinam ir rasom kas sauna i galva. Jei sutinkat uzmeskit koki +1, nesutinkat - rasykit :P

P.S. Siek tiek labiau i tema - as be abejo prisidesiu irgi troll postais ar siaip nuomones isreiskimu, bet del kokiu reviews nepazadu.

Bottom

Mėlynas diržas

• nMo nariai
12
Atėjo laikas ir man pasireikšti. Mano nuomonė būtų, kad kas be ko už šitą reikalą, tiesiog reiktų atlaidžiau žiūrėt į naujokus, paprastas nuomonės, nes realiai dabar bet kok post'as - auksas. Nebėra to lygio kad atrūšiuot narius, tos prabangos, kiekviena nuomonė kažko verta. Anyway, labau noriu prikelti šitą forumiuką, nes jis, toli gražu nuo visų kitų, yra mano namai. Aš čia(neskaitant PWR jei kas pamena), išmokau kas yra sąvokos call, shoot, face ir t.t. Tai tiesiog, patarimas ir paskatinimas visiems, jei pažiūrite kokį PPV ar eilinį Raw, parašykit post'uką, niekas jūsų nesmekrs, blogiausiu atveju nieko niekas neatrašys, geriausiu atveju užsivels disukusija.
Nuotrauka

BoXiX

Bla bla bla

• nMo nariai
0
visiškai netyčia, turbūt veikiamas artėjančios sesijos, bei blogo oro kažkaip netyčia prisiminiau šitą gerą forumą :). Išties žiauriai pasiilgau viso to kas čia vyko. Nors dabar ir retkarčiais bežiūriu wrestlingą, su mielu noru prisidėčiau rašydamas įvarias įžvalgas. Visgi wrestlingas buvo svarbi vaikystės/pauglystės dalis.

Nuotrauka

Walleris

• Administratoriai
65
Nemažai sutinku su Lix ir Bottom išsakytomis nuomonėmis. Manau ir pats pirmame poste aiškiai parodžiau, kad nesitikiu masyvių postų, apžvalgų 'n shit. Jokių spaudimų kažkam parašyt kuo protingiau, kitam uždėt minusą ar bandyt suvartyt. Neabejoju, kad 2014-ais nieks tam laiko nebeturi.

Vienos temos idėja įdomi, ir galbūt iš tiesų pridėtų to laisvumo, kuris leistu mažai bendruomenei diskutuoti. Tik aš asmeniškai nenorėčiau, kad kitos temos būtų rakinamos. Manau, jei absoliučiai viską grūdam į vieną tema, vienos diskusijos pažabotų kitas. Tarkim aš noriu užvesti kalbą apie kokią nors aktualiją, pvz Roman Reigns recent push'ą arba Hulk Hogan potencialų WWE grįžimą. Tačiau viskam būnant vienoj temoj, tai greitai būtų pamiršta, nes pvz kitą dieną yra Raw, ir visi norės pakalbėti būtent apie tai. Nors aišku, gal kai narių kiekis labai mažas, apsisuktumėm ir su viena tema. Manau šiuo klausimu gali kiekvienas pasisakyti kaip kam geriau atrodytų. Nors po pirmo posto gavau admino laipsnį, tikrai pažiūrėčiau ką mano visi ir nuspręsčiau what's best for business.

Tik aišku iki tol reikia, kad daugiau žmonių pasijungtų į šį judėjimą, so Spread the word!

Lix

"Actions speak louder than words. Except mine."

• Administratoriai
36
Walleri, turejau omeny ne viena tema (topica), o viena foruma, gal ne taip supratai ;)

real_deal

IT'S GOD DAMN REAL...

• nMo nariai
132
Pazadu per 1 - 1,5men. parasyti bent po viena posta :)

Duncan

Žalias diržas

• nMo nariai
75
Nors paskutiniu metu mano susidomejimas PW yra beveik nulinis,bet kadangi arteja RR ir WM zadu bent kazkiek uzmesti aki ir jei bus diskutuojanciu kazka parasyti.Apie MMA galeciau diskutuoti labai daug todel manau kazka parasysiu apie UFC 168 ir jei bus noro gal net ir apie kazka daugiau.Kaip ten bebutu palaikau ideja atgaivinti diskusijas bent jau tarp 3-5 zmoniu.
Nuotrauka
Nuotrauka
Nuotrauka
Nuotrauka
Nuotrauka

Jobberis_Extreme

Žalias diržas

• nMo nariai
11
Jeigu atsirastu post'u, tai bent į savaitėlę, ypač po Raw peržiuros, tikrai nepatingėčiau pasidalinti mintimis su kitais. :)

Citata

Neduok man Dievas dievuleli rasti tave, invalide, nes isprievartausiu tavo sukrusta seima, papjausiu tavo suni lovoje ir prisiksiu tau i saldytuva - savo metais tokias salavas kaip tu kojomis miniau.

nMo - Where peace happens. :D

Spectre

Oranžinis diržas

• nMo nariai
5
Tikrai seksiu bet koki gyvybes proverzi forume. Kaip full-time ziurovas, su PW tikriausiai esu done visiems laikams (nors, never say never...). Kas susije su MMA, manau, galesiu pasidalint savo mintimis. Sekti abi industrijas, bet kokiu atveju, neuztektu uzsidegimo bei laiko.

P.S. Labai patinka Lix pasiulymas. Aktyvumo greiciausiai nepavyks pazabot, taciau tikrai galima sukurti iliuzija, kad nMo nera visiska skyle.

HopHead

Baltas diržas

• Naujokai
2
Galėčiau ir aš karts nuo karto ką parašyt, nors jau virš 4 metų forume ir vis dar naujokas :))
Nuotrauka

Primusas

Beer Money, INC.

• nMo nariai
19
Na as kai buvau tai ir likau TNA fanbojus, nepamenu kada paskutini karta ziurejau WWE show, na bet arteja RR ir wrestlemanija, tai jai nebusiu uzsiemes pasireiksiu karts nuo karto ;)

Nuotrauka

Walleris

• Administratoriai
65
Nuotrauka

Vartotojų skaito šią temą: 1

narių: 0, svečių: 1, slaptų narių: 0