Peršokti prie turinio

Sveiki atvykę į nMo.lt - seniausią pro-wrestling'o forumą Lietuvoje!

Šis forumas yra skirtas PW (profesionaliųjų imtynių) ir MMA (mišriųjų kovos menų) diskusijoms. Čia Jūs rasite naujienas iš WWE, TNA, UFC ir kitų organizacijų, naujausius rezultatus, įvairias nuotraukas, wrestler'ių biografijas, sporto totalizatorius, daug naudingų straipsnių ir, žinoma, bendraminčių, su kuriais galėsite bendrauti ir dalintis nuomonėmis. Taip pat, čia rasite įvairių failų - nuo dainų iki šviežiausių PW match'ų bei MMA kovų. New Maniacs Order - su Jumis nuo 2005 metų!

Jei esate nMo narys, tai prisijunkite čia, o jei ne, tada užsiregistruokite mūsų forume!

Titulų sujungimas

Temoje atsakymų: 8

Bottom

Mėlynas diržas

• nMo nariai
12
Jei kas negirdėjote, šį sekmadienį per TLC bus sujungti WWE ir WH belt'ai. Jūsų mintys? Aš kaip ir teigiamai vertinčiau, visad buvau už mažą kiekį titulų. Tik tikiuosi, kad nesumastytų naujojo unified belt'o skaičiuot kaip atskiro, lyg naujasis champ'as bus "pirmasis". Realiai WHC vėl dings o WWE ilgaamžis liks. Ir kažkaip užuodžiu kad naujas champ'as bus vardu Jonas.
Nuotrauka

Walleris

LET'S DISCUSS SOME RASSLIN'!

• Administratoriai
65
Sunku pasakyti. Absurdiska yra tureti 1 rosteri su 2 "pasaulio cempionais". Taciau ne ka maziau buvo absurdiska per kazkoki maza neidomu PPV issvaistyti tokia "WM opportunity" padaryti big title match. Vietoj to buvo uzskubeta ir dar padaryta programa Cena vs. Orton "43 times in a lifetime". Nors ko gero, gerai, kad taip padare. Kad ir kaip netikusiai, bet vis tiek bent jau vis tiek ziurint i ateiti lengviau yra su 1 titulu.

Lix

"Actions speak louder than words. Except mine."

• Administratoriai
36
Paskutiniu metu tas WHC titulas buvo tapes kaip Intercontintal titulas pries 20 metu - upper midcarderiu titulas. Tai is dalies gerai tureti toki titula, tarkim paziurejus i CM Punk karjera, jam tas titulas tikrai buvo naudingas. Taip pat ir Rey Mysterio, Mark Henry, Jeff Hardy gavo savo title run'us, kuriu nusipelne. Turbut yra ir daugiau pavyzdziu, tiesiog dabar neseauna i galva.
Tik problema yra ta, kad midcarder/upper midcarder titulas neturetu buti vadinamas World titulu, tai yra juokinga. Kai Cena iskovojo titula, tai WWE bande grazinti prestiza siam titului, manau tai buvo geras sprendimas. Ir gaila, kad unification buvo kazkoks staiga subookintas matchas, kai reikejo uzkisti filler PPV ir su dviem zmonems, kurie kaip Walleris sake, wrestlino jau 43 kartus. Jei tiket Meltzeriu, tai jie isvis is pradziu norejo screwjob finish padaryt, bet tada atsimine, kad screwjob finish buvo gal 5 PPV is eiles - can't do that shit no more. Taip ir mire WHC titulas per kazkoki neatsakinga bookerio sprendima. Jei vel aisku dirzu splitint nesugalvos.
Taigi, jei trumpai, norejau pasakyti, jog yra gerai, kad liko tik vienas World titulas, bet tuo paciu blogai, kad nebera upper midcarderiu titulo

Jobberis_Extreme

Žalias diržas

• nMo nariai
11
Na man irgi tas titulų sujungimas pasirodė labai jau skubotas, bet kita vertus nematau to kaip Wrestlemania material'o irgi. Visgi World titulas buvo gana mažo prestižo palyginti su WWE titulu, vienam rosteriui du titulai buvo per daug, kiti sako ,kad World titulas buvo geras iškelti naujas žvaigždes, bet tada klausimas kam Intercontinentinal titulas? Jei bookeriu chebra viska ims ir sutvarkys, kuo labai abejoju, tai būtų labai gražu turėti WWE titula aukštai, aukštai ir Intercontinentinal titula užėmusi World titulo vieta.

Citata

Neduok man Dievas dievuleli rasti tave, invalide, nes isprievartausiu tavo sukrusta seima, papjausiu tavo suni lovoje ir prisiksiu tau i saldytuva - savo metais tokias salavas kaip tu kojomis miniau.

nMo - Where peace happens. :D

Duncan

Žalias diržas

• nMo nariai
75
Palaikau sprendima del titulu sujungimo,asmeniskai man mieliau butu turetu 2 visiskai skirtingus ir uzdarus brandus kaip tai buvo pries 6-8 metus,bet kadangi dabar sios idejos atsisakyta antras world titulas irgi nera reikalingas.Pasikartosiu ir pasakysiu,kad man siek tiek gaila,kad sita proga buvo issvaistyta per TLC ,o ne per WM,bet vis tiek tai buvo geras sprendimas.Kas liecia kitu titulu tai lb noretusi,kad butu sujungti ir IC/US titulai ir IC titulas uzimtu WHC vieta,kuo maziau titulu tuo geriau.
Nuotrauka
Nuotrauka
Nuotrauka
Nuotrauka
Nuotrauka

Lix

"Actions speak louder than words. Except mine."

• Administratoriai
36

Rodyti pranešimąJobberis_Extreme, 2013-12-19, 16:31, pasakė:

Na man irgi tas titulų sujungimas pasirodė labai jau skubotas, bet kita vertus nematau to kaip Wrestlemania material'o irgi. Visgi World titulas buvo gana mažo prestižo palyginti su WWE titulu, vienam rosteriui du titulai buvo per daug, kiti sako ,kad World titulas buvo geras iškelti naujas žvaigždes, bet tada klausimas kam Intercontinentinal titulas? Jei bookeriu chebra viska ims ir sutvarkys, kuo labai abejoju, tai būtų labai gražu turėti WWE titula aukštai, aukštai ir Intercontinentinal titula užėmusi World titulo vieta.

Esme, kad IC titulas jau taip senai kazka reiske, kad sunku ji atgal atstatyti. Ypac paskutiniu metu US ir IC titulus laiko arba lower midcarderiai, arba zmones, kuriems titulas nereikalingas (Dean Ambrose). Manau atstatyti IC titula galima nebent ji laimejus kokiam tvirtam upper midcarderiui (Daniel Bryan, Alberto del Rio) ir jam pastoviai ginant titula reiksminguose feuduose. Bet net ir tada sis titulas vel reiksmingas pasidarytu tik uz kokiu metu, nes per ilgai tai buvo jobberiu titulas.

Jobberis_Extreme

Žalias diržas

• nMo nariai
11
Sutinku. Ir nežinau ar čia aš pasikeičiau ar visgi WWE visiškai nebesusuka tokio feud'o kuris jaustusi toks labai asmeniškas, kuriame būtų daug neapykantos ir t.t. Ar čia dėl PG eros? Nes dabartiniuose matčuose dėl WWE titulo matčai dar buildinami pakankamai normaliai, World titulo buvo praktiškai nebuildinami (apart, Dolph Ziggler vs. Alberto Del Rio, kurį irgi po mėnesio WWE numetė), ką jau kalbėti apie Intercontinentinal ar United States titulus kurių holderiai dažniausiai pasižymi tokia statistika WIN - WIN - WINS BELT - WIN - LOSS - LOSS - LOSSES BELT. Niekas neiškyla atmintyje ką atsiminčiau padoraus tiems titulams. Tas pats tinka ir Tag Team titulams, karts nuo karto retai pamatome kažkokius bandymus, iš atminties tepamenu tik Goldust ir Cody Rhodes feuda su Shield vyrukais, o kas po to? Nieko. Galim kalbėt kad Tag Team divizija yra stipri, ir taip ji yra stipri, bet visiškai nekuriamas joks siužetas, jokia konfortacija tarp komandų, kodėl tarkim Real Americans ar Rybaxel negali užpulti kokio Goldust ir padaryti kaip sakoma asmeniška. Asmeniškai mano dabartinė problema su WWE, kad jeigu ir yra keli storyline tai jie yra main evente ir tie patys nepasižymi dideliu kūrybingumu, tuo tarpu mid - cardas yra visiškai be jokio storyline. Vienintelis dalykas už ką galiu paploti WWE bookeriams , tai kad nesumovė Shield vyruku, tikriausiai pirma grupė po Evoliution kurie gali tikrai teigti, kad ju run'as buvo sėkmingas. :)

Šį pranešimą redagavo Jobberis_Extreme: 2013-12-19, 19:17

Citata

Neduok man Dievas dievuleli rasti tave, invalide, nes isprievartausiu tavo sukrusta seima, papjausiu tavo suni lovoje ir prisiksiu tau i saldytuva - savo metais tokias salavas kaip tu kojomis miniau.

nMo - Where peace happens. :D

DzeLine

Baltas diržas

• Naujokai
19
Asmeniškai man visiškai netrukdo faktas, kad titulus sujungė per "mažą" PPV, tiesa, sprendimas šiuos titulus leisti sujungti Cenai ir Ortonui mane šiek tiek nuvylė, nes, kaip jau buvo minėta, kovas tarp judviejų matem tikrai ne kartą ir matyt jie kartu buvo jau kiekvienam įmanomam matche. Visumoj viliuosi, kad WWE sugebės pakelti IC titulo vertę ir suteikti jam buvusio WHC titulo poziciją kompanijoje. Ir pabaigai pamąstymas šiek tiek ne į temą. Jeigu teisingai suprantu per RR turėtų įvykti dar 1 match'as tarp Cenos ir Ortono, kas kaip ir suteikia nemažą galimybę, jog per WM neišvysime dar 1 šių dviejų asmenų kovos, tik belieka klausimas, kas gaus šansą į Unified titulą: Punk? Galbūt Bryan galiausiai pavyks išeiti su aukštai pakeltą galva? O gal WWE galiausiai realizuos senai žadėtą Roman Reigns push'ą ir duos jam RR win'ą? Pasidalinkite ir savo idėjomis.

Walleris

LET'S DISCUSS SOME RASSLIN'!

• Administratoriai
65
Pritariu mintims dėl IC ir US titulų sujungimo. Manau tai ir yra proga kelti secondary titulo vertę ir duoti ją žmogui, kuris yra on his way to the top, manau Big E Langston visai tiktų. Ziggler'iui tai galėtų būti atsigavimo ženklas, o feudai su juo suteiktų gerų mačų, todėl galima būtų daryti gerą reigną. Anyway, tikiuosi, kad taip ir bus, būtų neblogas mačas RR arba WM undercardui.

Rodyti pranešimąDzeLine, 2013-12-20, 23:07, pasakė:

....tik belieka klausimas, kas gaus šansą į Unified titulą: Punk? Galbūt Bryan galiausiai pavyks išeiti su aukštai pakeltą galva? O gal WWE galiausiai realizuos senai žadėtą Roman Reigns push'ą ir duos jam RR win'ą? Pasidalinkite ir savo idėjomis.
Čia jau aišku atskira diskusija, bet tai ir buvo mano problema su tuo, kaip jie handlino šį sujungimą. Nereikšmingas PPV, trumpas buildas, o kuliminacija - daugybę kartų matytas mačas su nusibodusiais veidais. Ir pačiam Ortonui per daug tai neduoda. O štai Bryanui (nors jam jau gal kiek per vėlu) arba Reigns (per anksti), tai galėjo būti career-making push'as. Jericho iki šiol giriasi kaip jis nugalėjo The Rock ir Stone Cold at the same to become the first undisputed champion. Ortonas net kvailai atrodytų tuo girdamasis, nes jau metai iš metų yra main eventeris. Kad ir ką pasirinktų WWE, belieka tikėtis, kad su Royal Rumble pagalba bus subuildintas žmogus, kuris suteiks memorable reigną šiam naujai sujungtam "WWE WHC" titului, o reignas "padarys" jį žvaigžde. Aš vis dar viliuosi, kad tai bus Bryan.

Vartotojų skaito šią temą: 1

narių: 0, svečių: 1, slaptų narių: 0