Peršokti prie turinio

Sveiki atvykę į nMo.lt - seniausią pro-wrestling'o forumą Lietuvoje!

Šis forumas yra skirtas PW (profesionaliųjų imtynių) ir MMA (mišriųjų kovos menų) diskusijoms. Čia Jūs rasite naujienas iš WWE, TNA, UFC ir kitų organizacijų, naujausius rezultatus, įvairias nuotraukas, wrestler'ių biografijas, sporto totalizatorius, daug naudingų straipsnių ir, žinoma, bendraminčių, su kuriais galėsite bendrauti ir dalintis nuomonėmis. Taip pat, čia rasite įvairių failų - nuo dainų iki šviežiausių PW match'ų bei MMA kovų. New Maniacs Order - su Jumis nuo 2005 metų!

Jei esate nMo narys, tai prisijunkite čia, o jei ne, tada užsiregistruokite mūsų forume!

kur istojot? kaip sekasi gyvenime? :D

Temoje atsakymų: 14

Refresh_22#MVP

Žalias diržas

• nMo nariai
0
Sveiki, forumas mires, bet karts nuo karto cia uzeinu, o siandien kaip tik paskaiciau senus efedo postus, tai aplanke nuostalgija, tuo paciu, noreciau suzinoti kaip sekasi forumo nariams? kas kur istojo? kas jau baige? papasakokit apie save :D

Pats apie save placiai papasakot negaliu, nes per daug niekas nepasikeite, mokykla pakeite univieras, ta pati rutina kankina toliau, tik vienas pokytis, kad gyvenu nebe Lietuvoj o Olandijoj (siemet istojau mokytis ten). O kaip sekasi jums?
https://www.facebook.com/RVillle - Mes padarysime jus gražesnius!

Doppelganger

OURS TRULY THIS LIFE

• Administratoriai
22
gyvenu sostinej, dirbu, saziningai tebeziuriu WWE RAW, SD, TNA & PPVs. :) same old same old

VISŲ WCW NITRO, THUNDER, SATURDAY NIGHT ir PPV show savininkas!

KNOCK S†RAIGH† †HE FUCK OU†!!!

Unbroken

Governmental Monkey Sh*t™

• nMo nariai
26
Visai random prisiminiau nMo ir pamaniau, kad reik užeit čia. Gyvenu Vilniuj, VGTU studijuoju Elektronikos inžinerijoj. Groju ale grupėj, kaip ir Impaleris dar pažiūriu pw karts nuo karto, bet laaabai praskudamas. :D I feel old. Gal kada kas norėtų iš VIlniškių meetą kokį padaryt? :D

BEST IN THE WORLD
Nuotrauka
He is not next Hulk Hogan, he's first CM Punk.

Nuotrauka
Nuotrauka

Lyncaz

CENATION

• nMo nariai
19
Dirbu, žiūriu RAW, gyvenu tam pačiam mieste... Ir vis dar manau kad Refresh3221xxx32j3jdf61 yra flooderis...

Nuotrauka

Mauglis

MAUGLIS

• nMo nariai
-2
Ką daro Walleris? :o Aš, nebežiūriu RAW ir abejoju, ar žiūrėsiu Wrestlemania. Gyvenu taip pat Vilniuje, o ne kažkokiam Kaune, kaip koks Linas V. :D Dirbu ir ruošiuosi vesti :)

Šį pranešimą redagavo Mauglis: 2013-11-19, 09:50

Nuotrauka

Rocky Balboa - The Best there ever was, the best there ever will be!!!

Walleris

LET'S DISCUSS SOME RASSLIN'!

• Administratoriai
65

Rodyti pranešimąMauglis, 2013-11-19, 09:50, pasakė:

Ką daro Walleris? :o Aš, nebežiūriu RAW ir abejoju, ar žiūrėsiu Wrestlemania. Gyvenu taip pat Vilniuje, o ne kažkokiam Kaune, kaip koks Linas V. :D Dirbu ir ruošiuosi vesti :)
Oho, jaučiuosi sureikšmintas! :D Tokiu atvėju negaliu nepasisakyti. Sveikinimai Maugliui ir būsimai Mauglienei ;)

Pats jau antrus metus studijuoju Olandijoje - Erasmus University Rotterdam. Mokslas labai sunkus lyginant su mokykla, bet gyvenimu, neskaitant kartais pasitaikančių sunkumų, tikrai nesiskundžiu. Nesinori išsiplėst apie hobius ir kt. asmeninius dalykus, bet tikrai daug pokyčių įvyko lyginant su aktyvaus forumo laikais, net keista dabar type'inti postą čia, bet smagu :)

PW atžvilgiu, tai esu on-and-off - žiūriu, kai yra ką žiūrėti. Labai įdomus buvo Daniel Bryan push'as, gaila, kad jį nuslopino, nuo tada ir nustojau žiūrėt, tik kartais užmetu akį į kokius portalus, paseku kas naujo ir pan. Tačiau ne už kalnų nauji metai, which means, Rumble/WM sezonas, o tai visada būna įdomu, kad ir kiek pasenčiau :) Su MMA irgi panaši situacija, pažiūriu PPV kai įdomus ME, pažiūriu TUF kai įdomus sezonas (kaip dabar), bet irgi nereguliariai.

Gruodį grįšiu 3 sav. į LT, manau meetas būtų įdomi idėja, bent vienu aspektu pranoktumėm forumą kai jis buvo aktyvus :D

Šį pranešimą redagavo Walleris: 2013-11-24, 21:27

Bottom

Mėlynas diržas

• nMo nariai
12
Sveiki sveiki :) Įdomią čia temą visai radau užvestą. Paskutinių metų standartais net galima sakyt sprogstanti gyvybe. Anyhoo, realiai nebepamenu kada baigėsi tas reguliarusis nMo gyvenimas, bet spėju prieš 2-3m., kai dar buvau net neįstojęs į univierą. Tai žodžiu, esu trečiam kurse MRU, fin.ekonomika. Nėra labai sunku, bet kadangi nuo pirmo kurso pabaigos pradėjau dirbti, tai ir pasišikau nemažai reikalų sau. Bet nieko, mesigailiu, nedirbant nebūtų visai ką veikt prasmingo(ir lėšų ofcourse). Dirbu padavėju jau pusantrų metų kažkur Charlie picoj. Ne kažką, bet ant savęs išsilaikymo užtenka. Taigi jei būsit kada vokiečių gatvėj kokį vakarą, užsukit į čerliką, gal susidursim :) PW šiaip buvau ilgai labai apleidęs, jei neklystu ir WM praietų metų arba nemačiau arba so so. Bet paskutinį pusmetį šiek tiek pagyvinau stebėjimą. Gavosi kaip mini tradicija, kad kai grįžtu namo į Šiaulius(kas ~3sav kažkur), tai padarau PW maratoną. TNA kaip ir neseku, parsisiunčiau tik nesenai Turning Point'ą, nes promo buvo sugundęs. Šlamštas kas be ko. Atbaidė vėl ilgam. Tai lieka WWE ir šiek tiek ROH skiriu dėmesio. Kartais susisviečia ir UFC rimtų event'ų parsisiųst, gerai prieš miegą sueina.
Dėl visos kalbos apie meet'us, čia aišku labai paprasta, bet labai mažai šansų kad pavyktų įgyvendint. Realiai atsiradus iniciatyvos, būtų galima kad ir pas mane chatoj suorganizuot. Ar taip ar taip balių dabartinis butas mato kaip reikiant. Kalbant bendrai, labai pasiilgau šio forumo, visos bendruomenės, diskusijų, pykčių, nuomonių. Ech.. Kad ir jis neaktyvus jau kiek laiko, bet nė už ką nenorėčiau, kad jis užsidarytų. Vien dėl to labai savotiško jausmo, kai nueini į 2009m. temas pasiskaityt apie PPV ar e-fed'ų kalbas rašytas.
Nuotrauka

Walleris

LET'S DISCUSS SOME RASSLIN'!

• Administratoriai
65
Call me crazy, bet manau, jei dar bent keli esminiai žmogai atrašys šitoj temoj, bus pakankamai, kad nuo naujų metų galėtumėm bandyt forumą gaivint :)

Bottom

Mėlynas diržas

• nMo nariai
12
Aš tikrai prisidėčiau prie šios minties. O jei pradėtume, būtų galima su Impaler'iu pabandyt paderint, kad nariams į e-mail'us pasiųsti mini spam'ą, kad ar nepamiršote nMo.lt ir t.t. Jei tai įmanoma išvis... Kita vertus, tie, kas kartais dar čia užklysta, patys pastebės veiksmą, o kas nebeužsuka, tai ir spam'as nebepadės.
Nuotrauka

`MalioK`

★ BILL 2 : 1 BROCK ★

• Administratoriai
34
Kol as gyvas, forumas egzistos. Hostingas pigus kaip purvas, taigi butu nuodeme leisti visoms sioms diskusijoms, postams ir isminciai dingti :)

Doppelganger

OURS TRULY THIS LIFE

• Administratoriai
22
:) tai jau tikrai, kad nera kur detis, o tik laikyti viska.

Bottom ar tik nereiks pasinaudot tavo pasiulymu ir vilniuj WM 30 ziurejima kartu padaryt?

as tai vln toliau laikausi, freelancinu kurdamas puslapius. all seems good. :)

HopHead

Baltas diržas

• Naujokai
2

Rodyti pranešimąImpaler, 2013-12-04, 07:57, pasakė:

:) tai jau tikrai, kad nera kur detis, o tik laikyti viska.

Bottom ar tik nereiks pasinaudot tavo pasiulymu ir vilniuj WM 30 ziurejima kartu padaryt?

as tai vln toliau laikausi, freelancinu kurdamas puslapius. all seems good. :)

Kad lygtais pernai buvo planas stebėti WM, bet berods taip ir neįgyvendintas liko. Būtų smagu matyt gyvesni forumą. Pats retai bežiūriu. Daugiau naujienas paskaitau. O šiaip irgi Vilniuj laikausi. Pastebėjau, nemažai žmonių čia Vilniuj įsikūrė. Jei aktyviau padiskutuot, gal kas ir išeitų. (Prisidedant prie temos - tai baigiau Vilniuj mokslus ir dirbantis žmogus dabar).
Nuotrauka

Doppelganger

OURS TRULY THIS LIFE

• Administratoriai
22
o kas liecia ziurejima, tai viska dar tebeziuriu kaip prisiekes fanas. impact, raw, sd, ppv's ir dar jei randu laiko tna asylum days suziuret visus ppv bandau.

tiesa paskutinius 2 menesius nebuvo kada nieko ziuret, taciau viskas kaupiama ir bus per sventes/po ju suziureta ir prisiginta :)

as manau musu tikrai yra pakankamai, kad bent mini meeta padaryt, ar kad ir ta pacia WM paziuret, net ir 3-4 zmonem tesusirinkus jau isdegtu, svarbu nuotiakos butu :)

Jobberis_Extreme

Žalias diržas

• nMo nariai
11
Sveiki visi, tikrai įdomu buvo paskaityti visų forumo narių mintis, labai pasilgstu skaitinėti ginčus, diskusijas, laukti e-fedo. Bent kažkoks sujudimas šiame forume yra nuostabu. Visada užeinu paskaitinėti senesnių temų.

Kas liečia wrestlinga, tai buvau jį prieš metus visiškai apleides, bet kad ir kaip būtų juokinga prie jo mane gražino Ryback'o monster pushas, praeita met, nuo to laiko visada viena akim stebiu įvykius. Tai tikriausiai dėl to ,kad mėgstu tuos vaidmenis kai koks vyrukas visiems išspardo šiknas ir dabartinis mano favoritas Roman Reigns, hehe. Gaila, bet mano nuomone apskritai main-streaminis wrestlingas WWE, TNA tikrai yra krites, vasara WWE turėjo puikų laikotarpį su geru Money in the Bank PPV, tikrai neblogais Raw ir labai dominančiu Daniel Bryan push'u, bet viskam aprimus dabar jaučiu ,kad man trūksta tos agresijos, kad galbut imtynes pamilau ne dėl techniškumo, bet dėl tų visų nesamoniu Ruthless Agression eroje. Na ,bet kokiu atveju, nepraleidžiu nei vieno WWE PPV ,tad wrestlingo nesu apleides.

Citata

Neduok man Dievas dievuleli rasti tave, invalide, nes isprievartausiu tavo sukrusta seima, papjausiu tavo suni lovoje ir prisiksiu tau i saldytuva - savo metais tokias salavas kaip tu kojomis miniau.

nMo - Where peace happens. :D

Lix

"Actions speak louder than words. Except mine."

• Administratoriai
36
Man nelabai kas tepasikeitė nuo forumo laikų, gyvenu Vilniuj, studijuoju VU Programų Sistemas, paskutiniai metai, sausį paskutinė sesija, vėliau praktika ir darbo ieškojimas :)
Kas liečia PW ir MMA, tai PW niekad nebuvau metęs, žiūrių kas savaitę RAW ir visus WWE PPV, o MMA žiūrių prakiškai visus UFC eventus, kai kada prasukinėdamas, nes pastaruoju metu jų labai jau daug ir kiekvieną peržiūrėt darosi beveik nebeįmanoma.

Vartotojų skaito šią temą: 1

narių: 0, svečių: 1, slaptų narių: 0