Sveiki atvykę į nMo.lt - seniausią pro-wrestling'o forumą Lietuvoje!
Šis forumas yra skirtas PW (profesionaliųjų imtynių) ir MMA (mišriųjų kovos menų) diskusijoms. Čia Jūs rasite naujienas iš WWE, TNA, UFC ir kitų organizacijų, naujausius rezultatus, įvairias nuotraukas, wrestler'ių biografijas, sporto totalizatorius, daug naudingų straipsnių ir, žinoma, bendraminčių, su kuriais galėsite bendrauti ir dalintis nuomonėmis. Taip pat, čia rasite įvairių failų - nuo dainų iki šviežiausių PW match'ų bei MMA kovų. New Maniacs Order - su Jumis nuo 2005 metų!
Jei esate nMo narys, tai prisijunkite čia, o jei ne, tada užsiregistruokite mūsų forume!
2013-09-27, 04:15
Pats apie save placiai papasakot negaliu, nes per daug niekas nepasikeite, mokykla pakeite univieras, ta pati rutina kankina toliau, tik vienas pokytis, kad gyvenu nebe Lietuvoj o Olandijoj (siemet istojau mokytis ten). O kaip sekasi jums?
2013-11-17, 22:24
2013-11-19, 09:50
Šį pranešimą redagavo Mauglis: 2013-11-19, 09:50
Rocky Balboa - The Best there ever was, the best there ever will be!!!
2013-11-24, 20:42
Mauglis, 2013-11-19, 09:50, pasakė:
Pats jau antrus metus studijuoju Olandijoje - Erasmus University Rotterdam. Mokslas labai sunkus lyginant su mokykla, bet gyvenimu, neskaitant kartais pasitaikančių sunkumų, tikrai nesiskundžiu. Nesinori išsiplėst apie hobius ir kt. asmeninius dalykus, bet tikrai daug pokyčių įvyko lyginant su aktyvaus forumo laikais, net keista dabar type'inti postą čia, bet smagu
PW atžvilgiu, tai esu on-and-off - žiūriu, kai yra ką žiūrėti. Labai įdomus buvo Daniel Bryan push'as, gaila, kad jį nuslopino, nuo tada ir nustojau žiūrėt, tik kartais užmetu akį į kokius portalus, paseku kas naujo ir pan. Tačiau ne už kalnų nauji metai, which means, Rumble/WM sezonas, o tai visada būna įdomu, kad ir kiek pasenčiau Su MMA irgi panaši situacija, pažiūriu PPV kai įdomus ME, pažiūriu TUF kai įdomus sezonas (kaip dabar), bet irgi nereguliariai.
Gruodį grįšiu 3 sav. į LT, manau meetas būtų įdomi idėja, bent vienu aspektu pranoktumėm forumą kai jis buvo aktyvus
Šį pranešimą redagavo Walleris: 2013-11-24, 21:27
2013-12-01, 04:27
Dėl visos kalbos apie meet'us, čia aišku labai paprasta, bet labai mažai šansų kad pavyktų įgyvendint. Realiai atsiradus iniciatyvos, būtų galima kad ir pas mane chatoj suorganizuot. Ar taip ar taip balių dabartinis butas mato kaip reikiant. Kalbant bendrai, labai pasiilgau šio forumo, visos bendruomenės, diskusijų, pykčių, nuomonių. Ech.. Kad ir jis neaktyvus jau kiek laiko, bet nė už ką nenorėčiau, kad jis užsidarytų. Vien dėl to labai savotiško jausmo, kai nueini į 2009m. temas pasiskaityt apie PPV ar e-fed'ų kalbas rašytas.
2013-12-01, 21:40
2013-12-04, 07:57
Bottom ar tik nereiks pasinaudot tavo pasiulymu ir vilniuj WM 30 ziurejima kartu padaryt?
as tai vln toliau laikausi, freelancinu kurdamas puslapius. all seems good.
VISŲ WCW NITRO, THUNDER, SATURDAY NIGHT ir PPV show savininkas!
KNOCK SRAIGH HE FUCK OU!!!
2013-12-04, 14:05
Impaler, 2013-12-04, 07:57, pasakė:
Bottom ar tik nereiks pasinaudot tavo pasiulymu ir vilniuj WM 30 ziurejima kartu padaryt?
as tai vln toliau laikausi, freelancinu kurdamas puslapius. all seems good.
Kad lygtais pernai buvo planas stebėti WM, bet berods taip ir neįgyvendintas liko. Būtų smagu matyt gyvesni forumą. Pats retai bežiūriu. Daugiau naujienas paskaitau. O šiaip irgi Vilniuj laikausi. Pastebėjau, nemažai žmonių čia Vilniuj įsikūrė. Jei aktyviau padiskutuot, gal kas ir išeitų. (Prisidedant prie temos - tai baigiau Vilniuj mokslus ir dirbantis žmogus dabar).
2013-12-05, 07:51
tiesa paskutinius 2 menesius nebuvo kada nieko ziuret, taciau viskas kaupiama ir bus per sventes/po ju suziureta ir prisiginta
as manau musu tikrai yra pakankamai, kad bent mini meeta padaryt, ar kad ir ta pacia WM paziuret, net ir 3-4 zmonem tesusirinkus jau isdegtu, svarbu nuotiakos butu
VISŲ WCW NITRO, THUNDER, SATURDAY NIGHT ir PPV show savininkas!
KNOCK SRAIGH HE FUCK OU!!!
2013-12-07, 19:55
Kas liečia wrestlinga, tai buvau jį prieš metus visiškai apleides, bet kad ir kaip būtų juokinga prie jo mane gražino Ryback'o monster pushas, praeita met, nuo to laiko visada viena akim stebiu įvykius. Tai tikriausiai dėl to ,kad mėgstu tuos vaidmenis kai koks vyrukas visiems išspardo šiknas ir dabartinis mano favoritas Roman Reigns, hehe. Gaila, bet mano nuomone apskritai main-streaminis wrestlingas WWE, TNA tikrai yra krites, vasara WWE turėjo puikų laikotarpį su geru Money in the Bank PPV, tikrai neblogais Raw ir labai dominančiu Daniel Bryan push'u, bet viskam aprimus dabar jaučiu ,kad man trūksta tos agresijos, kad galbut imtynes pamilau ne dėl techniškumo, bet dėl tų visų nesamoniu Ruthless Agression eroje. Na ,bet kokiu atveju, nepraleidžiu nei vieno WWE PPV ,tad wrestlingo nesu apleides.
Citata
nMo - Where peace happens. :D
2013-12-21, 00:58
Kas liečia PW ir MMA, tai PW niekad nebuvau metęs, žiūrių kas savaitę RAW ir visus WWE PPV, o MMA žiūrių prakiškai visus UFC eventus, kai kada prasukinėdamas, nes pastaruoju metu jų labai jau daug ir kiekvieną peržiūrėt darosi beveik nebeįmanoma.
Vartotojų skaito šią temą: 1
narių: 0, svečių: 1, slaptų narių: 0