Peršokti prie turinio

Sveiki atvykę į nMo.lt - seniausią pro-wrestling'o forumą Lietuvoje!

Šis forumas yra skirtas PW (profesionaliųjų imtynių) ir MMA (mišriųjų kovos menų) diskusijoms. Čia Jūs rasite naujienas iš WWE, TNA, UFC ir kitų organizacijų, naujausius rezultatus, įvairias nuotraukas, wrestler'ių biografijas, sporto totalizatorius, daug naudingų straipsnių ir, žinoma, bendraminčių, su kuriais galėsite bendrauti ir dalintis nuomonėmis. Taip pat, čia rasite įvairių failų - nuo dainų iki šviežiausių PW match'ų bei MMA kovų. New Maniacs Order - su Jumis nuo 2005 metų!

Jei esate nMo narys, tai prisijunkite čia, o jei ne, tada užsiregistruokite mūsų forume!

The music i HATE

Temoje atsakymų: 49

SmS

Nepabėga

• nMo nariai
0
Popsas, bet jokiu būdu ne POP muzika. Nes čia yra du skirtingi dalykai, o ką Kiaušingalvis parašė,tai nepagavau.
Sunkus Metalas ir visokie panašūs - nu negaliu,kai man burzgia į ausį..
Klasika - keli "gabalai" tai nieko gal visai, bet apskritai,tai boring.. :P

Beggaras

Oranžinis diržas

• nMo nariai
51
Techno ir visi jo stiliai ir atmainos va cia tai music that I HATE :P

Šį pranešimą redagavo Beggaras: 2008-09-22, 20:47

My Top5: 1.Nuotrauka 2.Nuotrauka 3.Nuotrauka 4.Nuotrauka 5.Nuotrauka ------ My Top3: 1.Nuotrauka 2.Nuotrauka 3.Nuotrauka

Walleris

LET'S DISCUSS SOME RASSLIN'!

• Administratoriai
65
Ne viskas, ko cia parasiau as tiesiogiai "nekenciu", labiau tiktu sakyti "nemegstu" :P

MTV komercines siuksles - buvusios ir esamos, pvz Timbaland, Rihanna, Timberlake, Beyonce ir pan.

Alternative Rock (visi zanrai - punk rock, rapcore, emo, ypac vienas mano paties isgalvotas zanras, kuri as vadinu "MTV's popular bullshit rock") - Linkin Park, Limp Bizkit, Fall Out Boy, MCR, Simple Plan, Tokio Hotel toliau tingiu vardinti

Absoliuciai visa elektronine muzika - visokie techno, house, hardstyle - pofik, neskiriu ju, svarbu, kad jie sudas

Metalas, tiesiog nesuprantu jo - muzika nemelodinga, dainos vienodo, sunkumo poreikio neturiu, man pilnai uztenka ir Hard Rock'o.

Rap'as - absoliuciai visi sio stiliaus atstovai

R'n'b - dar vienas bullshit stilius. Nors is jo galima kazka kokybisko padaryt, mat pats stilius tikrai idomus, taciau tai, ka matom per MTV yra siusksles.

Nekokybiska popmuzika - savoka labai plati, prasideda ties visokiomis Beyoncemis, Backstreet Boys

Country - nesvarbu, ar country rock, ar country pop. nepatinka ir viskas

Beggaras

Oranžinis diržas

• nMo nariai
51
Ne į temą
to Walleris: vnz labai trumpai tereikejo pasakyt kad nekenti muzikos :P :) no offense :)

Šį pranešimą redagavo Beggaras: 2008-09-22, 21:38

My Top5: 1.Nuotrauka 2.Nuotrauka 3.Nuotrauka 4.Nuotrauka 5.Nuotrauka ------ My Top3: 1.Nuotrauka 2.Nuotrauka 3.Nuotrauka

SmS

Nepabėga

• nMo nariai
0

Rodyti pranešimąWalleris, 2008-09-22, 22:15, pasakė:

Alternative Rock (visi zanrai - punk rock, rapcore, emo, ypac vienas mano paties isgalvotas zanras, kuri as vadinu "MTV's popular bullshit rock") - Linkin Park, Limp Bizkit, Fall Out Boy, MCR, Simple Plan, Tokio Hotel toliau tingiu vardinti

Tai kuo tau kliūna Sex Pistols kad ir? Jie grojo alternative punk rock, bet prie ko čia MTV,tai nepagaunu.. :P

MarkaL

Oranžinis diržas

• nMo nariai
-3
@Walleris-labai maza langeli muzikos sau pasilieki klausyt

O as siaip stengiuosi klausyti viska,kas yra kokybiska,taigi vienintele muzika,kurios tikrai nekenciu,tai super-paprastas popsas is netalentingu atlikeju(Yva,Spears,Neo).
Nenusiimsiu sito paraso, kol:
1. Hulk Hogan netaps TNA world champu
2. David Arquette netaps grand slam champu
3. Chris Masters netaps NPJW world champu
4. CM Punk prades gert Coca-Cola
5. Shawn Michaels grys i pro-wrestling'a
6. Triple H surinks daugiau world title reign'u nei Ric Flair
And I mean it

Walleris

LET'S DISCUSS SOME RASSLIN'!

• Administratoriai
65

Rodyti pranešimąMarkaL, 2008-09-22, 23:10, pasakė:

@Walleris-labai maza langeli muzikos sau pasilieki klausyt
Gal but, klausau tik senovinio Hard Rock'o (Aerosmith, Guns N' Roses, Scorpions, Queen, Def Leppard ir pan.) bei siek tiek kokybisko popso (Tracy Chapman, Michael Jackosn)

Rodyti pranešimąBeggaras, 2008-09-22, 22:36, pasakė:

Ne į temą
to Walleris: vnz labai trumpai tereikejo pasakyt kad nekenti muzikos :) :) no offense :)

Ir kodel gi? Taip juk nera. Neabejoju, kad muzika man tikrai uzima zymiai svarbesne dali nei didzioji dalis MTV ziurovu, kurie ir zino praktiskai tik ta, ka per ta kanala pamato.

Rodyti pranešimąSmS, 2008-09-22, 22:38, pasakė:

Tai kuo tau kliūna Sex Pistols kad ir? Jie grojo alternative punk rock, bet prie ko čia MTV,tai nepagaunu.. :P
Turbut visai nekliuva. Mat jie yra sena grupe, kaip ir mano megstamos. Ir kiek girdejau nelabai ten Alternative buvo, tiesiog punk'as. Man tai nepatinka, bet as to nesmerkiu. Labiau nemegstu siuolaikines alternatyvios muzikos.

Šį pranešimą redagavo Walleris: 2008-09-22, 22:29

Valhalas

Mėlynas diržas

• nMo nariai
9

Citata

Metalas, tiesiog nesuprantu jo - muzika nemelodinga, dainos vienodo, sunkumo poreikio neturiu, man pilnai uztenka ir Hard Rock'o.

Kitą kart nurodyk tiksliau, kiek suprantu čia apie heavy/death ir pnš. metal kalbi, nes pvz symphonic metal dainos yra vienos melodingiausių/įvairiausių/kokybiškiausių ir dar visokių kitų -iausių apskritai :P (nightwish, after forever, rhapsody of fire, t.t.)

Kas liečia mane tai daugiau ar mažiau patinka beveik visi muzikos žanrai, svarbu, kad kūriniai būtų išbaigti ir galima būtų jausti, kad kažkiek effort į juos kažkas įdėjo. O pvz kalbant apie ~ 99 % LT pop tai tos tragedijos aš linkęs nelaikyti muzika, nes kitu atveju visus kaimų girtuoklius ar šiaip, mėgstančius parėkaut irgi prie muzikantų tektų priskirt.

Triple-H

Baltas diržas

• Išbaninti
0
Pop, Rap, Hip-Hop ;)

Unbroken

Governmental Monkey Sh*t™

• nMo nariai
26
I hate pop (ipac LT, RU ir ivairiu Britney Spears bla bla bla), R&B, rap (na iskyrus turbut pora dainu kurios man siek tiek patinka), techno (omg kaip uzknisa kai kas paleidzia pvz infinity ;) ), country. Apskritai klausau tik roko ir metalo. Na ir siek tiek MTV komerciniu siuksliu.

BEST IN THE WORLD
Nuotrauka
He is not next Hulk Hogan, he's first CM Punk.

Nuotrauka
Nuotrauka

SmS

Nepabėga

• nMo nariai
0

Rodyti pranešimąXxX Unbroken XxX, 2008-11-22, 20:31, pasakė:

I hate pop (ipac LT, RU ir ivairiu Britney Spears bla bla bla), R&B, rap (na iskyrus turbut pora dainu kurios man siek tiek patinka), techno (omg kaip uzknisa kai kas paleidzia pvz infinity ;) ), country. Apskritai klausau tik roko ir metalo. Na ir siek tiek MTV komerciniu siuksliu.

SOAD ir MCR irgi yra POP. Dėl Soad galima būtų pasiginčyt, bet MCR tikrai POP, o jei nežinai ką POP reiškia,tai tavo problema.

Unbroken

Governmental Monkey Sh*t™

• nMo nariai
26

Rodyti pranešimąSmS, 2008-11-22, 21:36, pasakė:

SOAD ir MCR irgi yra POP. Dėl Soad galima būtų pasiginčyt, bet MCR tikrai POP, o jei nežinai ką POP reiškia,tai tavo problema.

Tada klausau tik tokio pop su rocko elementais.

BEST IN THE WORLD
Nuotrauka
He is not next Hulk Hogan, he's first CM Punk.

Nuotrauka
Nuotrauka

fanatix

Oranžinis diržas

• nMo nariai
0
Na šiaip muzikos kurios labai nemėgčiau nėra, tik yra kurios neklausau.Tai būtų tikras tikras popsas, ir metalas.

GhZ

Mėlynas diržas

• nMo nariai
0

Rodyti pranešimąXxX Unbroken XxX, 2008-11-22, 18:31, pasakė:

:D infinity pigus electro...skirk stiliu

PlutoniX

Žalias diržas

• nMo nariai
0
Nekenciu apskritai visokiu dance, techno, electro ir etc. Nekenciu popso.. Bet va taip nekenciu.. Kad uch ;D
ten visokie r'n'b ir rap, hip hop irgi neklausau, nors nesakau kad visiskai nkenciu kaip popso.
Vieu zodziu nekenciu to, ka groja (dazniausiai) per MTV. Nes buna, kad koks AC/DC gabalas nuskamba.. Ar dar kas..

Nuotrauka

Priklausau Tinklui

The1andOnly

Mėlynas diržas

• nMo nariai
3
gero Hip Hop'o MTV negroja.. :) mtv groja 50cent - bet jau dingo is eterio jis. lil wayne - pastoviai dbr.. tipo mtv reperis nr.1 poto tas pats Usher, Chris Brown.. visi tokie kuriu lyricai nieko verti tik pilni reklamos.

Nuotrauka

Triple-H

Baltas diržas

• Išbaninti
0
Ash tiesiog negaliu pakesti Rap/Hip-Hop ir visokio techno slamsto. Kai kox draugelis uzleidzia techtoniko muzikos kokios tai bl nors duok y snuky. O labiausiai megstu Power Metal stiliu :)

Šį pranešimą redagavo `MalioK`: 2009-02-16, 19:51
Jau net nezinau... zmogus uzbanintas su visais minusais. Bet dar - 500 tasku uz keiksmazodzius ir leksika.

NevermanO_O

O.H.I.T.M.O.O.S

• nMo nariai
-1
Mane ziauriai nervina tie lygtais hardcore techno vadinas ar kaip,taip erzina,krc klasiokas vienas i telefa prisigrudes ir leidza ,uzknisa :)

The1andOnly

Mėlynas diržas

• nMo nariai
3
Reik toleruot kitu muzika manyciau, o ne kraut vieni ant kitu koki tu suda klausai. As nemegstu Metal, bet stengiuosi nekreipt demesio geriau negu prikaisiot kokias nesamones zmogau tu klausai, kaip kad vienam forume zmogus nicku forsaken taip darydavo. Aisku netoleruoju tik rusisko popso.

Nuotrauka

domaz

Oranžinis diržas

• nMo nariai
3
Siaip labiausiai neapkenciu pop dainu apie meile. Nueini i kokia bilijardine ir ten: Ja Ljubliu tibia... Arba visokiu ten You can have whatever you like. bloga nuo tokios pasidaro, nuotaika gadina. Kazkaip nemegstu kai dainuojama apie meile tokiu stiliumi. Va pvz yra Kiss - I was made for loving you, tai cia viena mano megstamiausiu dainu, nors ir apie meile dainuoja, taciau taip uzvedanciai, linksmai, privercia pasijusti tave laimingesniu.
Toliau nepatinka KIZ ir kitokia nekokybiska muzika ( jos net muzika nepavadinsi). Nors pavyzdiui yra nekokybisku grupiu, taciau kelios ju dainos mane uzveda. Pvz Bavarija - Mes cia. Priedainis man kazkaip labai patinka, tiktu kokiom kasio varzybom per minutes pertraukeles paleisti ir tu tiesiog uzsivedi.
Kitos muzikos tai atitinkamu laiku atitinkamoje vietoje visada man praeina. Pvz siuo momentu nesiklausau tarkim Britney, bet per koki tusa nueini tai Womenizer ziauriai uzveza.

Refresh_22#MVP

Žalias diržas

• nMo nariai
0
Nemegstu Hip-Hop (isskyrus lietuvisko, nors ir tas nelabai ~10 dainu tik patinka..) , Yvu , 69 danguje ir
panasiu atlikeju.. daugiau viskas sueina..
https://www.facebook.com/RVillle - Mes padarysime jus gražesnius!

BoXiX

Bla bla bla

• nMo nariai
0
TECHNO, ELECTRO, HARDSTYLE ir kitas panasus meslas. Sudas ne sviestas, kompas ne gitara :).

Nuotrauka

The1andOnly

Mėlynas diržas

• nMo nariai
3
o Gitara ne DJ pultas.

Nuotrauka

Skorpio

Rudas diržas

• nMo nariai
2

Rodyti pranešimąBoXiX, 2009-03-18, 20:43, pasakė:

TECHNO, ELECTRO, HARDSTYLE ir kitas panasus meslas. Sudas ne sviestas, kompas ne gitara :D.
nekoks argumentas :D manau The1andOnly puikiai perteike minti :D

Nuotrauka

Nuotrauka

Nuotrauka

DZT

Oranžinis diržas

• Išbaninti
0
1. Visu klubinu mix, remixu, techno - na supratot ka turiu uomeny.
2. Popsas - ypac labai sukomercejes. t.y visokie jonas brothers, hanos montanos.

Šį pranešimą redagavo DZT: 2009-06-12, 19:33

Vartotojų skaito šią temą: 1

narių: 0, svečių: 1, slaptų narių: 0