Sveiki atvykę į nMo.lt - seniausią pro-wrestling'o forumą Lietuvoje!
Šis forumas yra skirtas PW (profesionaliųjų imtynių) ir MMA (mišriųjų kovos menų) diskusijoms. Čia Jūs rasite naujienas iš WWE, TNA, UFC ir kitų organizacijų, naujausius rezultatus, įvairias nuotraukas, wrestler'ių biografijas, sporto totalizatorius, daug naudingų straipsnių ir, žinoma, bendraminčių, su kuriais galėsite bendrauti ir dalintis nuomonėmis. Taip pat, čia rasite įvairių failų - nuo dainų iki šviežiausių PW match'ų bei MMA kovų. New Maniacs Order - su Jumis nuo 2005 metų!
Jei esate nMo narys, tai prisijunkite čia, o jei ne, tada užsiregistruokite mūsų forume!
2005-07-25, 16:48
Jo šitą pastebėjau, buvau pas draugelį parsiunčiau jam kažkokį vaderio matchą, kur jam akis iškrito, ateinu jis jau žiūri ir sakau ko čia kažkokį DBZ žiūri?
2005-07-25, 20:50
ten per cell saga, buvo vienas iš satano draugų komandos kur visi su lektuvu atskrido, buvo merga, toks plonas su rožėm ir vaderis
2005-07-25, 21:17
2005-07-25, 23:56
Viskas priklauso, kuriuo konkrečiu metu buvo sukurta ta serija, Vaderio gimmiką sukūrė NJPW 1987, jei konkrečiai žinočiau iš kokios Sagos ir kada ji buvo sukurta atsakyčiau, Dragon ball pradėtas 1984 (kaip video), taigi man dbar labai sunku atsakyti, kas iš ko pasivogė, gi pvz. Gohano gimmikas kur jis apsirengęs kaip Turbo Reindžeris kilęs 100% iš turbo reindžerių.
2005-07-25, 23:59
XEUS pasakė:
Viskas priklauso, kuriuo konkrečiu metu buvo sukurta ta serija, Vaderio gimmiką sukūrė NJPW 1987, jei konkrečiai žinočiau iš kokios Sagos ir kada ji buvo sukurta atsakyčiau, Dragon ball pradėtas 1984 (kaip video), taigi man dbar labai sunku atsakyti, kas iš ko pasivogė, gi pvz. Gohano gimmikas kur jis apsirengęs kaip Turbo Reindžeris kilęs 100% iš turbo reindžerių.
2005-07-26, 00:06
`MalioK` pasakė:
XEUS pasakė:
Vartotojų skaito šią temą: 1
narių: 0, svečių: 1, slaptų narių: 0