Peršokti prie turinio

Sveiki atvykę į nMo.lt - seniausią pro-wrestling'o forumą Lietuvoje!

Šis forumas yra skirtas PW (profesionaliųjų imtynių) ir MMA (mišriųjų kovos menų) diskusijoms. Čia Jūs rasite naujienas iš WWE, TNA, UFC ir kitų organizacijų, naujausius rezultatus, įvairias nuotraukas, wrestler'ių biografijas, sporto totalizatorius, daug naudingų straipsnių ir, žinoma, bendraminčių, su kuriais galėsite bendrauti ir dalintis nuomonėmis. Taip pat, čia rasite įvairių failų - nuo dainų iki šviežiausių PW match'ų bei MMA kovų. New Maniacs Order - su Jumis nuo 2005 metų!

Jei esate nMo narys, tai prisijunkite čia, o jei ne, tada užsiregistruokite mūsų forume!

DEL VISU NAUJOKU

Temoje atsakymų: 24

Guest_aMiGoo_*

• Svečiai
KODEL JUS PUOLAT MUS???Ka mes jums padarem ??Uzka jus taip??Nesuprantu atejo nauajs zmogus ir visi ant jo puola gerraj kad yra zmoniu kurie dar yra normalus...Po velniu nx uz ka jus taip darot?

Guest_Raiden_*

• Svečiai
Na manes kaip ir nepule,nes zinau daugiau uz taip vadinamus BTV'istus.

RazieL_

tas, kuris išbuvo nuo pradžių ;D

• nMo nariai
0
jei apie tave , taj : 1. spam'as gfx temoje , kai beveik kiekvienoje galerijoje parasej , o kokie grazus drabai , 2. spam'as wrestleriu biografijose.. nes nebutina rasyti OOO RESPECT!!! , beje kai rasai , sakydamas kad katik suzinojai kad ne jis vienas rase , jei postas auksciau yra skorpio kur jis rashe apie wrestlery 3. tu sakai sawo nuomone , net nezinodamas ar ji teisinga 4. man asmeniskaj nepatinka kai i kiekviena tema pradeda zmogus waryt , nors ir neturetu ka pasakyt..
Nuotrauka

Guest_aMiGoo_*

• Svečiai

RazieL_ pasakė:

jei apie tave , taj : 1. spam'as gfx temoje , kai beveik kiekvienoje galerijoje parasej , o kokie grazus drabai , 2. spam'as wrestleriu biografijose.. nes nebutina rasyti OOO RESPECT!!! , beje kai rasai , sakydamas kad katik suzinojai kad ne jis vienas rase , jei postas auksciau yra skorpio kur jis rashe apie wrestlery 3. tu sakai sawo nuomone , net nezinodamas ar ji teisinga  4. man asmeniskaj nepatinka kai i kiekviena tema pradeda zmogus waryt , nors ir neturetu ka pasakyt..
ash tesiog sakau savo nuomone...ash nroiu isilieti i kolektyva :cry:

Guest_Raiden_*

• Svečiai
Na man asmeniskai netrukdai,bet kazkuom keistas.

RazieL_

• nMo nariai
0
1. gfx galerijose nereikia rasyt pvz : oo labai grazus darbai .. reikia konkreciau rasyt , pvz : parasyt kiek balu duotum , moket vertint (bent kiek), pasakyt klaidas . 2. tox jausmas kad tik nori ne isiliet i kolektyva , o sulyst i shiknas kolektyvuj
Nuotrauka

Guest_aMiGoo_*

• Svečiai

RazieL_ pasakė:

1. gfx galerijose nereikia rasyt pvz : oo labai grazus darbai .. reikia konkreciau rasyt , pvz : parasyt kiek balu duotum , moket vertint (bent kiek), pasakyt klaidas . 2. tox jausmas kad tik nori ne isiliet i kolektyva , o sulyst i shiknas kolektyvuj

nu geraj gi ash juk naujas kolkas nieko neismanau,nemoku, leiskit man priprasti

RazieL_

• nMo nariai
0
kai as buvau naujokas , nespaminau belekur :wink:

2. skaitej taisykles , tai prie ko cia neismanaj?
Nuotrauka

Guest_aMiGoo_*

• Svečiai

RazieL_ pasakė:

kai as buvau naujokas , nespaminau belekur  :wink:  

2. skaitej taisykles , tai prie ko cia neismanaj?

nu krc ash nesu sedejas forume kolkas :cry: chia 1

Guest_Raiden_*

• Svečiai
Nu tikrai,visiskas keistuolis...

koltasXxX

left hook, right hook, take down, victory

• Išbaninti
0
raiden - baik cia rasinet ;] , tai va prie reikalo , as pirma kart budamas forume irgi tokias nesamones rasinejau t.y. absoliuciai forumuose ir man net buvo uzdeje lamer statusa , bet ishsilaikiau kelis menesiu ir tapau forumo moderu (neskelbsiu pavadinimo) , taj gali ir su siais zmonems taip acitikt , man tai nesunku jiems pagelbet , bo zinau kaip sunku buna .
Nuotrauka
Nuotrauka

pilnametis...

Lix

"Actions speak louder than words. Except mine."

• Administratoriai
36
Man taip niekad nebuvo, nes as esu gan uzdaras zmogus ir nemegstu rasinet nesamoniu, rasau tik tada kai turiu ka pasakyti, o tokios zinutes kaip 'o grazu' arba 'aciu' yra spamas. Pirmame forume uzsireginau kai man buvo 11 metu, tai gal kiek ir spaminau, nors kiek atsimenu nerasiau labai durnu postu.

Insect

Baltas diržas

• Naujokai
0
aMiGoo

Visa laika nepasiteisinsi , kad tu cia naujas ir , kad cia pirmas forumas kuriame lankais.

Beef

Žalias diržas

• nMo nariai
0
Mano nuomone is pradziu naujokams foruma reiktu tik skaityti ir savo nuomones nereiksti, isskyrus tada kai nori ko nors paklausti :cry:

Guest_aMiGoo_*

• Svečiai

Insect pasakė:

aMiGoo

Visa laika nepasiteisinsi , kad tu cia naujas ir , kad cia pirmas forumas kuriame lankais.

insect kodel tu taip daraj ??ka ash tau padariau??

Guest_aMiGoo_*

• Svečiai
NU tai ka mus daryti kad pritaptumeme?

Guest_putupas_*

• Svečiai

Beef pasakė:

Mano nuomone is pradziu naujokams foruma reiktu tik skaityti ir savo nuomones nereiksti, isskyrus tada kai nori ko nors paklausti :cry:
Aha...o po menesio nesurinkus 20 postu,tave trina laukan :roll:

koltasXxX

left hook, right hook, take down, victory

• Išbaninti
0
lockinkit tema , krc , bo jauciu uzvirs konfliktas ir bus isbaninti keli uzeriai
Nuotrauka
Nuotrauka

pilnametis...

TruBaller

nMo Legend

• nMo Hall of Fame
0
Ka daryti ? Pirmiausiai galetum pasistenkti nerasyti po du postus is karto. Tai tau butu jau neprastas zinksnis.

Guest_aMiGoo_*

• Svečiai

TruBaller pasakė:

Ka daryti ? Pirmiausiai galetum pasistenkti nerasyti po du postus is karto. Tai tau butu jau neprastas zinksnis.

nu atsiprasau ash nenorejau to ,mano internetas prastas todel kartas pakerta :oops:

WinstoN

nMo...

• nMo Hall of Fame
0

aMiGoo pasakė:

NU tai ka mus daryti kad pritaptumeme?

Nu galetum nerasyt nereiksmingu postu, kito zodziu pakartojimas irgi nera labai protinga... ir pries kur nors rasant ten wiska persiskaityt (cia ne apie tawe, cia bendrai) ir nereiktu dabar rasyt " dekui uz patarimus" ar kazko pan :wink:
Nuotrauka
Nuotrauka

Guest_aMiGoo_*

• Svečiai
nu ash tik pasiteisinima parashaiu kad nesuprastu klaidingai kad ash specialiai chia postinu po 2

Skorpio

Rudas diržas

• nMo nariai
2

aMiGoo pasakė:

nu ash tik pasiteisinima parashaiu kad nesuprastu klaidingai kad ash specialiai chia postinu po 2
dar karta spamini KAM SITO POSTO REIKEJO???? JAU SAKIAI KAD NESPECELIAI POSTINI PO DU????KO TU DURNELIU PRISIMETI???

Nuotrauka

Nuotrauka

Nuotrauka

Dizzee

rap is cool

• nMo nariai
0
amigoo:
cia grynas spamas

raiden ash jo nepazhystu bet tikiuosi susipazhinsiu
Nuotrauka

Guest_aMiGoo_*