Peršokti prie turinio

Sveiki atvykę į nMo.lt - seniausią pro-wrestling'o forumą Lietuvoje!

Šis forumas yra skirtas PW (profesionaliųjų imtynių) ir MMA (mišriųjų kovos menų) diskusijoms. Čia Jūs rasite naujienas iš WWE, TNA, UFC ir kitų organizacijų, naujausius rezultatus, įvairias nuotraukas, wrestler'ių biografijas, sporto totalizatorius, daug naudingų straipsnių ir, žinoma, bendraminčių, su kuriais galėsite bendrauti ir dalintis nuomonėmis. Taip pat, čia rasite įvairių failų - nuo dainų iki šviežiausių PW match'ų bei MMA kovų. New Maniacs Order - su Jumis nuo 2005 metų!

Jei esate nMo narys, tai prisijunkite čia, o jei ne, tada užsiregistruokite mūsų forume!

Jei dar yra gyvų... :)

Temoje atsakymų: 9

Lix

"Actions speak louder than words. Except mine."

• Administratoriai
36
Turbut vieniems jau senai, kitiems dar ne, bet man, reikia pripazinti, forumas numire mazdaug pries pora menesiu. Nezinau, mes su `MalioK` daug kartu diskutavom, bet taip ir neissiaiskinom kokio velnio cia zmones dar lankosi. Bent jau as lankydavausi paskaityti kolegu `MK` ir Fortaz'o postu MMA skiltyje, nes susidomejimas PW jau senai isbleso. Bet kai gerbiamas Artiomas nustojo rasyti, atnaujinti temas ir t.t. tai man forumas is karto tapo lyg vaiduokliu miestas. Kad ir kiek zmoniu paliko foruma daug anksciau, kad ir kiek "FORUMAS MIRE!!!" topicu buvo parasyta, taciau as tik dabar pradejau jaustis cia vienisas. Yra protingu minciu forume, taciau turbut ir jos sunkiai mato prasme dalintis savo ismintim su vos pora zmoniu, taip gaistant brangu laika.

Bet rasau ne tam, kad paskelbciau foruma oficialiai mirusiu. Tiesiog daugybe metu mes, administratoriai, buvom super griezti ir dazniausiai bet koki issisokeli sutramdydavom. Na... dabar kazkiek susvelnejom. Man asmeniskai nemalonu matyti foruma, kuriame as aktyviai dalyvavau 6.5 metu, tokioje bukleje. Deja, dabar "valdzioje" sunkiai randama laisvo laiko, ir tuo labiau, motyvacijos, kazka keisti. Aisku, is manes ir kolegos saiposi, ir turbut visi kas perskaitys sita posta pasijuoks arba isreks "Pavelavai pora metu, debile", tai visai suprantama. BET visvien noriu paskelbt, kad jei kas nors turi MOTYVACIJOS ir siek tiek laiko, mes - Lix, Fortaz, `MalioK` - sutinkame atsistatidinti ir PILNAI perleisti forumo valdzia.

Esu labai atviras pasiulymams, jokiu oficialiu reikalavimu nekeliu, valdzia gali perimti ir 2 ir 6 zmones, jei jie sugebes kooperuoti. Galiu pasakyti tik ko forumui reikia:
  • Zmogaus, kuris kooperuotu su Impaler techniskais/dizaino klausimas. Arba kas nors, kas ji pakeistu.
  • Zmogaus, kuris butu nusiteikes reklamuoti foruma, skatinti aktyvuma ir t.t.
  • Zmogaus, kuris atnaujintu MMA/PW naujienas bei rezultatus.

Pradziai - uztektu. Prasau prisigalvokite ko tiktai norite, jei is tikro turite vizija. Bet jei jos neturite - forumas vargu ar bus perleistas. Tai yra, jei susisieksit su "nu as galiu kazka pabandyt" zinute, tai forumas jums neatiteks. Busit tikrai labai nuodugniai isklausinetas, kol kazkas realiai prades vykti. Tad pasiruoskit, bet tuo paciu, kaip sakiau, as atviras idejoms ir diskusijoms. Su manim susisiekti galit sitam topic'e, Skype arba privacia zinute, kaip tiktai patogiau.

Jei rimtu pasiulymu neatsiras, tai kagi, bent busiu pamegines :) Dekui, kad perskaitet.

Lyncaz

CENATION

• nMo nariai
19
Forume nėra miręs, nes jame kasdien apsilanko saujalė žmonių, besitikinčių išvysti kokia naujieną ar nuomonę. Aš pats užsuku kelis kart per dieną. Nežinau kodėl kiti nieko nerašo, aš pats papraščiausiai tingiu. Kažkur pradingo noras dalintis mintimas apie matytą šou, nepaisant to, kad vėl atgimė neseniai užgesęs domėjimasis PW ir atsiradęs domėjimasis MMA. Bet gal čia ne mano vieno problema?
p.s. nors jau praėjo laiko ir turėjau apsiprast prie "naujo" forumo, deja, man senasis patinka labiau. Visos naujos funkcijos yra praktiškai nenaudingos o išvaizda sena buvo mielesnė akiai...

Nuotrauka

Duncan

Žalias diržas

• nMo nariai
75

Rodyti pranešimąLyncaz, 2012-06-13, 12:36, pasakė:

Forume nėra miręs, nes jame kasdien apsilanko saujalė žmonių, besitikinčių išvysti kokia naujieną ar nuomonę. Aš pats užsuku kelis kart per dieną. Nežinau kodėl kiti nieko nerašo, aš pats papraščiausiai tingiu. Kažkur pradingo noras dalintis mintimas apie matytą šou, nepaisant to, kad vėl atgimė neseniai užgesęs domėjimasis PW ir atsiradęs domėjimasis MMA. Bet gal čia ne mano vieno problema?
p.s. nors jau praėjo laiko ir turėjau apsiprast prie "naujo" forumo, deja, man senasis patinka labiau. Visos naujos funkcijos yra praktiškai nenaudingos o išvaizda sena buvo mielesnė akiai...
del isvaizdos belieka tik pritarti-ankstesne isvaizda buvo kur kas geresne :)
Nuotrauka
Nuotrauka
Nuotrauka
Nuotrauka
Nuotrauka

`MalioK`

★ BILL 2 : 1 BROCK ★

• Administratoriai
34

Rodyti pranešimąDuncan, 2012-06-13, 13:23, pasakė:

del isvaizdos belieka tik pritarti-ankstesne isvaizda buvo kur kas geresne :)
Taip pat sutinku :)

real_deal

IT'S GOD DAMN REAL...

• nMo nariai
132
Cia tai nustebinot... Net sugraudino kai pirma kart perskaiciau. Neesu tikras del idejos VISISKAI perleisti valdyma. Busimajai valdziai galetut padaryti koki nors "pereinamaji laikotarpi" paziureti kaip seksis. Jei forumas atsigaus, galesit ramia sazine pasikeisti statusa i nMo hall of famer :)

Lix

• Administratoriai
36
Taigi nerasiau, kad visiskai pasitrauksim is forumo gyvenimo. As mielai, kaip ir anksciau, padeciau si bei ta atlikti, tiesiog nenoriu (ir niekada nenorejau) viso forumo, visa atsakomybe, uzsikrauti sau ant peciu. Gi realiai kokius 3 pastaruosius metus cia tik `MK` dirbo, atnaujindamas topic'us ir rasydamas MMA reviews. Daug pastangu islaikyti foruma nereikia - sunkiausia tik pradeti kazka keisti. O man visiskai nesunku PW spejimus daryti ir kol dar bus bent keli zmones spejantys, tai kursiu juos ir toliau.

real_deal

IT'S GOD DAMN REAL...

• nMo nariai
132
As ir neturejau galvoj, kad paliksit foruma (to dar betruktu...)

Stunner

™Lauris™--HELL YEAH

• nMo nariai
4
Tai va kad butent apsilanko ta saujele zmoniu kiekviena diena ir po kelis kartus bet kuo toliau tuo reciau isvystu koki nors posta po paskutinios show tiesiog visi aptingo kazka bediskutuoti, nes protingu nuomuoniu jau isvis sunku beisvysti : ( Tiesiog visa laika ateidavau paskaityti protingu zmoniu reviews apie paskutinis pw show, bet kaip ir minejau kuo toliau tuo reciau galiu ka nors isvysti, gaila kad taip atsitiko pries kelis metus man rodos kiekvienas raw likdavo apzvelgtas : ( O del perimimo sutikciau tikrai, kad kas nors perimtu viska i savo rankas ir forumas butu buves toks kaip ankciau

Minde(123)

Baltas diržas

• Naujokai
0
Lix a tu isprotejai tigi pasizek koks gers frumas gal sitas forumas geriausias lietuvoj :sly:

Lix

• Administratoriai
36

Rodyti pranešimąMinde(123), 2013-01-04, 22:59, pasakė:

Lix a tu isprotejai tigi pasizek koks gers frumas gal sitas forumas geriausias lietuvoj :sly:

Yep, vis dar geriausias :)

Vartotojų skaito šią temą: 1

narių: 0, svečių: 1, slaptų narių: 0