Sveiki atvykę į nMo.lt - seniausią pro-wrestling'o forumą Lietuvoje!
Šis forumas yra skirtas PW (profesionaliųjų imtynių) ir MMA (mišriųjų kovos menų) diskusijoms. Čia Jūs rasite naujienas iš WWE, TNA, UFC ir kitų organizacijų, naujausius rezultatus, įvairias nuotraukas, wrestler'ių biografijas, sporto totalizatorius, daug naudingų straipsnių ir, žinoma, bendraminčių, su kuriais galėsite bendrauti ir dalintis nuomonėmis. Taip pat, čia rasite įvairių failų - nuo dainų iki šviežiausių PW match'ų bei MMA kovų. New Maniacs Order - su Jumis nuo 2005 metų!
Jei esate nMo narys, tai prisijunkite čia, o jei ne, tada užsiregistruokite mūsų forume!
2012-03-02, 20:35
- Klausimai.. Klausimai.. Kas tu? Ką tu čia veiki? Kodėl tu čia? Aš nekenčiu klausimų, dar labiau nekenčiu atsakymų į juos. Vieninteliai dalykai, kuriuos aš dievinu, taip, tai jie atvedė mane į šį ringą, yra nesibaigiančios pergalės, priešininkų maldavimai pasigailėti, raudos, baimė... Bet visų smagiausia yra jų neklausyti, visų smagiausia yra dominuoti, kankinti juos. Tik ši organizacija galėjo pateikti man tokias galimybės, tik šios organizacijos vadovai išdrįso kalbėtis su manimi akis į akį, paspausti man ranką. Bet netgi po jų rimtais, bebaimiais veidais, prie tuzino apsauginių aš jaučiau kaip jie drebėjo, aš mačiau, galbūt užuodžiau jų baimę ir tai tebuvo vienas malonumas. Kad sėčiau baimę mūsų planetoje ir visų svarbiausia šiame ringe, man nereikia jokio paslaptingumo, man nereikia mistiškos auros, bauginančios aplinkos. Aš pats savaime esu baimė,aš - pražūtis. Ech... Ir kam aš tai kalbu... Aš kalbėjau kaip įmanoma aiškiau, suprantamiau, bet net dabar pažiūrėjus į jūsų snukius, aš tematau debiliškumą, degradaciją, jūs esate verti tik paniekos. Ne, pala. Jūs nesate verti net jos, jūs esate niekas, man nesvarbūs jūsų priekaištavimai, jūsų pykčio šauksmai. Man tai netrukdo dominuoti, priešingai - tai man suteikia tik daugiau pasitikėjimo savimi, nes kartu su nesupratimu, ateina ir baimė, o baimė - tai mano mėgstamiausias patiekalas. Jūs esate perdėtai emocionalūs urodai, jūs esate veidmainiai, jeigu dabar aš pasakyčiau, kad aš pajuokavau, kad aš jūs myliu, jūs pradėtumėte mėgti, ploti man. Tame ir yra esmė - jūs nesugebate atskirti gerio nuo blogio, būtent todėl jūs patenkate į nemalonias situacijas, būtent todėl, jus visada nudegate... Giliai širdyje jūs visi esate panašūs į mane, o galbūt net tokie patys, bet jūs esate per kvaili, jūs užgožiate neigiamas emocijas, vardan, kvailo dalyko, kurį jūs idiotai vadinate sąžine. Toks dalykas kaip sąžinė neegzistuoja, tai tėra kvailų bobučių išmislas, tai yra tik jūsų pačių susikurta iliuzija, kuri trukdo jums tobulėti, tapti tokiais pat idealiais kaip aš. Kai užgoži teigiamas emocijas, tiksliau, sugebi suprasti, kad jų nėra, tau atsiveria galimybės, tu iš tiesų gali tapti tuo, kuo nori būti, bet aš nenorėjau būti niekuo, man tebuvo įdomu, kur mane nuneš blogio verpetas ir taip, o taip, jis nusprendė tai geriau nei aš galėčiau nuspręsti - aš tapau žiauriu šunsnukiu. O, aš užuodžiu gėrio kvapą, turbūt, kuris nors iš angeliukų tuoj pat įeis į areną, žinoma, jeigu jo Dievas suteiks jam pakankamai drąsos.
Ace nusijuokia ir susidomėjęs laukia...
2012-03-09, 16:15
-Taip... Man net juokinga pasidare(šypsosi).Na, bet, tiekto, iš kart prie reikalo.Norečiau "One ON One" kovos.O, jei gerai pasirodysi galesim kada ir komanda sudaryti.Nors ir tavo "kalba" buvo juokinga.Taigi, laukiu atsakymo.Ir, tik nebuk bailis!
Šį pranešimą redagavo WedvaW: 2012-03-09, 16:16
2012-03-09, 21:27
- Kas čia įleido šį nusmurgelį? Žiūrėdamas į įėjimo duris aš galvojau apie ką nors stipresnį, labiau savimi pasitikintį, labiau motyvuotą, tačiau... Tačiau tematau kvailį, kuris mano, jog yra geresnis už mane. Jis netgi tikisi, kad aš su juo lipsiu į vieną ringą, kad aš su juo kovosiu. Ne, to nebus, man reikia manęs verto gero berniukėlio, o ne šūdų kruvos, kuris net nežino su kuo kalbąs. Dink iš čia kol ne vėlu, dink arba viskas gali baigtis čia ir dabar.
2012-03-10, 10:35
- Taip ir galvojau.Tu bijai kovoti prieš mane?(šypsosi) Tau reikia gero silpno berniuko kad ji sugebetum iveikti!(piktai) Nesitikejau, kad busi toks kvailis, o, gaila, jau norejau pirmos idomios kovos.Gaila, gaila, gaila.
Išeidamas iš ringo tikisi dar kad sutiks kovoti...
2012-03-10, 13:17
-... (Jonui sunku pradėti kalbą, jis vis dar uždusęs ir negali atsigauti nuo tokios laimės) Štai, pagaliau... Pagaliau męs ir vėl susitikom! Manau jūs puikiai prisimenate mane. Jonas. Šiknius Airboy. Jis sugrįžo! Tačiau visiškai pasikeitęs. Išsitrinkite sau iš atminties visus senus prisiminimus apie senąjį Airboy. To šūdžiaus nebėra. Prieš jus visus (Jonas apsisuka aplink visus žiūrovus, rodydamas į juos pirštu), stovi visai kitas žmogus. Tarp to senojo šunsnukio Airboy, ir naujojo manęs (žiūrovai jau palankiai žiūri į šį vaikį), išliko tik vienintelis panašus dalykas. Tai vardas ir pavardė. Daugiau - nieko bendro. Aš atėjau į šią kompaniją visiškai kitais tikslais. Pamirškite tą niekam tikusį šūdžių, kuris troško tik garbės. Pamirškite tą padarą, kuris kažkada buvo priklausomas nuo savo (Jonas pirštais padaro kabutes) "draugo" Terio. Per šį ilgą laiko tarpą, kol nestovėjau šiame ringe, aš supratau vieną dalyką. Supratau, kad turiu čia grįšti ir kovoti savo malonumui. Kovoti, nes manyje dega aistra stovėti šiame ringe. Ir štai sėdėjau aš užkulisiuose ir klausiausi, ką čia šnekėjo ką tik buvę naujokai - Marian Ace ir Andry McKO. Ir prisiklausęs jų nesąmonių, pagalvojau - reikėtų man prisiminti, ką reiškia wrestling'as. Ką reiškia spardyti šiknas. Ir štai pamačiau puikią progą tai padaryti. Išspardyti net gi ne vieną, o dvi subines! Pirmiausia - Marian Ace. Žinai, tu man primeni tipinį blogiuką, kuris ateina, išdeda visus į šuns dienas, iškelia save virš kitų ir įsivaizduoja esąs pasaulio bamba. O kai ateina metas kovai, tada blogiukas pralaimi ir po to teisinasi prieš visą pasaulį, kad arba jis buvo ne pilnai pasiruošęs kovai, arba šiaip jam sutraukė koją, todėl jis pralaimėjo ir nori n-tojo rematch'o. (Žiūrovai pradeda skanduoti salėje "One more match!") Bet vis gi, man patinka tavo vienas bruožas, kad tu esi pasitikintis savimi. Bet ar tik tas pasitikėjimas neišgaruos, kai aš atspardysiu tavo subinę?! (Žiūrovai arenoje palaiko Joną ir skanduoja "We want wrestling! Kick his ass!") Tačiau nepalikime nuošalyje ir McKO! Ką pasakysite vyručiai? Ar išdrįsite įkelti kojas su manimi į vieną ringą? Nugalėsiu jus abu, o tada, trauksiu savais keliais.
2012-03-12, 20:15
- Ohohoo. O tu turi kiaušus. Tu įsiverži čia per mano šou laiką, į mano ringą ir drįsti teigti, kad aš esu silpnas vien dėl to, kad aš naujokas. Aš galėčiau sumalti tave į miltus čia ir dabar, tačiau tai nebūtų taip įdomu, kaip, tarkim, per kurį nors artimiausią renginį, tad tavo pasiūlymą dėl kovos aš priimu, bet nesidžiauk per anksti mažiau arba kaip sako lietuviai: "neperšokęs griovio nesakyk op", tu nežinai į kokį šūdą tu įsivėlei, bet patikėk manimi dėl šio savo pasiūlymo, dėl šios klaidos tu labai labai pasigailėsi, o kelio atgal nebebus. Iki kito karto, išsišokėli.
Marian Ace numeta mikrofoną ir eidamas link ringo virvių šiek tiek pagąsdina Joną, išlipa iš ringo, iškelia kumščius į viršų, apsisuka ir skambant Shinedown - Bully palieka areną.
2012-03-12, 21:15
-Ha! Kas čia ką tik buvo? Kodėl tu ką tik atkišai savo marmūzę man tiesiai į akis? Ruošies taip mane išgąsdinti? Žinai, tu visiškai nepalikai man jokio įdomumo. Mano visas susidomėjimas tavimi, išgaravo vien po šio tavo žesto. Primenei man... primenei man treninguotą marozą iš Kauno miesto. Taip taip, elgiesi kaip pasipūtęs gaidys! Vadini mane išsišokėliu? Ar gi nejuokinga, kai žmogus, vadinantis mane išsišokėliu, tiesiog lenda į mano erdvę, tiesiog kiša savo šlykštų snukį tiesiai prie manęs ir bando man kažką aiškinti? Sakai galėtum sumalti mane į miltus čia ir dabar? Ne, nemanyk, kad aš dabar tapsiu Džonu Syna, nusimausiu savo maikę, numesiu ją žiūrovams ir išvertęs akis, priėmęs gynybinę padėti, lauksiu bet kokio monstro, kuris tik gali pasirodyti ir nesvarbu, ar galiu aš jį prilupt ar ne, bet eisiu ir daužysiuos? Ne! Aš geriau palauksiu mūsų valandos, kai mums bus paskirta kova, ir tada, atlupsiu tave visų žmonių akivaizdoje. Galėsi springt savo žodžiais, užsigerdamas juos krauju.
Jonas baigęs kalbą, stovi triukšmingoje arenoje, kurioje garsiai girdisi tik jo vieno vardas, ir laukia kokio nors atsako...
2012-03-14, 11:46
-O,oho.Didelis karas tarp jūsų.Bet, pala pala pala.Aš kai ko nesupratau!Vienas prieš viena, be manes!Nu žinot, to nebus.Man jau įgriso jūsų ginčai!Aš galbut, galbut, šiektiek už Joną.Bet, žinokit, ir tu Jonai, aš jau greitai, labai greitiai jus sudaužisiu, kad nevienas nenoresite grįžti į ringa!
Ir Andry laukia kol jam atsakys...
2012-03-16, 22:06
- Aš turėčiau pasakyti kaip man gera būti čia tarp jūsų, kaip man malonu būti jūsų visų dėmesio centre, tačiau to nebus. Man niekada nebuvo smagu būti tarp jūsų, visą laiką Fusion'e aš tik mėginau save apgauti, bet tada aš sutikau Ace'ą. Jis iš karto sugebėjo pakeisti visą mano gyvenimą, visą mano esybę, jis atvėrė man akis, atvėdė mane į tiesos kelią. Tiesą buvo visai kitokia nei aš tikėjaus, ji buvo tamsi, pikta, tačiau tai nekėlė man rupėsčių, priešingai - man tai buvo malonumas. Tačiau jūs, kvailiai, drįstat priešintis Mariano ideologijai, jūs neigiat tiesą, tačiau giliai širdyje jūs visi juo tikite. Jei netikite juo - patikėkite manimi. Anksčiau ar vėliau jūs vis tiek suprasite...
IKLis galiausiai įlipa į ringą, pasižiūri į ten stovinčio Jono Nougravitacijaus veidą ir tęsia savo kalbą:
- Tačiau mane labiausiai pykdo ne fanai, labiausiai mane pykdo bukapročiai, kurie buvo suradę teisybės kelią ir iš jo išklydo. Taip, aš kalbu apie tave, Jonai. Tu buvai atradęs išganimo kelią, tačiau tu iš jo išklydai, tu pametei kelią dėl takelio ir vardan ko... Vardan kelių tūkstančių apsiseilėjusių išsigimėlių? Ne, nemanau. Tu tiesiog ieškai sau naudos, tu tiesiog apsimeti... Taip, tu tik juokauji, tu tik apgaudinėji šiuos asmenis, tuojau pat tu prabilsi visai kitu tonu ir tik patvirtinsi mano hipoteze. Tačiau, jei to neįvyks, tau nebebus kelio atgal, tu turėsi galimybę eiti tik pirmyn ir patikėk, tu tikrai pervertini savo jėgas, tau nėra šansų nugalėti Mariano, niekas neturi šansų jo nugalėti. NIEKAS!!! Ir patikėk manimi, jei tu tik sugalvosi kokią nors kvailystę, aš tuojaus pat įsiveršiu į ringą ir sumalsiu tavo snukį taip, kad tau prireiks mažiausiai metų reabilitacijos... Na, o dabar atėjo tavo eilė, Andry... Tu įsiverži čia be jokio pakvietimo ir kas yra baisiausia, tu tai padarai kelis kartus. Ponas Ace'as sakė tau, kad nesikištum ne į savo reikalus, tačiau tu ignoravai jo prašymus. Tu privalai būti nubaustas ir patikėk manimi, tu nebenorėsi grįžti nei į šį, nei į bet kurį kitą ringą. Na jau, na jau, tu juk galėsi išsirinkti bet kurią kitą ramesnę specialybę, pavyzdžiui tapti šlavėju, tai puikiai atitiktų tavo išsilavinimo bei iškalbos lygį, na ir talento šiam darbui tau tikrai nestigs - TU JUK ĮGIMTAS ŠLAVĖJAS! O dabar duodu progą pasireikšti jums, idiotai, man įdomu, ką jūs sugebėsite išbezdėti dabar...
2012-03-17, 19:25
-Oho, išejo dar vienas kvailis!Kuri mane pradeda rimtai nervinti!ištikruju, nesitikejau, to ką dabar pamačiau.Visgi, kokie jus kvailiai.Man atsibodo klausyti kaip jus aušinat burnas!Geriau, jus kvailiai, usikimštut savo burnas, ir sutiktut kuris nors kovoti!Gana, to "š..." malimo, Maniac!, ateik ir paskelbk kova:Andry McKO,Marian Ace ir Jonas!
Andry McKO laukia kol kas sutiks...
Šį pranešimą redagavo WedvaW: 2012-03-17, 19:31
2012-03-19, 21:40
-Užsičiaupk! Niekam neįdomu ką tu galvoji. Sakai, aš ieškau sau naudos? Didžiausia nauda man bus, kai aš paliksiu tavo kalę gulėti ringe, po mūsų match'o, ir išeisiu aukštai pakelta galva iš arenos, gaudžiant žiūrovų palaikymui ir mano teminei dainai. Man įdomu, kaip tu kalbėsi tada, kai Marian'as bus nugalėtas? Ką tu pasakysi tada, kai po mūsų match'o, aš ateisiu kaip nugalėtojas, o ne nugalėtasis? Kaip tu tada pažvelgsi man į akis? Leisk atspėsiu! Sakysi - Marianui buvo bloga diena, todėl jam nepasisekė per plauką tavęs nugalėti. Marianas nori revančo. Okei, prašom. Man negaila, galim kautis tol, kol tau igrįs kasdieninis skausmas, kol tu pats suprasi, kad su manim į ringą geriau daugiau nelipt.
Tiesa, visai pamiršau, kad ringe stovi dar kai kas. Andry McKO. Sakai, gana šūdo malimo? Žinai, sutinku šimtu procentu. Tegul tas prietranka ateina į ringą, ir galėsim išsiaiškinti santykius dabar pat. Tiktai šį ringą aš paliksiu paskutinis, kaip nugalėtojas.
2012-04-24, 17:26
- Kol tu tuščiai leidai laiką besikalbėdamas su manimi, ponas Ace'as sugebėjo surengti jums match'ą. Jeigu ne jis tu vis dar tebūtum apačioje, tu liktum nepastebėtas. Tu turėtum melstis, dėkoti ir šlovinti Marianą, o tu tik žadi padaryti tai, kas yra neįmanoma. Ne, tau nepavyks. Nepavyko dar niekam. Marianas atėjo dominuoti, o ne būti apačioje. Apačia yra skirta tokiems kaip tu. Bet nebijok, jeigu laiku atsitokėsi, tu irgi gausi jo šlovės spindulių. Padaryk protingą sprendimą ir sek mūsų išgelbėtojo pėdomis. O tu gali ir toliau sekti pasakas šiems aplink mus sėdintiems idiotams, o aš pasišalinu - tavo tuščiažodžiavimai manęs nedomina. Viskas, kas mane domina, yra jūsų būsimas match'as, kurio laimėtojas jau yra aiškus. Savaime suprantama, tai ne tu.
IKLi numeta mikrofoną ir, skambant jo teminei muzikai, pasišalina iš arenos.
Šį pranešimą redagavo DzeLine: 2012-04-24, 17:27
2012-04-24, 19:20
-IKLi... Tu sakai, kad niekam dar nėra pavykę nugalėti Mariano... Taip, tu esi velniškai teisus... Nes jis tiesiog dar neturėjo nei vieno match'o, čia, MWE. Sakai aš turėčiau melstis Marianui, jį šlovinti? Kurių galų man šlovinti kažkokį klouną? Aš šiame biznyje esu šiek tiek ilgiau, nei tavo draugužis Marianas. Turėčiqu dabar šlovinti kažkokį ateivį, kuris pats turbūt gerai nesupranta kur papuolė? Taip Marianai. Turbūt gerai nesupranti į ką tu įsivėlei... Nieko... Aš tau parodysiu per mūsų kovą, kad tokiems kaip tu, čia ne vieta.
Vartotojų skaito šią temą: 1
narių: 0, svečių: 1, slaptų narių: 0