Peršokti prie turinio

Sveiki atvykę į nMo.lt - seniausią pro-wrestling'o forumą Lietuvoje!

Šis forumas yra skirtas PW (profesionaliųjų imtynių) ir MMA (mišriųjų kovos menų) diskusijoms. Čia Jūs rasite naujienas iš WWE, TNA, UFC ir kitų organizacijų, naujausius rezultatus, įvairias nuotraukas, wrestler'ių biografijas, sporto totalizatorius, daug naudingų straipsnių ir, žinoma, bendraminčių, su kuriais galėsite bendrauti ir dalintis nuomonėmis. Taip pat, čia rasite įvairių failų - nuo dainų iki šviežiausių PW match'ų bei MMA kovų. New Maniacs Order - su Jumis nuo 2005 metų!

Jei esate nMo narys, tai prisijunkite čia, o jei ne, tada užsiregistruokite mūsų forume!

Žmogus virš manęs

Temoje atsakymų: 126

Karoxeetia

Baltas diržas

• Išbaninti
0
Kam taip ziauriai, Algirdai? Esi tuo tikras?

Na, anyway, virs manes... Algirdas.

Karoxeetia

Baltas diržas

• Išbaninti
0
Kam taip ziauriai, Algirdai? Esi tuo tikras?

Na, anyway, virs manes... Algirdas.

seimas2

NVW Wrestler

• nMo nariai
0
Virš manęs deb**** spameris, visiem jau atsibodęs, tikiuosi jis iš čia greičiau išbanintas bus. Man labai patinka jo nuomonė. Mėgstamiausias jo užsiėmimas: prikeldinėt senas temas ir spamint.

SmS

Nepabėga

• nMo nariai
0
Virš manęs seimas, kuris turi savo wrestlingo lygą tik dabar pasigendu laidų :) Gaila,kad žiemą kogero nematysime šou, nes šalta bus, bet labai lauksime pavasario,kad išvystume kaip patobulėjote :)

Skorpio

Rudas diržas

• nMo nariai
2
anyway virs manes sms matau kad turi zalia dirza bet i postus perdaug jo nesigilinau :) siaip ar taip aktyvumas gerai :)
Ne į temą
gerai dabar tiesiog pasakykit kas tas daiktas vadinamas karox jei cia kazkas kazkuo apsimetineja tai manau tiesiog reikia pranest administratoriui :D

Šį pranešimą redagavo Skorpio: 2008-10-19, 17:49

Nuotrauka

Nuotrauka

Nuotrauka

Kzkas

Viena komanda - Žalgiris!

• nMo nariai
1
Virs manes Skorpio geras GFX'eris bent pagal mane :) Siaip mldc.

SmS

Nepabėga

• nMo nariai
0
Virš manęs Kzkas.

Geras žmogus, už Žalgirį, rengia jau antrą GFX turnyrą, beto jau parsisiuntė 2k9, todėl jam pavydžiu :D :)

Walleris

LET'S DISCUSS SOME RASSLIN'!

• Administratoriai
65
LOL, virs manes SmS - blogas zmogelis, serga uz Zalgiri :) Juokauju, is tiesu malonus zmogus, gerai kad nevaidina labai nusimanancio ten, kur nereikia, taip pat neparsisiunte dar NBA 2k9, todel as ji uzjauciu :D

Ding3s

Thank You Edge

• nMo nariai
0
Virs manes Walleris. Blogas zmogus! Uz tai, kad nustojo dirbt su NME, o jei rimtai visiem pasitaiko, kai atsiranda didelis laiko trukumas. Idomus zmogus, ir siaip viskas butu puiku, nes yra nemazas domejimasis viskuo, bei nemenkos zinios wrestlinge, bet kartais islenda didele arogancija ir vadinamas pasikelimas.. Bet imho tai pataisoma.

Powis

Žalias diržas

• nMo nariai
0

Rodyti pranešimąDing3s, 2008-10-22, 22:41, pasakė:

Virs manes Walleris. Blogas zmogus! Uz tai, kad nustojo dirbt su NME, o jei rimtai visiem pasitaiko, kai atsiranda didelis laiko trukumas. Idomus zmogus, ir siaip viskas butu puiku, nes yra nemazas domejimasis viskuo, bei nemenkos zinios wrestlinge, bet kartais islenda didele arogancija ir vadinamas pasikelimas.. Bet imho tai pataisoma.

Normalus čiūvas, užsidėjes mano kurtą ronaldo avatarą :lol:

Nuotrauka

Crack

Oranžinis diržas

• nMo nariai
13
Powis.Uzkietejes Juventus'o fanas.Megsta italu futbola , deda naujienas ir yra moderatorius.Turi minusa nes yra Zaliu fanas :lol:

Unbroken

Governmental Monkey Sh*t™

• nMo nariai
26
Crack - zmogus kuris yra gana linksmas. Vienu metu buvo neaktyvus. Tikiuosi dabar busi aktyvesnis ir pasirodysi labiau :? .

Beje Rossoneri fanas yra - toks kaip ir as. Respect.

Tu Sei Tutta La Mia Vita

Šį pranešimą redagavo XxX Unbroken XxX: 2008-11-01, 20:02

BEST IN THE WORLD
Nuotrauka
He is not next Hulk Hogan, he's first CM Punk.

Nuotrauka
Nuotrauka

real_deal

IT'S GOD DAMN REAL...

• nMo nariai
132
Virs manes - xXx Neluzes xXx

Well I don't like that guy... Kisantis savo Punk visur kur papuola, man asmeniskai yra slykstu ziuret. pamenu kai anksciau floodindavai tokiais postais kaip "nepamirskit lagaminelio" "briefcase lalalala" smth like that... Seip PW diskusijose daznai nesireiskiantis nebent kalba vel eina apie CM Punk. Nu bent jau man toks ispudis susidare...

Šį pranešimą redagavo real_deal: 2008-11-01, 20:29

Unbroken

• nMo nariai
26

Rodyti pranešimąreal_deal, 2008-11-01, 20:28, pasakė:

Virs manes - xXx Neluzes xXx

Well I don't like that guy... Kisantis savo Punk visur kur papuola, man asmeniskai yra slykstu ziuret. pamenu kai anksciau floodindavai tokiais postais kaip "nepamirskit lagaminelio" "briefcase lalalala" smth like that... Seip PW diskusijose daznai nesireiskiantis nebent kalba vel eina apie CM Punk. Nu bent jau man toks ispudis susidare...

Na pastaruoju metu Punka maziau kur kisu. Stengsiuosi taisytis.

BEST IN THE WORLD
Nuotrauka

Nuotrauka
Nuotrauka

Walleris

LET'S DISCUSS SOME RASSLIN'!

• Administratoriai
65
Virs manes - real deal a.k.a 4ewer ;)

Realiai atrodo neblogas zmogus, taciau as jo irgi nelabai megstu. Seniau, games.lt laikais buvo vienas tu, apie PW daugiau uz kitus nusimananciu mohikanu, su kuriais as rasdavau bendra kalba. Taciau cia - vaizdas visai kitoks. Neretai nusisneki (no offence) arba kalbi daugeliui akivaizdzius dalykus, t.y. buni "Captain Obvious". Ir siaip, atrodo, kad kritikuoji WWE nepagristai, taciau tik ten ir postini. Plesk savo akirati, ziurek ROH, PWG, kartais puro (sakau kartais, nes daznai ir man neiseina), galu gale MMA :? Muzikos skonis irgi nepatinka, bet cia jau pykt negaliu. Gerai darai, kad nekeiti avataro, nemegstu tokiu, kurie juos kaitalioja, po to juos sunkiai pazista kiti nariai. As pvz nuo pat atejimo i nMo nekeiciu avataro :) O siaip kaip minejau, neblogas zmogus esi, tik man vat uzkliuvi vis cia, bet mazai tame tavo kaltes :D Siaip aciu, kad dazniausiai suprasdavai mano elgesi, uzstodavai mane praeityje nuo visokiu nevykeliu (kaip PostHunner ar Beggaras), gaila, kad negalejau tuo paciu tau atsilygint :)

Unbroken, cia jau tu pats tokia etikete sau uzsiklijavai, kiti nariai stereotipus apie tave tokius susidare ir jau tik laikas gali juos panaikinti :)

biznieriux

Baltas diržas

• Naujokai
0
Virs manes Walleris kuri zinau nuo PWR laiku (aisku kad jis manes nezino) na ir seip matos mldc bicas,raso protingus postus,repects :?

real_deal

IT'S GOD DAMN REAL...

• nMo nariai
132

Rodyti pranešimąWalleris, 2008-11-01, 20:48, pasakė:

Virs manes - real deal a.k.a 4ewer ;)

Realiai atrodo neblogas zmogus, taciau as jo irgi nelabai megstu. Seniau, games.lt laikais buvo vienas tu, apie PW daugiau uz kitus nusimananciu mohikanu, su kuriais as rasdavau bendra kalba. Taciau cia - vaizdas visai kitoks. Neretai nusisneki (no offence) arba kalbi daugeliui akivaizdzius dalykus, t.y. buni "Captain Obvious". Ir siaip, atrodo, kad kritikuoji WWE nepagristai, taciau tik ten ir postini. Plesk savo akirati, ziurek ROH, PWG, kartais puro (sakau kartais, nes daznai ir man neiseina), galu gale MMA :?

Ne į temą
WWE kritikavimo priezastis turbut butu tas labai daznas "autopilotas", o seip nepasakyciau, kad ten labai kritikuoju pvz jei koks matchas nepatiko tai taip ir parasau... O ROH, PWG ir t.t neziuriu, nes negaliu pakest tokios lyg undergroundo atmosferos... :)

Šį pranešimą redagavo real_deal: 2008-11-01, 21:28

Impact

Keep your Smile

• nMo nariai
0
Zmogus virs manes yra biznieriux. Tai apie ji ir negaliu pasakyt niekur nematytas kolkas naujokas NMO. Vieninteli ka galiu pasakyti tai sekmes su NMO ateityje. :?

Kzkas

• nMo nariai
1
Virs manes Impact. Tag Team cempionas :D Kaip matau aktyvus ir protingas apie viska skilti :D.

Unbroken

• nMo nariai
26
Virš manęs žmogus kuris gali valdyti (pvz. GFX turnyrą). Puikiai jį rengia. Įdomus taip pat vaikinas, linksmas. Na žodžiu jeigu reiktų rinkti, kad ir sekančio GFX turnyro rengėją mano balsas atitektų už jį.

BEST IN THE WORLD
Nuotrauka

Nuotrauka
Nuotrauka

emouTion

Ne tavo, ir nereikalas!

• nMo nariai
0
Virs manęs Unbroken... Geras žmogus. Sukūrė man sig'ą. Ir šiaip gerai rašo BWE Backstage'us ir pnš.

SmS

Nepabėga

• nMo nariai
0
Virš manęs emauTe. Atsižvelgiant į šio komentatoriaus amžių tai rišliai rašo ir nenusišneka perdaug. Teko kovot BWE Tag-team matche. Pralaimėjom, tai apkaltino mane :D Sekmės tau.

BoXiX

Bla bla bla

• nMo nariai
0
Virš manęs gan senas narys SmS. Geras narys. Mėgsta postint:D, aktyvus e-fed + kažka bando gfxint. Įvertinimas teigiamas :D .

Nuotrauka

Nervas

Total Nonstop Action

• nMo nariai
2
Ponas BoXiX. Geras pivoteris, bei GFXeris. Kartais nesusivaldo ir paleidzia koki keiksmazodi. Idomus asmuo :D

Nuotrauka
I watch:
Nuotrauka

I don't watch:

Nuotrauka

Kzkas

• nMo nariai
1
Virs manes Nervas. Nezinau tiksliai, bet speju, kad jis gotas :D 1 GFX turnyro nugaletojas :D Geras GFX'eris ir priesas e-fede :D

Vartotojų skaito šią temą: 5

narių: 0, svečių: 5, slaptų narių: 0