Sveiki atvykę į nMo.lt - seniausią pro-wrestling'o forumą Lietuvoje!
Šis forumas yra skirtas PW (profesionaliųjų imtynių) ir MMA (mišriųjų kovos menų) diskusijoms. Čia Jūs rasite naujienas iš WWE, TNA, UFC ir kitų organizacijų, naujausius rezultatus, įvairias nuotraukas, wrestler'ių biografijas, sporto totalizatorius, daug naudingų straipsnių ir, žinoma, bendraminčių, su kuriais galėsite bendrauti ir dalintis nuomonėmis. Taip pat, čia rasite įvairių failų - nuo dainų iki šviežiausių PW match'ų bei MMA kovų. New Maniacs Order - su Jumis nuo 2005 metų!
Jei esate nMo narys, tai prisijunkite čia, o jei ne, tada užsiregistruokite mūsų forume!
2008-10-19, 17:48
Ne į temą | gerai dabar tiesiog pasakykit kas tas daiktas vadinamas karox jei cia kazkas kazkuo apsimetineja tai manau tiesiog reikia pranest administratoriui |
Šį pranešimą redagavo Skorpio: 2008-10-19, 17:49
2008-10-22, 21:41
2008-10-24, 14:13
Ding3s, 2008-10-22, 22:41, pasakė:
Normalus čiūvas, užsidėjes mano kurtą ronaldo avatarą
2008-11-01, 20:01
Beje Rossoneri fanas yra - toks kaip ir as. Respect.
Tu Sei Tutta La Mia Vita
Šį pranešimą redagavo XxX Unbroken XxX: 2008-11-01, 20:02
2008-11-01, 20:28
Well I don't like that guy... Kisantis savo Punk visur kur papuola, man asmeniskai yra slykstu ziuret. pamenu kai anksciau floodindavai tokiais postais kaip "nepamirskit lagaminelio" "briefcase lalalala" smth like that... Seip PW diskusijose daznai nesireiskiantis nebent kalba vel eina apie CM Punk. Nu bent jau man toks ispudis susidare...
Šį pranešimą redagavo real_deal: 2008-11-01, 20:29
2008-11-01, 20:32
real_deal, 2008-11-01, 20:28, pasakė:
Well I don't like that guy... Kisantis savo Punk visur kur papuola, man asmeniskai yra slykstu ziuret. pamenu kai anksciau floodindavai tokiais postais kaip "nepamirskit lagaminelio" "briefcase lalalala" smth like that... Seip PW diskusijose daznai nesireiskiantis nebent kalba vel eina apie CM Punk. Nu bent jau man toks ispudis susidare...
Na pastaruoju metu Punka maziau kur kisu. Stengsiuosi taisytis.
2008-11-01, 20:48
Realiai atrodo neblogas zmogus, taciau as jo irgi nelabai megstu. Seniau, games.lt laikais buvo vienas tu, apie PW daugiau uz kitus nusimananciu mohikanu, su kuriais as rasdavau bendra kalba. Taciau cia - vaizdas visai kitoks. Neretai nusisneki (no offence) arba kalbi daugeliui akivaizdzius dalykus, t.y. buni "Captain Obvious". Ir siaip, atrodo, kad kritikuoji WWE nepagristai, taciau tik ten ir postini. Plesk savo akirati, ziurek ROH, PWG, kartais puro (sakau kartais, nes daznai ir man neiseina), galu gale MMA Muzikos skonis irgi nepatinka, bet cia jau pykt negaliu. Gerai darai, kad nekeiti avataro, nemegstu tokiu, kurie juos kaitalioja, po to juos sunkiai pazista kiti nariai. As pvz nuo pat atejimo i nMo nekeiciu avataro O siaip kaip minejau, neblogas zmogus esi, tik man vat uzkliuvi vis cia, bet mazai tame tavo kaltes Siaip aciu, kad dazniausiai suprasdavai mano elgesi, uzstodavai mane praeityje nuo visokiu nevykeliu (kaip PostHunner ar Beggaras), gaila, kad negalejau tuo paciu tau atsilygint
Unbroken, cia jau tu pats tokia etikete sau uzsiklijavai, kiti nariai stereotipus apie tave tokius susidare ir jau tik laikas gali juos panaikinti
2008-11-01, 21:26
Walleris, 2008-11-01, 20:48, pasakė:
Realiai atrodo neblogas zmogus, taciau as jo irgi nelabai megstu. Seniau, games.lt laikais buvo vienas tu, apie PW daugiau uz kitus nusimananciu mohikanu, su kuriais as rasdavau bendra kalba. Taciau cia - vaizdas visai kitoks. Neretai nusisneki (no offence) arba kalbi daugeliui akivaizdzius dalykus, t.y. buni "Captain Obvious". Ir siaip, atrodo, kad kritikuoji WWE nepagristai, taciau tik ten ir postini. Plesk savo akirati, ziurek ROH, PWG, kartais puro (sakau kartais, nes daznai ir man neiseina), galu gale MMA
Ne į temą | WWE kritikavimo priezastis turbut butu tas labai daznas "autopilotas", o seip nepasakyciau, kad ten labai kritikuoju pvz jei koks matchas nepatiko tai taip ir parasau... O ROH, PWG ir t.t neziuriu, nes negaliu pakest tokios lyg undergroundo atmosferos... |
Šį pranešimą redagavo real_deal: 2008-11-01, 21:28
2009-02-18, 16:51
Vartotojų skaito šią temą: 5
narių: 0, svečių: 5, slaptų narių: 0