Bottom, 2008-09-30, 21:10, pasakė:
Ne į temą | 1. Vasara 2. The Rosyz Brotherz tas Tag-Team'as vadinas, kietuoli Beje kaip atskiras kovotojas esu California Rose, dar kartą kietuoli |
Sveiki atvykę į nMo.lt - seniausią pro-wrestling'o forumą Lietuvoje!
Šis forumas yra skirtas PW (profesionaliųjų imtynių) ir MMA (mišriųjų kovos menų) diskusijoms. Čia Jūs rasite naujienas iš WWE, TNA, UFC ir kitų organizacijų, naujausius rezultatus, įvairias nuotraukas, wrestler'ių biografijas, sporto totalizatorius, daug naudingų straipsnių ir, žinoma, bendraminčių, su kuriais galėsite bendrauti ir dalintis nuomonėmis. Taip pat, čia rasite įvairių failų - nuo dainų iki šviežiausių PW match'ų bei MMA kovų. New Maniacs Order - su Jumis nuo 2005 metų!
Jei esate nMo narys, tai prisijunkite čia, o jei ne, tada užsiregistruokite mūsų forume!
Bottom, 2008-09-30, 21:10, pasakė:
Ne į temą | 1. Vasara 2. The Rosyz Brotherz tas Tag-Team'as vadinas, kietuoli Beje kaip atskiras kovotojas esu California Rose, dar kartą kietuoli |
Šį pranešimą redagavo XxX Unbroken XxX: 2008-10-01, 15:21
Ne į temą | Hm, o apgailetina rashysena tai kas? sh ch ir pan naudojimas vietoj lietuvishku raidzhiu, ar shiaip zhioplos ir dazhnos rashybos klaidos? Jei antras variantas, tai viskas aishku, pati uzhknisa labai, jei pirmas - skonio reikalas . |
Šį pranešimą redagavo Ding3s: 2008-10-01, 17:47
Ding3s, 2008-10-01, 18:47, pasakė:
Ne į temą | Hm, o apgailetina rashysena tai kas? sh ch ir pan naudojimas vietoj lietuvishku raidzhiu, ar shiaip zhioplos ir dazhnos rashybos klaidos? Jei antras variantas, tai viskas aishku, pati uzhknisa labai, jei pirmas - skonio reikalas . |
Ne į temą | Nemanau, kad cia visi turetu aiskint savo parasymus. Bet jei taip nori - zioplu klaidu visiems pasitaiko, vieniems daugiau, kitiems - maziau, bet svarbu bandyti ju isvengti. Mane tikrai labiau nervina tavo rasysena - kaip pats minejai "zh, sh" ir pan. Ir cia tikrai nera skonio reikalas. Toks rasymo budas yra lietuviu kalbos isdarkymas, internetiniu nusmurgeliu sugalvotas. Nezinau, gal as per daug i tai reaguoju, bet man taip rasantiems is karto norisi "mazvaikio" etikete priklijuoti. |
Šį pranešimą redagavo Nervas: 2008-10-12, 20:57
I watch:
I don't watch:
narių: 0, svečių: 1, slaptų narių: 0