Peršokti prie turinio

Sveiki atvykę į nMo.lt - seniausią pro-wrestling'o forumą Lietuvoje!

Šis forumas yra skirtas PW (profesionaliųjų imtynių) ir MMA (mišriųjų kovos menų) diskusijoms. Čia Jūs rasite naujienas iš WWE, TNA, UFC ir kitų organizacijų, naujausius rezultatus, įvairias nuotraukas, wrestler'ių biografijas, sporto totalizatorius, daug naudingų straipsnių ir, žinoma, bendraminčių, su kuriais galėsite bendrauti ir dalintis nuomonėmis. Taip pat, čia rasite įvairių failų - nuo dainų iki šviežiausių PW match'ų bei MMA kovų. New Maniacs Order - su Jumis nuo 2005 metų!

Jei esate nMo narys, tai prisijunkite čia, o jei ne, tada užsiregistruokite mūsų forume!

Žmogus virš manęs

Temoje atsakymų: 126

SmS

Nepabėga

• nMo nariai
0

Rodyti pranešimąBottom, 2008-09-30, 21:10, pasakė:

Nešioja mano sig'ą ir avatar'ą :D O šiaip, normalus, eilinis narys. Paskutiniu metu buvo kažkur dingęs. Bendrai forume aktyvus, gal kiek per daug Off-topic'uose nei PW. Yra NME Tag team'e kažkokiam, jei neklystu :D Tai tiek.

Ne į temą

1. Vasara
2. The Rosyz Brotherz tas Tag-Team'as vadinas, kietuoli :D Beje kaip atskiras kovotojas esu California Rose, dar kartą kietuoli :D

Unbroken

Governmental Monkey Sh*t™

• nMo nariai
26
Bottom. Žmogą įsivaizduoju kaip The Rock (:mellow:). Nemėgstantis floodinti žmogus. Gal kartais šiek tiek nemandagus, bet vistiek kietas čiuvelis. Gana ramus šiaip.

Šį pranešimą redagavo XxX Unbroken XxX: 2008-10-01, 15:21

BEST IN THE WORLD
Nuotrauka
He is not next Hulk Hogan, he's first CM Punk.

Nuotrauka
Nuotrauka

Ding3s

Thank You Edge

• nMo nariai
0
Normalus zhmogelis, viskas butu visai gerai, jeigu savo megstamiauso wrestlerio nekishtu, kur tik papuola. :mellow:

Walleris

LET'S DISCUSS SOME RASSLIN'!

• Administratoriai
65
Virs manes esantis Ding3s. Jo pliusai - nepiktybiskas, paslaugus ir mandagus zmogus. Minusai - jo apgailetina rasysena ir kartais jis nemasto savo galva, o tik atkartoja kitu mintis. No offense, tiesiog mano tokie pastebejimai apie tave, daryk isvadas jei mano nuomone nepatinka.

Ding3s

Thank You Edge

• nMo nariai
0
Ne į temą
Hm, o apgailetina rashysena tai kas? sh ch ir pan naudojimas vietoj lietuvishku raidzhiu, ar shiaip zhioplos ir dazhnos rashybos klaidos? Jei antras variantas, tai viskas aishku, pati uzhknisa labai, jei pirmas - skonio reikalas :mellow:.

Šį pranešimą redagavo Ding3s: 2008-10-01, 17:47

Walleris

• Administratoriai
65

Rodyti pranešimąDing3s, 2008-10-01, 18:47, pasakė:

Ne į temą
Hm, o apgailetina rashysena tai kas? sh ch ir pan naudojimas vietoj lietuvishku raidzhiu, ar shiaip zhioplos ir dazhnos rashybos klaidos? Jei antras variantas, tai viskas aishku, pati uzhknisa labai, jei pirmas - skonio reikalas :mellow:.
Ne į temą
Nemanau, kad cia visi turetu aiskint savo parasymus. Bet jei taip nori - zioplu klaidu visiems pasitaiko, vieniems daugiau, kitiems - maziau, bet svarbu bandyti ju isvengti. Mane tikrai labiau nervina tavo rasysena - kaip pats minejai "zh, sh" ir pan. Ir cia tikrai nera skonio reikalas. Toks rasymo budas yra lietuviu kalbos isdarkymas, internetiniu nusmurgeliu sugalvotas. Nezinau, gal as per daug i tai reaguoju, bet man taip rasantiems is karto norisi "mazvaikio" etikete priklijuoti.

Dizzee

rap is cool

• nMo nariai
0
Virs manes Walleris, visada rimtas, protingas zmogus. Vienas is NME bookeriu, gal net pagrindinis, jei neklystu :mellow:.
Nuotrauka

Skorpio

Rudas diržas

• nMo nariai
2
Walleris. Galima isgirsti protingu ir idomiu minciu, kartais idomu pasneketi, bet kartais buna pasiputes ir arogantiskas, nesiskaitantis su kitais ir ziurintis is auksto. Nepaisant viso sito, kaip forumietis tikrai pakankamai geras narys kurio mintis idomu isklausyti, bet kalbetis asmeniniame pokalbyje su juo bent jau man ne visada yra noro. :mellow:

Nuotrauka

Nuotrauka

Nuotrauka

SmS

Nepabėga

• nMo nariai
0
Virš manęs Skorpio. Forumo senbuvis, dabar nelabai dažnai matomas, mat užsiėmęs :) nelabai pažįstu :o

seimas2

NVW Wrestler

• nMo nariai
0
Virš manęs SmS, rodo gan daug dėmesio NVW, dėl to man patinka ;D teko kautis su jo team'u NME, atrodo kalėjimo bėglių fanas, nice.

Laisvydas

100% Lithuanian Nation™

• Nariai
0
Virš manęs senas pažystamas seimas, pažystami nuo vaikystes, o šiaip protingas žmogus kuriantis/dalivaujantis nvw ;)

Šį pranešimą redagavo Laisvydas: 2008-10-11, 23:06

Impact

Keep your Smile

• nMo nariai
0
Virs manes naujokas Laisvydas, nmo jis naujokas bet PW pasauli jauu tikrai nenaujokas ;) Siaip daug kartu matytas games.lt. Na normalus baxuras ka cia ir be pridursi.

Kzkas

Viena komanda - Žalgiris!

• nMo nariai
1
Virs manes Impact geras zmogus ;), gerai kovoja NME :) MLDC

Šį pranešimą redagavo Kzkas: 2008-10-12, 10:55

Unbroken

Governmental Monkey Sh*t™

• nMo nariai
26
Virs manes pats Kzkas. Avatarus beveik kasdien keiciantis zmogus. Geras GFXeris. Neapsileides.

BEST IN THE WORLD
Nuotrauka
He is not next Hulk Hogan, he's first CM Punk.

Nuotrauka
Nuotrauka

Refresh_22#MVP

Žalias diržas

• nMo nariai
0
virs manes xxxbrokenxxx , CM Punk Fanas , kartais per daug savo wrestleri visur kisa..
https://www.facebook.com/RVillle - Mes padarysime jus gražesnius!

Dizzee

rap is cool

• nMo nariai
0
Vilius, kolega, rankininkas. Esam siek tiek pazistami. Gana aktyvus. Siaip daugiau nezinau ka pasakyt.
Nuotrauka

Bottom

Mėlynas diržas

• nMo nariai
12
Dizzee - įdomaus nick'o savininkas, labai užsiėmęs ir metęs wrestling'ą. Lanko treniruotes ir mokosi 8 klasėje. Gauna daug namų darbų. O šiaip, retai forume tematau, plius kai nesidomi PW-man nėra kažkuo pasižymėjęs.
Nuotrauka

Nervas

Total Nonstop Action

• nMo nariai
2
Bottom. Buvęs NME IC čempionas. Įdomus žmogus, nusimano apie PW. Jeigu tiksliai nežino, ir nekiša nosies i diskusijas (ne taip kaip aš blin) Protingas, turintis humoro (ar jumoro?) jausmą. Laikau jį geriausiu GFXeriu Nmo forume. O šeip kietas žmogėnas. Bendrauja su visais draugiškai, su niekuo nesipyksta. PeaCe :D :)

Šį pranešimą redagavo Nervas: 2008-10-12, 20:57

Nuotrauka
I watch:
Nuotrauka

I don't watch:

Nuotrauka

Walleris

• Administratoriai
65
Nervas - nervuotas zmogus :) Geras naujienu rinkejas-vertejas. Saunuolis, kad stengiasi dometis PW, nors ziniu matosi, kad neretai truksta, bet viskas su laiku. Siaip kiek isimine - draugiskas, linksmas, komunikabilus (ne taip kaip as blyn :D)

SmS

Nepabėga

• nMo nariai
0
JOa, virš manęs Walleris :)

Buvęs (esamas?) vyriausiasis NME bookeris, žmogus, atvedęs mane į nMo, daug nusimanantis apie PW (palyginus su manim), bet kartais pasikėlęs šiek tiek :D

Powis

Žalias diržas

• nMo nariai
0

Rodyti pranešimąSmS, 2008-10-12, 22:02, pasakė:

JOa, virš manęs Walleris :)

Buvęs (esamas?) vyriausiasis NME bookeris, žmogus, atvedęs mane į nMo, daug nusimanantis apie PW (palyginus su manim), bet kartais pasikėlęs šiek tiek :D

FC Pistols komandos savininkas, puikus hattrick temos pašnekovas, mldc diedas :D

Nuotrauka

real_deal

IT'S GOD DAMN REAL...

• nMo nariai
132
Powis - matosi zmogus pametes galva del futbolo, neblogas naujienu rasytojas, bet man atrodo, kad seip nelabai besidomintis wrestlingu. LABAI retai matomas wrestlingo diskusijose.

Crack

Oranžinis diržas

• nMo nariai
13
Real_Deal protingas zmogus.per daug su nieko nesipykstantis , nemazai nusimanantis apie wrestlinga ir deda baisiai sunkias uzduotis zaidima: atspek veiksma :)

Karoxeetia

Baltas diržas

• Išbaninti
0
Megstantis Cracka :) (beje, neblogas pasirinkimas, bet ratai vistiek geriau )

BoXiX

Bla bla bla

• nMo nariai
0
Virsmanes tiesiog tranvestitas daugiau nieko negaliu pridurti :|

Nuotrauka

Vartotojų skaito šią temą: 1

narių: 0, svečių: 1, slaptų narių: 0