Sveiki atvykę į nMo.lt - seniausią pro-wrestling'o forumą Lietuvoje!
Šis forumas yra skirtas PW (profesionaliųjų imtynių) ir MMA (mišriųjų kovos menų) diskusijoms. Čia Jūs rasite naujienas iš WWE, TNA, UFC ir kitų organizacijų, naujausius rezultatus, įvairias nuotraukas, wrestler'ių biografijas, sporto totalizatorius, daug naudingų straipsnių ir, žinoma, bendraminčių, su kuriais galėsite bendrauti ir dalintis nuomonėmis. Taip pat, čia rasite įvairių failų - nuo dainų iki šviežiausių PW match'ų bei MMA kovų. New Maniacs Order - su Jumis nuo 2005 metų!
Jei esate nMo narys, tai prisijunkite čia, o jei ne, tada užsiregistruokite mūsų forume!
2005-10-20, 18:35
Gal kiek ir banalokas žaidimas bet dzin... Tai va rašot viską apie žmogų kurio postas yra aukščiau jūsų. Tai pvz:. dabar turesit apie mane rasyt, tas kas apie mane parašys bus sekanti "auka" ir apie jį turės rašyt. Tai va. Ir nereikia ten oj vien geras forumietis, yadi yadi. Sakykit viska, kas blogai ir kas gerai, kad žinotumem kas blogai ir ką turim taisyt muSYSe (hehe kaip paksius pasakiau) Nu tikiuosi supratot
2005-10-20, 19:02
Wirs manes Desert, aktywus forumo narys, megstantis atrodo pajuokaut, linksmas (zinau del to pirmo negalima sakyt buwo, bet dabar biski kritikos , nes jai wien gera sakai neidomu )
Galetu rasyt maziau nereiksmingu postu ar nekartot ta ka jau kiti sake
Edit : na tai gali pasirodyt kazkiek sawanaudiska, YPAC TAU, bet Raziel tawo nuomone apie mane as esu daug kartu girdejes ir noreciau suzinot kitu nuomone ka as blogo malu..
Galetu rasyt maziau nereiksmingu postu ar nekartot ta ka jau kiti sake
Edit : na tai gali pasirodyt kazkiek sawanaudiska, YPAC TAU, bet Raziel tawo nuomone apie mane as esu daug kartu girdejes ir noreciau suzinot kitu nuomone ka as blogo malu..
2005-10-20, 20:08
Dogmas - Normalus žmogas, kartais užknisa, ir pafloodina, bet šeip yra normalus narys, išmano apie wreslinga, turbut x4 daugiau už mane, bet reik su tuo susitaikyt, kažka bando GFX'int, ir gan neblogai išeina, bet visi naujokiški brudeliai, kaip pamačiau mėgsta dėtis wreslingo ppv arba įsimintinu show posterius į ava, nu kaip ir viskas overall žmogus kaip žmogus
Grįžau?!
2005-10-20, 20:14
zmogus virs manes yra Fantazy - geras draugas , vienas is nedaugelio normaliu mano pazystamu (inete) is vilniaus geras gfx'eris , stengiuosi laikytis jo duodamu patarimu (kai tik prisimenu) , idomus zmogus su kuriuo idomu bendrauti .
Dabar truputi kritikos : neperdidziausias domejimasis wrestlingu
Dabar truputi kritikos : neperdidziausias domejimasis wrestlingu
2005-10-21, 22:09
Virš manęs HARDCORE-AUGAS.
Net nežinau kiek metų ar koks vardas, bet atrodo visai malonus žmogus. Dabar pagalvojau apie disco drabužius.. Primena galbūt Ostiną Pauersą. Tai tiek. Nes tikrai nežinau ką rašyt galima apie žmogų, kurio beveik nepažysti. ;D
Net nežinau kiek metų ar koks vardas, bet atrodo visai malonus žmogus. Dabar pagalvojau apie disco drabužius.. Primena galbūt Ostiną Pauersą. Tai tiek. Nes tikrai nežinau ką rašyt galima apie žmogų, kurio beveik nepažysti. ;D
To me it is strange
This feeling is strange
But it's not gonna change for anybody.
(MUSE Fillip)
This feeling is strange
But it's not gonna change for anybody.
(MUSE Fillip)
Vartotojų skaito šią temą: 2
narių: 0, svečių: 2, slaptų narių: 0