Peršokti prie turinio

Sveiki atvykę į nMo.lt - seniausią pro-wrestling'o forumą Lietuvoje!

Šis forumas yra skirtas PW (profesionaliųjų imtynių) ir MMA (mišriųjų kovos menų) diskusijoms. Čia Jūs rasite naujienas iš WWE, TNA, UFC ir kitų organizacijų, naujausius rezultatus, įvairias nuotraukas, wrestler'ių biografijas, sporto totalizatorius, daug naudingų straipsnių ir, žinoma, bendraminčių, su kuriais galėsite bendrauti ir dalintis nuomonėmis. Taip pat, čia rasite įvairių failų - nuo dainų iki šviežiausių PW match'ų bei MMA kovų. New Maniacs Order - su Jumis nuo 2005 metų!

Jei esate nMo narys, tai prisijunkite čia, o jei ne, tada užsiregistruokite mūsų forume!

Žmogus virš manęs

Temoje atsakymų: 126

DeSerT

The King of Hearts

• nMo nariai
0
Gal kiek ir banalokas žaidimas bet dzin... Tai va rašot viską apie žmogų kurio postas yra aukščiau jūsų. Tai pvz:. dabar turesit apie mane rasyt, tas kas apie mane parašys bus sekanti "auka" ir apie jį turės rašyt. Tai va. Ir nereikia ten oj vien geras forumietis, yadi yadi. Sakykit viska, kas blogai ir kas gerai, kad žinotumem kas blogai ir ką turim taisyt muSYSe (hehe kaip paksius pasakiau) ;) Nu tikiuosi supratot
Nuotrauka

Nuotrauka

Nuotrauka

WinstoN

nMo...

• nMo Hall of Fame
0
Wirs manes Desert, aktywus forumo narys, megstantis atrodo pajuokaut, linksmas (zinau del to pirmo negalima sakyt buwo, bet dabar biski kritikos :lol: , nes jai wien gera sakai neidomu :D )
Galetu rasyt maziau nereiksmingu postu ar nekartot ta ka jau kiti sake :D

Edit : na tai gali pasirodyt kazkiek sawanaudiska, YPAC TAU, bet Raziel tawo nuomone apie mane as esu daug kartu girdejes ir noreciau suzinot kitu nuomone ka as blogo malu..
Nuotrauka
Nuotrauka

Lix

"Actions speak louder than words. Except mine."

• Administratoriai
36
Winston - geras moderatorius, visada savo vietoj, palaiko forume tvarka, raso naujienas, gfxina :lol: Na dar galeciau pasakyt visada islaiko rimti :D

dogmas

Žalias diržas

• nMo nariai
0
Lix - Geras zmogus, nenusisneka, zinoma kartais pasitaiko bereikalingu postu, bet saunus zmogus. Meta retkarciauis ir Video. Na tuoj paziuresim ar moka GFX`intint :lol:

Nuotrauka
Nuotrauka
Nuotrauka
Nuotrauka
Nuotrauka

Fantazy

Piktas Gezas - Fantazijus

• nMo nariai
0
Dogmas - Normalus žmogas, kartais užknisa, ir pafloodina, bet šeip yra normalus narys, išmano apie wreslinga, turbut x4 daugiau už mane, bet reik su tuo susitaikyt, kažka bando GFX'int, ir gan neblogai išeina, bet visi naujokiški brudeliai, kaip pamačiau mėgsta dėtis wreslingo ppv arba įsimintinu show posterius į ava, nu kaip ir viskas overall žmogus kaip žmogus :lol:

Grįžau?!

RazieL_

tas, kuris išbuvo nuo pradžių ;D

• nMo nariai
0
zmogus virs manes yra Fantazy - geras draugas , vienas is nedaugelio normaliu mano pazystamu (inete) is vilniaus :D geras gfx'eris , stengiuosi laikytis jo duodamu patarimu (kai tik prisimenu) , idomus zmogus su kuriuo idomu bendrauti .

Dabar truputi kritikos :D : neperdidziausias domejimasis wrestlingu :lol:
Nuotrauka

HARDCORE-AUGAS

EHW 4 LIFE!

• nMo nariai
0
Virs manes RazieL_

vienas is aktyviu useriu... man jis nei draugas nei priesas.
(is tikruju as net jo nepazystu :roll: atpazystu tik is postu :lol: )
Nuotrauka

XEUS

nMo Wrestling Guru

• nMo Hall of Fame
7

HARDCORE-AUGAS pasakė:

Virs manes RazieL_

vienas is  aktyviu  useriu...  man jis nei draugas nei  priesas.
(is tikruju as net jo nepazystu :roll:  atpazystu tik is postu :D )
Virš manęs HARDCORE-AUGAS aktyvus ir įkyrus hardcore wrestlingo mėgėjas :)

koltasXxX

left hook, right hook, take down, victory

• Išbaninti
0
dievas blin , wrestlinge ;] - xeus
Nuotrauka
Nuotrauka

pilnametis...

Skorpio

Rudas diržas

• nMo nariai
2
koltas...koltas...
w wuot taip pasakysiu
Normalus zmogus pavydziu gfx gabumu wrestlinge irgi ne lama
Nu bet seip nera labai idomus man zmogelis tiesiog paprastas :)

Nuotrauka

Nuotrauka

Nuotrauka

DeSerT

The King of Hearts

• nMo nariai
0
Skorpio, gana idomus zmogelis, vis tobuleja ant GFX'o, kazkokias dabar bjaurybes uzsidejes :D [joke] Matau patinka normali muzika, anxciau biski per daug postu rasydavo kur nereik dabar normaliai :)
Nuotrauka

Nuotrauka

Nuotrauka

Socom

Baltas diržas

• Naujokai
0
Desert... Idomus zmogus, linksma postus paskaityt, o seip nelabai as ji
pazystu :]

HARDCORE-AUGAS

EHW 4 LIFE!

• nMo nariai
0
Socom........... jaunelis WME forume :) man jo nickas asocijuojasi su zaidimu Socom navy seals :D kol kas jis nelabai zinomas (man tai tikrai :D )
Nuotrauka

Grybz

Žalias diržas

• nMo nariai
0
Virš manęs HARDCORE-AUGAS.
Net nežinau kiek metų ar koks vardas, bet atrodo visai malonus žmogus. Dabar pagalvojau apie disco drabužius.. Primena galbūt Ostiną Pauersą. Tai tiek. Nes tikrai nežinau ką rašyt galima apie žmogų, kurio beveik nepažysti. ;D
To me it is strange
This feeling is strange
But it's not gonna change for anybody.

(MUSE „Fillip“)

Guest_putupas_*

• Svečiai
Virs manes Saulašarė ,kuri nemegsta KIZ ,bet megsta Dangus :)

DeSerT

The King of Hearts

• nMo nariai
0
Virš manęs putupas, wrestlingas kaip pastebejau ne pirmoj vietoj :D Dar losia lineage 2, is jo pinigus nuragavau ir nelosiu ;D Zinok as kapiu atsargas :) Tikrai dosnus zmogelis, juokingas, fainas zmogus :D Nors katė jo avatare nlb man patinka :D
Nuotrauka

Nuotrauka

Nuotrauka

Guest_spyxter_*

• Svečiai
Deja, pono DeSerT nelabai pazistu, bet manau, kad jis yra geras zmogas :D. Kiek pastebejau jis nefloodina. Tai tiek :)

Guest_Raiden_*

• Svečiai
spyxteris-kaip kazkas sake "musu forumo sveikuolis".Negeria,neruko.Forume retokas svecias.Megsta motcus,neagresyus.

Skorpio

Rudas diržas

• nMo nariai
2
Raiden vienas is padoresniu naujoku aplankanciu musu foruma kaupia wrestlingo zinias :) zodzius norm

Nuotrauka

Nuotrauka

Nuotrauka

Guest_Raiden_*

• Svečiai
Skorpio,pirmiausia manau,kad jo avataras (bicas su ledo ritulio kauke) atrodo zjbs.Jis daznas lankytojas,daug zino apie wrestlinga,jei neklystu tai jis nei moderatorius,nei administratorius,nors manau tikrai nusipelne juo buti.

Lix

"Actions speak louder than words. Except mine."

• Administratoriai
36
Raiden normalus memberis, ar truksta nemazai wrestlingo ziniu, kad galetu idomiai diskutuot su kitais. Tobulejantis zmogus :D

DeSerT

The King of Hearts

• nMo nariai
0
Lix :D Forumo"diedukas" t.y. senas forumo narys, nosr vis dar nesugebejo avataro ar sig'o uzsidet :D Megsta kritikuot GFX'us nors pats beveik nemaciau jo paties GFX'u :D Nervina kad daugiau uz mane postu turi :D
Nuotrauka

Nuotrauka

Nuotrauka

Guest_Raiden_*

• Svečiai
DeSerT-manau tinkamiausias kandidatas i 2005 metu smaikstuolio apdovanojima.Megsta HBK (turbut del laisvo elgesio),beveik kiekvienam poste yra nors lasas humoro.

RazieL_

tas, kuris išbuvo nuo pradžių ;D

• nMo nariai
0
Raiden normalus zmogus , neuzpisantis (na gal truputi :D) , rodos stengiasi savo zinias plest :D
Nuotrauka

Guest_spyxter_*

• Svečiai
Razilis, gal ir neblogas zmogas, bet kartais tiesiog uzknisa. Be jokios aiskios priezasties... :?
Sorry, raziel, bet taip jau yra ;) (nesakau kad as tobulas)

Vartotojų skaito šią temą: 2

narių: 0, svečių: 2, slaptų narių: 0