Sveiki atvykę į nMo.lt - seniausią pro-wrestling'o forumą Lietuvoje!
Šis forumas yra skirtas PW (profesionaliųjų imtynių) ir MMA (mišriųjų kovos menų) diskusijoms. Čia Jūs rasite naujienas iš WWE, TNA, UFC ir kitų organizacijų, naujausius rezultatus, įvairias nuotraukas, wrestler'ių biografijas, sporto totalizatorius, daug naudingų straipsnių ir, žinoma, bendraminčių, su kuriais galėsite bendrauti ir dalintis nuomonėmis. Taip pat, čia rasite įvairių failų - nuo dainų iki šviežiausių PW match'ų bei MMA kovų. New Maniacs Order - su Jumis nuo 2005 metų!
Jei esate nMo narys, tai prisijunkite čia, o jei ne, tada užsiregistruokite mūsų forume!
2011-01-29, 20:27
2011-01-29, 21:23
CIA lietuve siuo metu pasirasiusi kontrakta su WWE. Imposible is nothing.
2011-01-29, 21:30
2011-01-29, 22:19
Kas liecia prasimusima i versla, kai as pats dar nebuvau paleides savo sapnu tapti pro-wrestleriu (nes manau dauguma siame forume bent minutei buvo apie tai susimaste) as rimtai galejau galvoti tik apie viena varianta - Storm Wrestling Academy. Prasimusti i WWE per Juntine Karalyste man pasirode pernelig sudetinga, nors si salis ir yra arciausia is rimtu PW rinku Europoje. Lance Storm mokykla yra issideste Kanadoje, i kuria mums is Lietuvos yra pakankamai lengvai persikelti, liginant su JAV. Jo akademija yra viena is rimciausiu PW mokyklu pasaulyje, jei ne pati rimciausia - zmogus daugiau nei suvokia versla is visu kampu ir is absoliutaus nulio gali paruosti nuostabu darbuotoja, kuris zino ka daro ringe. Be to, po to kai tu (ar, tiksliau, JEI tu praejai jo programa), tau iteikiami telefonai/adresai, kur tu gali nusiusti savo irasus ir informacija apie save ir buti pastebetas. Tai labai svarbus privalumas, nes tokia isleistuviu dovana tau duos reta mokykla. Be to, Lance yra gerbiamas veteranas ir turi daug itakingu draugu bei pazistamu versle, kuriems gali numesti gera zodi apie tave, jei tu pasizymejai. Minusai? Jo programa yra negailestinga ir paprastai is 12-15 pradejusiu sia 3 menesiu "stovykla" vaikinu, iki galo daeina maziau nei puse. Tu turi buti fiziskai stiprus ir istvermingas, taigi betkas ten neisgyvens. Kitas dalykas, jo kursas kainuoja CA$4,250. Dar damesk, kad reikes rasti kur gyventi, ka valgyti ir pns. Taigi su plika subine ten nera ka veikti. Tapti pro-wrestleriu yra labai brangus malonumas, su maza sekmes tikimybe bei didele sveikatos rizika, taigi reikia butinai igauti aukstaji issilavinima, kad butu ant ko nukristi.
2011-01-29, 23:10
2011-01-30, 12:37
`MalioK`, 2011-01-29, 23:30, pasakė:
Ne į temą | Tenoriu nesutikti su Duncan ir pasakyti, kad mano nuomone Batista yra kaip tik vienas is charizmatiskiausiu vyruku versle. |
Ne į temą | Eilini karta nelabai aiskiai isreiskiau savo mintis-paminedamas Batista turejau galvoje,kad jis i versla prasimuse beveik vien tik savo fiziniu duomenu deka.Kalbant apie charizma-taip sutinku Batista yra charizmatiskas |
2011-06-05, 14:30
Linas, 2011-06-04, 23:34, pasakė:
I watch:
I don't watch:
2011-12-08, 21:31
P.S. Kurt Angle lanke sambo ir tapo olimpiniu cempionu, ir tapo vienas techniskiausiu visu laiku Wrestleriu ))
2011-12-08, 22:29
Šį pranešimą redagavo Duncan: 2011-12-08, 22:30
2011-12-20, 15:01
Jau nebesu mažas vaikas ir esu rimtai apsisprendęs tapti imtyninku. Žinoma atsargai turiu už ko užsikabinti jeigu nepasisektu. Važiuosiu į Norvegija gerai padirbėti gal kokius porą meteliu, ir vėliau noriu važiuot gyventi į Amerika, susirasti ten visų pirmą pastovu patogų darbą kuris netrukdytų imtyniu mokyklai. Mokyklos apie kurias galvoju yra OVW Ohajo valstyjoj, ROH kuri yra Bristoli-Pensilvanijoje arba FCW Floridoj-Tampoje. Šiuo metu sportuoju kaip ir dauguma imtyninkų sunkiaja atletika, gal apie pusketvirtų metų. Šiuo metų savo svoriu nesidžiaugiu per daug noriu būti didesnis ir būsiu. Turiu įvairių įdėju ir tikrai įdomių kurios kiek man žinant nebuvo dar panaudotos imtyniu versle. Be to kai esu toks kaip ir mazochistiškas, man skausmas nekelia rūpesčių, galėčiau atlikinėt įvairius triukus, šuolius nuo aukštai ant digliuotos vielos ir t.t., įdėt į imtynės realistiškumo ir leistis tarkim sumušamam ištikrųjų, prasileisti gerų smūgių, taip surengiant žmonėm tikrai įdomu show su krauju,mėlynėm ir daug tikro skausmo. Suprantu imtynes ir iš verslo pusės, jok tai sunkus verslas, tačiau greičiausiai jeigu pasisektu mokykloje, susirasčiau gerą vadybininką. Blogiausiu atvėju pasirinkčiau imtyniu mokyklą Airijoj arba Anglijoj. Todėl prašau pakomentuokit ir pasakykit ką manot, ko trūksta, nes čia man svajonė kurią stengsiuos pildyti. Suprasiu ir kritika.
2011-12-20, 16:24
P.S. Dar http://dgusa.tv/seminar.htm patikrink.
Vartotojų skaito šią temą: 1
narių: 0, svečių: 1, slaptų narių: 0