Turbūt svarbiausias (long term) dalykas šiemet įvykęs TNA yra abiejų iširusios Beer Money komandos narių singles pushas prasidėjęs su Bound for Glory Series. Abu jau spėjo, nors ir labai neilgai, palaikyti pagrindinį TNA titulą ir šiuo metu yra main event lygyje, kas, nors ir džiugina, tačiau yra labai neįprasta žinant Hogano režimo TNA trendus. Labai įdomu būtų išgirsti forumo narių nuomonę apie šito akivaizdžiai svarbaus lygos ateičiai pusho atlikimą. Ką galvojat apie Hogano paskutinės minutės sprendimą neleisti Roode laimėti per BFG, nes Hulkas nemato jo kaip top talento? Kaip jums patiko Roode virtimas heelu (IMHO jam *žymiai* labiau tinkanti rolė) ir main event kovos? Kaip jums abiejų wrestlerių promo pastaruoju metu? Ar kuriame nors matote potencialą būti reguliariu main-eventeriu? Ir, savrbaiusia, kaip galvojate, ar pushas tęsis reikšmingą laiko tarpą, ar TNA titulą numes Hardžiui ir palaidos bet kokias progreso viltis?
Aš pats šįkart esu ganėtinai patenkintas TNA bookeriu darbu, kol kalba neeina apie tai kaip bookinamos pačios kovos. Aš žiūrėdamas wrestlingą visų pirma tikiuosi pamatyti gerų matchų, o firminiai TNA finišai ir kelių minučių tituli kovos į šią kategoriją tikrai neįeina. Apie Stormo galimybę turėti main event kalibro kovas iki šiol galima tik spėlioti, o juk jis buvo čempionas... Roode kovos irgi yra sugadinamos idiotiškų finišų, nors ir gauna pakankamai laiko, kad parodytį jo adekvatumą ringe. Nors aš vis dar tikiuosi pamatyti iš jo daugiau nei dabar. Jo kovos geros, bet tikiu, kad Roode turi potencialą turėti klasikinių matchų. Roode ir Stormo promo po Impacto, per kurį Stormas prarado titulą, mano akyse buvo labai labai stiprūs, bet sekančiomis savaitėmis teko smarkiai nusivilti, nes abu neatrodo komfortabiliai prie mikrofono. Roode su kiekviena savaite rodo vis mažiau characterio, kas irgi verčia nerimauti... Labai tikiuosi, kad jo reignas nesibaigs greitu metu ir jį spės establishint su porą švarių pergalių.
Sveiki atvykę į nMo.lt - seniausią pro-wrestling'o forumą Lietuvoje!
Šis forumas yra skirtas PW (profesionaliųjų imtynių) ir MMA (mišriųjų kovos menų) diskusijoms. Čia Jūs rasite naujienas iš WWE, TNA, UFC ir kitų organizacijų, naujausius rezultatus, įvairias nuotraukas, wrestler'ių biografijas, sporto totalizatorius, daug naudingų straipsnių ir, žinoma, bendraminčių, su kuriais galėsite bendrauti ir dalintis nuomonėmis. Taip pat, čia rasite įvairių failų - nuo dainų iki šviežiausių PW match'ų bei MMA kovų. New Maniacs Order - su Jumis nuo 2005 metų!
Jei esate nMo narys, tai prisijunkite čia, o jei ne, tada užsiregistruokite mūsų forume!
2011-12-11, 18:49
Na as daug is tna nesitikiu nes pavargau nusivilti Bet seip man labiau patinka Storm nei Roode, Stormo personazas man primtinesnis jis tiesiog bad ass kaubojus ir tiek. Reikia tiketis kad Lockdowna vainikuos Storm vs roode kova del dirzo, nes kol kas rimtesnio main evento as sugalvoti negaliu. Jai si svajone taps realybe uzsimarkinsiu kaip senais gerais laikais
Vartotojų skaito šią temą: 1
narių: 0, svečių: 1, slaptų narių: 0