Peršokti prie turinio

Sveiki atvykę į nMo.lt - seniausią pro-wrestling'o forumą Lietuvoje!

Šis forumas yra skirtas PW (profesionaliųjų imtynių) ir MMA (mišriųjų kovos menų) diskusijoms. Čia Jūs rasite naujienas iš WWE, TNA, UFC ir kitų organizacijų, naujausius rezultatus, įvairias nuotraukas, wrestler'ių biografijas, sporto totalizatorius, daug naudingų straipsnių ir, žinoma, bendraminčių, su kuriais galėsite bendrauti ir dalintis nuomonėmis. Taip pat, čia rasite įvairių failų - nuo dainų iki šviežiausių PW match'ų bei MMA kovų. New Maniacs Order - su Jumis nuo 2005 metų!

Jei esate nMo narys, tai prisijunkite čia, o jei ne, tada užsiregistruokite mūsų forume!

Ar turit merginą?

Temoje atsakymų: 113

Lyncaz

CENATION

• nMo nariai
19
Tiksliai, tik dabar supratau, kad jeigu atrodau šitaip
Spoiler'is
tai kokia kalba gali būt apie merginos turėjimą?

Nuotrauka

Jobberis_Extreme

Žalias diržas

• nMo nariai
11
Uoj jūs malačiai duodat :D , pats turėjau gražia, protinga merga ,bet praspyrė po pusės metų, tikriausiai todėl ,kad buvo protinga :D :D

Citata

Neduok man Dievas dievuleli rasti tave, invalide, nes isprievartausiu tavo sukrusta seima, papjausiu tavo suni lovoje ir prisiksiu tau i saldytuva - savo metais tokias salavas kaip tu kojomis miniau.

nMo - Where peace happens. :D

Refresh_22#MVP

Žalias diržas

• nMo nariai
0
perbegau akim per visa tema, butu idomu isgirst kaip ten valhalui besiseka
https://www.facebook.com/RVillle - Mes padarysime jus gražesnius!

Valhalas

Mėlynas diržas

• nMo nariai
9

Rodyti pranešimąRefresh_22#MVP, 2010-12-11, 17:42, pasakė:

perbegau akim per visa tema, butu idomu isgirst kaip ten valhalui besiseka

Niekas nepasikeitė, sekasi gerai :D

SmS

Nepabėga

• nMo nariai
0
Juoko kampelis čia.. Perėjau per visus puslapius tai tiek "ekspertų" radau, kad katu katu... :))

The1andOnly

Mėlynas diržas

• nMo nariai
3
tema gan senoka :)) dabar pasiskaitau ka ir pats rasiau, realiai viskas isliko tiesa SmS nereikia ironijos sarkazmo ir pan :D) tik pas mane realiai viskas jau pasikeite ir daug kartu..;] studijuoju, labai esu uzsiemes, tapau ziauriai isrankiu vaikinu ir paneles man sunkiai itinka siuo metu :D)

Nuotrauka

SmS

Nepabėga

• nMo nariai
0

Rodyti pranešimąThe1andOnly, 2010-12-17, 13:41, pasakė:

tema gan senoka :)) dabar pasiskaitau ka ir pats rasiau, realiai viskas isliko tiesa SmS nereikia ironijos sarkazmo ir pan :D) tik pas mane realiai viskas jau pasikeite ir daug kartu..;] studijuoju, labai esu uzsiemes, tapau ziauriai isrankiu vaikinu ir paneles man sunkiai itinka siuo metu :D)

Kodėl nereikia? :D Nieko piktybiško, tik šiaip gnybteliu kai kuriems į šoną :D

The1andOnly

Mėlynas diržas

• nMo nariai
3
manau, kad si tema buvo viena idomiausiu apskritai tais laikais kai buvo itin aktyvus forumas :D patiko paklausyt vienas kito istoriju, o ar jau buvom ten ar nebuvom tais ekspertais tai tebunie kaip buvo taip.. esme, kad visai darniai bendravom ir tai jau gan buvo senai :))

Nuotrauka

SmS

Nepabėga

• nMo nariai
0

Rodyti pranešimąThe1andOnly, 2010-12-17, 19:58, pasakė:

manau, kad si tema buvo viena idomiausiu apskritai tais laikais kai buvo itin aktyvus forumas :D patiko paklausyt vienas kito istoriju, o ar jau buvom ten ar nebuvom tais ekspertais tai tebunie kaip buvo taip.. esme, kad visai darniai bendravom ir tai jau gan buvo senai :))

Jo, tada būdavo įdomu vis čia užsukti, dabar tai jau vargiai kada beužsuku..

Šį pranešimą redagavo `MalioK`: 2010-12-18, 17:12
+20% ispejimo. Offtopic tag'ai.

Lyncaz

CENATION

• nMo nariai
19
Ne į temą

Rodyti pranešimąSmS, 2010-12-17, 21:46, pasakė:

Jo, tada būdavo įdomu vis čia užsukti, dabar tai jau vargiai kada beužsuku..
Na taip, kada tau prireikia pagalbos, tai bėgi pas "draugus" į nMo klausimų skilty, o šiaip tai nėra čia ko lankytis... :)

Nuotrauka

Refresh_22#MVP

Žalias diržas

• nMo nariai
0

Rodyti pranešimąWalleris, 2010-12-17, 22:38, pasakė:

Ne į temą
eikit nafik
Ne į temą
Stai kas buna, kai vaikai pirma kart prisigeria

Zygi, o ko su ta vyresne drauge issiskyrei(nezinau vardo)? Kiek pamenu,labai laimingas su ja buvai ir apie ateity mastei jau kazka
https://www.facebook.com/RVillle - Mes padarysime jus gražesnius!

SmS

Nepabėga

• nMo nariai
0

Rodyti pranešimąLyncaz, 2010-12-17, 22:35, pasakė:

Ne į temą

Na taip, kada tau prireikia pagalbos, tai bėgi pas "draugus" į nMo klausimų skilty, o šiaip tai nėra čia ko lankytis... :D

Ne į temą
Na jei reikia kokios pagalbos, tai pasiklausiu tiek čia, tiek kituose forumuose. Kuo daugiau pagalbos, tuo geriau :) O iš kitos pusės, jei atrasiu laiko PW, tai grįšiu, bet kol kas prošvaisčių nėra.

Spoiler'is

The1andOnly

Mėlynas diržas

• nMo nariai
3

Citata

Zygi, o ko su ta vyresne drauge issiskyrei(nezinau vardo)? Kiek pamenu,labai laimingas su ja buvai ir apie ateity mastei jau kazka

metus ishsdraugavau :) tiesiog viskas eme tapti labai rutiniska, perdaug buvom sulipe ir ji man pradejo kaip zmogus nebedominti.. dabar siokia tokia drauge yra ji man.. vis dar i ja ziuriu kaip i dailia pana, bet ji niekad nebedomins manes kaip zmogus, nes ja visa pazinau kaip nulupta ir nebeliko idomumo kazkokio.. geriausais zodis turbut cia tinka "ATSIBODO" o ir galiausiai paskutiniais menesiais pradejo kelt scenas visokias, su kiekviena diena vis daugiau labai su manim norejo but, o as labiau pasiilgau savo veiklos (krepsinio, muzikos, draugu). Taigi pasirinkau antraji varianta grizti prie visko kas man iprasta ir palikt ja. Dabar jau praejo metai kaip su ja nedraugauju ir viskas yra gerai ^_^

Nuotrauka

Bottom

Mėlynas diržas

• nMo nariai
12
Eh... prieš tris mėnesius rašiau girdamasis, dabar rašau guosdamasis. Po metų-su-biškiu draugystės šiandien išsiskyrėm. Tas buvo mano iniciatyva. Tas pats kaip Zygiui-atsibodo, pavargau, pasiilgau vienišio gyvenimo. Nors šitą dieną planavau jau ne vieną savaitę, bet parėjęs namo jaučiaus kaip šūdo krūva. Toks jausmas kad padariau klaidą. Bijau, kad po kažkiek laiko suprasiu, kad per daug pripratau prie jos ir nebemokėsiu rast vietos vienas. Na, visad yra rezerve grįžimas ant kelių, tačiau dabar-aš kryžkelėj.
Nuotrauka

The1andOnly

Mėlynas diržas

• nMo nariai
3
Bottom-man irgi taip buvo zinok, nors irgi PATS nusprendziau ja palikt. Visada yra tas toks "Blemba, o gal bereikalo palikau?", bet zinok praeis koks menesiukas ir zinok viskas praeis. Arba viskas uzsimirs, arba tiesiog pamatysi kitu merginu demesi, pats kokia nors simpatiska pamatysi ir patiks gyvent vienam. Pamenu savo metus su virsum viengungisko gyvenimo.. tikrai neprasi buvo. Labai daug demesio is kitu, baliai, tusai, festivaliai vienam ir nepriklausomam po to pasiilgsi vel merginos nuolatines - pamatysi. Tokie mes baxurai jau esam, kad pabunam su panom metelius, tada vieni, tada vel su panom, vel vieni.. mums reikia pokyciu. Visiems zmonems ju reikia, na, o as vel turiu drauge, galiu sakyt mergina su kuria esu apie pora menesiu ir kolkas dziaugiuosi tokiu bendravimu koki turiu, nes jis gan neipareigojantis, ji turi daug vaikina primenanciu bruozu, o man kaip tik ir reikejo siuo metu tokios panos, kuri butu kazkiek panasi savo charakteriu i vaikina, kad su ja pasisneket, kad nebutu skysta, galetu man ispirt i uzpakali kai uzsnustu.. o seip kai ateina rimtesnes akimirkos, vakare susedus ant sofos galima ir pasimegauti tuo statusu Vaikinas/Mergina, kuris nesa abiems nauda:) na, o tau Bottom tiesiog linkiu dabar stiprybes, jos prireiks.

Nuotrauka

TukasW

Baltas diržas

• Naujokai
12
Neturiu, bet norėčiau. Visai nieko būtų, tik kad tos mergos(ne visos) tokios tipinės pasidarė - miesto apėjimas 5 kartus, +3 valandų kimarinimas ant parko suoliuko. Ir laiko gaišimas ir jokios naudos(bile tik kartu pabūt). Aplink yra pavyzdžių - išsiskiria po kokio 1,5 mėnesio ar dar greičiau "kyšt-myžt" negavę.

Valhalas

Mėlynas diržas

• nMo nariai
9

Rodyti pranešimąTukasW, 2011-07-27, 17:35, pasakė:

Neturiu, bet norėčiau. Visai nieko būtų, tik kad tos mergos(ne visos) tokios tipinės pasidarė - miesto apėjimas 5 kartus, +3 valandų kimarinimas ant parko suoliuko. Ir laiko gaišimas ir jokios naudos(bile tik kartu pabūt). Aplink yra pavyzdžių - išsiskiria po kokio 1,5 mėnesio ar dar greičiau "kyšt-myžt" negavę.

That's the whole point (H)

O kad nebūtų "laiko gaišimas" galima ir savo iniciatyvą parodyt ir kažką įdomaus pasiūlyti. (H)

TukasW

Baltas diržas

• Naujokai
12

Rodyti pranešimąValhalas, 2011-07-27, 21:38, pasakė:

That's the whole point (H)

O kad nebūtų "laiko gaišimas" galima ir savo iniciatyvą parodyt ir kažką įdomaus pasiūlyti. (H)
Tai tokios draugystės ir neužsitęsia manau. Tikslas - kad duotų, o ne tam, kad susirastų, kaip sakant, "tą vienintelę".
Ta iniciatyva, kad ir kokia ji įdomi bebūtų, gali nesudominti. Juk supranti, yra toks pasakymas: "Kas per padaras yra moteris?" :o Nesuprasi, ko jos nori :)

Bottom

Mėlynas diržas

• nMo nariai
12
Gali, negali sudominti-čia skamba kaip plepio žodžiai:) Keiki tokią veiklą, kai pats nieko geriau nesugalvoji/nesugalvotum. Jei patirty turėjai atvejų, kad su tavo originalesniu pasiūlymu nesutiko, tada suprantu, bet dabar man atrodo bambi ir tiek (H)
Nuotrauka

TukasW

Baltas diržas

• Naujokai
12
Ne į temą
Taigi sakiau, kad mergos neturėjęs, šiaip tik samprotauju žiūrėdamas iš šono kaip draugeliams einasi (H)

mindaugas

Baltas diržas

• Naujokai
0
Nu mergos neturiu tikros, turiu tik draugiu. Galvoju ir gerai, kad neturi, nes man esu skupas ir nieko jai nepirkciau (H). Po kolkas neturiu ir nereikia (tikiuosi nereikes)!

Lyncaz

CENATION

• nMo nariai
19
Ne į temą

Rodyti pranešimąmindaugas, 2011-07-29, 21:54, pasakė:

(tikiuosi nereikes)!
NuotraukaNuotraukaNuotrauka

Nuotrauka

Mauglis

MAUGLIS

• nMo nariai
-2

Rodyti pranešimąLyncaz, 2011-07-29, 22:58, pasakė:

Ne į temą

NuotraukaNuotraukaNuotrauka
Ne į temą
agree :D :D :D

Nuotrauka

Rocky Balboa - The Best there ever was, the best there ever will be!!!

Doppelganger

OURS TRULY THIS LIFE

• Administratoriai
22
Made my day :DDDD

VISŲ WCW NITRO, THUNDER, SATURDAY NIGHT ir PPV show savininkas!

KNOCK S†RAIGH† †HE FUCK OU†!!!

Sabalys

Baltas diržas

• Naujokai
-1
Atsakyma apsvarstykite ir detaliai paiskinkite kodel neturejote? O jei turejote tai mldc :hmm:

Vartotojų skaito šią temą: 5

narių: 0, svečių: 5, slaptų narių: 0