Gatveje? No problem
Esme einant taku ir taip kaip psycho pribegt ir klaust vardo ir numerio iskart nedaryciau
Esu susipazines gatveje, na tiksliau sakant parke kur nors ar panasiai su merginom. Nesakau, kad tas susipazinimas virto i dvieju asmenu silta draugyste su isipareigojimais. Taciau grazei susipazinti galima, o poto gal net isvystyti i ta mineta mano draugyste. Sedejome prisimenu viena karta "krantineje" gurksnojome aluti karsta vasaros diena ir ziurim sedi ant suolo paneliu neblogu. Kaip tik draugui reikejo pridegt. Nu tai ka. Seip drasos pas mane yra, galiu sukaupti, biski per save perlipti ir isdrysti. Nuo mazu dienu nesiskundziau. Prieini:
- Laba diena, ar netrukdau..
Ir visokiais panasiais. Atsako, kad ne, o tada gali prisistatyti ir paklausti paneliu kuo jos vardu. Jos jeigu matysi is anksto kad malonios tikrai atsakys tuo paciu. Svarbu neperzengt is kart ribu su pvz:
- Gal numeriuka..?
Tokiu nereikia.
Prisimenant is to karto tai pasakiau, kad is tikruju reiketu pridegti, bet prie to pacio, kad labai noretume susipazinti. Ir viskas. Pasiulai ateiti prisesti kartu. Draugai paruko galbut is ju kas nors ruko (as pats nerukau), o pt jau kalba pati risasi ir tiek. Tas pats ivairiuose ivykiuose kelte, autobuse ir pan.
Kas del klubu tai ten panele butu surasti sunku, kadangi kai lankausi viename klube (Globale) is tikruju tai teoriskai tureciau buti neileidziamas, taciau su tam tikrom priemonem praktiskai ieinu (man 17-a). Na, o viduj zvalgaisi. Zinoma eini pashokti ir apsizvalges aplinkui pamati paneles nuo 19 iki 23m. Nu tai ko noret? Vienetas kurios ateina gal mano amziaus. Arba netgi jeigu ateina kokia 18mete tai ji atrod kaip 22 ;D tai va taip ir buna
Susipazint lengviausiai per tusus ivairius arba tiesiog jeigu mokiniesi, dirbi, studijuoji toje pacioje vietoje ir pan. ta zmogu daznai matai, gali su juo bendrauti ir risti santykius.