Peršokti prie turinio

Sveiki atvykę į nMo.lt - seniausią pro-wrestling'o forumą Lietuvoje!

Šis forumas yra skirtas PW (profesionaliųjų imtynių) ir MMA (mišriųjų kovos menų) diskusijoms. Čia Jūs rasite naujienas iš WWE, TNA, UFC ir kitų organizacijų, naujausius rezultatus, įvairias nuotraukas, wrestler'ių biografijas, sporto totalizatorius, daug naudingų straipsnių ir, žinoma, bendraminčių, su kuriais galėsite bendrauti ir dalintis nuomonėmis. Taip pat, čia rasite įvairių failų - nuo dainų iki šviežiausių PW match'ų bei MMA kovų. New Maniacs Order - su Jumis nuo 2005 metų!

Jei esate nMo narys, tai prisijunkite čia, o jei ne, tada užsiregistruokite mūsų forume!

Ar turit merginą?

Temoje atsakymų: 113

seimas2

NVW Wrestler

• nMo nariai
0

Rodyti pranešimąLyncaz, 2009-03-31, 18:37, pasakė:

:D
na Tavo kabinimas nėra labai lygus "kabinimui", nes kaip supratau, buvo kažkoks atsakas iš jos pusės. jei ji Būtų į Tave net nežiūrėjus, tai nemanau, kad būtų papirkę keli juokeliai per pamoka ;)
o tie patarimai tai neblogi, reiktų ir man pasimokyt :D tik, kaip tuo šunis vedžiot jei gyveni kokių 5 km atstumu? ;)

Nemanau kad santykiai trunka ilgai kai susidomėjimas būna vienpusis.

The1andOnly

Mėlynas diržas

• nMo nariai
3
Vienpusiu santykiu net nepradet geriau ;] manau daugelis yra protingu ir nepradeda ;]

Nuotrauka

Lyncaz

CENATION

• nMo nariai
19
I've got bad news... :lol: I'm alone now! po ~3,5 metų baigėsi mūsų santykiai, nors tiesa jau švietėsi, kad jie neturi ateities. Vis dažnesni ginčai dėl smulkmenų ir vieną dieną tai išaugo į lengvą apsižodžiavimą (iki tol net ir žodis "durnas" nebuvo naudojamas, o šį kart buvo ir truputį riebesnių). žodžiu jau pora mėnesių esu laisvas, bet kažkodėl ta laisve nesidžiaugiu... Gal prasidėjus vasarai mano nuomonė pasikeis, bet kol kas tikrai norėčiau būk kažkieno "nuosavybe" :mellow:
p.s. gal kas turit kokią gražią draugę ar sesę? :lol:

Nuotrauka

Kzkas

Viena komanda - Žalgiris!

• nMo nariai
1

Rodyti pranešimąLyncaz, 2009-06-09, 00:22, pasakė:

I've got bad news... (H) I'm alone now! po ~3,5 metų baigėsi mūsų santykiai, nors tiesa jau švietėsi, kad jie neturi ateities. Vis dažnesni ginčai dėl smulkmenų ir vieną dieną tai išaugo į lengvą apsižodžiavimą (iki tol net ir žodis "durnas" nebuvo naudojamas, o šį kart buvo ir truputį riebesnių). žodžiu jau pora mėnesių esu laisvas, bet kažkodėl ta laisve nesidžiaugiu... Gal prasidėjus vasarai mano nuomonė pasikeis, bet kol kas tikrai norėčiau būk kažkieno "nuosavybe" :mellow:
p.s. gal kas turit kokią gražią draugę ar sesę? :lol:

Ne į temą
Ismok naudotis ONE.LT :lol:

Lyncaz

CENATION

• nMo nariai
19
Ne į temą

Rodyti pranešimąKzkas, 2009-06-09, 00:26, pasakė:

Ne į temą
Ismok naudotis ONE.LT :lol:
]
ką Tu manai, aš dabar veikiu? :lol: tik man ten žiauriai nesiseka, nes pataikau arba ant užimtos arba ant 14-metės :mellow:

Nuotrauka

Kzkas

Viena komanda - Žalgiris!

• nMo nariai
1

Rodyti pranešimąLyncaz, 2009-06-09, 00:28, pasakė:

Ne į temą
]
ką Tu manai, aš dabar veikiu? :lol: tik man ten žiauriai nesiseka, nes pataikau arba ant užimtos arba ant 14-metės :mellow:

Ne į temą
Na, ka padarysi teks tau yra radija skambint arba skelbima i laikrasti paduot :lol:

Valhalas

Mėlynas diržas

• nMo nariai
9

Rodyti pranešimąLyncaz, 2009-06-09, 00:28, pasakė:

Ne į temą
]

Ne į temą
Nėra ko stebėtis - 90 % (kaip minimum) merginų populiacijos ten 11-14; jei nori kažko rimčiau eik į specializuotus pažinčių saitus, o ne šitam š..lamšte murdykis. ;P

The1andOnly

Mėlynas diržas

• nMo nariai
3
Na jis del tos one.lt turbut juokavo :) Nera prasmes ieskoti internete paneles. Geriau, kad ir gatveje ar klube kur nors susipazinti :) reikia tik moket ;p

Nuotrauka

koltasXxX

left hook, right hook, take down, victory

• Išbaninti
0
O koks skirtumas kur su panele susipazysti? Manau viskas priklauso nuo taves ir jos ir nuo aplinkybiu, o ne nuo budo kuriuo susipazinai.

P.S. Jau klube tai paneles tikrai neilgalaikes buna ;D
Nuotrauka
Nuotrauka

pilnametis...

Valhalas

Mėlynas diržas

• nMo nariai
9

Rodyti pranešimąkoltasXxX, 2009-06-09, 20:34, pasakė:

O koks skirtumas kur su panele susipazysti? Manau viskas priklauso nuo taves ir jos ir nuo aplinkybiu, o ne nuo budo kuriuo susipazinai.

P.S. Jau klube tai paneles tikrai neilgalaikes buna ;D

Na pvz yra skirtumas ar į prestižinį klubą eisi kokį ieškot ar į kokį trylikamečių free-entry "tusą". Kai jau susirasi, kas tau tinka tada galima sakyt, kad priklauso nuo tavęs, jos, aplinkybių, o iki to tai viskas būtent būdu ir vietove charakterizuojama :)

Skorpio

Rudas diržas

• nMo nariai
2
gatveje susipazinti ?:) buvau su viena tik susipazines taip kai isokau i troleibusa ir paklausiau koks troleibuso numeris :) bet siaip hm idomu kiek is jusu gatveje viduri dienos prieitu prie paneliu ir sakytu labas ! gal numeriuka ? :) :)

Nuotrauka

Nuotrauka

Nuotrauka

Lyncaz

CENATION

• nMo nariai
19

Rodyti pranešimąSkorpio, 2009-06-09, 21:39, pasakė:

gatveje susipazinti ?:) buvau su viena tik susipazines taip kai isokau i troleibusa ir paklausiau koks troleibuso numeris :) bet siaip hm idomu kiek is jusu gatveje viduri dienos prieitu prie paneliu ir sakytu labas ! gal numeriuka ? :) :)
labai sutinku su Tavim, nes gatvėje retai kas pakabina, bet visgi tai įmanoma. Buvo kartą, kad važiavom šleika, ir vienas draugelis sugebėjo susipažinti su merga, gauti jos nr ir susitarti dėl susitikimo vakare. Bet čia reikia būt drąsiam ir neieškot žodžio kišenėj, o pvz mane šios abi bėdos kamuoja :D
kiti kabinimo būdai, kaip klubai ar tūsai, ko gero efektyviausi, bet ne visi klubuose lankosi (vėl aš) :) tokiu atveju susirast gali tik per pažįstamus, tiesiog kai susieina platesnis ratas žmonių per kieno nors gimtadienį ar panašia proga.
Na o kabinimas viešoj vietoj manau normalus atrodytų tik vasarą, kaip kur prie vandens būnant gali rast būdą prieit (pvz "netyčia" aptaškyt :D)

Nuotrauka

The1andOnly

Mėlynas diržas

• nMo nariai
3
Gatveje? No problem :) Esme einant taku ir taip kaip psycho pribegt ir klaust vardo ir numerio iskart nedaryciau :) Esu susipazines gatveje, na tiksliau sakant parke kur nors ar panasiai su merginom. Nesakau, kad tas susipazinimas virto i dvieju asmenu silta draugyste su isipareigojimais. Taciau grazei susipazinti galima, o poto gal net isvystyti i ta mineta mano draugyste. Sedejome prisimenu viena karta "krantineje" gurksnojome aluti karsta vasaros diena ir ziurim sedi ant suolo paneliu neblogu. Kaip tik draugui reikejo pridegt. Nu tai ka. Seip drasos pas mane yra, galiu sukaupti, biski per save perlipti ir isdrysti. Nuo mazu dienu nesiskundziau. Prieini:
- Laba diena, ar netrukdau..
Ir visokiais panasiais. Atsako, kad ne, o tada gali prisistatyti ir paklausti paneliu kuo jos vardu. Jos jeigu matysi is anksto kad malonios tikrai atsakys tuo paciu. Svarbu neperzengt is kart ribu su pvz:
- Gal numeriuka..?
Tokiu nereikia.
Prisimenant is to karto tai pasakiau, kad is tikruju reiketu pridegti, bet prie to pacio, kad labai noretume susipazinti. Ir viskas. Pasiulai ateiti prisesti kartu. Draugai paruko galbut is ju kas nors ruko (as pats nerukau), o pt jau kalba pati risasi ir tiek. Tas pats ivairiuose ivykiuose kelte, autobuse ir pan.
Kas del klubu tai ten panele butu surasti sunku, kadangi kai lankausi viename klube (Globale) is tikruju tai teoriskai tureciau buti neileidziamas, taciau su tam tikrom priemonem praktiskai ieinu (man 17-a). Na, o viduj zvalgaisi. Zinoma eini pashokti ir apsizvalges aplinkui pamati paneles nuo 19 iki 23m. Nu tai ko noret? Vienetas kurios ateina gal mano amziaus. Arba netgi jeigu ateina kokia 18mete tai ji atrod kaip 22 ;D tai va taip ir buna :) Susipazint lengviausiai per tusus ivairius arba tiesiog jeigu mokiniesi, dirbi, studijuoji toje pacioje vietoje ir pan. ta zmogu daznai matai, gali su juo bendrauti ir risti santykius.

Nuotrauka

Šnypas

Oranžinis diržas

• nMo nariai
1
Spoiler'is

Nuotrauka

The1andOnly

Mėlynas diržas

• nMo nariai
3
Jau galvojau pasakysi legendini bajeri ;D bet sitas irgi neblogas. Mes jeigu pamatome kokia pasikelusia pana tai zinome kaip ja nuleist ;DD
- Ei mergaite..
- Taip..
- Pametei..
- Ka???
- Varsketi.. (parodai pirstu belenkur i zeme)
Ji tepasiziuri ir sushunki.
- Pabego, pabego, pabego!
Nurausta veidelis ir tiek.. :)
:)

Nuotrauka

koltasXxX

left hook, right hook, take down, victory

• Išbaninti
0
Reik nepamirst, kad yra atskiri Game'ai : day ir night . Negali taip pat cesint panu gatvej ar kavinej kaip klube ar vakarely. O per neta tai patogu tiesiog - pigu ir greita, as tik nesuprantu tu kur per tely susiraso del sekso.
Nuotrauka
Nuotrauka

pilnametis...

Bottom

Mėlynas diržas

• nMo nariai
12
Pasigirsiu-turiu. Jau netoli metų kartu ;)
Nuotrauka

Walleris

LET'S DISCUSS SOME RASSLIN'!

• Administratoriai
65

Rodyti pranešimąBottom, 2010-12-09, 22:17, pasakė:

Pasigirsiu-turiu. Jau netoli metų kartu ;)
Ta pati? :D

Bottom

Mėlynas diržas

• nMo nariai
12

Rodyti pranešimąWalleris, 2010-12-09, 22:28, pasakė:

Ta pati? ;)
Ta prasme? Buvau minėjęs per skype kada gal?
Nuotrauka

Walleris

LET'S DISCUSS SOME RASSLIN'!

• Administratoriai
65

Rodyti pranešimąBottom, 2010-12-09, 23:19, pasakė:

Ta prasme? Buvau minėjęs per skype kada gal?
Ne tik minėjęs (ne kartą), bet ir fotkes ir net savo paties GFX'ą parodęs :D

Doppelganger

OURS TRULY THIS LIFE

• Administratoriai
22
:D lol

as jau 5,5 metu turiu.

p.s. apklausoj truksta varianto Turėjau, bet dabar neturiu IR NENORIU :D cia kai zmones pailset nori

VISŲ WCW NITRO, THUNDER, SATURDAY NIGHT ir PPV show savininkas!

KNOCK S†RAIGH† †HE FUCK OU†!!!

Lyncaz

CENATION

• nMo nariai
19

Rodyti pranešimąImpaler, 2010-12-10, 21:23, pasakė:

:D lol

as jau 5,5 metu turiu.

Ne laikas vstuvėms? :D

Nuotrauka

Doppelganger

OURS TRULY THIS LIFE

• Administratoriai
22
nop :D

VISŲ WCW NITRO, THUNDER, SATURDAY NIGHT ir PPV show savininkas!

KNOCK S†RAIGH† †HE FUCK OU†!!!

`MalioK`

★ BILL 2 : 1 BROCK ★

• Administratoriai
34
    Spoiler'is

^ That's me over there.
    Manau tai atsako i temos klausima :D

P.S. Don't hate me because I'm beautiful.

Bottom

Mėlynas diržas

• nMo nariai
12

Rodyti pranešimąWalleris, 2010-12-10, 20:16, pasakė:

Ne tik minėjęs (ne kartą), bet ir fotkes ir net savo paties GFX'ą parodęs :D
shyyt, lievai čia pasirodžiau :D Nu neatsimenu, bet turbūt ta pati...
Nuotrauka

Vartotojų skaito šią temą: 1

narių: 0, svečių: 1, slaptų narių: 0