Valhalas, 2008-08-19, 10:52, pasakė:
Sveiki atvykę į nMo.lt - seniausią pro-wrestling'o forumą Lietuvoje!
Šis forumas yra skirtas PW (profesionaliųjų imtynių) ir MMA (mišriųjų kovos menų) diskusijoms. Čia Jūs rasite naujienas iš WWE, TNA, UFC ir kitų organizacijų, naujausius rezultatus, įvairias nuotraukas, wrestler'ių biografijas, sporto totalizatorius, daug naudingų straipsnių ir, žinoma, bendraminčių, su kuriais galėsite bendrauti ir dalintis nuomonėmis. Taip pat, čia rasite įvairių failų - nuo dainų iki šviežiausių PW match'ų bei MMA kovų. New Maniacs Order - su Jumis nuo 2005 metų!
Jei esate nMo narys, tai prisijunkite čia, o jei ne, tada užsiregistruokite mūsų forume!
2008-08-19, 14:59
GhZ, 2008-08-19, 15:22, pasakė:
Ne į temą | Tai tokiu atveju apskritai nereikėjo varianto su gėjais dėt į apklausą, nes savaime provokacija diskusijai gaunasi Tik pabrėžiau, kad LT tai gana jautri tema, o jei kas norėtų kontr protingą ir argumentuotą nuomonę išsakyti tai mielai prašom, tokiame offtopice nematau nieko blogo, vis įdomiau būtų skaityt komentarus už "turiu" / "neturiu" XD |
2008-08-25, 18:55
Valhalas, 2008-08-19, 13:52, pasakė:
Rocky Balboa - The Best there ever was, the best there ever will be!!!
2008-08-25, 20:14
Mauglis, 2008-08-25, 19:55, pasakė:
Ne į temą | Na va, matai - apie jokius paradus niekas nekalbėjo ir jau pradėjai iškart "koks dar gali tolerantiskumas buti siuo atveju" . Tuose paraduose dalyvauja mažuma išsišokėliu, dauguma homseksualių asmenų laikosi savo bendruomenės ir į viešumą daugiau negu to reikia nelenda. Čia ir yra šiuo atveju iš tavo pusės pavaizduota klasikinė žinių ir tolerantiškumo stoka |
2008-08-25, 20:37
Valhalas, 2008-08-25, 21:14, pasakė:
Ne į temą | Na va, matai - apie jokius paradus niekas nekalbėjo ir jau pradėjai iškart "koks dar gali tolerantiskumas buti siuo atveju" . Tuose paraduose dalyvauja mažuma išsišokėliu, dauguma homseksualių asmenų laikosi savo bendruomenės ir į viešumą daugiau negu to reikia nelenda. Čia ir yra šiuo atveju iš tavo pusės pavaizduota klasikinė žinių ir tolerantiškumo stoka |
Rocky Balboa - The Best there ever was, the best there ever will be!!!
2008-08-25, 21:22
Valhalas, 2008-08-25, 18:14, pasakė:
Lietuva gi ko noret...nesi tokspat,mirsi.
2008-08-27, 15:39
2009-03-30, 22:20
Šį pranešimą redagavo The1andOnly: 2009-03-30, 23:01
2009-03-30, 22:25
Zodziu: Uzsiauginti raumenu, ismokti galvoti tai ka sakai ir stengtis buti drasesniam kai reikia veikti. Bet cia lengviau pasakyti, negu padaryti
2009-03-30, 22:30
Bendrauk kaip ir bendravai - joms patinka zmones kurie buna savimi.
Pasitikek savimi - Butent sitas punktas svarbus. Joms patinka kurie pastiki savimi.
Kresk malonius pokstus joms - Sitas kaip prieskonis.
Nevilkink laiko - griebk jauti uz ragu
Atsipalaiduok, ikrauk i save drasos.
Parodyk savo geriausius asmens bruozus ir megink derinti su jos bruozais.
Suzinok jos megiamus dalykus ir megink tuom naudotis, maloniai nustebindamas
Fsio. ;D Pana tavo Zinoma nepamirsk stiliaus savo (kalbu apie ruba tam tikra).. nebijok issiskirti
2009-03-31, 15:55
As duotoju momentu turiu panele. Is mokyklos, pati mane susirado , po 3 susitikom pasiuliau draugaut, valio! 2 men su virsum kartu, irgi sustra sulej, bedu nematau del ko tureciau palikt, rami galva.
pilnametis...
2009-03-31, 16:46
1. Ar kada su ta panele esi bendravęs (kalbu apie prieš kabinimą)
2. Jei ne, tai nuo ko pradėjai?
Pačio situacija - neturiu. Nežinau kaip vykdyt misiją "panelės kabinimas", tad liūdna daros. Gal iš tikrųjų man net nereikia jos. Pats nežinau...
I watch:
I don't watch:
2009-03-31, 17:23
2009-03-31, 17:30
Atsakant i tavo klausimus:
1) Ta panele buvau nuziurejas jau pries metus. Taciau galvojau kad ne mano nosei. (Buvau 10tokas tada). Dabar kai esu 11tokas. Atejo rugsejo menuo. Ir man pakliuvo pamokos kartu su ja. Ji is B klases as is A klases. O vienuoliktoj kaip zinot bendrai pamokos su kitom klasem buna ismetytos. Tai va man pakliuvo su ja Geografija. As zinoma nepasidroviau atasisedau priekyje jos per viena suola. Ir karts nuo karto pajuokaudavau. Persimesdavom pora zodziu, pasisveikindavom kaip grupiokai. Poto ji pati man parase i Skype'a susiradus mano kontaktus ir taip ir pradejom kalbet. Praejo vos pora savaiciu ir as ja pakvieciau nuvaryti i kina. Ji ne tik i kina nuvare su manim bet dar prie juros pakviete pavaiksciot. Pavaiksciojom, paziurejom kina. Taip ir baiges pirmas pasimatymas. O toliau jau susitikinejimai po mokyklos, didelis demesio rodymas, keleta graziu zodziu, tokiu prikolu kurie jai patikdavo ir dar po poros savaiciu grizau as is keliones ir ja nusiveziau prie juros. Ji aisku nezinojo ko ten ja vezuosi. Kaip tik leidos saule ir as jai pasiuliau draugaut. Zinoma ne bet kaip o kiek ypatingiau bet cia jau nepaskosiu Tai va ir taip per menesi kas man atrode neimanoma tapo imanoma ir realu. Esam puse metu kartu ir viskas gerai.
2) Jei nesi su ja kalbejas. Drasiau visada buna internetu pakalbeti ir po poros sekmingu pokalbiu parodant savo gerasias puses ir pan. Pasimaivant kad esi ne durnas ir protingas vaikinas gali pasiulyti iseit dviese pasivaiksciot i lauka, nes tipo ner ka veikt. Cia geriausia atmaske. Jei dar shuni koki turi isvis gerai ;D ar ji turi ar tu turi nesvarbu. Tipo pavedziot, pavaiksciot. Ir taip keleta kartu susitinki, manau viskas tik geriau eis ir prasides rimtesni pasimatymai i kinus ar seip kokias miesto idomias vietas praejs pora menesiuku ir gali megint prasyt, kad sutiktu draugaut
2009-03-31, 17:37
na Tavo kabinimas nėra labai lygus "kabinimui", nes kaip supratau, buvo kažkoks atsakas iš jos pusės. jei ji Būtų į Tave net nežiūrėjus, tai nemanau, kad būtų papirkę keli juokeliai per pamoka
o tie patarimai tai neblogi, reiktų ir man pasimokyt tik, kaip tuo šunis vedžiot jei gyveni kokių 5 km atstumu?
2009-03-31, 18:15
Vartotojų skaito šią temą: 3
narių: 0, svečių: 3, slaptų narių: 0