Peršokti prie turinio

Sveiki atvykę į nMo.lt - seniausią pro-wrestling'o forumą Lietuvoje!

Šis forumas yra skirtas PW (profesionaliųjų imtynių) ir MMA (mišriųjų kovos menų) diskusijoms. Čia Jūs rasite naujienas iš WWE, TNA, UFC ir kitų organizacijų, naujausius rezultatus, įvairias nuotraukas, wrestler'ių biografijas, sporto totalizatorius, daug naudingų straipsnių ir, žinoma, bendraminčių, su kuriais galėsite bendrauti ir dalintis nuomonėmis. Taip pat, čia rasite įvairių failų - nuo dainų iki šviežiausių PW match'ų bei MMA kovų. New Maniacs Order - su Jumis nuo 2005 metų!

Jei esate nMo narys, tai prisijunkite čia, o jei ne, tada užsiregistruokite mūsų forume!

Ar turit merginą?

Temoje atsakymų: 113

GhZ

Mėlynas diržas

• nMo nariai
0

Rodyti pranešimąValhalas, 2008-08-19, 10:52, pasakė:

Gal yra, tik bijo, kad po to per IP atseks or smthng :) Žinot juk mūsų Lietuvių "tolerantiškumą" šiuo klausimu.
blt vienas protas uzvelia ir prasides dabar diskriminacija pries orentacija..ir 5 lapu offtopic kodel taip blogai..........

Valhalas

Mėlynas diržas

• nMo nariai
9

Rodyti pranešimąGhZ, 2008-08-19, 15:22, pasakė:

blt vienas protas uzvelia ir prasides dabar diskriminacija pries orentacija..ir 5 lapu offtopic kodel taip blogai..........

Ne į temą
Tai tokiu atveju apskritai nereikėjo varianto su gėjais dėt į apklausą, nes savaime provokacija diskusijai gaunasi :) Tik pabrėžiau, kad LT tai gana jautri tema, o jei kas norėtų kontr protingą ir argumentuotą nuomonę išsakyti tai mielai prašom, tokiame offtopice nematau nieko blogo, vis įdomiau būtų skaityt komentarus už "turiu" / "neturiu" XD

GhZ

Mėlynas diržas

• nMo nariai
0
Ne į temą
gi lietuva,jei netokspat esi uzdauzyt negyvai..

O i tema,turejau palikau.Neturiu ir nereik :) Kaip forumietis minejo,pati ateis..

Skorpio

Rudas diržas

• nMo nariai
2
eem cia pries dvi savaites viena turejau, dabar jau kita turiu :) kaip sake mano draugas mergu kabinimas tai sportas :) nes po velniu daugiau jos niekam daugiau tik tam ir nereikalingos ;D nu as kolkas dar taip negalvoju.

Nuotrauka

Nuotrauka

Nuotrauka

Mauglis

MAUGLIS

• nMo nariai
-2

Rodyti pranešimąValhalas, 2008-08-19, 13:52, pasakė:

Gal yra, tik bijo, kad po to per IP atseks or smthng :) Žinot juk mūsų Lietuvių "tolerantiškumą" šiuo klausimu.
koks dar gali tolerantiskumas buti siuo atveju ??? :) Man jie netrukdo bet kai pamatai kad jie nori visokius su**stus paradus rengt tai pagalvoji eina ** su***st snuki maza :)

Nuotrauka

Rocky Balboa - The Best there ever was, the best there ever will be!!!

Valhalas

Mėlynas diržas

• nMo nariai
9

Rodyti pranešimąMauglis, 2008-08-25, 19:55, pasakė:

koks dar gali tolerantiskumas buti siuo atveju ??? :) Man jie netrukdo bet kai pamatai kad jie nori visokius su**stus paradus rengt tai pagalvoji eina ** su***st snuki maza :)

Ne į temą
Na va, matai - apie jokius paradus niekas nekalbėjo ir jau pradėjai iškart "koks dar gali tolerantiskumas buti siuo atveju" . Tuose paraduose dalyvauja mažuma išsišokėliu, dauguma homseksualių asmenų laikosi savo bendruomenės ir į viešumą daugiau negu to reikia nelenda. Čia ir yra šiuo atveju iš tavo pusės pavaizduota klasikinė žinių ir tolerantiškumo stoka :)

real_deal

IT'S GOD DAMN REAL...

• nMo nariai
132
Turejau ne viena, bet siuo metu neturiu ir nejeskau.

P.S show no love or love will get you killed.

fanatix

Oranžinis diržas

• nMo nariai
0
Per jaunas dar :)

Mauglis

MAUGLIS

• nMo nariai
-2

Rodyti pranešimąValhalas, 2008-08-25, 21:14, pasakė:

Ne į temą
Na va, matai - apie jokius paradus niekas nekalbėjo ir jau pradėjai iškart "koks dar gali tolerantiskumas buti siuo atveju" . Tuose paraduose dalyvauja mažuma išsišokėliu, dauguma homseksualių asmenų laikosi savo bendruomenės ir į viešumą daugiau negu to reikia nelenda. Čia ir yra šiuo atveju iš tavo pusės pavaizduota klasikinė žinių ir tolerantiškumo stoka :)
kam tada tie paradai??-tai didziule propaganda :)

Nuotrauka

Rocky Balboa - The Best there ever was, the best there ever will be!!!

GhZ

Mėlynas diržas

• nMo nariai
0

Rodyti pranešimąValhalas, 2008-08-25, 18:14, pasakė:

Ne į temą

Lietuva gi ko noret...nesi tokspat,mirsi.

XpressGamer

Baltas diržas

• Naujokai
0
2 variantas nes kajp daug kas sako : bus laikas bus ir vaikas :D

The1andOnly

Mėlynas diržas

• nMo nariai
3
Turiu drauge galima sakyti. Daugiau nei drauge. Oficialiai nedraugaujame nors jau tai turejo ivykti, taciau tai mums isbandymo metas. Vienas kitam patinkame labai ir esame daugiau nei draugai. Kartu susieje esame kaip pora. Viskas kaip priklauso. Kaip jau sakiau oficialiai nedraugaujame taciau priklausome vienas kitam, taciau kaip sakiau tai mums isbandymu metas ir nezinia ar ir busime pora ilgai. O seip paneliu esu daug turejas. Si vasara man buvo paneliu antpludis. Gal net perdidelis. Dabar ateina mokslo metai susimastymo metas ir pan. Na visdelto turiu kazkoki toki zmogu todel renkuosi pirma varianta. ;]

Nuotrauka

The1andOnly

Mėlynas diržas

• nMo nariai
3
Praejo nemazai laiko nuo sitos temos sukurimo. Ar pas ka nors pasikeite situacija? :? P.s virsuj mano postas labai senas. rasytas dar vasara :P savo situacija parasysiu kiek veliau :D

Šį pranešimą redagavo The1andOnly: 2009-03-30, 21:50

Nuotrauka

Lyncaz

CENATION

• nMo nariai
19
aha :P mano "situacija" dabar kabo ant plauko :D nors esu 99% įsitikinęs, kad tas plaukas nenutrūks (nes taip jau buvo n kartų), bet visgi negaliu sakyt, kad esu visiškai ramus dėl ateities šiuo klausimu :?

Nuotrauka

The1andOnly

Mėlynas diržas

• nMo nariai
3
As draugauju su nuostabaus (man) grozio mergina ;D Postas parasytas kuris buvo vasara su ja nesusijes. Tie santykiai vasara su kita mergina greit nutruko ir as atradau ta kurios ieskojau. Rudens pradzioje vel kai visi grizome i mokyklas vel pamaciau ta pacia simpatiska mergina, kuri man is savo isvaizdos visada patikdavo. Pradejau savo misija. Ijungiau Zygimanto mode'a ir pradejau procesa, kuris netruko ilgai. Prabego beveik menuo ir po mano izulaus/pastikincio/zavingo lindimo stai as draugauju su pusantru metu vyresne mergina :? taip cia ta pati. Sviesiu plauku, nediduke, smulkaus kuno sudejimo. Draugaujam dabar jau puse metu. Jai dabar 18-ka, man 17-ka. Nejauciame jokio diskomforto, kad ji vyresne pusantru metu uz mane, kadangi esam abu 11tokai. Turime tris bendras pamokas. Viskas gerai. Buna kartais siokiu tokiu barniu, kai atrodo viskas darosi ** ir norisi siusti viska po velniu ir buti laisvas, taciau dazniau buna akimirku kai pagalvoju, kad gerai, kad turiu ja. Jeigu ne tie kvaili pykciai is niekur viskas butu nuostabu. Jeigu tik kartais pradedu galvoti, kad geriau buti vienisium greit prisimenu kiek pastangu idejau megindamas ja suzaveti ir man pavyko. Taip pat prisimenu, kad ji viena populiariausiu/graziausiu merginu mokykloje tai man tikrai nuskilo ir nevertetu man tokios paleisti ypac kai matosi, kad ji net labiau myli mane negu as ja. Vertinu tai ka turiu is tikruju ir nesiruosiu visko baigti. Manau draugyste dar tesis ilgai :P

Šį pranešimą redagavo The1andOnly: 2009-03-30, 23:01

Nuotrauka

domaz

Oranžinis diržas

• nMo nariai
3
Nu man ziauriai nesiseka su tom panom. As ziauriai isrankus, tai stengiuosi kabinti tokias vienas geriausiu. Tik beda ta, kad jom patinka tokie raumeningi, kietuoliai ir t.t, na vienu zodziu priesingi man asmenys. Dabar siaip stengiuosi prisiversti uzsiauginti raumenu. arba siaip reikia kazka keisti savyje bendraujant su kitais. Nes esu toks labiau visu draugas, kuris i viska taip per daug negalvodamas ziuri (nu visokias nesamones galiu pasneketi, nepuolu rodyti savo "kietumo" pries visus, tiesiog ramiai ir linskmai bendrauju). Man siaip pagrindinai sekasi tik draugu/draugiu susirasti, nes neturiu jokios problemos su kitais zmonemis bendraujant kaip draugas su draugu. Taciau kai ateina laikas kabinti panas, tai... :?
Zodziu: Uzsiauginti raumenu, ismokti galvoti tai ka sakai ir stengtis buti drasesniam kai reikia veikti. Bet cia lengviau pasakyti, negu padaryti :P

The1andOnly

Mėlynas diržas

• nMo nariai
3
Raumenu nereikia Domai.. Tikrai nereikia. Imu savo pavizdy ;D is manes raumeningas vaikinas tai tas pats kas is zydruno savicko sprinteris :D
Bendrauk kaip ir bendravai - joms patinka zmones kurie buna savimi.
Pasitikek savimi - Butent sitas punktas svarbus. Joms patinka kurie pastiki savimi.
Kresk malonius pokstus joms - Sitas kaip prieskonis.
Nevilkink laiko - griebk jauti uz ragu :D
Atsipalaiduok, ikrauk i save drasos.
Parodyk savo geriausius asmens bruozus ir megink derinti su jos bruozais.
Suzinok jos megiamus dalykus ir megink tuom naudotis, maloniai nustebindamas :?
Fsio. ;D Pana tavo :P Zinoma nepamirsk stiliaus savo (kalbu apie ruba tam tikra).. nebijok issiskirti :D

Nuotrauka

koltasXxX

left hook, right hook, take down, victory

• Išbaninti
0
nu gal nepradekim patarimu metyt kaip reik su panom elgtis. Visos merginos yra skirtingos, visom kito reikia, yra tik keleta bendru dalyku kurie veikia visom, kad ir koky lovesystems pasiskaityk ten tai prikolu geru prirasyta kurie ziauriai veikia.
As duotoju momentu turiu panele. Is mokyklos, pati mane susirado , po 3 susitikom pasiuliau draugaut, valio! 2 men su virsum kartu, irgi sustra sulej, bedu nematau del ko tureciau palikt, rami galva.
Nuotrauka
Nuotrauka

pilnametis...

Nervas

Total Nonstop Action

• nMo nariai
2
Idomu pasidarė paskaičius Žygio post'ą. Būtų įdomu paskaityt kaip vyksta tas kabinimas. (jeigu žinoma netingi parašyt) :? O dabar keli atskiri klausimai.
1. Ar kada su ta panele esi bendravęs (kalbu apie prieš kabinimą)
2. Jei ne, tai nuo ko pradėjai? :P

Pačio situacija - neturiu. Nežinau kaip vykdyt misiją "panelės kabinimas", tad liūdna daros. Gal iš tikrųjų man net nereikia jos. Pats nežinau...

Nuotrauka
I watch:
Nuotrauka

I don't watch:

Nuotrauka

koltasXxX

left hook, right hook, take down, victory

• Išbaninti
0
http://www.theattractionforums.com/ va cia yra gold
Nuotrauka
Nuotrauka

pilnametis...

The1andOnly

Mėlynas diržas

• nMo nariai
3
Jeigu smulkiau nori pasneketi tai cia jau manau asmeniskiau reiketu kalbeti ar koki conference, nes manau koltas teisingai sako. Manau kiekvienas skirtingai kabina paneles o ir girtis cia per daug nesinori :P

Atsakant i tavo klausimus:

1) Ta panele buvau nuziurejas jau pries metus. Taciau galvojau kad ne mano nosei. (Buvau 10tokas tada). Dabar kai esu 11tokas. Atejo rugsejo menuo. Ir man pakliuvo pamokos kartu su ja. Ji is B klases as is A klases. O vienuoliktoj kaip zinot bendrai pamokos su kitom klasem buna ismetytos. Tai va man pakliuvo su ja Geografija. As zinoma nepasidroviau atasisedau priekyje jos per viena suola. Ir karts nuo karto pajuokaudavau. Persimesdavom pora zodziu, pasisveikindavom kaip grupiokai. Poto ji pati man parase i Skype'a susiradus mano kontaktus ir taip ir pradejom kalbet. Praejo vos pora savaiciu ir as ja pakvieciau nuvaryti i kina. Ji ne tik i kina nuvare su manim bet dar prie juros pakviete pavaiksciot. Pavaiksciojom, paziurejom kina. Taip ir baiges pirmas pasimatymas. O toliau jau susitikinejimai po mokyklos, didelis demesio rodymas, keleta graziu zodziu, tokiu prikolu kurie jai patikdavo ir dar po poros savaiciu grizau as is keliones ir ja nusiveziau prie juros. Ji aisku nezinojo ko ten ja vezuosi. Kaip tik leidos saule ir as jai pasiuliau draugaut. Zinoma ne bet kaip o kiek ypatingiau bet cia jau nepaskosiu :D Tai va ir taip per menesi kas man atrode neimanoma tapo imanoma ir realu. Esam puse metu kartu ir viskas gerai.

2) Jei nesi su ja kalbejas. Drasiau visada buna internetu pakalbeti ir po poros sekmingu pokalbiu parodant savo gerasias puses ir pan. Pasimaivant kad esi ne durnas ir protingas vaikinas gali pasiulyti iseit dviese pasivaiksciot i lauka, nes tipo ner ka veikt. Cia geriausia atmaske. Jei dar shuni koki turi isvis gerai ;D ar ji turi ar tu turi nesvarbu. Tipo pavedziot, pavaiksciot. Ir taip keleta kartu susitinki, manau viskas tik geriau eis ir prasides rimtesni pasimatymai i kinus ar seip kokias miesto idomias vietas :D praejs pora menesiuku ir gali megint prasyt, kad sutiktu draugaut :?

Nuotrauka

seimas2

NVW Wrestler

• nMo nariai
0
Panelės kabint nereikia, dažniausiai susiklosto savaime, na aišku iniciatyvos imtis reikia, bet jei tiesiog kabinsi tai nieko rimto ir nebus. Turiu panelę jau beveik tris metus.

Šį pranešimą redagavo seimas2: 2009-03-31, 17:34

Lyncaz

CENATION

• nMo nariai
19
:D
na Tavo kabinimas nėra labai lygus "kabinimui", nes kaip supratau, buvo kažkoks atsakas iš jos pusės. jei ji Būtų į Tave net nežiūrėjus, tai nemanau, kad būtų papirkę keli juokeliai per pamoka :P
o tie patarimai tai neblogi, reiktų ir man pasimokyt :D tik, kaip tuo šunis vedžiot jei gyveni kokių 5 km atstumu? :?

Nuotrauka

The1andOnly

Mėlynas diržas

• nMo nariai
3
Nu jeigu pvz is tos pacios mokyklos tai daznas atvejis kad is to pacio rajono.. :? as paemiau savo pavizdy ;]] O del to kabinimo na tai zinoma, kad jis nera kazkoks ten, bet stengtis tikrai reikejo. Panos tokios yra, kad reikia viska mums baxurams daryti, o jos tik laukia. Reikia sugebeti joms itikti, reikia jas kazkaip suzaveti, o kai tai padarai ir gauni ta ilgai laukta atsaka. Gi vien savo ten simpatiskumu nepatiksi. Reikia biski parodyti, kad ir viduje nelievakas esi ;D

Nuotrauka

Valhalas

Mėlynas diržas

• nMo nariai
9
Niekas nepasikeitė, kartu jau ~4 metai, po truputį judame link "happily ever after" :?

Vartotojų skaito šią temą: 3

narių: 0, svečių: 3, slaptų narių: 0