Peršokti prie turinio

Sveiki atvykę į nMo.lt - seniausią pro-wrestling'o forumą Lietuvoje!

Šis forumas yra skirtas PW (profesionaliųjų imtynių) ir MMA (mišriųjų kovos menų) diskusijoms. Čia Jūs rasite naujienas iš WWE, TNA, UFC ir kitų organizacijų, naujausius rezultatus, įvairias nuotraukas, wrestler'ių biografijas, sporto totalizatorius, daug naudingų straipsnių ir, žinoma, bendraminčių, su kuriais galėsite bendrauti ir dalintis nuomonėmis. Taip pat, čia rasite įvairių failų - nuo dainų iki šviežiausių PW match'ų bei MMA kovų. New Maniacs Order - su Jumis nuo 2005 metų!

Jei esate nMo narys, tai prisijunkite čia, o jei ne, tada užsiregistruokite mūsų forume!

Ar turit merginą?

Temoje atsakymų: 113

Universal

Baltas diržas

• Naujokai
-7
Gal eik pailsėk nebefloodines. :hmm:

Valhalas

Mėlynas diržas

• nMo nariai
9
Jei nori, kad kažkiek rimtai tokį topic'ą kas nors priimtų tai pirmam post'e turėtum iš savo pusės "detaliai" aprašyt kažką šiuo klausimu, nes dabar čia tėra, kaip kolega paminėjo - floodas.

Lyncaz

CENATION

• nMo nariai
19
Universal, Tu pats floodinis su tokiais post'ais ^_^ :)

Visų pirma tai man patiko temos pavadinimas, kurio antra dalis iškart parodo koks atsakymas į pirmąjį klausimą :) Taigi, kadangi jau aišku kad nesu turėjęs, tai greičiausiai todėl, kad esu negražus, mano asmenybė yra nuobodi (asmenybė - nuobodybė :D), su merginomis nemoku bendrauti, nebent jos domisi prowrestlingu.
Jei rimčiau, tai saugau save tai vienintelei :hmm: My ballz - my rules to play with them :)

Šį pranešimą redagavo Lyncaz: 2011-12-09, 00:15

Nuotrauka

Sabalys

Baltas diržas

• Naujokai
-1
Lyncaz mldc zmogus nuosirdziai atsake o jus aikat i kaima gyvent ten jums gyvenimas yra ir vienu zodziu jus galetumet i tema sneket, kei bijot prisipazint tai jusu bedo bukit tyliai jei esat normalu bicai tai normaliai ir snekekit.
P.S. Sorry uz Zargona burbut nagausiu ispejimo :/

Soul Stealer

Žalias diržas

• nMo nariai
6

Rodyti pranešimąSabalys, 2011-12-08, 21:37, pasakė:

Lyncaz mldc zmogus nuosirdziai atsake o jus aikat i kaima gyvent ten jums gyvenimas yra ir vienu zodziu jus galetumet i tema sneket, kei bijot prisipazint tai jusu bedo bukit tyliai jei esat normalu bicai tai normaliai ir snekekit.
P.S. Sorry uz Zargona burbut nagausiu ispejimo :/

Ne į temą
Aš moderatorių vietoi nežaisčiau ir įspėjimo tau tikrai nedėčiau. Iškart baną kalčiau už tokias nesąmones...

Sabalys

Baltas diržas

• Naujokai
-1
Matos, kad esi toks biski noliferis. Patarimas nueik kur su draugais (jei tokiu turi) pasilinksmink atsipalaiduok gal kokia merga susirasi ir nereikes tau rupintis kitu zmoniu komentarais ar dar kaskuom tai. Ramekas "Sielu Vagie" cia yra draugiskas forumas tai niekas nenori pyksciu, bent jau as jei kas nepatinka rasyk i anger manegment, o cia yra tema kur kaikuriem ji aktuali tai prasyciau ne i tema nerasyti nes tai yra ryskus taisykliu pazeidimas ! :)

Universal

Baltas diržas

• Naujokai
-7
Tai jeigu esi toks idealus, patrauklus ir t.t. tai pirma pats turėtum parašyt apie tas paneles, nes tu sukūrei temą.
Aš tai mergos neturiu, nes nelabai tevaikštau į visokius tūsus, o mokykloj nelabai išeitų susirast. Ir nereikia čia savęs aukštint ir kitus noliferiais ir kaimiečiais vadint. :)

real_deal

IT'S GOD DAMN REAL...

• nMo nariai
132
Ne į temą
http://www.nmo.lt/Pa...inai-t4178.html
http://www.nmo.lt/Ar...gina-t3805.html

Seriously...?

Sabalys

Baltas diržas

• Naujokai
-1
Labai daug temu yra neatradau, bet tu turejai laiko ir suradai, gerai jog pataisei. Suprantama as esu naujokas todel man sunku yra visas temas izvelgti mazai patirties turiu siame forume.

`MalioK`

★ BILL 2 : 1 BROCK ★

• Administratoriai
34
Ne į temą

Rodyti pranešimąSabalys, 2011-12-09, 14:43, pasakė:

Labai daug temu yra neatradau, bet tu turejai laiko ir suradai, gerai jog pataisei. Suprantama as esu naujokas todel man sunku yra visas temas izvelgti mazai patirties turiu siame forume.
Tai ne pasiteisinimas, nes tema "Ar turit merginą?" buvo ketvirta nuo virsaus ir nereikejo daryti ilgo forumo analizes. Tai bonalus tingejimas. Forumui beveik 7 metai - imk kai prielaida "jei as apie tai pagalvojau, tikriausiai tam jau yra tema" ir pasistenk nauduotis Search funkcija :)
+20% ispejimo uz egzistojancios temos kurima.

Rodyti pranešimąSoul Stealer, 2011-12-08, 22:40, pasakė:

Aš moderatorių vietoi nežaisčiau ir įspėjimo tau tikrai nedėčiau. Iškart baną kalčiau už tokias nesąmones...
Soul Stealer, as suprantu tavo ir kitu nariu nepasitenkinima, bet nuo sio momentu prasau kontrolioti savo kritika, nes visi "anti-Sabalys" pasisakymai forume istikruju pridaro nemazai siuksliu - tarsi vien Sabalio neuztenka. Jei nepradesite kontrolioti savo emociju, man teks pradeti jums visisems dalinti ispejimus uz taisykles №10 pazeidima, o as to nenorieciau. Saukykloje dar puse velnio, bet ar reikai padeti jam testi foruma? Dekui :)

Bottom

Mėlynas diržas

• nMo nariai
12
Iš po daugiau nei pusmečio pertraukos, vėl turiu panelę. Susipažinom neužilgo atvažiavus į Vilnių, jau mėnuo kaip draugaujam. Negražu taip sakyt, bet iš po praeitos, dabartinė ir išore ir vidumi - level up:)
Nuotrauka

Valhalas

Mėlynas diržas

• nMo nariai
9

Rodyti pranešimąBottom, 2011-12-10, 15:44, pasakė:

Iš po daugiau nei pusmečio pertraukos, vėl turiu panelę. Susipažinom neužilgo atvažiavus į Vilnių, jau mėnuo kaip draugaujam. Negražu taip sakyt, bet iš po praeitos, dabartinė ir išore ir vidumi - level up:)

Kažkodėl kaip pastebėjau beveik visi kurie išsiskiria ir po to naują susiranda taip pat sako :)

Bottom

Mėlynas diržas

• nMo nariai
12

Rodyti pranešimąValhalas, 2011-12-10, 21:02, pasakė:

Kažkodėl kaip pastebėjau beveik visi kurie išsiskiria ir po to naują susiranda taip pat sako :)
Tikiu kad gali skambėt kaip cliche, bet man čia nebuvo, cituojant Barney Stinson - rebound girl. Praėjusius santykius nutraukiau pats, praėjo pakankamai laiko ir radau tikrai gan artimesnį sau žmogų. Tada buvo tiesiog gerai ir tiek, dabar viskas kitaip. Ypač turint omeny, kaip reikėjo man stengtis kad ją pasiekt. Geras visgi jausmas, kai pagaliau gauni tai, dėl ko kovojai. Fun fact-ji buvo užimta, kai susipažinom. True story.
Nuotrauka

Valhalas

Mėlynas diržas

• nMo nariai
9

Rodyti pranešimąBottom, 2011-12-11, 02:15, pasakė:

Tikiu kad gali skambėt kaip cliche, bet man čia nebuvo, cituojant Barney Stinson - rebound girl. Praėjusius santykius nutraukiau pats, praėjo pakankamai laiko ir radau tikrai gan artimesnį sau žmogų. Tada buvo tiesiog gerai ir tiek, dabar viskas kitaip. Ypač turint omeny, kaip reikėjo man stengtis kad ją pasiekt. Geras visgi jausmas, kai pagaliau gauni tai, dėl ko kovojai. Fun fact-ji buvo užimta, kai susipažinom. True story.

Good for you, aišku, aš nežinau kaip ten viskas yra, tik patariu per daug "nerush'int" su expectations, mėnesis nėra daug, o nauji dalykai instinktyviai linkę atrodyti geriau negu seni.

Anyways, good luck, dude :)

Vartotojų skaito šią temą: 3

narių: 0, svečių: 3, slaptų narių: 0