Siandien MK diktatura jau nusilpusi, bet nera nieko, kas galetu smogti paskutini smugi... Tiksliau, nebuvo iki sios sekundes. NES DW GRIZO! Dabar esu pritvinkes didesnio motyvuoto pykcio nei bet kada anksciau! MalioK, baily prakeiktas, tu suzlugdei NMO, laikas tau trauktis. Liaudis mane remia, mes kartu galesim sukurt nauja NMO, kuris bus be uzurpatoriaus, be diktaturos! Mes nebijome taves, mes nesame pergales veliava! Zinau, kad tu, uzurpatoriau, nepasitrauksi taip lengvai, todel vel kvieciu tave i dvikova. Ginco tema: as teigiu, kad per sia WM Taker atiduos savo streaka Cenai. Jei laimiu as (o tuo net neabejoju), tu busi gedinai istremtas is sio forumo, jei laimi tu, as pasitraukiu (bet to nebus).
DRAUGAI, SIA SUNKIA VALANDA DAR KARTA KARTU PAKELSIME GINKLUS PRIES DIKTATURA, PRIES NETEISYBE! MalioK uznuodijo musu vandeni, atnese mara, degino paselius, kankino vaikus ir prievartavo moteris! AS REIKALAUJU TEISYBES!
SUPLESYSIM I GABALUS TUOS NMO UZURPATORIUS IR FORUMAS VEL ZYYYDEEEEEES! IR GERBIAMAM DAWRESTLERIUI, IRODE SAVO MEILE MES, DAINUOSIM IS SIRRRRDIEEESSSS!!!
P.S. Kaip ir pastaraji karta, taip taip renkama nauja forumo moderatoriu komanda, kadangi visi senieji MalioK remejai cia jau tik laikinai. Pageidaujantys tapti NAUJOJO NMO modais, siuskit man i pm savo varda, amziu, pora sakiniu, kodel norite buti modu ir trumpa rasineli tema: Kodel as taip myliu DaWrestler.
P.P.S. Varge vargeli, ka tu padarei su MANO forumu... JIS MIRES!
Šį pranešimą redagavo DaWrestler`: 2011-12-05, 00:33