Na ką, parašysiu ką manau apie artėjančius match'us.
Rock/Cena vs The Miz/R-Truth - neabejotinai PPV main event'as. Aš manau, kad toks superstar kaip Rock, negali būt žemiau card'e, neigu Main Event'e, kai tai yra jo only one night match. Plius, manau PPV buyrate'as ženkliai kils vien tik dėl Rock, todėl neįkišti šio match'o į ME būtų mažų mažiausiai kvaila. Match'o baigtis? Na manau ne man vienam šis visas Rock/Cena storyline atrodo kiek lėkštokai, kai jie abu yra visiški face'ai. Manau, kad match užsibaigs skambant Rock'o theme song'ui ir po to maybe Cena'os FU Rock'ui? Neturninant Cena'os, tiesiog, tai būtų kaip atsakas Rock'o veiksmam per WM. Aš įsivaizduoju viską taip: Match'o pabaigoj, Rock Bottom vienam iš Miz/Truth, pin'as, Rock & Cena wins. Visi ošia, patenkinti. Rock atkiša ranką handshake'ui, tačiau Cena arba nehandshake'ina ir palieka areną mirtinoi tyloj, arba FU Rock'ui ir palieka areną gaudamas heat'o. Per sekantį RAW jis arba pasako, kad tiesiog padarė tą patį, ką padarė Rock'as per WM, ir handshake su Rock'u, arba turnina heel'u (apie tai jau senai kalbėta buvo). Bet aš manau, kad Cena neturnins.
Team Orton vs Team Barrett - čia manau kaip ir per kiekvieną Survivor Series turėsim vieną Soul Survivor, ir ja bus Orton'as (na ok, išimtis buvo prieš Kofi). Tiesiog neįsivaizduoju Orton team pralaimėjimo, juo labiau, kai per paskutinį SD, Barrett'as nugalėjo Orton'ą. Orton juk visada lieka paskutinysis Soul Surivor.
Henry vs Show - nobody carre... Čia ir taip aišku, kad Henry suvalgys Show, nes jam iki WM reikia neprarast to įtikinamumo ir likt monster heel, kad po to būt kam nors išjobintam. Tik labai norėčiau, ir manau ne aš vienas, kad sekančiam PPV Henry jau gautų naują opponent, nes jau nebeįdomu Henry vs Show (aišku jau nuo pat pradžių nebuvo įdomu...). Aš manau, kad tokius bigmenų feud'us reiktų daryt ne dėl title, nes jie niekad neatneša gero įvertinimo, o žmonės manau tikrai mieliau stebėtų dar vieną Orton vs Henry, neigu Henry vs Show, slowmotion fiestą.
Del Rio vs Cm Punk - ar aš čia vienintelis girdėjau, kad
Šį pranešimą redagavo Soul Stealer: 2011-11-13, 18:35