Peršokti prie turinio

Sveiki atvykę į nMo.lt - seniausią pro-wrestling'o forumą Lietuvoje!

Šis forumas yra skirtas PW (profesionaliųjų imtynių) ir MMA (mišriųjų kovos menų) diskusijoms. Čia Jūs rasite naujienas iš WWE, TNA, UFC ir kitų organizacijų, naujausius rezultatus, įvairias nuotraukas, wrestler'ių biografijas, sporto totalizatorius, daug naudingų straipsnių ir, žinoma, bendraminčių, su kuriais galėsite bendrauti ir dalintis nuomonėmis. Taip pat, čia rasite įvairių failų - nuo dainų iki šviežiausių PW match'ų bei MMA kovų. New Maniacs Order - su Jumis nuo 2005 metų!

Jei esate nMo narys, tai prisijunkite čia, o jei ne, tada užsiregistruokite mūsų forume!

WrestleMania XXVIII

Temoje atsakymų: 36

NeedFeed

Baltas diržas

• Naujokai
1
Rock laimejo, bet matchas buvo labai jau vidutiniskas, duociau jam daugiausiai ***1/2

Stunner

™Lauris™--HELL YEAH

• nMo nariai
4

Rodyti pranešimąNeedFeed, 2012-04-02, 14:19, pasakė:

Rock laimejo, bet matchas buvo labai jau vidutiniskas, duociau jam daugiausiai ***1/2

O mano manymu kaip tik viskas buvo sauniai, nei per ilgas nei per trumpas:) Tokio ir tikejausi single match, galbut dar norejosi kad koki stala sulauzytu. bet nieko :) Jeigu butu kiti kovoje galbut ir butu buve nuobodoka, bet kai cena su rock ir tokia aplinka, triuksmas atmosfera superine :) Man patiko :)

Shimas

Baltas diržas

• Naujokai
2
20-0 :) one hell of a match :) bet praeitu metu kova, buvo tikrai geresne... prisimenu man tai buvo kaip koks eurolygos kases finalas, kai losia lietuva pries ka nors... net stovedamas prie teliko ziurejau :D (o kai hbk vs undertaker'i tai net akis uzsidengiau:) nors manau kad jau nebe tie metai, tai ka jie padare per sitiek metu, nedaug kas gali pasigirti tuo... o dabar scenarijus manau labai paprastas... HHH pasakys HBK kad tu galejai baigti sterak'a, bet nepabaigei... nors pasake kad HHH ir Undertakeris bus hall of famer'ei... labai tikejaus kad HHH kitais metais versus HBK bus... o tedzio komanda vs laurinaicio... :D kazkaip pagalvojau, nu jau tos moterys visada susika viska :D (no offense, pats nelaisveje;) ) Nu o kai cena bs Rock... ta paskutine kova, visiskai buvau isitikines kad Cena laimes, tai ta kova ziurejau taip aj... whatever... tik tik pats galas kovos nustebino, vos alum nepaspringau.... Reziume, tai pati isimintiniausia kova wm buvo, HHH vs Negyvelio...nu gal dar Sheamus vs Daniel... :D o daugiau... nzn, tikejausi geresnio :)

Walleris

LET'S DISCUSS SOME RASSLIN'!

• Administratoriai
65
Kadangi 'Mania yra mūsų Kalėdos, manau nusipelno šis renginys, bet šiek tiek feedback'o.

Įprasta yra tai, kad potencialo prieš WM visada buvo dafiga ir dar biškį ir neviskas yra išnaudojama.

+:
- Open-field stadium: Nuo pat WM24 laukiau, kol WWE pagaliau grįš į atvirą stadioną, pamenu kad visiem labai patiko WM išvaizda tais metais Orlande, tai keista, kad jiems prireikė 4 metų, kol vėl nusprendė tai daryti. Kai kurie sako, kad fanų garsas nueina į dangų ir tai kenkia atmosferai, bet Miami publika net ir PPV transliacijoje buvo daug garsesnė nei praeitas 2 Manias. Čia kaip ir koncertem - jei publika garsi, tai tikrai viskas girdėsis. Džiaugiuosi, kad ir Jersey WM kitais metais bus po atviru stadionu, beje dar didesniu.
- The End Of An Era: Gražu. Puiku.Takerio plikos galvos parodymas ir atskiras HIAC nusileidimas - WM momentai, dėl kurių visus metus ir laukiame šio šou. Kaip ir visų trijų išėjimas apsikabinus. Priešingai nei HBK/Taker, antrasis jų mačas buvo visiškai kitoks ir mano akim tikrai neprastesnis. Aš kažko tikėjausi panašesnio į pernai, Hunteris squash'ina Takerį, bet nesugeba jo pribaigti, kol galiausiai Shawn neapsikenčia ir užbaigia šį mačą ir screw'ina Hunterį jo paties labui. O čia maloniai nustebino, kad Takeris atrodė kaip million bucks ir užtikrintai laimėjo ir žiūrint į outcome daug panašiau atrodytų, kad tai Hunterio pabaiga, o ne UT. Special referee paprastai yra slidus reikalas, kurį sunku bookinti, bet jie sugebėjo Shawn'o buvimą paversti pliusu. Gal tik Takerio pilvukas buvo didesnis nei tikėjausi, bet čia smulkmena. Tikrai žavu žiūrėti, kad nepaisant prastos sveikatos, WWE sugeba taip puikiai bookinti jo streaką pastaruosius 6 metus.
- Rock/Cena: Delivered. Entrances, the crowd, everything. Finishas buvo nuostabus, tai padovanojo mano asmeniškai didžiausią markoutą. CM Punk'o pinas ant Cenos per MITB comes close, bet šis mačas buvo 20 kartų didesnis ir Punko pergalė nors ir nevisi tikėjosi, bet tai buvo logiška storyline prasme, o Rock pergalė yra out of nowhere. Tačiau tuo pačiu tai ir nėra taip beprotiška long-term prasme, kaip skamba iš pradžių. Tai buvo mano fantasy bookingo noras, bet nemaniau, kad jis išsipildys, o dabar tai visai įmanoma. Cenai šis mačas, kaip rodė buildas, buvo daug svarbesnis nei Rock'ui, o jis pralaimėjo. Dėl savo arogancijos. Jis pralaimėjo viską. Puiki proga heel turnui. Kad Cena galiausiai turnins, buvau įsitikinęs kai jis feudino su Kane, nes pats angle buvo tuo paremtas, bet going into WM jis daugelio nuostabai keletą kartų sugebėjo taip puikiai outface'inti Rocką, kad aš šias mintis buvau padėjęs į šalį. O dabar tai tapo vėl logiška. Ir face'ų užpildyti užtėktų - CM Punk, Sheamus, Randy Orton. Aišku, nereikėjo pastarojo išjobbinti irrelevant pirdylai. Anyways, ačiū WWE už puikią akimirką. Pats mačas galbūt viduryje šiek tiek dragg'ino, bet Rock'ui tai buvo pirmas rimtas mačas po 9 metų pertraukso ir iš jo daugiau tikėtis buvo sunku. Tai buvo mačas iš 2 larger-than-life personalities, o ne in-ring classic, ir aš tikrai mėgavausi. Tai buvo daug geriau už Cena/Miz ir man patiko labiau nei Punk/Jericho. But more on that one later...
- Big Show gets his WM moment
- No Lesnar: Ačiū Dievui Fortaz nepriklauso WWE creative team'ui. Gal ir norisi jį pamatyti, tačiau aš džiaugiuosi, kad galiausiai jo nepamačiau. Nes kad ir kur jį būtų WWE įkišę, tai būtų buvę dėmesio atitraukimas nuo current main stuff. Daug geresnis variantas būtų rytojaus Raw Takeris skelia promo apie savo future, kur sako, kad niekur jis nesitraukia (nes po tokios užtikrintos pergalės it makes sense) ir tada jį užpuola Brockas, nes jei jis būtų pasirodęs per WM, tai būtų atėmę iš viso end of an era momento. Man visai patinka WWE tradicija debiutuoti naujus veidus (ir gražinti po pertraukos senus) per Raw po WM, let's keep it that way.

-:
- Stage set. Subjektyvu, bet man nepatiko. Tai normaliai atrodė tik iš tolo, bet per entrance'us tai neatrodė taip įspudingai kaip įprasta.
- Punk/Jericho - man tai buvo vakaro disappointment. Jeigu ME turėjo būti kažkas panašaus į Rock/Hogan, HIAC grynai storytellingas iš dviejų legendų su daug near fall'ų kaip HBK/Taker, tai iš šių dviejų IWC numylėtinių aš tikėjausi fast-paced in-ring classic su daug counterių ir pan., ypač turint gavoj kaip šie du yra didžiuliai Savage ir Steamboat gerbėjai, kurie dievina šiudviejų mačą ir kaip jų mačas buvo panašioje situacijoje kaip jų dievai per WM3. Bet gavome lėtą mačą, kurio pagrindas buvo ne kuris kurį outperformins, o ar Punk išlaikys nervus ir savęs nediskvalifikuos. Tik į pabaigą reikalai pagerėjo, bet ir tai nežinau ar mačas siekia ****. Gal ir siekia, bet mano lūkesčiai buvo gerokai didesni.
- Sheamus/Bryan - No comments needed
- Divas. Kai Kharma pasirodė Rumble, aš maniau, kad jos ir Phoenix mačas yra sure thing. Yeah, right.
- Johnny/Teddie stuff. Norint užpildyti cardą ir duoti rosteriui WM pay-day, MITB mačas yra daug geresnė idėja. Šiai WM verkiant trūko gero undercardo. O feudui tarp dviejų GM daug labiau tinka Bragging Rights PPV. But oh well...
- Video packages & backstage interviews. Or should I say lack of them? Paprastai tai būna vienas WM highlight'ų, bet dabar vienintelis interviu buvo iš Shawno ir tai buvo gana pointless. Norėjosi išgirsti Punką prieš jo didžiausią WM mačą yet. Norėjosi išgirsti Rocką, ypač po jo nuostabaus pre-match promo per Survivor Series. Arba Ceną. Instead, gavome movie commercials ir Santino/Foley commedy.

Vis tiek tai man buvo geriausia WM nuo 24. Bet išnaudojus viską, būtu galima buvę lygint su X-Seven. Not this time.

Šį pranešimą redagavo Walleris: 2012-04-03, 00:18

real_deal

IT'S GOD DAMN REAL...

• nMo nariai
132
Daniel Bryan vs. Sheamus

Kaip ir tikejausi sis matchas yra openeris. Pagaliau…Bryan finaly made it... Nesuklysiu sakydamas, kad siuo metu D. Bryan kaip heelas nusileidzia nebent Y2J. Jis puikus wrestleris, jis yra over ir po sitiek metu indies, po visu idiotisku situaciju E', kada Danielson buvo pristatytas kaip NXT rookie, visam NXT jis buvo vienintelis kuris mokejo itikinti (uz tai buvo atleistas), pagaliau jis prasimuse i WrestleMania! Smagu isgirsti fanu reakcija, "YES! YES!" plakatus, beje AJ atrodo gerai kaip niekada. Ir stai prasideda matchas. Buckis AJ, turbut jis naudosis tuo paciu storytellingu, tada.........
Spoiler'is

Verdiktas: N/A

Randy Orton vs. Kane

Visu pirma, labai gaila, kad Ortonas negavo palankesnio varzovo. Per pastaruosius metus RKO tapo fenomenaliu performeriu ir isivaizduokit koki puiku matcha ir tuo paciu idomu feuda jis galetu susukti su D. Bryan (Bent jau tikrai idomesni negu Bryan vs. Sheamus) Isivaizduokit jei prie Y2J/Punk, HHH/Taker, Cena/Rock pridetumem dar ir Bryan/Orton matcha. Tada tik ziurekim i karda ir speliokim kuris is siu matchu bus sou stealeris... Ok uzteks svajoti.
Ar tikejausi, ko nors is sio matcho? Na... Taip. Jeigu Ortonas sugebejo ispausti ***+ su Mark f'n Henry, tuomet kodel gi ne? Taciau gavosi gana nemalonus vaizdas. Sie du visiskai neturi tarpusavio chemistry, ringe sunkiai "susizaidzia". Butent todel dar karta priminsiu, jog jei tai butu mano valia, as Kane i poras duociau Sheamus, o Ortonui Bryan. Nugaletojas taip pat nustebino, neisivaizduoju kuriu velniu Kane buvo reikalinga si pergale. Pries tai Ortonas buvo isjobintas Henriui, o dabar sitai... Matyt tiek jau is to Superman Nr.2...

Verdiktas: **

Big Show vs. Cody Rhodes

Sitoj vietoj buciau nei kiek nesupykes jei pamatyciau Bryan/Sheamus situacija. Klasikinis Big man vs. Little man matchas. Big Show dominuoja didziaja dali, Cody padaro comeback'a, tada kai jo momentum pasiekia auksciausia taska, Big Show ji uzgesina. Niekam neidomus filler'is ir tiek. Vercia dar labiau pykti del D. Bryan'o.

Verdiktas: *1/4

Triple H vs. The Undertaker

Seriously? Jau dabar? <-- Taip as galvojau pries matcha, aciu dievui viskas susikloste tik i gera.
Nusivyliau, kad pries matcha neparode jokio promo klipuko, nes tiek klipukai buna is tiesu saunus. Beje, suprantu, kad J.R yra puikus komentatorius, bet ar ji butina kas karta sitaip pristatineti?
Ir stai pasirodo Shawn Michaels, eidamas link ringo spinduliuoja tokia aura, lyg butu nusiteikes pavogti si sou. Thoes magic moments... Triple H, palyginus su praeitais metai pasirinko labai kuklu entrance, maza to, entrance pradzia, buvo subotchinta kameros deka. Takerio entrance si karta nepaliko pernelyg didelio ispudzio, bet is esmes likau patenkintas. Vienaip ar kitaip tiems kas rupinasi Takerio entrance efektais, tikrai nepavyks pranogti WM23 spektakliuko. Kitas geras dalykas buvo narvo entrace. Epic win. Ir be viso to pagaliau prasideda pats matchas... Ok, kiek pamenu paskutini karta sitaip markout'inausi ziuredamas matcha... Niekada. Visi kas iki siol nesuprato ka reiskia matcho metu pasakoti istorija, dabar turetu suprasti. Matcho pradzioje Takeris apsoliuciai dominavo Hunteri, taip parodydamas, kad Deadman is back with full f'n force. Atsizvelgianti i tai kaip matchas buvo buildinamas, Takerio dominavimas buvo labai maloni staigmena, netiketai suteike matchui visai kita atmosfera nei buvo tiketasi. Pries matcha tikejausi matyti kaip Hunteris, nesikauna is visu jegu tarsi gailedamas Takerio, o pamatau tai, kad Hunteris kaunasi is paskutiniu ir The Undertaker is f'n KILLING him! Tuomet HHH counteris, spinebuster ant laiptui. Holy shit.. HHH turejo antra galimybe teksti Takeri i laiptus, kuomet buvo papuoles i gogoplata, taciau specialiai nusisuko nuo laiptu. Tai nueme dalelyte itikinamumo, taciau pateisinama. Po pirmo smugio i laiptus Takerio nugara atrode baisiai, antras metimas i laiptus galejo rimtai suzaloti Takeri ir taip smarkiai pakenkti matchui. Hunteris, visas fired-up, tai toli grazu ne tas vyrukas su kostiumu, tai buvo celebral assasin at his best. Nezmoniski chair shot'ai, bei bandymas sugnezinti Takerio galva su kuvalda. Holy god damn... Kitas svarbus dalykas, HBK vaidmuo. Ispradziu man nepatiko kai ji itrauke i si matcha, taciau be jo sis matchas vargu ar butu bent per puse toks geras. HBK buvo tarsi zmogus atsistojes i ugnies linija. Jis visai savo veiksmais, tarsi parode jog nesitikejo isvysti toki brutalu matcha. Vienoj fronto linijoj stovi jo geriausias draugas, kitoj buves varzovas kuri jis is visos sirdies gerbia ir sie du literally bando viens kita nuzudyti. Nemaniau, kad dar kadanors pavyks prikelti ta magija kuri vyravo HBK/Taker matchu metu, bet jiems tai pavyko, zinoma ne be HBK pagalbos. Kitas grazus dalykas yra references su praeitu metu matchais. Sekancius metus is eiles HHH pakliuna i ta pati Hell's Gate, bei nuostabi akimirka kuomet Triple H pakliuvo i lygiai ta pacia situacija i kuria buvo papuoles HBK pries du metus. HHH klupoja ant keliu pries Takeri, HBK stovi nusisukes kampe lyg jam butu per sunku tai matyti ir tuo paciu svarsto apie galimybe, atlikti SCM Takeriui. :) Nuostabi akimirka. Sis matchas buvo tarsi sagos finalas, kuri tesesi pastaruosiu keturis metus. Nesuprantu kaip tai gali buti eros pabaiga, kadangi nei vienas nei kitas neiseina i retirement, taciau apsikabinimas po matcho buvo graziausia akimirka per visu PW ziurejimo metus. Taip, man tai buvo grazesne akimirka uz Eddie/Benoit. Nors ir nepamatem daug spot'u, taciau tai buvo aukstos kokybes brawl'as, tobulai isnaudotos matcho stipuliacijos, nuostabus storytellingas.

Verdiktas: ***** (Taip, mano skoniui tai buvo tobulas matchas ir as su malonumu ji pridedu prie kitu dvieju matchu kuriems per visus PW ziurejimo metus esu daves 5* t.y HHH/HBK/Benoit WMXX ir Rock/Austin WMX7)

Team Johnny vs. Team Teddy

Dziaugiuosi kad sis clusterfuck'as atsidure fillerio vietoj, tam, kad numalsinti aistras po HHH ir Takerio.
Nelabai zinau ka sitoj vietoj komentuoti, pasakysiu tiek, kad tikejausi jog bus blogiau.

Verdiktas: **1/2

Best in the World vs. CM Punk

Pradzioj pasakysiu, kad buildas galejo buti daug geresnis, jei Y2J nebutu gryzes pries Rumble ir spejes prarasti labai didele dali momentum su ta beprasme end of the world nesamone. Pats matchas buvo viskas ko tikejausi ir dar daugiau. Graziai ipinta stipuliacija del kurios Punk’as negali sau leisti buti DQ’d ir puikus Y2J budas pasirodyti sudzium ir bandyti tuo pasinaudoti. Trumpai apibendrinant tai be abejones buvo geriausias tiek vieno, tiek kito pasirodymas WM ir tikiuosi, kad sis feudas truks dar ilgai, kadangi sie du turi nuostabe chemistry.

Verdiktas: ****1/4

John Cena vs. The Rock

Pagaliau! Laukiamiausias metu ivykis. Grazus promo filmukas pries matcha. Tokiais momentais net siurpuliukai nukrato. Toliau Machine-Gun-Kelly, grazi daina taciau toks slykstus live atlikimas, kad net zodziu nerandu. Ir… Cena’s the underdog? The Rock’s ego maniac? Sveikinu! Dabar pasaulis taves nekencia. Sis vyrukas turbut bus Cleveland’s own E. Draguno atmaina. Atrodo kaip sumautas narkomanas, slykciai dainuoja ir sneka nesamones. Tai buvo blogai, bet netaip blogai kaip FloRida… Kalbu atvirai kai sakau, kad jei tik mano ausys galetu vemti, jos taip ir padarytu. Prakeikiu juos uz tai, kad buvau privestas klausyti to sudo viso PPV metu, negano to jie idejo ta bruda pries pat mano favorito entrance… Toliau the stare down. Taip ir tikejausi, kad bus bandoma atkurti Rock/Hogan momenta ir minia buvo uztektinai pumped-up, kad jie galetu tai padaryti. Deja cia jie fail’ino del Cenos kaltes. Sis per greitai nukreipdavo zvilgsni i Rock’a, per greitai sukiojo galva, tarsi nesuprasdamas momento svarbos. Pats matchas taip pat prasideda nuo The Rock/Hogan references, lock-ups ir panasiai, grazu ziureti. Kalbant apie Rock’o pasirodyma jis, kaip po 9 metu absent atrode tikrai padoriai, nors butent Cena visa laika vede matcha, Rock’as atrode puikiai, nei trupucio nenusivyliau, uzteko to, kad jam pavyko gryzti i forma ir nepasisiukslinti, visa kita yra daugiau, maziau Cenos nuopelnas. Nepatiko tik tie Cenos bear-hug’ai. Suprantu kai juos atlieka smulkesniam uz save, bet siuo atveju Rock’as yra didesnis uz Cena, del to tas reikalas man tiesiog nesiziurejo. Patiko Cenos frustration israiskos, issiridenimas is ringo kai Rock’as igauna momentum, veido israiska kada Rock’as pradeda dominuoti, nepasitenkinimas teiseju negavus pin-fall’o. Ir galiausiai finishas, Cena po velniai zino kiek metu pertraukos pirma karta parode cockyness tai jam kainavo matcha. Nuostabi pabaiga, bei geras heel turn’o tease’as. Kagi gereiciausiai kitais metais sulauksim rematcho kur Rock’as atiduos skola.

Verdiktas: ****

Fortaz

WHAT?

• Administratoriai
14

Rodyti pranešimąreal_deal, 2012-04-03, 00:37, pasakė:

nors butent Cena visa laika vede matcha
Čia tik trumpa pastabėlė:
Mačo organizavimo prasme taip tikrai nebuvo:)
Aš buvau labai nustebęs, kad Rock iš esmės buvo 'live' architektas, ir jis callino daugelį veiksmų.
Kas visumoj mane dar labiau stebina, atsižvelgiant į mačo baigtį. Tokios svarbos kovose dažniausiai nieks nieko ne'call'ina (WM6, pvz), bet tai taikytina, jei abu labai suckina wrestleriai. Arba callina tas, kuris pralaimės, kad susibookintų save kaip nori. Čia buvo keista, kad Rock callina ir ima W. Iš esmės tai rodo, kad Cena turėjo labai juo pasitikėt - ir dėl to, kaip Rock jį parodys šiame mače, ir dėl ateities Job'o.
Savo review parašysiu manau šią savaitę :)

Nuotrauka
Nuotrauka

Jobberis_Extreme

Žalias diržas

• nMo nariai
11
Wrestlemania 28 rewiew by. Jobbbberiiiiiiiiiiiiiiiisssssss.

Na ,o jei rimčiau tai ką tik peržiurėjau šita Wrestlemanija, jausmai, na jie visokie. Yra ir blogų ir gerų, taigi padarykim savotišką report :) Iš kart pasakau kad matčų tehnikos vertintojas iš manes nekoks tad daugiau kalbėsiu apie tai ka aš manau kažkiek suprantu, tai pačia matčo įstorija.

Daniel Bryan vs. Sheamus (Nevertinau) - Na kaip galima vertint matčą kuris baigėsi per 18sec? O aš dar prieš matča taip buvau užsihypines, daugiau buvau per visa show užsivedes tik kai nuleidinejo HIAC narvą ir aišku prieš main eventa, o dar tie plakatai Yes, Yes, Yes. Tai rodo kad Danielius yra over. Pasiskaičiau naujienas supratau ,kad WWE norėjo padaryti rekordą, bet nėr nei rekodo ,nei jokios apčiuopiamos naudos iš šito. Na gerai bent jau kad Daniel personažas nenukentėjo jis dabar per artimiausius Smackdown vėl galės verkt ,kad jam tiesiog nepasisekė ir t.t. O ir bėje vis prisimenu ar per Raw ar per Smackdown The Miz siūlė Daniel Bryan sudaryti Tag Team, taigi būtu įdomu jei šie neatsisakytu šios įdėjos :)

Randy Orton vs. Kane (**) - Visai smagiai susiėjo, laimėtojas bent jau man irgi netikėtas, aišku tik tiek ,kad feudas dar tesis ,bet pažiurėkime į Randy Orton kuris vienintelį karta buvo tikra žvaigždė per WM 25(ir tai tas Main Eventas įsimenamas kaip borefest), ir WM 24 kur išėjo kaip WWE čempionas, atrodo kad po nuobodaus WM 25 Main Evento WWE nebeduoda Randžiui šansų į tikrus WM headlinerius, kaip tarkim šiemet kad buvo CM Punk vs. Chris Jericho ar The Undertaker vs. Triple H, aišku tai turbūt tik sutapimas, aplinkybės ,bet visteiek įdomu. Ir taip, taip praeita met jis kovėsi geriausiame wrestlemanijos matče, bet tada Punk dar nebuvo toks over kaip dabar, Randy characteris buvo jau pabodes, o ir pats feudas gana nuobodus.

Big Show vs. Cody Rhodes (**) - Smagu žiurėt buvo į šių dviejų wrestlerių sudėjimo skirtumą, šiaip buvau už tai ,kad Cody kažkaip nesažiningai laimėtu ,bet ką gi teks tenkintis Big Show pergale. Ir ar man vienam atrodo ,kad Big Show labai gerai išreiškia emocijas? Man tikrai buvo smagu žiurėt į post-matčo emocijas kai šis turi savo Wrestlemanijos momentą, o kalbant apie matčą tai nieko įpatingo, kai Cody pradėjo atakuot spėjau ,kad kažkurioj vietoj Big Show jį pagaus ant veiksmo, taip ir buvo.(Gal aš ekstrasensas?)

End of an Era *** ¾ - Entrancai nerealus, matčo pradžioje buvau taip užsihypines kaip niekad o kai pradėjo leist narva... Be to ,kad šį matčą komentavo Jim Ross, pačiame matče patiko papasakota įstorija, kad nei vienas iš šių nenorėjo užbaigti eros, pačiame matče viskas lyg tvarkoj aš nesu kažkoks ekspertas ,bet pasigedau narvo panaudojimo jau nekalbant apie kažkokį jo sugadinimą Ir šiaip nepaisant geros istorijos manau šis matčas buvo truputi per ilgas, buvo galima šį sumažint bent keliom minutėm. Kaip jau minėjau daugiau žiuriu į pasakojama įstorija matče ,o ne į tehnika tad man labai gerai susiėjo šis matčas nors ir buvo šiek tiek per ilgas. Bėje f‘n blood.
Team Teddy vs. Team Johnny ** - Kaip Clusterfuck‘as neblogas, bet žymiai geriau šioj vietoj žiurėtusi Money in the Bank, kažkodėl turėjau nuojauta kad heel‘ai laimės, visų pirma nes jų ir komanda atrodė gana solidžiau. Įdomu tai ,kad didžiaja dalį matčo vedė, komentatorius... Tikrai įdomu :D
CM Punk vs. Chris Jericho **** - Matčas tikrai geras, bet visa arena buvo kažkokia primigusi, dabar pagalvoju kodėl tai negalėjo būt openeris, jei jau writeriai taip norėjo susquashint Daniel tai puiku būtu padaryti kažkur dabar ir eit prie Main Evento, o openeryje ir visa publika būtu gyvesnė ir matčas žiurėtusi geriau. Dabar turime rezultatą kai openerije sugadinama nuotaikama kai kuriems fanams, o mini – main eventas gaunasi nei šioks nei toks.
Once in a life time **** - Na tai buvo gražu, tai nebuvo kažkoks tehnikos stebuklas ir jei kautusi kiti wrestleriai man butu nuobodu, bet čia kovėsi, The Rock ir John Cena. Praskipinsiu matčą, ir priesiu prie pabaigos, kaip T-N-Z minėjo kai John Cena po FU pakeitė tą savo veido išraiška, galvoju dabar kažkas bus, ir kai šis pradėjo imituot People‘s Elbow jau nujaučiau ,kad pamatysime ko nesitikėjome, The Rock pergalę. Na ką gi, tiems kurie skundėsi ,kad pastaruoju metu Wrestlemanijos pabaigis antiklimatiškos(22,23,25,27) čia turėjo patikt, publika tiesiog sprogo ir užbaigė šia tikrai nebloga wrestlemanija. Ir kalbant apie ta once in a lifetime, dabar manau kad vis dėlto turėsime revanšą kuriame Cena pasiims skolą.

Apibendrinant šia wrestlemanija galima pakartoti Wallerio žodžius, potenciolo buvo daxuja ir biški, dėja visas išnaudotas jis nebuvo, ši Wrestlemania labai primena Wrestlemania 26, 3 stipri main eventai ir silpnokas undercardas, tik ten tuose main eventuose nesikovė tokios žvaigždės, nebuvo tokios matčų svarbos(apart HBK vs. UT)

Taigi pliusai:
The Rock vs. John Cena
Chris Jericho vs. CM Punk(Iš dalies)
End of an era
Team Teddy vs. Team Johny(Tikėjausi daug blogiau)
Minusai:
Matčų išdėstymas(Openeriu galėjo but CM Punk – Chris Jericho, o squashas viduryje)
Squashas – Šio išvis ištikruju neturėjo būt.
Randy Orton vs. Kane, Big Show vs. Cody Rhodes – Nebuvo blogai, bet žiurėjosi kaip eilinis Smackdown.

Mano užkart matytų Wrestlemanijų skalė:

Wrestlemania XXIV
Wrestlemania XXVIIi
Wrestlemania 23
Wrestlemania 26
Wrestlemania 25
Wrestlemania XXVII

Šį pranešimą redagavo Jobberis_Extreme: 2012-04-03, 10:32

Citata

Neduok man Dievas dievuleli rasti tave, invalide, nes isprievartausiu tavo sukrusta seima, papjausiu tavo suni lovoje ir prisiksiu tau i saldytuva - savo metais tokias salavas kaip tu kojomis miniau.

nMo - Where peace happens. :D

MarkaL

Oranžinis diržas

• nMo nariai
-3
Taigi, mano ispudziai:

Bryan vs Sheamus
Nemeluosiu, pirma emocija nebuvo pyktis, bet nuostaba, o paskui jau pyktis. Sitas matcha'as is undercard'o buvo mano laukiamiausias. Suprantu, kad cia is sito long-term geras storyline gali iseit, bet storyline'u nekuri per WM, o juos baigi. Beto RAW spoiler'is
Spoiler'is
Beto Trumpai pasakius sitas ivykis labai sugadino nuotaika.

Kane vs Orton
Susinervines, prasukau visa match'a, tik pamates, kad Kane laimejo atsukau pabaiga pazet. Vienintelis komentaras- kam to reikia? Orton'as nuo tada turn'a stipriai krito zemyn. Dabar sunku patiket, kad man pries pora metu atrode, kad Orton'as gali tapt #1 face.

Cody vs Big Show
Matcha'as, kaip match'as. Nepykstu, kad Show laimejo, nes pagal storyline pralosdamas liktu isvis nevykelio vietoje. Butu likes toks pat nevykelis, kaip tas biciukas is main event'o...

Divas
Prasukau, man visiskai nerupejo jos.

'Taker vs HHH
Praeitais metais pamenu buvau isvis prasukes juos. Siemet zejau. Tikrai nesigailejau. Apskritai jautesi visa event'a, kad cia didziulis renginys (viena is priezasciu, kodel pirmas match'as taip nuvyle), tas stadionas tikrai pridejo toki jausma, kad cia didziulio svarbumo renginys. Ir visas apipavidalinimas ir tie kameros kampai is stadiono virsaus, kai matosi, kad ten is tikro zmoniu jura. Nuo pirmos WM , kuria zejau aktyviai sekdamas WWE (2007) ne viena neturejo tokio didelio rengimio jausmo kaip sita.
Ir sitas match'as manau geriausiauiai isnaudojo ta atmosfera. Kaip kazkuris ex-WWE writeris twitteri parase "HHH-'Taker made crowd reactions while Rock-Cena was made by crowd reactions". Is sito aprasymo gali pasirodyt, kad sitas match'as man labiausiai patiko, bet tai netiesa. As suprantu, kad istorija buvo, jog 'Takeris silpnas, bet vistiek mano skoniui perdaug buvo laiko kai niekas nevyko, nes abu gulejo praktiskai be samones.
Dar ka galeciau pasakyt apie match'a, kad tikejaus, jog HBK tik trukdys, bet is tikro tai jis labai padejo. Net budamas match'o teiseju parode, kodel jis geriausias visu laiku storyteller'is ringe.

Team Teddy vs Team Johnny
Nelabai, kas cia man rupejo tai mazai pakomentuosiu. Nepatiko, kad Eve isdave Ryder'i, nes ka jau ismokau bezedamas tiek metu WWE, tai kad tokiam mid-carder'iui kaip Ryder'is is to jokios storyline neiseis ir tiesiog visas sitas bus pamirsta po poros savaiciu. Apskritai, tai gal ir patenkintas, kad Laurinaitis abu show ves, nes jis tikrai gan smagus veikejas. Gal tik baisoka, kad neissemtu jo veikejas per abu show.

Jericho vs Punk
Man labiausiai patikes matchas. Patiko, tuo, kad daug veiksmo buvo. Prajuokino tas spotas "Your father's a drunk! Hit me with the chair! Your father's a drunk!". Gal kiek gaila, kad po to kokio itempto match'o kaip 'Taker vs HHH crowd'as biski pavarges buvo. Bet Jericho ir Punk ne siaip kokie piemenys ir su paskutinem pora minuciu, kuriose buvo pilna graziu reversalu ziurovus itrauke atgal.

Cena vs Rock
Nu ka, tikrai nustebino mane. Buvau 100% isitikines, kad Cena laimes. Apie matcha tai mano nuomone jis pats siaip sau buvo ir tikrai nebuvo toks geras, kokio reikejo po tokio hype. Aisku, praktiskai joks match'as nebutu buves pakankamai geras. Bet cia tik apie match'a neskaiciuojant auditorijos. O vat auditorija tikrai isgelbejo match'a.
Siaip turiu daug ka pasakyt apie fakta, kad Cena pralose, bet reik ruostis egzui, tai kuria kita diena parasysiu, ka apie tai galvoju. Tik pasakysiu, tai yra konkretus bullshit. As nekenciu Cena'os veikejo, bet faktas, kad pralose buvo absoliuti nesamone.

Apibendrinimas
Reiktu perzet card'us visu kitu WM, kurias maciau, bet siuo momentu tikrai manau, kad cia buvo geriausia, kuria esu mates. O jei ir ne geriausia, tai tikrai isimintiniausia.
Nenusiimsiu sito paraso, kol:
1. Hulk Hogan netaps TNA world champu
2. David Arquette netaps grand slam champu
3. Chris Masters netaps NPJW world champu
4. CM Punk prades gert Coca-Cola
5. Shawn Michaels grys i pro-wrestling'a
6. Triple H surinks daugiau world title reign'u nei Ric Flair
And I mean it

Duncan

Žalias diržas

• nMo nariai
75
Nenoredamas labai kartotis,ir istikruju tingedamas rasyti ilga review aptarsiu tik kelis momentus :) .Visu pirma aisku likau nepatenkintas Bryano squashu-tai,kad jis prarado titula yra logiska ir suprantama,nes jis titula laike pakankamai ilga laiko tarpa ir dabar yra geras momentas atiduoti duokle Sheamus'ui,bei kartu siek tiek rebuildinti Royal Rumble nugaletojo titula,taciau tai,kad praeitas metais Bryan su tuo paciu Sheamus apskritai buvo isstumti is PPV tam,kad Michael f'n Cole gautu pakankamai laiko,o siemet yra susquashinamas siek tiek nesazininga Bryano atzvilgiu.Kaip minimum jie galejo isimti visiskai nereikalinga ir beverti Brodus Clay segmenta ir isimti kaip kuriuos BS segmentus,bei tokiu budu is Sheamus/Bryan match'o padaryti bent jau kazka panasaus i Punk/Mysterio match'a per WM 26.Toliau velgi nepatiko,tai,kad Ortonas pralaimejo Kane'ui.Vienas dalykas,tai,kad jis negavo siemet jokios idomios programos per Wrestlemania,turint omenyje,tai,kad jis ja uzsitarnavo ir dar blogiau jis dar ir pralaimejo.Na, pergales atidavimas Kane'ui buvo motyvuotas tuom,kad yra siekiama ji rebuildinti,taciau jau kelinta karta per pastaruosius 2-3 metus tai yra bandoma padaryti?Turbut koki ketvirta.Kiek kartu jiem pavyko bent jau kazka idomaus is to ispesti?Nuli.Dar vienas pastebejimas,tai kaip jau kazkas ir minejo Wrestlemanijai verkiant truksta MITB arba bent jau kazko panasaus.MITB kasmet tapdavo vienu is WM highlight'u,leisdavo galimybe pasireiksti kitiems wrestleriams,kurie negaudavo pagrindiniu programu ir kartu suteikdavo smagu spotfesta,kuris puikiai nuteikdavo pagrindiniams vakaro match'ams.Vietoj to mes dabar turime visiskai bereiksmius multiple tag team match'us per kuriuos publika buna mirusi,o ir ju kokybe buna nekokia.Taip pat ir pats MITB titulas turejo zymiai didesni credibility,kai jis buvo iskovojamas per Wrestlemania,o ne per atskira PPV ir lagaminelis budavo atiduodamas tim vienas,o ne du ir suteikdavo sansa i abu world titulus.Na taciau nepaisant situ blogybiu as siais metais WM ziurejau del 3 dalyku-HHH/Taker,Jericho/Punk ir Rock/Cena.Istikruju visu 3 match'u laukiau su nekantrumu ir turiu pasakyti,kad visi 3 pateisino mano lukescius.Triple H ir Undertakerio match'as buvo epic.Istikruju sunku patiketi kaip jie sugeba tave itraukti i visa sita reikala,bei sukaupus visa demesi ziureti sita dalyka nuo pradzios iki pabaigos nepaisant to,kad tu vistiek zinai kas laimes.Tai jau be abejo yra Triple H,Undertaker ir HBK nuopelnas,kuriie yra neabejotini savo srities genijai.Puikus storytelling'as,puikus match'as kuriam daviau ****1/4.Pats match'as mazdaug toks pat geras kaip ir praeitu metu,taciau visgi stovi vienu laipteliu zemiau uz Undertakerio match'us su HBK per WM 25 ir WM 26.Apskritai jei man reiketu sudelioti pastaruosius 4 Undertakerio match'us per WM pries Michaels ir Triple H bei ivertinti juos,viskas pasiskirstytu taip:1)Taker/HBK per WM 25 ***** (IMO idealus match'as) 2)Taker/HBK per WM 26 ****1/2 3)Taker/HHH per WM 28 ****1/4 4)Taker/HHH per WM 27 ****1/4.Pabaiga ir post-match'as taip pat epic,labai grazus momentas kai visi 3 apsikabino ir paliko arena.Tai yra,tai ka as vadinu Wrestlemania moment ir cia nebereikia jokiu zodziu.Toliau Punk/Jericho.Cia istikruju labai stipriai tikejau,kad bus show stealeris ir gaus is manes netoli ***** ivertinimo,taciau reikia pripazinti match'as siek tiek nuvyle.Be abejo match'as,visgi buvo geras,taciau as is jo tikejausi isvysti in-ring pure technical wrestling sedevra tarp dvieju super talentu ringe,taciau vietoj to gavau keistoka pradzia ir gana letai isivaziuojanti veiksma.Na pabaiga visgi buvo gera todel duociau ***3/4,galbut net ****.Siaip ar taip ju feud'as tesis,todel tikiuosi,kad jie dar ''isspjaus'' bent viena ****+ match'a.Na ir pagaliau main event'as.Visi promo klipukai/segmentai,visas entrance buvo puikus ir puikiai padare to "biggest match-up of all time" atmosfera,aisku tik MGK su savo pasakymu,kad Cena yra biggest underdog tiesiog pasirode kaip idiotas.Match'as buvo toks kokio ir tikejausi,techniskai galbut buvo sokiu tokiu klaideliu,taciau reikia tureti omenyje,kad The Rock newrestlino 8 metus,o kartu tiek Cena,tiek Rock nera techniskai puikus wrestleriai kaip Punk ar Jericho todel jiems galima tai atleisti.Pabaiga ir tas Cenos cocky bandymas padaryti people's elbow ant Rocko ir jo veido israiska ir veliau sekes rock bottom'asir pralaimejimas buvo nuostabus WM momentas.Istikruju vienas is geresniu pasirinkimu siam match'ui uzbaigti.Paciam match'ui duociau ***3/4.Kas del The Rock pergales,tai nepaisant visko as jos ir tkejausi,nes visu pirma WM vyksta Majamyje,o visu antra as nesivaizduoju kaip Rock butu pasirases sitam match'ui,jei nebutu gaves isankstines garantijos,kad jis ji laimes.Taigi viska apibendrinant galiu pasakyti,kad tai del ko laukiau sios WM t.y. sie 3 pagrindiniai match'ai tikrai patiko ir nenuvyle,o visa kita buvo ne taip gerai,taciau tai nera taip svarbu.Kaip eiliniam PPV siai Wrestlemanijai duociau 9/10,o kaip Wrestlemanijai 8/10.Si WM tikrai pranoko pernykste ir bei WM 25,buvo siek tiek geresne uz WM 26,bet turbut siek tiek prastesne uz WM 24.Siaip turbut galiu teigti,kad likau patenkintas ir su geresne nuotaika nei po WM 27.
Nuotrauka
Nuotrauka
Nuotrauka
Nuotrauka
Nuotrauka

NeedFeed

Baltas diržas

• Naujokai
1
Galit kas imest oficialius macu ivertinimus WM 28, nes nerandu dar nei Meltzerio nei Keller, ir pan.

Duncan

Žalias diržas

• nMo nariai
75

Rodyti pranešimąNeedFeed, 2012-04-03, 20:56, pasakė:

Galit kas imest oficialius macu ivertinimus WM 28, nes nerandu dar nei Meltzerio nei Keller, ir pan.
Na,visu pirma tai tokio dalyko kaip oficialus macu ivertinimai neegzistuoja.Match'o ivertinimas-tai subjektyvi kiekvieno zmogaus nuomone ir kiekvienas zmogus match'a gali ivertinti visiskai skirtingai.Kas liecia Meltzerio ivertinimus,tai jie paprastai pasirodo kiek veliau jo leidziamame Wrestling Observer Newsletter,o Caldwell ar Keller ivertinimus turetum rasti pwtorch.com
Nuotrauka
Nuotrauka
Nuotrauka
Nuotrauka
Nuotrauka

Fortaz

WHAT?

• Administratoriai
14

Rodyti pranešimąNeedFeed, 2012-04-03, 20:56, pasakė:

411mania.com/wrestling. Dešinėje yra apžvalgos. Gal kokios penkios, ir beveik visos su įvertinimais.

Nuotrauka
Nuotrauka

Vartotojų skaito šią temą: 1

narių: 0, svečių: 1, slaptų narių: 0