Peršokti prie turinio

Sveiki atvykę į nMo.lt - seniausią pro-wrestling'o forumą Lietuvoje!

Šis forumas yra skirtas PW (profesionaliųjų imtynių) ir MMA (mišriųjų kovos menų) diskusijoms. Čia Jūs rasite naujienas iš WWE, TNA, UFC ir kitų organizacijų, naujausius rezultatus, įvairias nuotraukas, wrestler'ių biografijas, sporto totalizatorius, daug naudingų straipsnių ir, žinoma, bendraminčių, su kuriais galėsite bendrauti ir dalintis nuomonėmis. Taip pat, čia rasite įvairių failų - nuo dainų iki šviežiausių PW match'ų bei MMA kovų. New Maniacs Order - su Jumis nuo 2005 metų!

Jei esate nMo narys, tai prisijunkite čia, o jei ne, tada užsiregistruokite mūsų forume!

Laurynas De Santos, Adrian Rain & Wally Cooper vs. Billy Boy, The Lett & David Money

Temoje atsakymų: 3

lauris10

Baltas diržas

• Naujokai
11

Pasigirsta muzika ir iš dūmu išlenda Big D. Lėtai užlipa į ringą ir pakelia abi rankas į viršų. Jis griebia mikrofoną ir sako:
Sveiki Fusion fanai(visa arena tiesiog užia). Aš Laurynas De Santos. Žinoma aš džiaugiuosi taip pat kaip ir jūs dėl Fusion sugrįžimo. Aš dėkoju Fusion GM , kuris suteikė man šansą debiutuoti artėjančia laidą. Na taip aš esu naujokas. Manęs čia niekas nepažysta, bet aš tikrai nesu silpnesnis už savo oponentus. Ir aš tai įrodysiu ateinančia savaitė padėdamas Adrian Rain ir Wally Cooper mes nugalėsim savo oponentus Tag Team kovoje(visa salė skanduoja Let's go Big D).

Big D šypsosi ir mėgaujasi salės skanduotėmis. Bet jis vėl prakalba:

Žinot ką? Kai aš mokiausi pas mokytoja John Jacob jis man yra pasakęs:
Niekada nenuvertink savo varžovo ir nesvarbu kas jis toks būtų. Turi būti budrus ir sekti kiekviena jo judėsi. Taip mano mokytojas buvo teisus. Jis man padėjo iškovoti Naujoku titulą ir dabar aš jau Fusion kovotojas. Todėl turint šansą noriu padėkoti savo mokytojui John ir prisiekiu, kad kausiuos iki paskutinio atodūsio ir neapvilsiu komandos(visą salė pradeda ploti).
Na ir pasigirsta Big D muzika ir jis numetęs mikrofoną išeina iš ringo.

TukasW

Baltas diržas

• Naujokai
12
Vos tik Big D išeina iš arenos, aplink pasidaro tamsu suskamba Anberlin - Enjoy the silence. Po kiek laiko į areną įžengia Wally Cooperis. Rimtas kaip visada, į šonus nesižvalgo, protarpiais veide matyti pykčio bruožai ir eina link ringo. Įlipęs į ringą, priklumpa ant kelio, pasiima numestą mikrofoną, atsistoja ir muzika dingsta, arenoje pasidaro šviesiau. Pradeda kalbėti:

-Pyktis... pyktis... pyktis!..nes pergalę teks pasidalinti su dar dviem šalininkais. Komandinėje kovoje neparodysiu viso žiaurumo, o tai nėra tai, kas man patinka. Tačiau trys skersai kelią stoję kareivėliai liks lauke... gulintys ir negalintys pajudėti. Vietoj vieno gavau tris! Liūdnos naujienos FUSION - kai vienas narsuolis galėjo reabilituotis ligoninėje, tai dabar bus iškart trys! Trys aukos - trys išsišokėliai, negalėsiantys ilgai pagalvoti apie sugrįžimą. Jei norėčiau, pats juos sudoročiau, tačiau aš gavau nereikalingą pastiprinimą, kuriam duosiu tiesiog... pasireikšti. Pasireikšti mažai patyrusiems kaubojams, kai kovos baigtis jau aiški, kai lyderis sutrypia autsaiderius. Gal įgaus patirties. Nes man su tokiais ale priešininkais nėra ką veikti, todėl kad jėgos būtų lygesnės, siūlau derybas - kaukimės garbingai(publika nustemba)! Ko čia taip nustebote? Lyg nebūtumėte skaitę, jog aš mėgstu garbingus susirėmimus. Tačiau, jei bus bent vienas smūgis iš pasalos, bandymas išdurti akį, spirti į gerą vietą, ar netgi kreivas žvilgsnis, tada galite eiti į laidojimo biurą, užsisakyti šermenis, pasisamdyti giedorius, išsirinkti karstą kokio jūs norite, nusisamdyti duobkasius ar tiesiog patys sau duobę išsikasti! Kodėl sakau patys? Gal norite, jog mano lakioji vaizduotė pasireikštų? Geriau neerzinti mano minčių žaismo. Jei sukovosime garbingai, jūsų malonės prašymas bus patenkintas ir iš mano pusės jokių pretenzijų nebus. Siūlau gerai pagalvoti, ar verta mane užpulti iš nugaros. Šiaip ar taip, jus nušlavus nuo mano praminto kelio, priartėsiu prie savo tikslo, kurį buvau paminėjęs anksčiau - aukso mano rankose!
Vienas iš būsiančių mano dešinėje kaubojų kažką minėjo apie kažkokio mokytojaus patarimus. Cha! Aš mokausi iš gyvenimo - sutrypi tu arba sutrypia tave. Mano nuostatose yra tik vienas punktas - sutrypi tu. Jei manęs paklaustų klausimo "ar bijai ko nors gyvenime", aš atsakyčiau: "Ne, nes viskas, kas gyva, galima nužudyti". Bet ar žudyti? Ne, kankinti. Lavonas nejaučia skausmo, todėl ir kankinu. Aš tiesiog turiu pašaukimą tai daryti ir tegul kankinys džiaugiasi suteikta tyla!

Suskamba Anberlin - Enjoy the silence ir, Wally "The Silence" Cooper, priklaupęs ant kelio, padeda mikrofoną ir pasišalina iš ringo. Grįždamas atgal sutelkia žvilgsnį į vieną tašką ir lėtai eidamas išeina iš arenos.

Shining Triangle

Baltas diržas

• Naujokai
24
Pirmą kartą FUSION federacijoje sukamba Blind Guardian - Valhalla ir Adrian Rain neskubėdamas nueina link ringo, atsistoja ringo centre ir paima į rankas mikrofoną. Fanai nežino kaip reaguoti į nei karto nematytą wrestlerį, bet panašų, kad Adrian šis faktas nė kiek netrikdo. Netgi priešingai - jis atrodo pukiai nusiteikęs ir įdėmiai pasižiūri į žiūrovus kiekvienoje salės pusėje besimėgaudamas akimirka.

- Aš esu Adrian Rain ir jus apie mane dar nieko nesate girdėję... Ir mane šis faktas visiškai tenkina - kitaip ir neturėtų būti. Suprantate, artėjantis FURY eventas bus ne tik nauja pradžia FUSION lygai, kuo visi galime pasidžiaugti, bet ir mano debiutas Jungtinėse Amerikos Valstijose. Debiutas iš karto FUSION lygoje, neblogai, kaip niekam nežinomam wrestleriui, sutinkate? Tačiau tai, kad jus apie mane nieko nesate girdėję nereiškia, kad aš nenusipelnau savo vietos rosteryje - keturi metai treniruočių mano gimtojoje Anglijoje, kur britiško wrestlingo veteranai išjungdavo mane paprasčiausiais headlock'ais, du metai Japonijos dojo, kur man sistematiškai bandė nuplėšti galva lariat'ais, kiekvienas wrestleris su kuriuo koviausi ar treniravausi, viskas padėjo man gauti įgūdžius, kurie savo ruožtu padėjo man gauti FUSION kontraktą. Taip, aš esu naujokas Amerikos indie scenoje, tačiau aš tikiu, kad techniškai nenusileidžiu nei vienam kovotojui lygoje dėl įgūdžių, kuriuos man taip sunku buvo įgauti. JAV apskritai trūksta seno, gero britiško wrestlingo. Legendos kaip William Regal ar Fit Finlay jau pasenę, vienintėle prošvaiste buvęs Nigel McGuiness šiuo metu rengia savo retirment tūrą... Pats britiško wrestlingo terminamas daugumos fanų yra asocijuojamas su praeitimi. Tačiau aš čia esu tam, kad tai pakeisti, kas priveda prie mano debiuto FURY evente. Man, Laurynui De Santos ir Wally Cooper tenka garbė dalyvauti pirmoje kovoje po FUSION atsikūrimo, geresnės progos pasižymėti negalėčiau nei įsivaizduoti. Apskritai, ši kova labai simboliška, nemanote? Trys žinomi FUSION kovotojai pralaimi naujai kovotojų bangai - jie priklauso tam FUSION, kuris ne taip jau ir seniai buvo uždarytas, mes - FUSION dabarčiai. Jus abejojate mano žodžiais? Priešininkai jau turėjo savo šansą pasireikšti, o mes esame alkani, taigi turime psichologinį pranašumą. Apie fizinį nereikia net kalbėti - wrestlingas ne ta vieta kur dydis neturi reikšmės. Po galais, galit net atsidaryti wikipedia ir sulyginti mūsų moveset'us - išvada bus akivaizdi, pažadu. Pirma FURY kova bus tarsi žvilgsnis į artimiausią FUSION ateitį. Ateitį kurioje dominuos Adrian Rain. Šitoj lygoj nėra nieko, kas būtų pasiruošęs mano unikaliam wrestlingo stiliui. O taip, be abejo abu mano komandos nariai yra labai grėsmingi kovotjai. (kairysis lūpų šonas persikreipia vos pastebimoje šypsenoje) Tačiau aš esu visiškai įsitikinęs, kad ši kova - būtent mano metas išsiskirti, visa kita nėra svarbu. Aš pasikliauju mano tehninias wrestlingo gabumais, apie kuriuos dabar net nėra prasmės šnekėti - jus ir taip greitai viską pamatysite per FURY eventą ir tai bus tik ilgo kelio pradžia. Artėjančios kovos priešininkai bus nušluoti iš mano kelio, taigi, neapsigaukite, nors mano pavardė ir yra Rain, FUSION lygos laukia tsunamis.

Adrian Rain numeta mikrofoną ir palieka ringą atrodydamas patenkintas savo kalba.

Feministas

Baltas diržas

• Naujokai
0
visas suprakaitaves atleke Bily Boy i arena ir greit pagriebias mikrafona padususiu balsu sako
chebra nu bukit zmones nepikit primkit dar mane i kova nu nespejau i autobusa tai pavelavau turejau traukiniu vaziot. o dar ne i ta ysedau ir nuveze kitur mane tai nepikit kad vieloju. as manau kad lygos prezidentas supras mane ir nepasakis teisejui man neleisti kovot nes seip as sios kovos paziba ir didziausia zvaigzde. mano raumenukai grazeusi ir apvaliausi as turiu daugiause gerbeju ir gerbeju ir grazeusei karipau uzpakali. be to as esu buves numeris 1 kadidatas i titula kuri laike seskius amzinasis cempijonas. tai jau parodo mano auksta ligi ir kodel as tureciau laimeti sita kova. taigi visu nosirdzei atsiprasau kad paveloju ir pazadu jums nostabe kova jei mane dar ileis i arena per si sou. aciu skemes ir iki pasimatymo.

Vartotojų skaito šią temą: 1

narių: 0, svečių: 1, slaptų narių: 0