Peršokti prie turinio

Sveiki atvykę į nMo.lt - seniausią pro-wrestling'o forumą Lietuvoje!

Šis forumas yra skirtas PW (profesionaliųjų imtynių) ir MMA (mišriųjų kovos menų) diskusijoms. Čia Jūs rasite naujienas iš WWE, TNA, UFC ir kitų organizacijų, naujausius rezultatus, įvairias nuotraukas, wrestler'ių biografijas, sporto totalizatorius, daug naudingų straipsnių ir, žinoma, bendraminčių, su kuriais galėsite bendrauti ir dalintis nuomonėmis. Taip pat, čia rasite įvairių failų - nuo dainų iki šviežiausių PW match'ų bei MMA kovų. New Maniacs Order - su Jumis nuo 2005 metų!

Jei esate nMo narys, tai prisijunkite čia, o jei ne, tada užsiregistruokite mūsų forume!

UFC 139: Shogun vs. Henderson

Temoje atsakymų: 4

Apklausa: Main Card (12 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Jums labiausiai patikusi kova (pagrindineje sudetyje)?

1. Mauricio Rua vs. Dan Henderson (11 balsai(-ų) [91.67%])

Balso procentinis santykis: 91.67%

2. Wanderlei Silva vs. Cung Le (0 balsai(-ų) [0.00%])

Balso procentinis santykis: 0.00%

3. Urijah Faber vs. Brian Bowles (1 balsai(-ų) [8.33%])

Balso procentinis santykis: 8.33%

4. Martin Kampmann vs. Rick Story (0 balsai(-ų) [0.00%])

5. Stephan Bonnar vs. Kyle Kingsbury (0 balsai(-ų) [0.00%])

Sekanti Dan Henderson kova turetu buti:

1. Del UFC Light Heavyweight Championship (2 balsai(-ų) [16.67%])

Balso procentinis santykis: 16.67%

2. Del UFC Middleweight Championship (2 balsai(-ų) [16.67%])

Balso procentinis santykis: 16.67%

3. Rematchas su Mauricio "Shogun" Rua (4 balsai(-ų) [33.33%])

Balso procentinis santykis: 33.33%

4. Kita (4 balsai(-ų) [33.33%])

Balso procentinis santykis: 33.33%

Balsuoti Svečiai balsuoti negali

`MalioK`

★ BILL 2 : 1 BROCK ★

• Administratoriai
34

Nuotrauka

MAURICIO RUA vs. DAN HENDERSON
LIGHT HEAVYWEIGHT BOUT
WINNER: DAN HENDERSON
VIA: UNANIMOUS DECISION
TIME: 25:00

WANDERLEI SILVA vs. CUNG LE
MIDDLEWEIGHT BOUT
WINNER: WANDERLEI SILVA
VIA: TECHNICAL KNOCKOUT
TIME: 09:49

URIJAH FABER vs. BRIAN BOWLES
BANTAMWEIGHT BOUT
WINNER: URIJAH FABER
TIME: 06:27

MARTIN KAMPMANN vs. RICK STORY
WELTERWEIGHT BOUT
WINNER: MARTIN KAMPMANN
TIME: 15:00

STEPHAN BONNAR vs. KYLE KINGSBURY
LIGHT HEAVYWEIGHT BOUT
WINNER: STEPHAN BONNAR

RYAN BADER vs. JASON BRILZ
LIGHT HEAVYWEIGHT BOUT
WINNER: RYAN BADER
VIA: KNOCKOUT
TIME: 01:17

MICHAEL MCDONALD vs. ALEX SOTO
BANTAMWEIGHT BOUT
WINNER: MICHAEL MCDONALD
VIA: KNOCKOUT
TIME: 00:56

TOM LAWLOR vs. CHRIS WEIDMAN
MIDDLEWEIGHT BOUT
WINNER: CHRIS WEIDMAN
VIA: SUBMISSION
TIME: 02:07

GLEISON TIBAU vs. RAFAEL DOS ANJOS
LIGHTWEIGHT BOUT
WINNER: GLEISON TIBAU
VIA: SPLIT DECISION

MIGUEL TORRES vs. NICK PACE
CATCHWEIGHT BOUT
WINNER: MIGUEL TORRES

MATT BROWN vs. SETH BACZYNSKI
WELTERWEIGHT BOUT
WINNER: SETH BACZYNSKI
VIA: SUBMISSION
TIME: 05:42

SHAMAR BAILEY vs. DANNY CASTILLO
CATCHWEIGHT BOUT
WINNER: DANNY CASTILLO
VIA: TECHNICAL KNOCKOUT
TIME: 04:52

`MalioK`

• Administratoriai
34
Pagaliau baigesi man baigesi korporatyvai, taigi radau siek tiek laiko forumui :D
Pries pasineriant i PPV, visu pirma norisi paskyti, kad Countdown buvo labai fainas siai sudeciai ir labai gaila, kad tai paskutinis Countdown normaliame kabelines televizijos kanale (Spike su 100 milijonu namu), nes UFC 140 jau nebuvo rodomas per Spike, o persikele i Fuel kanala, kuris pasiekia vos 36 milijonus namu. Mums tai aisku nesvarbu, nes internetas parupins viska, bet casual UFC fanams si smagi preview laida mire jei/kol Fuel neispopuliares savo "UFC Channel" reputacijos deka 2012 metais. Griztant prie butent Countdown to UFC 139, tai man ypac patiko kaip gerai kompanija pristate Cung Le ziurovams, nes jis atrode kaip ultra lovable & likeable guy ir bendrai jie populiariai paaiskino, kad sudetyje kovos net 6 buve MMA championai (relevant organizacijuose):
    Nuotrauka

• Cung Le (Strikeforce Middleweight Champion)
  • Mauricio Rua (UFC Light Heavyweight Champion)
  • Brian Bowles (WEC Bantamweight Champion)
  • Dan Henderson (Strikeforce Light Heavyweight Champion)
  • Wanderlei Silva (PRIDE Middleweight Champion)
  • Urijah Faber (WEC Featherweight Champion)
That's pretty God damn impressive...
Taigi pries PPV as, kaip iprasta, spejau perziureti Spike Prelimus, kol siunciasi pay-per-view ir ta valanda tikrai nusiteike nuostabiams show, nes kovos buvo tokios greitos, kad prie garantuotu TV eteriui dveju kovu, gavome dar 3 kovas papildomai. Deja, pagrindine sudetis prasidejo labai antiklimatiskai.
STEPHAN BONNAR vs. KYLE KINGSBURY - po nuostabiu prelimu, pirma PPV kova buvo didziulis nusivilimas kai Stephan nusprende paimti uztikrinta ir labai atsargia pergale su lengvai takedownais, positioning ir siokiu tokiu GnP. Buvo idomiu ziureti kaip po kovos Dana White sake Bonnar, kad kova "nebuvo tokia baisi" ir kad jis veltui atsiprasineja ziurovu. As suprantu, kad Stephan ir Forrest yra kaip "UFC vaikai", kuriems viskas atleidziama ir jie nepraras darbo su kompanija, bet cia buvo prasta kova ir Dana mielavo Stephan i veida. Ypac, kai pirma pagrindines sudeties kova visda yra ruosiama tokia, kad ant popierio atrodytu dinamiskai ir duotu gera pradzia vakarui. Na, bent jau su treju pergaliu serija Bonnar saskaitoje ir pralaimejimu Griffin saskaitoje, panasu, kad jie mazdaug "susiligino" savo rubber matchui, kuri Forrest vel lengvai laimes.
P.S. Papluokim Lix, kuris gal valanda man aiskino kaip Kyle pralaimes sia kova ir koks as beprotis, kad tikiu, jog jis favoritas <_<
Mano raundu ivertinimai: R1 Stephan Bonnar 10-8, R2 Stephan Bonnar 10-8, R3 Stephan Bonnar 10-8.
Nugaletojas: Stephan Bonnar 30-24.
MARTIN KAMPMANN vs. RICK STORY - pakankamai rimtai nustebino, kad Rick negalejo gauti sekmingu takedownu ant Martin. As aisku atsimenu, kad Shields irgi turejo labai rimtu sunkumu su dano TDD, bet as nurasiau ta kova i Jake prasta svorio pjovima ir tai, kad jsi atrode kaip savo paties seselis tame UFC debiute, taigi nevertinau tos kovos kaip Kampmanno TD ginybos rodyklio. O reikejo. Bet kova pirmus du raundus buvo smagi net ne del to - man patiko tas faktas, kad Martinui labiau sekesi imtyniuose ir jis outwrestled Story, o Rick daznai atrode geriau stovesenoje ir outstruck Kampmanna. Aisku, nepasakyti, kad Rick kazkaip dominavo ant koju, bet jis pademonstravo geras rankas ir tam padejo jo agresija. Bet treciame raunde Martin jau nepoaliko jokiu sansu amerikieciui ir dominavo ji be didelio pasipriesinimo, kad paimti teiseju sprendima. Kai skaite sprendima, buvo "WTF!?" momentas, vienam teisejui atidavius 29-28 kova Story naudai: buvo idomu ziureti Dana White vloge kaip uzkulisiuose Martin (pateisintai) negalejo suvokti koks beprotis atidave du raundus Rickui, bet jau post-fight PC buvo paskelbta, kad viena sonine teiseja [Susan Thomas-Gitlin] tiesiog supainiojo stulpelius korteleje.
    Nuotrauka
Istikro ji atidave kova 30-27 Kampmannui. Dabar mus laukia (ant popierio) idomi strikeriu koca antroje 2012 metu FX sudetyje (Kovo 3 diena) kai Kampmann susitiks su Thiago Alves. Silly UFC... Argi jie nesinaudoja MMAth? Jus viskas taip paprasta: Thiago Alves < Rick Story < Martin Kampmann. Kas liecia Rick, tai man savotiskai gaila, kad jis pralaimejo, nes jis pagal savo manerizmus ir kalba labai primena tokios pat rusies forsa kaip Diaz broliai. Jei cia butu PW, tai jiems reiktu organizuoti kokia The Hooliganz stable :D
Mano raundu ivertinimai: R1 Martin Kampmann 10-9, R2 Martin Kampmann 10-8, R3 Martin Kampmann 10-8.
Nugaletojas: Martin Kampmann 30-25.
URIJAH FABER vs. BRIAN BOWLES - geras momentas buvo Bowles isejimo metu, kai jis eidamas tarp ziurovu istiese savo rankas i sonus ir NIEKAM nebuvo idomu liesti jo rankas - jis net turejo pasimetusi zvilgsni sekundei. Oh, Brian... :D Bet cia "awkwardness" nasibaige, nes pries prasidedant kovai abu isejo i narvo viduri staredown'ui, o referee tai nusove su "mes to nedarisime". Urijah tikriausiai neiprato kovoti ne ME arba co-ME kovoje, kur tu neesi pakankamai svarbus staredownui. Kova buvo nuostabus dominavimas, lengvas takedownas is Faber, beveik visi smugiai buvo power punched ir jau nuo R1 jis ikiriai ieskojo budo nuleisti ta uppercuta ant Bowles smakro (Rogan net atkreipe i tai demesi). Aisku, antrame raunde Cali Kid nuleido ta smugi svariai po fake TD suvio, kuris suteike jam reikiama langa. Po sio knockdowno ejo brutalus barazas ground-and-pound ir guillotine dusinimas: moksliskai kalbant, complete ownage. Yra pakankamai zmoniu is hardcore MMA fanu, kad kritikoja Zuffa uz ta kruva galimybiu, kurios buvo suteiktos Urijah kovuose del WEC ir dabar UFC titulu, bet as istikruju tikiu, kad visi jo title shotai buvo pateisinti (nebent rematchas Faber vs. Brown II buvo gal kazkiek neuztarnautas). Sio atveju as neturiu nei menkiausios abejones, kad jo №1 pretendento statusas yra legitimate, nes Cruz/Faber II buvo artima ir idomi kova, o Brian Bowles buvo outclassed ir yra Top 5 kovotojas siame svoryje. Dabar gi Faber laimejo kaip loterija, t.y. jau oficialiai paskelbta kad Dominick ir Urijah taps The Ulimate Fighter 15 sezono treneriais - sezonas, kuris debiutos FX kanale (kurkas populiaresnis nei Spike kabelines televizijos kanalas, kuris sedi Top 10 pagal reitingu vidurki). Kadangi sie du turi tikrai antipatija vienas kitam, sezonas gali buti sekmingas, treneriu kova gali atsirasti FOX sudeties main event slote. Jei tarkim zvaigzdes susirikiotu ir Faber laimetu titula FOX eteryje po sekmingo TUF sezono - kompanija turetu rimta draw savo rankuose. RIMTA :D
Mano raundu ivertinimai: R1 Urijah Faber 10-8.
WANDERLEI SILVA vs. CUNG LE - istikruju cia buvo labiausiai mane dominusi kova sioje sudetyje, nes ne paslaptis, kad as for pure entertainment purposes norejau pamatyti Anderson vs. Cung kova, bet deja. Pirmas raundas buvo pakankamai ligus, nes pradzioje persvara stovesenoje turejo Le, o raundo gale Silva pradejo perimti iniciativa. Esme tame, kad jam nereiktu jos "perimti", jei jis nuo pat pirmos minutes kovotu agresiviai - mes su Fortu dar galvojome apie tai aptarinejant sia kova pries PPV. Kai Wand turejo savo PRIDE stiliaus agresivius sprogimus ir nepalikdavo Le erdves mesti spirius, jis laimedavo apsikeitimus ir versdavo Cung atsitraukineti (o musu Strikeforce veteranas yra efektivesnis agresoriaus vaidmenyje). Tik antrame raunde Wanderlei igavo pakankamai pasitikejimo savo smakru, kad spausti Cung is jo komforto zonos + Le jau buvo pakankamai pavarges, atsineses ta 40-mecio vyro pilvuka. Speju, kad Silva buvo toks atsargus ir gal net "bailus" pirmo raundo apsikeitimuose, kad nepasikartotu Chris Leben scenarijus, taigi negaliu labai jau ji kaltinti del pasirinkto R1 gameplano. Kas liecia TKO pabaiga, tai dazniausiai sutinku su Roganu visais klausimai kaip jo bukaprotis fanboy'us, bet as visiskaip sutinku su referee stoppage, nes The Axe Murderer sutraiske jo nosi (CIA) ir jei kova nebutu sustabdyta to momentu, tai Hollywoodui tikriausiai tektu palaukti kol plastiniai chirurgai surinks sio Jet Li wannabe veida kaip puzzle. Kagi, gal as negausiu savo svajoniu Anderson/Cung susitikimo, bet bent jau buvo malonu pamatyti legendos pergale - Dievas zino, kad siandien tai toks retas malonumas. Kas liecia Le, tai nemanau, kad jis iseis i pensija. Taip, jis jau garbaus amzio ir kovoja ne jam skirtame divizione (Strikeforce narve jis isvis kovojo 180 svaru, nepjaudamas svorio, taigi realiai jam vieta Welterweight divizione), bet realiai cia tik pirmas "tikras" jo MMA karjeros pralaimejimas, taigi nera kazkoks eilinis "L" pokeliui i dugna. Be to, UFC tures beprotiskai daug sudeciu 2012 metais tarp PPV, FOX, FX, Fuel ir dabar [kai zinom, kad oficialiai Strikeforce pasilieka bent metams] Showtime. Zuffai prireiks visu imanomu kovotoju, kurie turi bet koki svaru varda, taigi esu tikras kad visi kovotojas virs kuriu karjeru pakibo "?" (Hughes, Penn, Le ir panasiai) tures kovas ir skambucius is Joe Silva. Ir tas yra gerai, nes man patinka stebeti Le kovas - visame MMA sporte nera tiek daug veikianciu kovotoju su unikaliais, vos ne meniskais kovos stiliais kaip pas Anderson Silva, Lyoto Machida ir Cung Le :)

Ne į temą
    Nuotrauka

Kas liecia Wanderlei, tai si pergale jam buvo labai svarbi, nes jei jis pralaimetu (ir tarkim pralaimetu su eiliniu KO), tai speju jam tektu atsimusti nuo didelio Dana spaudimo pasitraukti i retirement. Dabar gi jis gavo didziuli vaidmeni UFC planuose itvirtinti savo brenda Brazilijoje, kur sio metu organizacija yra karsciausia sporto tema po futbolo [ir gal Olimpiniu Zaidiniu]. Silva ir Belfort jau oficialiai paskelbti kaip The Ultimate Fighter: Brazil treneriai (CIA), neziurint i tai, kad The Phenom pries tai turi Anthony Johnson kova UFC 142 sudetyje. Sezonas debiutos didziausiame Brazilijos kanale Globo kovo menesi ir sezono gale gausime Wanderlei ir Vitor rematcha is 1998 metu Ultimate Brazil:

Nuotrauka
Mano raundu ivertinimai: R1 Cung Le 10-9.
MAURICIO RUA vs. DAN HENDERSON - dabar man labai sunku rasyti kazka apie sia kova, nes tarp hardcore gerbeju isitvirtino toks suvokimas, kad cia vos ne visu laiku Top 5-10 kova ir kazkas fantastiko. As ziurejau sia kova su liudnu veigu ir kai Mike Goldberg sake dalikus kaip "one of the best of all time" ir kitokius epitetus, kad pabrezti kokia tai nuostabi kova, as galvojau, kad patekau i Bizzaro World. Bet kai show baigesi, as pradejau lakstyti ir pasirodo zmonems istikruju [svelniai tariant] patiko sis reginis. Lix ir Fortaz abu pasake, kad tai buvo nuostabi kova. As pagalvojau, kad gal nepakankamai idemiai ja ziurejau arba praleidau kazkoki stebukla - rimtai suabejojau savimi ir atsisedau antra karta perziureti si main eventa. That was a BAD fight. Suprantu, kad rizikoju buti uzpultas su "ko tau daugiau reikia?" ir pnasiai, todel atsargiai pridedu raides IMHO. Esme tame, kad as mazdaug galiu suprasti kaip tai buvo geras PW matchas - buvo daug dramos, permainingas veiksmas: is esmes, Rua/Coleman II (UFC 93) stiliaus kova. Ta prasme gal. Dar suprantu tos gerbejus, kurios traukai sunkesnio svorio kovotojai (kaip Fortaz) ir patinka labiau gal letesnis veiksmas, bet su KO-nesanciais sunkiais smugiais. Mane gi labiau traukia lengvesni svoriai, kur yra dinamiskas veiksmas ir tokia samprata kaip cardio~! Mauricio ir Dan po dveju raundu jau buvo pusiau lavonai. Viskas ka jie dare buvo 0.5x greicio ir as net nekalbu apie R4 arba R5, nes sie du sunkiai judino kojom jau treciame, kur Hendo turejo ta ispudingiausia kovos sprogima ir near finish, bet sudegino visa kura. Man net buvo kazkiek nejauku stebeti paskutinius raundus, nes jei tai butu FOX eteryje, man butu geda uz sporta, nes cia du atstovai is 205 lbs diviziono elitos, bet ju kunai dirbo ant garu. Negrazu tai sakyti, bet sedejau su " :D " kai jie valiojosi ant zemes kaip banginiai ant kranto. Mano skoniui, cia net nearti FOTYC - tai net nebuvo vakaro kova, in my book. Nematau jokios intrigos potencialiuose Hendo kovuose pries UFC Middleweight arba Light Heavyweight Championus - Anderson rematche jsi vel uzdustu po pirmu 5 minuciu ir Silva galetu virves is jo risti nuo R2, o Jones bendrai sunaikintu ji a la UFC 128 (kaip Rua).
Pereinant prie kovos nugaletojo, tai pagal PRIDE sistema, be abejo turejo laimeti Shogun, bet mes gyvenam pagal musu visu megiama "10-point must" tvarka, taigi laimi Henderson. Istikruju si "W" jo recorde yra labai idomi, nes Dan turi rimtu argumentu vadintis geriausiu kovotoju is PRIDE FC veteranu. Zvilgtelejus i jo MMA recorda, jis turipergales pries pagrindines sios organizacijos legendas:
  • Antornio Rodrigo Nogueira
  • Wanderlei Silva
  • Fedor Emelianenko
  • Mauricio Rua
Idomu tai, kad jo karjera realiai buvo sekmingesne nei jo igautas populiarumas, nes bent jau iki mazdaug sio momentu, visi keturi auksciau mineti vardai buvo didesnes draws sporte nei jis.
Kalbant apie PRIDE, tai dabar idomu stebetu antra "Invasion" banga :D PRIDE FC invazija i UFC buvo provalas kai Cro Cop buvo Gonzaga'd, Shogun pavergtas savo Octagon debiute, Wand pralaimejo istorineje kovoje Liddellui ir Noguira buvo pirma karta karjeroje baigtas Miro. Dabar Strikeforce gi bent siek tiek sekasi: Shields pagaliau sulauzo St-Pierre laimetu raundu serija, Nick Diaz sudauzo BJ Penn ir Hendo su sia pergale atrodo arti vieno is UFC titulu.
Mano raundu ivertinimai: R1 Draw 10-10, R2 Dan Henderson 10-8, R3 Dan Henderson 10-7, Mauricio Rua 10-9, Mauricio Rua 10-8.
Nugaletojas: Dan Henderson 47-45.
    Nuotrauka Nuotrauka

Duncan

Žalias diržas

• nMo nariai
75

Rodyti pranešimą`MalioK`, 2011-12-17, 23:41, pasakė:

That was a BAD fight. Suprantu, kad rizikoju buti uzpultas su "ko tau daugiau reikia?" ir pnasiai, todel atsargiai pridedu raides IMHO. Esme tame, kad as mazdaug galiu suprasti kaip tai buvo geras PW matchas - buvo daug dramos, permainingas veiksmas: is esmes, Rua/Coleman II (UFC 93) stiliaus kova. Ta prasme gal. Dar suprantu tos gerbejus, kurios traukai sunkesnio svorio kovotojai (kaip Fortaz) ir patinka labiau gal letesnis veiksmas, bet su KO-nesanciais sunkiais smugiais. Mane gi labiau traukia lengvesni svoriai, kur yra dinamiskas veiksmas ir tokia samprata kaip cardio~! Mauricio ir Dan po dveju raundu jau buvo pusiau lavonai. Viskas ka jie dare buvo 0.5x greicio ir as net nekalbu apie R4 arba R5, nes sie du sunkiai judino kojom jau treciame, kur Hendo turejo ta ispudingiausia kovos sprogima ir near finish, bet sudegino visa kura. Man net buvo kazkiek nejauku stebeti paskutinius raundus, nes jei tai butu FOX eteryje, man butu geda uz sporta, nes cia du atstovai is 205 lbs diviziono elitos, bet ju kunai dirbo ant garu. Negrazu tai sakyti, bet sedejau su " :) " kai jie valiojosi ant zemes kaip banginiai ant kranto
Aisku,gal cia skonio reikalas,nes man tarkim irgi labiau patinka LHW ir HW kovos ir jei man reiktu isvardinti savo megstamiausiu kovotoju lista,90% jo sudeties butu LHW ir HW kovotojai ir man tikrai labiau patinka kovos kuriose matome fiziskai didesnius ir galingesnius atletus su didele KO jega savo rankose,bet as linkes nesutikti del kai ko-jei si kova butu FOX eteryje,tai didesnes sekmes kompanijai ir buti negaletu.Visu pirma kovoje buvo didele drama-ziurovams to reikia labiausiai.Kitas dalykas,kuris padare sia kova tokia nuostabia,tai yra tai,kad kova buvo tarsi is filmo-pirmus 3 raundus Dan naikina brazila,bet nesugeba jo uzbaigti,Shogun parodo didele sirdi ir antroje kovos puseje atsigauna ir pakeicia kovos eiga i savo puse,abu vos pastovi ant koju ir meto laukinius smugius sukaupdami paskutines jegas-visai kaip Rocky Balboa vs Apollo Creed ir eiliniam ziurovui tikrai daugiau nieko nereikia:) mano supratimu kova tikrai buvo nuostabi ir tikrai yra tvirtas FOTYC ir tiesiog kartais reikia pamirsti apie tokius dalykus kaip cardio trukumas ir tiesiog isijausti i ta permaininga ivykiu eiga ir drama,kuri ir padaro sporta graziu :D
Nuotrauka
Nuotrauka
Nuotrauka
Nuotrauka
Nuotrauka

`MalioK`

• Administratoriai
34

Rodyti pranešimąDuncan, 2011-12-18, 20:17, pasakė:

Aisku,gal cia skonio reikalas,nes man tarkim irgi labiau patinka LHW ir HW kovos ir jei man reiktu isvardinti savo megstamiausiu kovotoju lista,90% jo sudeties butu LHW ir HW kovotojai ir man tikrai labiau patinka kovos kuriose matome fiziskai didesnius ir galingesnius atletus su didele KO jega savo rankose,bet as linkes nesutikti del kai ko-jei si kova butu FOX eteryje,tai didesnes sekmes kompanijai ir buti negaletu.Visu pirma kovoje buvo didele drama-ziurovams to reikia labiausiai.Kitas dalykas,kuris padare sia kova tokia nuostabia,tai yra tai,kad kova buvo tarsi is filmo-pirmus 3 raundus Dan naikina brazila,bet nesugeba jo uzbaigti,Shogun parodo didele sirdi ir antroje kovos puseje atsigauna ir pakeicia kovos eiga i savo puse,abu vos pastovi ant koju ir meto laukinius smugius sukaupdami paskutines jegas-visai kaip Rocky Balboa vs Apollo Creed ir eiliniam ziurovui tikrai daugiau nieko nereikia:) mano supratimu kova tikrai buvo nuostabi ir tikrai yra tvirtas FOTYC ir tiesiog kartais reikia pamirsti apie tokius dalykus kaip cardio trukumas ir tiesiog isijausti i ta permaininga ivykiu eiga ir drama,kuri ir padaro sporta graziu :)
Na va, beveik nepavelaves radau laiko atsakyti :)
Pradekim nuo to, kad as tik parasiau, jog man butu geda (asmeniskai) jei si kova butu paleista i FOX eteri:

Rodyti pranešimą`MalioK`, 2011-12-17, 23:41, pasakė:

<...> nes jei tai butu FOX eteryje, man butu geda uz sporta, nes cia du atstovai is 205 lbs diviziono elitos, bet ju kunai dirbo ant garu.
Neminejau nei zodzio apie tai kokia sekme si kova turetu ir ka reikstu kompanijai, taigi is kur atsirado "linkes nesutikti", as nezinau. Ar tu linkes nesutikti, kad man butu geda matyti tai network television eteryje?
Bet jei jau palietei sia tema, tai ji istikruju yra pakankamai idomi, nes as tikiu, kad kova nustatytu kosmini televizijos reitinga sportui. Tuom neabejoju nei as, nei kas kitas, nes visi zino, kad kovai besivistant [kalbant apie nenuobodzia arba, dar geriau, dinamiska kova] auditorija tik auga ir isijungia vis daugiau ir daugiau ziurovu (zr. Bonnar/Griffin I). Taigi 3-5 raundu kova, be menkiausios abejones gautu fantastini TV reitinga, liginant su 1+ minutes veiksmo tarp Cain ir Junior.
Esme gi yra ne tame, kad jie gautu ta skaiciu, zalos kompanijai saskaita. Reikia suprasti, kad UFC uzdazydavo krauja ant Octagono dangos ne siaip "del bajerio", o todel, kad tikejosi isvengti kraujo savo debiute (CIA). Pats kompanijos prezidentas ne karta pakartojo, kad jis jokiu budu nenoretu matyti Shogun/Hendo kovos tame FOX eteryje:
Net atmetant tai, kad paskutinis du raundai [mano skoniui] buvo dveju uzdususiu kovotoju valiojimasis parteryje, kuris duotu medziagos "MMA is gay and not real fighting like boxing" zmonems - vienoje is Wrestling Observer laidu Dave Meltzer minejo, kad mazai kas is fanu, kurie negali liautis kartuoti kaip "faina butu jei UFC 139 main eventas papuostu FOX debiuta", zino jog to network television debiuto diena (Lapkricio 12 diena) ryte apie 11:00 AM pries pagrindinio UFC Las Vegas ofiso buvo surengtas piketas aktivistu, kurie prikure ne viena zalinga saita kaip "UFC = Unfit For Children" (CIA), iniciavo FTC susidomejima organizacija kaip monopolija MMA rinkoje, pradejo peticija, kad FOX nustrauktu sutarti su kompanija ir pasalintu si brutalu regini is savo eterio bei stato klietis sporto iteisinimui New York mieste, jau nekalbant apie visus laiskus issiustus UFC sponsoriams, kad jie atsisakytu bendradarbiavimo su organizacija. Niekas nesako, kad jei sudazytas Rua snukis papuostu FOX kanalo primetime eteri, UFC iskart liktu be sponsoriu, su nutrauktu FOX kontraktu, oficialiu monopolijos statusu ir 100 metu banu is NY, bet tokio pobudzio kova tik suteiktu papildomos amunicijos visiems neisprususiams sporto kritikams ir priesams: amunicijos, kurios jiems nereikia :)

Duncan

Žalias diržas

• nMo nariai
75
Kas liecia ta "linkes nesutikti",tai cia mano klaida,nes klaidingai interpretavau tavo teigini-atsiprasau.O kas liecia galima Hendo/Shogun kova per UFC on FOX debiuta,tai mano nuomone tokia-tokia kova tikrai pelnytu kosmini TV reitinga ir pakeltu susidomejima sportu dar labiau.Kokia to kaina paciai kompanijai?Tu viska isvardinai-mitingai,protestuojai ir visi sporto priesai isliptu is savo urvu pakeltu veja.Dana,be abejo,turetu vargo kol numalsintu sia banga,bet asmeniskai as manau,kad visi tie protestuotojai nieko nelaimetu.Kiek daznai tokie dalykai pasiteisina?Retai,tikrai retai.Galbut,tai turetu neigiamos itakos,bet galiausiai su tokiu populiarumu koki jie gautu tokios kovos deka as asmeniskai manau,kad jie daugiau laimetu,nei prarastu :)
Nuotrauka
Nuotrauka
Nuotrauka
Nuotrauka
Nuotrauka

Vartotojų skaito šią temą: 1

narių: 0, svečių: 1, slaptų narių: 0