Sveiki atvykę į nMo.lt - seniausią pro-wrestling'o forumą Lietuvoje!
Šis forumas yra skirtas PW (profesionaliųjų imtynių) ir MMA (mišriųjų kovos menų) diskusijoms. Čia Jūs rasite naujienas iš WWE, TNA, UFC ir kitų organizacijų, naujausius rezultatus, įvairias nuotraukas, wrestler'ių biografijas, sporto totalizatorius, daug naudingų straipsnių ir, žinoma, bendraminčių, su kuriais galėsite bendrauti ir dalintis nuomonėmis. Taip pat, čia rasite įvairių failų - nuo dainų iki šviežiausių PW match'ų bei MMA kovų. New Maniacs Order - su Jumis nuo 2005 metų!
Jei esate nMo narys, tai prisijunkite čia, o jei ne, tada užsiregistruokite mūsų forume!
2011-08-28, 21:05
2011-08-28, 22:37
2011-08-29, 11:18
Šį pranešimą redagavo Stunner: 2011-08-29, 11:19
2011-08-29, 13:17
Dabartinė apranga daro jį išskirtiniu ir marketabiliu. Palyginus tai su Ortono "generic ring gear" - tai ypač Kas yra geras dalykas, kad Cena su savo kedais išmoko kovoti normaliame lygyje, nesusilaužydamas nei sau nei kam kitam kojų. Jo džinsiniai šortai supleksams daryti ko gero yra netgi patogesni nei kokie to paties Ortono trunk'ai, todėl techniniu požiūriu aprangai priekaištų labai negalim turėti.
Na ir, Shining Triangle, jau senokai metas pripažinti, kad Cena nėra kažkoks žmogus, kurį visą laiką reikia nešti. Taip, jis neturi nei vieno 1on1 ***** mačo, ir niekada nesudalyvaus jame su prastesniu už save kovotoju, tačiau jis WWE šiam momentui yra pasiekęs ne prastesnį lygį, negu buvo pasiekęs Hogan'as Japonijoje savo pirmųjų stint'ų metu. O apie Hoganą iš tų laikų Japonijos visi kalba kaip apie normalų wrestlerį. T.y. reikia nepamiršti įvertinti Cenos wrestlingo laiko perspektyvoje.
- Pirmiausia šauna į galvą Sting'o apranga iš tų TNA laikų (maždaug metai atgal), kai jis atrodė kaip klounas, nors toks neturėjo atrodyti (t.y. nebuvo intensijos kaip dabar).
- Berlyn (WCW). Žmogus buvo "perpakuotas" Alex Wright, ir siaubingai nesižiūrėjo - kūdas wrestleris su tuff dude rūbais.
- Šiaip visuomet kažkodėl man buvo siaubinga La Parkos apranga. Toks paauglio bandymas apsirengti kaukių vakarėliui.
- Dėl visai akivaizdžių priežasčių tenka paminėti The Shockmaster.
- Žinoma Joe su kelnėmis.
- Matt Hardy TNA paskutinė apranga. Nežinau kuom, bet atrodė Raven rip-off.
- Braden Walker "jobber"+"i'm not fat" gear.
- Big dick johnson - suprantu, kad tai commedy act'as, bet skirtingai nei kiti - jis man nepatinka.
- Visada iš esmės nepatiko HBK apranga, kurioje būdavo pilna kryželių & stuff.
- Konnan (WCW). Nors jis man ganėtinai patiko, bet apranga trukdė kovoti tuo metu dar ganėtinai gerą formą turinčiam Konnan.
- Hogan "F.U.N.B." apranga. Atrodė kaip bomžas.
2011-08-29, 19:10
anksčiau, kai dėvėdavo Big Show dydžio "maikes" ir karvės lenciūgą - taip, neįspūdingai. Dabar pats tas.
Labai nepatiko Desmond Wolfe kai buvo ilgom apteškėm (nors ir trumpai). Jau buvau minėjęs tai iMPACT temoje, man jis atrodė kaip gaidžiukas.
Maniau, kad galėsiu čia prirašyti begalę, bet realiai nieko nepamenu, aišku neskaitant kvailų gimmickų kaip Bushvackers, Highlanders ir pan.
2011-08-30, 16:14
ar man vienam zack ryder su viena kelnes klesne kaip retardas atrodydavo?
VISŲ WCW NITRO, THUNDER, SATURDAY NIGHT ir PPV show savininkas!
KNOCK SRAIGH HE FUCK OU!!!
Vartotojų skaito šią temą: 1
narių: 0, svečių: 1, slaptų narių: 0