Sveiki atvykę į nMo.lt - seniausią pro-wrestling'o forumą Lietuvoje!
Šis forumas yra skirtas PW (profesionaliųjų imtynių) ir MMA (mišriųjų kovos menų) diskusijoms. Čia Jūs rasite naujienas iš WWE, TNA, UFC ir kitų organizacijų, naujausius rezultatus, įvairias nuotraukas, wrestler'ių biografijas, sporto totalizatorius, daug naudingų straipsnių ir, žinoma, bendraminčių, su kuriais galėsite bendrauti ir dalintis nuomonėmis. Taip pat, čia rasite įvairių failų - nuo dainų iki šviežiausių PW match'ų bei MMA kovų. New Maniacs Order - su Jumis nuo 2005 metų!
Jei esate nMo narys, tai prisijunkite čia, o jei ne, tada užsiregistruokite mūsų forume!
2011-08-28, 17:42
- Vince McMahon
Ateis grazus metai kai mes pagaliau is vienos puses turesim Dana White, o is kitos puses Vince McMahon. Du MMA/PW pasaulio titanai, kurie sukure ir prikele viska ka mes taip milim ir aptarinejam cia jau 5+ metus.
- Hulk Hogan
Ar visi isskirus mane laukia jo mirties, kad ideti ji i banneri? Dabar visi is jo ticiojasi, koks jis senas, koks clusterfuck yra jo gyvenimas ir koks didelis jo ego. Tiek visu minusu. Kai jis mirs atsiras "Michael Jackson" effektas ir visi verks, kad mes taip jo nevertinom, kol jis dar buvo cia. Zmogus yra legenda - didziausio kalibro ir auksciausios prabos. As tikios 2012 metu rugpjucio menesi mes tai prisiminsim, o jis dar bus su mumis.
- Jon Jones
Panasu, kad vaikinas yra sio sporto ateitis, nesvarbu ar man tai patinka, ar ne.
- Dana White
Zuffa dominoja. Strikeforce nupirkta, FOX pasirasytas. Nusilenkiu pries si zmogus - jis duoda man jegu istverti dar viena darbo diena ir laukti naujo UFC.
Ateis grazus metai kai mes pagaliau is vienos puses turesim Dana White, o is kitos puses Vince McMahon. Du MMA/PW pasaulio titanai, kurie sukure ir prikele viska ka mes taip milim ir aptarinejam cia jau 5+ metus.
- Hulk Hogan
Ar visi isskirus mane laukia jo mirties, kad ideti ji i banneri? Dabar visi is jo ticiojasi, koks jis senas, koks clusterfuck yra jo gyvenimas ir koks didelis jo ego. Tiek visu minusu. Kai jis mirs atsiras "Michael Jackson" effektas ir visi verks, kad mes taip jo nevertinom, kol jis dar buvo cia. Zmogus yra legenda - didziausio kalibro ir auksciausios prabos. As tikios 2012 metu rugpjucio menesi mes tai prisiminsim, o jis dar bus su mumis.
- Jon Jones
Panasu, kad vaikinas yra sio sporto ateitis, nesvarbu ar man tai patinka, ar ne.
- Dana White
Zuffa dominoja. Strikeforce nupirkta, FOX pasirasytas. Nusilenkiu pries si zmogus - jis duoda man jegu istverti dar viena darbo diena ir laukti naujo UFC.
2011-08-28, 18:24
Turime rezultatus:
- CM Punk [27]
- Sting [6.5]
- Triple H [4.75]
- John Cena [4.5]
- Randy Savage [4.5]
- The Miz [4.25]
- Vince McMahon [4]
- Randy Orton [3]
- Hulk Hogan [2.25]
- Davey Richards [1.75]
- The Rock [1.75]
- Bret Hart [1.5]
- Chris Benoit [1.25]
- John Morrison [1]
- Kurt Angle [1]
- Chris Hero [0.5]
- Christian [0.5]
- Ric Flair [0.5]
- Shinsuke Nakamura [0.5]
- Chael Sonnen [8.25]
- Jon Jones [8]
- Ken Shamrock [6.25]
- Brock Lesnar [6]
- Tito Ortiz [4.5]
- Dana White [4]
- Fedor Emelianenko [2.75]
- Nick Diaz [2.75]
- Alistair Overeem [1.75]
- Rashad Evans [1.75]
- Georges St-Pierre [1.5]
- Bas Rutten [1.25]
- Kazushi Sakuraba [1.25]
- Quinton Jackson [1.25]
- Royce Gracie [1.25]
- Yoshihiro Akiyama [1]
- Anderson Silva [0.5]
- Carlos Condit [0.5]
2011-08-28, 18:36
Walleris, 2011-08-28, 00:00, pasakė:
Čia aišku ne man gal kištis į tai, bet nenorėtumėt daryt, kad nebūtų įtraukiami visi wrestleriai, kurie kada nors yra buvę tame banneryje? Pvz jokių Edge, Couture, Fedor, HBK, Austin ir t.t. Kad kiekvienas banneris garantuotai būtų su naujais žmonėm?
Jei mes ir darisime kazkoki pakeitima balsavimo strukturoje sekanciais metais, tai jis bus priesingas - leisime balsoti net uz esamus bannerio veidus. Tegul nariai patys sprendzia ar jiems nusibodo kazkas, ar ne. Tarkim Jericho grizta 2012 metais ir reinvents savo gimmicka, kaip jis pastoviai daro - tai zmones nores matyti Y2J ant bannerio vel, ir mes jiems tai uzdrausim tik todel, kad jis buvo isrinktas pries 2 metus? Ne demokratiska. Arba tarkim Steve Austin grizta paskutiniam WrestleMania matchui ir visi nori matyti ji atgal banneryje tai mes atimsime si malonuma is nariu tik todel, kad jis jau buvo banneryje pries 3-4 metus, kai jie gal net nebuvo nMo nariai ir nemate to bannerio? Tai neteisinga.
Mintis gera, Walleri - pats buvau ja svarstes ilga laika pries metus, bet man atrodo ji nelabai tinkama sio atveju.
Vartotojų skaito šią temą: 1
narių: 0, svečių: 1, slaptų narių: 0